Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sportieve crisis dreigt voor Paris Saint-Germain na late tegentreffer

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zich niet kunnen herstellen van de 3-1 nederlaag tegen AS Monaco. De regerend kampioen van Frankrijk verspeelde vrijdagavond namelijk twee punten tegen Saint-Étienne en incasseerde de gelijkmaker pas in de blessuretijd: 1-1. PSG wist de voorgaande tien duels met ASSE overigens allemaal te winnen.

/

Paris Saint-Germain speelde een matig eerste kwart van de wedstrijd en de eerste serieuze kans was voor Saint-Étienne, maar Kevin Trapp stond op zijn post toen Henri Saivet van dichtbij een poging deed. De beste kans voor de thuisploeg was voor Hatem Ben Arfa, die na een strakke pass van Marco Verratti kon uithalen, maar niet genoeg kracht achter de bal kon zetten. PSG had even later misschien vanaf elf meter op voorsprong kunnen komen, maar scheidsrechter Benoit Bastien legde de bal na een zeker lijkende overtreding van Kévin Malcuit op Blaise Matuidi niet op de stip.

Trainer Unai Emery zal niet tevreden zijn geweest over het eerste bedrijf en voerde één wissel door: Grzegorz Krychowiak verving Layvin Kurzawa. Na 58 minuten volgde er een tweede mutatie: Ángel Di María kwam Jesé Rodríguez aflossen. PSG werd direct hierna dreigender: nadat Lucas Moura al een kopkans had gekregen, mocht hij na 66 minuten na een duwfout op Matuidi aanleggen vanaf elf meter. De Braziliaan maakte geen fout: 1-0. De zege voor PSG leek hierna niet meer in gevaar te komen, maar na 92 minuten sloeg Robert Beric toe.

Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat was dat slecht zeg, hadden Blanc nooit moeten laten gaan Ibra, ook totdat ze een vervanger klaar hadden staan. Die aankopen zoals Jese slaan ook nergens op.

9 september 2016 om 22:50

Je zegt noemt nu alle dingen op die deze zomer gebeurt zijn bij psg. Het was jooit te voorspellen hoe cavani zich nog gaat ontwikkelen nu ibra weg is. Ben het met je eens dat blanc had moeten blijven.

9 september 2016 om 23:01

Dat! Geef Emery de tijd. Heeft echt magische dingen gedaan met Sevilla!

9 september 2016 om 23:10

Emery heeft nog nooit een topclub getraind. De druk en verwachtingen is nu vele malen hoger. Moet nu laten zien dat hij ook echt een topcoach is.

9 september 2016 om 23:20

Ligt niet aan coach, Cavani is 10 klassen minder dan Zlatan, dat is het verschil!

10 september 2016 om 09:14

Dan ken jij Cavani duidelijk niet knul. Het is niet zomaar iemand om even af te lossen. In vorm is Cavani verreweg de beste spits van de Ligue 1. Beetje simpel, je reactie. Iemand enig idee waarom di maria wissel stond?

Geweldig! De penalty was in mijn ogen een schwalbe... mooi dat asse het recht heeft kunnen zetten. Ze speelde hun spel tegen en relatief zwak psg er had misschien wel meer ingezeten dan een gelijkspel. Jesé speelde vooral zwak

9 september 2016 om 22:54

Geweldig heb de wedstrijd niet kunnen zien maar het is Saint-Etienne gegund! Hopelijk wordt dit een mooi, spannend ligue 1 seizoen!

10 september 2016 om 09:15

Waarom gegund? Of puur omdat het een 'concurrent' is van vroeger uit?

10 september 2016 om 10:01

Omdat Asse heel vaak achter elkaar verloren had tegen Psg en omdat het een enorm goede achterban heeft die hunkerd naar succes

9 september 2016 om 22:59

Wordt nog spannend zo! Overigens is Jese ook gewoon echt een domme aankoop, hadden beter kunnen gokken op Draxler of Mandzukic/janssen

10 september 2016 om 08:00

Eindelijk na zoveel wedstrijden van te worden afgeslacht hebben ze hier mooi gelijk gespeeld. Ik ben benieuwd wat er nog meer in zit. Al moeten we er niet heel veel van verwachten, want ASSE speelt ook vaak erg slecht wedstrijden, zoals tegen Toulouse. Ik denk dat ze weer 6de of misschien 5de worden.

Haha geweldig, mooi voor de recordkampioen, schitterende club is Saint-Etienne. Zie Les verts graag nog eens kampioen worden als Marseille het niet kan worden. En schitterend dat psg nu al 5 punten heeft verspeeld, is alleen maar goed voor de Ligue 1 en voor de voetballiefhebber

9 september 2016 om 22:57

En alsnog staan ze maar 3 punten achter als Monaco hun lastige uitwedstrijd wint. Er is jammer genoeg nog steeds niet genoeg concurrentie voor PSG naar mijn mening.

9 september 2016 om 23:13

Psg is helemaal niet zo ontzettend goed zonder David Luiz en Zlatan dus ik verwacht dat de concurrentie zeker wel kans heeft op de titel dit jaar

9 september 2016 om 23:26

Heb de wedstrijd vandaag niet gezien maar op basis van eerdere wedstrijden viel mij meteen op dat het verzorgde spel van Blanc verdwenen was. En als je spelers een klasse beter zijn dan de tegenstander zou je hen ook gewoon kapot moeten spelen. Maar Emery hanteert helaas een andere stijl. Al liet hij Valencia wel mooi voetbal spelen zo'n 4 jaar geleden.

10 september 2016 om 00:11

PSG is helemaal niet zo sterk zonder David Luiz. Heb je de laatste 3 jaar onder een steen gelegen?

10 september 2016 om 01:53

David Luiz was namelijk de ster van Parijs. Ongelofelijk hoe goed deze jonge is en was voor ons. Zeker slechte zaak dat we hem hebben verkocht, nottt .

10 september 2016 om 01:55

Mij lijkt David Luiz ook niet zo'n probleem met Marquinhos nu in de basis. Daarbij wordt Marquinhos alleen maar beter. Zlatan is wel een groot gemis, maar Cavani moet nu ook niet meteen worden afgeschreven. Juventus werd vorig jaar ook afgekraakt na het verlies van 3 sterkhouders en de slechte start, toch herstelde de ploeg zich en kwam het vertrouwen weer snel terug.

10 september 2016 om 08:25

Ik vond David Luiz het bij Psg altijd goed doen. Goede ingrepen, goede lange ballen, goed in de lucht etc. Bij Brazilie is dat natuurlijk een ander verhaal maar bij Psg haalde Luiz nagenoeg altijd een voldoende

Als het echt een slecht jaar word denk ik dat er transfer records verbroken gaan worden.

Niet geheel onterecht. PSG was totaal niet indrukwekkend. Als Saint-Étienne fan keek ik altijd totaal niet uit naar de wedstrijden tegen Psg, omdat Ibrahimovic altijd Asse aan flarden schoot. Vanavond zonder hem had ik er al een veel beter gevoel over, en blijkt dus waar te zijn.

Beide teams creëerden zo goed als niets, terwijl de penalty voor PSG geen penalty was.

Als ik zag dat Saint-Étienne na eigenlijk de eerste fatsoenlijke aanval meteen scoorde, heb ik het gevoel dat er misschien zelfs meer had ingezeten.

Slechte wedstrijd met name van de kant van psg. Speelde weinig klaar, zat geen idee achter. Sportieve crisis is overdreven, daar is nog lang geen sprake van. En die Jese is nu al totaal onsympathiek, heeft geen goede actie gehad en direct beledigd dat hij werd gewisseld...

Kampioen worden ze in frankrijk sowieso wel. Gaat erom hoe ze in europa presteren en daarom hebben ze ook bewust voor deze trainer gekozen.

Had wel verwacht dat ze het vertrek van hun sterspeler vd Wiel niet hadden kunnen opvangen. Deze crisis had Kluivert aan moeten zien komen.

Er zit voorlopig nog totaal geen lijn, of idee achter. Op basis van wat is Jese aangetrokken, had dan jongens als Augustin en Edouard de kans gegeven. Voorin missen we een duidelijk aanspeelpunt en jongens als Ben Arfa kunnen voorlopig nog totaal niet overtuigen. Ik houd mijn hart vast dinsdag..

Het kan verkeren dat het in het begin tegenzit doordat je in een overgangsperiode zit. Juve had vorig jaar exact hetzelfde in het begin. Uiteindelijk zal PSG wel weer standaard weten te winnen binnen een niet al te lange tijd.

Zlatan word gemist haha, maar het komt wel goed met Paris Saint Germain. Genoeg kwaliteit in de selectie, ten opzichte van de concurrentie.

Ik snap niet dat een club als PSG Morata niet gehaald heeft of Gomez.

Geen paniek, komt wel goed met PSG en Emery en zeker met de spelers komt het goed. Je moet natuurlijk ook nizt vergeten dat PSG met blessureleed te maken heeft (aurier, Thiago Silva, Motta zijn out met blessures). En natuurlijk het feit dat momenteel Zlatan de journalisten van Frankrijk uitlacht. Vorig jaar was ie zogezegd te 'oud' en nu dromen ze van zijn terugkeer! Geen gein! Zlatan is gewoon een fenomeen, voor de 2% (als ie er Überhaupt zouden zijn). Zlatan was PSG en PSG was Zlatan. Hij schonk in zijn eentje PSG 4× het kampioenschap.

Geen Ibra en Thiago Silva, dan krijgt PSG het blijkbaar moeilijk.... Vond het aankoopbeleid deze zomer al vrij armoedig. Geen echte top gekocht, maar juist spelers van het niveau waar Emery zelf ook vandaan komt met Sevilla. (krychowiak, Jese, Ben Arfa, Meunier)

Gewoon verkeerd ingekocht en je beste speler is vertrokken. Dan ook nog de trainer wegsturen die met meer dan 30 punten kampioen is geworden en de afgelopen 3 jaar 11 nationale prijzen heeft gewonnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren