Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Speler van Man United haalde uit naar Onana: ‘Ga je er ook nog eentje stoppen?’

Laatste update:

André Onana is op een training van Manchester United toegesproken door een speler van Manchester United, zo weet The Athletic te melden. Het incident vond enkele maanden geleden plaats, toen Onana op zijn zachtst gezegd niet in de beste vorm uit zijn carrière stak.

Volgens het voetbalmedium uit Engeland heeft een speler op de training van the Mancunians naar Onana geroepen: “Ga je ook nog een bal tegenhouden?”

Om welke speler het gaat, wordt in de berichtgeving niet duidelijk gemaakt. Wel stelt The Athletic dat het gaat om een ‘jeugdspeler met weinig minuten voor het eerste team.’

Ondanks de blunders van Onana, liet manager Erik ten Hag zijn pupil niet vallen. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen. In 2024 is Onana een van de belangrijkste spelers van Manchester United.

Na afloop van het FA Cup-duel met Nottingham Forest sprak Ten Hag lovende woorden over de Kameroense doelman. “Hij doet het heel erg goed.”

“Hij heeft een aantal hele goede Premier League-wedstrijden achter de rug. Het gaat steeds beter. Dit moet de basis zijn en vanaf hier moet hij zich omhoog werken”, aldus de voormalig coach van onder meer FC Utrecht en Ajax.

Eric Steele, voormalig doelman van Manchester United, kan het stroeve begin van Onana verklaren. “Hij komt uit de Serie A. Het tempo is daar eenmaal lager dan in de Premier League. Natuurijk is het even wennen.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja ja, zo kan ik ook journalist worden.

8 maart 2024 om 17:01

Het is een vrij beroep. En dat merk je soms

Zeg ik ook altijd tegen onze keeper. Geen nieuws toch?!

8 maart 2024 om 16:20

Ik krijg het als keeper ook regelmatig te horen. Niet toevallig dezelfde club toch? 😂

Haha hoe vaak er “ga je nog een bal stoppen” naar keepers wordt geroepen tijdens een afwerk vorm is zo’n beetje ontelbaar. Sterk staaltje journalistiek weer!

8 maart 2024 om 15:37

Ja haha meerdere keren per training roepen we dat na onze keeper. Maar in de wedstrijd heeft die ons al zo vaak gered. Ik klaag niet

Hij heeft het even moeilijk gehad, maar ik twijfel er niet aan dat Onana een geweldige keeper zal blijken voor Manchester United. Ik ben echt heel erg gecharmeerd geraakt van hem, zeker op basis van praktisch iedere wedstrijd die hij in de Champions League gespeeld heeft vorig seizoen. Echt een absolute geweldenaar!

8 maart 2024 om 16:07

De Champions League dit seizoen daarentegen...

Of hoe men fuss probeert te creëren voor niets.
Dit is een kleine plaagstoot die tig keren per training gebeurt.

Wereldnieuws! Zoals ik bijna dagelijks aan mn collega's vraag of ze ook nog gaan werken en hun aan mij vragen wanneer ik met pensioen gaat.

Ik vind Onana sinds zijn Ajax tijd al een fenomeen, en nee ik ben geen Ajacied. Echt een unieke en katachtige keeper die weliswaar een mindere periode heeft gehad maar echt absolute top is imo.

8 maart 2024 om 16:19

Voor zijn doping schorsing was hij echt geweldig. Ik vind dat hij na zijn schorsing dat niveau niet meer aantikt. Maar is natuurlijk nog steeds een goede keeper. Geen absolute top naar mijn mening maar wel daar net onder.

8 maart 2024 om 17:49

Denk dat niemand dat zal ontkennen. Zijn houding is wat mensen soms irriteert. Maar goed, dat is alleen wat wij op de oppervlakte zien. Misschien is het een hele relaxte kerel.

Ik weet niet in welke context het is gezegd. Misschien vlogen de ballen er op onmogelijke manieren in en vroeg de jeugspeler met een lach aan Onana of hij er nog 1 ging tegenhouden.

Ik vind Onana maar een comediant, maar dit is wat hij terug kan zeggen: 'Wanneer ga jij eens beter dekken zodat ik minder te doen heb?' (bij collega-verdediger) of 'Wanneer dacht jij eens meer te scoren?' (bij aanvaller)

Dit gezever herken ik ook van amateurwedstrijden in de selectie waar mijn zoon speelt: jongens met de grootste mond hebben vaak de minste recht op dit soort uitspraken....

Ik roep elke trainingsavond ook naar onze keeper dat die eens een bal moet stoppen als ik weer eens bij hem scoor.
Als ik mis roept die ook wat terug. Zo werkt dat nou eenmaal

Ik dacht dat The Athletic een kwaliteitsmedium was. Dit is meer The Mirror stijl. Wat een onzin om hier überhaupt, en zeker maanden na dato, nog iets over te publiceren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren