Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sporting met negen man ten onder tegen Marseille; Spurs zetten grote stap

Laatste update:

Sporting Portugal heeft woensdagavond verloren van Olympique Marseille. De thuisploeg eindigde de wedstrijd met negen man en moest het hoofd buigen voor de Fransen: 0-2. In dezelfde groep won Tottenham Hotspur in eigen huis met 3-2 van Eintracht Frankfurt en zette het een grote stap richting overwintering in de Champions League.

Sporting Portugal – Olympique Marseille 0-2
Sporting-verdediger Ricardo Esgaio kreeg in een tijdsbestek van drie minuten twee gele kaarten, waarbij hij bij zijn laatste overtreding ook nog een penalty veroorzaakte. De Portugees was veel te laat bij de bal en haalde Amin Harit neer in het strafschopgebied, waarna Mattéo Guendouzi de bal opeiste en via de binnenkant van de paal binnenschoot: 0-1. Tien minuten later maakte Alexis Sánchez, die deze zomer transfervrij overkwam van Internazionale, zijn zesde doelpunt van het seizoen.

Harit gaf de bal op een presenteerblaadje aan op de Chileen, die de niet te missen kans verzilverde: 0-2. De treffer werd in eerste instantie nog afgekeurd wegens vermeend buitenspel van Harit, maar de videoscheidsrechter draaide die beslissing terug. Dat deed de VAR niet nadat Pedro Gonçalves binnen één minuut ook twee gele kaarten kreeg. De middenvelder kreeg eerst een prent na een overtreding en lachte vervolgens cynisch richting arbiter José Hernández Hernández. Sporting moest daardoor met negen man verder. In de slotfase werd niet meer gescoord.

Tottenham Hotspur – Eintracht Frankfurt 3-2
Eintracht Frankfurt opende in Londen na een kwartier de score. Eric Dier leed balverlies aan de rand van zijn eigen strafschopgebied, waarna Daichi Kamada op aangeven van Sebastian Rode de 0-1 kon binnenschuiven. Heel lang konden de Duitsers echter niet genieten van de voorsprong, want een kleine zes minuten later zorgde Heung-Min Son na een fraaie steekpass van Harry Kane voor de gelijkmaker. Diezelfde Kane maakte in de 28ste minuut uit een penalty de 2-1, nadat hij zelf door Kristijan Jakic was neergelegd in het strafschopgebied van Frankfurt. De mooiste goal van de eerste helft was de laatste: Pierre Højbjerg gaf een voorzet op Son, die de bal in één keer uit de lucht nam. Doelman Kevin Trapp was kansloos: 3-1.

In de tweede helft kreeg Tottenham meerdere mogelijkheden om de voorsprong te vergroten. Ryan Sessegnon zag zijn inzet gestopt worden door Trapp, waarna de Duitse doelman met een tweetal reddingen ook Son het scoren onmogelijk maakte. Na een uur spelen moest Frankfurt tot overmaat van ramp verder met tien man, toen Lucas Silva Melo zijn tweede gele kaart kreeg. Toch wisten de bezoekers het nog spannend te maken via Faride Alidou, die een corner van invaller Mario Götze binnen wist te koppen: 3-2. In de blessuretijd kon Harry Kane de wedstrijd definitief beslissen, maar hij schoot zijn penalty over. Desondanks won Tottenham wel, waardoor het met zeven punten aan de leiding gaat in Groep D. Frankfurt staat laatste, met vier punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze poule is zo onvoorspelbaar. Sporting wint de eerste 2 wedstrijden om er vervolgens 2 te verliezen. Volgende wedstrijd is Spurs-Sporting en Frankfurt-Marseille. Ik zie Frankfurt nog wel verder gaan, want ze zijn zekers niet minder dan Marseille, waar ze uit ook met 0-1 wonnen.

12 oktober 2022 om 23:58

Je weet het niet zeker in deze poule dat is wel weer leuk voor de neutrale kijker. Sporting gun ik het wel eigenlijk, leuke ploeg vind ik dat en een jeugdproduct van Spurs die daar nu speelt helpt ook.
Maar hoop wel dat wij ze inmaken thuis 😂

Eric Dier is de Blind van Spurs.

12 oktober 2022 om 23:21

Die gozer is echt verschrikkelijk slecht. Als ik Spurs was zal ik eens bij N'dicka aankloppen van Frankfurt. Goede cv voor ze.

13 oktober 2022 om 10:40

Speelde buiten deze fout nog best aardig dit seizoen. Stond heel goed als centrale in de 3-mansdefensie om de lijnen uit te zetten. Heeft alleen bijzonder weinig krediet bij de supporters omdat hij verleden jaren altijd heeft lopen schutteren.

12 oktober 2022 om 23:45

Herpakte zich nog enigszins maar inderdaad wat een pannenkoek, er zit toch altijd weer zo’n moment in hem door concentratie en gebrek aan kwaliteit. En dan heb je Emerson ook nog 😂

13 oktober 2022 om 00:25

Vergis me niet, Spurs is een van mijn favoriete teams, maar Eric Dier heb ik simpelweg nooit begrepen.

13 oktober 2022 om 01:41

Als controleur vond ik 'm nog wel aardig, een paar jaar geleden.

13 oktober 2022 om 06:29

Dier, Winks, Alli.. allemaal middelmaat gebleken.

13 oktober 2022 om 16:30

Alli was weergaloos in zijn eerste 2,5 jaar maar is gewoon gepiekt of heeft niet de juiste mentaliteit. Winks eens ondanks dat hij na zijn zware elkelblessure nooit meer dezelfde zou zijn volgens Pochettino. Dier begon goed daarna zag je zijn zwaktes en sinds vorig seizoen erg steady maar toch ben je nooit echt zeker met hem ofzo maar heeft wel echt progressie geboekt en is een leider achterin dat moet ik toegeven.

Twee toppers erbij achterin is wel echt een must al wil je meedoen om prijzen als Tottenham zijnde en dan heb ik het nog niet eens over de wingbacks.

Ik heb een gevoel dat er matchfixing is bij Marseille Sporting, vorig week 1/2 rode kaarten voor Sporting en vandaag weer 2 tegen dezelfde Marseille heel vreemd maar goed.

12 oktober 2022 om 23:31

Toeval bestaat ook nog gewoon hoor

12 oktober 2022 om 23:43

Jammer dat we niet meer op corners / kaarten kunnen betten, onzin.

12 oktober 2022 om 23:47

De eerste twee wedstrijden tegen de zwaardere tegenstanders terecht winnen. En vorige week; die keeper van Sporting doet iets volslagen onlogisch en totaal tegen het spelbeeld in. En nu Esgaio die een enorm onverwachte en vreemde overtreding maakt in de 16. Je zou het inderdaad bijna gaan denken quagliarella07.

13 oktober 2022 om 12:01

Eintracht beter dan Marseille? Dat betwijfel ik..

Nou, dat hebben zij op het laatst toch nog spannend gemaakt zeg terwijl er na de vroege goal van Frankfurt niks aan de hand was. Zat kansen, goede goals en felheid. Kane mist op het spannendste moment even een pingel en schiet hem de tweede ring in 😂 was toch nog even spannend na die aansluitingstreffer en de belangrijke spelers die eraf gehaald werden voor die goal. Maar oke was degelijk vandaag volgende thuiswedstrijd ook gewoon winnen. Wel een erg gewaagde poule dus snel de volgende 3 punten pakken.

Son was weer zichzelf en heerlijk scherp, Romero goed, Hojbjerg erg goed (hele seizoen al) en Bentancur goed.

Emerson bagger aanvallend en verdedigend ook slechte fout waaruit de corner werd gescoord. Verkoop die jongen gewoon.

Kane zo goed bezig tot de gemiste penalty en slechte simpele passes voor Gil die vrij stond.

Leuke korte invalbeurt van onze Beatle Gil (moet alleen sterker worden) haha Hele selectie ook weer eens fit dus op naar Everton.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren