Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Speler van Feyenoord biedt zijn excuses aan bij fans na 6-0 zege op Ajax

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor de verontschuldiging van Santiago Gimenez na de 6-0 overwinning op Ajax.

Gimenez lijkt een van de weinige Feyenoorders die met gemengde gevoelens terugkijkt op de met 6-0 gewonnen Klassieker. Na afloop van de zege op Ajax biedt de spits van de Rotterdammers via zijn socialmediakanalen zijn excuses aan voor de uitblijvende doelpunten. Hij kwam tegen Ajax niet tot scoren.

History in De Kuip!”, zo begint Gimenez. “Bedankt voor alle steun. Ik weet dat jullie doelpunten van mij verwachten en de afgelopen periode heb ik jullie in de steek gelaten. Ik wil jullie alleen vertellen dat ik van deze club houd en dat ik altijd voor dit shirt zal strijden. Geniet ervan, Kameraden”, aldus de Mexicaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De ketchupfles zit aardig verstopt. Hij voelt compleet zonder zelfvertrouwen. Vind het wel knap dat Slot m op blijft stellen. Maarja, hij heeft er nog steeds 21 in liggen. Ik ga er maar vanuit dat het vanzelf weer goed komt. Misschien een tijdje op de bank bij de sportpsycholoog?

Hij was heel goed in de eerste seizoenshelft. Dat kan niet plots weg zijn.

7 april 2024 om 22:55

En rust. Sinds het WK zo'n 6000 minuten in de benen (inclusief interlands) Dat zijn bijna twee volledige seizoenen.

7 april 2024 om 22:59

Vergeet vooral het reizen erbij en de jetlags niet en het is idd niet heel vreemd dat Gimenez totaal uitgeblust is. Als je ook nog eens bedenkt dat hij bij zijn entree bij Feyenoord het juist had over meer uithoudingsvermogen te moeten trainen. Gimenez moet gewoon even lekker 3 weken op het strand gaan liggen, zijn lichaam rust geven en hoofd leegmaken. Het begint nu een sleur te worden, helaas doet Ueda het niet goed genoeg om hem (tijdelijk) af te lossen.

8 april 2024 om 03:26

Als je een weekje rustig mee traint is die jetlag wel verdwenen hoor. Daarbij het reizen valt ook vast wel mee. Hij zal vast niet dubbelgevouwen zitten in een of andere economie vlucht.

8 april 2024 om 08:44

Neemt niet weg dat het extra energie kost. Waar Europeanen vakantie hebben, moeten niet Europeanen voetballen.

Santi mag gister wel niet gescoord hebben, hij hield de verdediging constant bezig en heeft ook constant lopen jagen. Dat zijn iig de basisvereisten. Kreeg 1 hele grote kans die hij had moeten stiften.

8 april 2024 om 13:16

Zijn toch wel meer spelers die dat moeten doen? Neem bv een Sugawara. Die vliegt ook voor elke interlandperiode naar de andere kant van de wereld, maar die heb ik nog nooit gehoord over een jetlag of vermoeidheid oid. Die maakt ook geen vermoeide indruk als hij een week later weer op het veld moet staan. Als hij er echt zoveel last van heeft is het ook gewoon niks voor de echt Europese top. Er zijn ondertussen weet ik veel hoeveel interlandperiodes in het seizoen, als hij na elke periode een paar weken rust nodig heeft om bij te komen heb je er echt helemaal niks meer aan.

7 april 2024 om 22:58

Blijft een uitstekende spits voor jullie. Die goals komen vanzelf wel weer. Hij werkt nog steeds hard en is meer dan nuttig. Ik denk niet dat er heel veel meer rek in zit dan het niveau Feyenoord(wat nu overigens gewoon een erg hoog niveau is CL/top van de EL). Zou toch mooi zijn als hij gewoon een clubheld wordt de komende jaren.

7 april 2024 om 23:25

De man is 23.
Daar zit echt nog wel rek in hoor.

7 april 2024 om 23:04

Misschien na de beker kan hij rustig wat vrij nemen. Dit is namelijk niks voor Feyenoord of voor hem.

7 april 2024 om 23:20

Onzin hij heeft zijn best gedaan. Excuus niet nodig .wel attent natuurlijk en eerlijk.Bergwijn mag zijn excuus aanbieden voor zijn klap die hij gaf . Had rood moeten krijgen. Waar was de Var!

7 april 2024 om 23:25

Als je hem vandaag zag sleuren en werken zie je ook hoe belangrijk hij is in het drukzetten. Die fouten maakten de Ajax spelers natuurlijk zelf maar die werden echt afgedwongen door de felheid van de aanvallers en middenvelders. Hierin speelt hij ook gewoon een hele belangrijke rol. Hopen dat de doelpunten vanzelf weer volgen.

7 april 2024 om 23:42

Nee, die fouten werden gemaakt door spelers die geen kwaliteit hebben icm met een wedstrijd die groot wordt gemaakt door fans van beide clubs. Dit sloeg echt nergens op, nog nooit zo'n bagger Ajax gezien.

7 april 2024 om 23:47

Goh Oenieboy die weer in een Feyenoordtopic komt shittalken whats new. Het is de klassieker, dat is gewoon de grootste wedstrijd in de Eredivisie dus dat wordt niet groot gemaakt door fans van beide clubs, dit is historisch gezien gewoon de grootste wedstrijd die de Eredivisie te bieden heeft. Fouten worden inderdaad gemaakt door spelers maar fouten dwing je ook af door als team goed druk te zetten, snap je dat? Willen jullie trouwens Zerrouki terug, kan het niveau in Rotterdam absoluut niet aan.

8 april 2024 om 01:47

Is wel degelijk de grootste wedstrijd Van de eredivisie. Ik denk echter dat hij bedoeld dat dit Ajax alleen op papier grote wedstrijden speelt. Leuk de geschiedenis, feit is dat dit Ajax zeer slecht is. Het verschil tussen de nr's 1 en 2 en 4 en5 is zo verdomd groot. Dat hebben zowel psv als Feyenoord dit weekend bewezen. Kortom topper puur op papier en niet meer dan dat.

8 april 2024 om 07:13

Eens met Oenieboy anders.
Dit is enkel de grootste wedstrijd op papier. Verder is het vooral een gehypte wedstrijd.
Ik kijk nu al 40 jaar klassiekers en ik vind het vaak een tegenvallende wedstrijd. Nooit de meest spectaculaire of beste wedstrijd van het jaar geweest. Pure hype, wellicht omdat het qua supportersaanhang de grootste clubs zijn en er zo'n oude rivaliteit heerst. Tegen Ajax zie je de gemiddelde feyenoord fan toch wat emotioneler reageren.
Verder stelt het niet veel voor. Oftewel fans (en media) hypen zelf zie match.

Gisteren was een dieptepunt. Ajax lag al verslagen op de grond. Feyenoord mocht nog wat klappen geven, de supporters waren net zo wild zoals altijd. Hou toch op, ik vond het eerder bijna zielig. Er werd gewoon een gewond hert afgeschoten, stelde niks meer voor.

8 april 2024 om 08:34

Oke Toss, dan hoor ik graag wat jij de grootste wedstrijd in de Eredivisie vind. Champions League finales zijn ook 80% van de tijd niet om aan te gluren, is dat dan ook een gehypte wedstrijd die tegenvalt? Nee natuurlijk niet, de kwaliteit van de wedstrijd zegt natuurlijk niks over de grootte van de wedstrijd. Dus het is gewoon een kulargument.

9 april 2024 om 06:37

Meestal de wedstrijden tussen 2 ploegen die voor de titel strijden. Ja dat kan dan ook soms ajax - feyenoord zijn. Maar eigenlijk was het vaker psv-ajax. Of zelfs psv-feyenoord.
Ook az was er een aantal jaar heel goed bij.
Feyenoord- ajax is bijna altijd een teleutstelling en nogmaals niet een beetje maar een zeer zwaar gehypte wedstrijd. De meest gehypte van het jaar.

7 april 2024 om 23:36

Zoals anderen al schreven die jongen heeft teveel gespeeld dit seizoen. Hij heeft gewoon een paar weken rust nodig, zijn lichaam rust gunnen en zijn hoofd leegmaken. Afgelopen zomer heeft hij nog geen week vrij gehad ivm de gold cup waar hij in de finale scoorde. Toen is hij bijna gelijk doorgegaan naar Feyenoord om daar te spelen. Gaande het seizoen bij interlands telkens op en neer gevolgen om gelijk weer te spelen. Hij gaf aan dat hij een weg had gevonden om met de jetlags om te gaan namelijk zwemmen. Maar uiteindelijk is het gewoon roofbouw op je lichaam en geest.

Deze jongen kan echt wel ballen hoor.

8 april 2024 om 03:41

Hij wordt ook niet heel erg geholpen door zijn teamgenoten in mijn ogen.
Als Nieuwkoop en Minteh de bal breed leggen heeft hij er 2 inliggen gisteren. Met de penal die gegeven had moeten worden hadden dit er dus 3 kunnen zijn haha.

Hij is wel echt beduidend veel beter dan Ueda. Die Ueda is niet geschikt voor het spel van Slot, dat wel echt duidelijk.

Gimenez is veel beter in het druk zetten en aanjagen, echter hij is momenteel teveel met zichzelf bezig qua bewijsdrang.

Hij is matig, maar als Nieuwkoop en Minteh die bal nou ff breed leggen. Hij heeft vertrouwen nodig en zeker bij Nieuwkoop kan die hem zo het doel in wandelen. Maar goed, zal niet bewust zijn.

Maak dan maar de winnende in de bekerfinale Santi. En stop met duikelen. Misschien is het karma daarvoor.

7 april 2024 om 23:17

Als als als. Deze vormcrisis is niet iets van de laatste weken, maar het speelt al maanden. Al had hij vandaag gescoord, dan had die niet opeens zijn vorm weer te pakken. Wat er bij studio voetbal net werd gezegd is ook verontrustend. Zijn spel is gewoon slecht. Zo een Pavlidis of De Jong kunnen nog aardig meevoetballen en zijn nuttig. Deze man kan amper een bal aannemen lijkt wel

8 april 2024 om 00:28

Ik heb hem toch ook een aantal kansen zien missen die toch een keer op doel afgevuurd moet worden ipv dat hij hoog over gaat of naast de goal. Er zijn genoeg spitsen die een half jaar goed presteerde en daarna niet meer. Misschien steeg hij flink boven zichzelf uit.

8 april 2024 om 10:16

Ja is ook zo hoor, maar die bij Nieuwkoop had ik zelfs gemaakt uit die positie en ik ben denk ik nóg slechter dan hij in deze vorm

Tegen PSV scoorde hij ook een intikker, dus dat moet em nog wel lukken.

8 april 2024 om 00:59

Dan had hij waarschijnlijk vijf 100% kansen verprutst in plaats van 3

Komt goed met Santi. Had er vandaag ook gewoon 2 kunnen maken. Kansen die hij voor de winterstop moeiteloos had afgemaakt. Die droogte zit echt tussen zn oren, wat alleen valt op te lossen met wat goaltjes.

7 april 2024 om 23:25

Komt allemaal goed. Toen hij de een na de ander scoorde miste hij er ook best veel. Maar kop omhoog en doorgaan, tweede kans ging erin, en daarna de derde en de vierde ook. Dit is iets mentaals, als de kop omhoog gaat ramt hij de hele eredivisie weer aan gort. En de champions league daar bovenop.

Pierre had helemaal gelijk. Als die niet oplevert wat ze willen dan lekker houden. Nog steeds voor de ED een hele goede spits. En Feyenoord gaat deze zomer nog heel veel nieuwe gezichten krijgen want er zullen veel goede spelers vertrekken voor veel geld. Dan is een vertrouwde gezicht houden helemaal prima.

Heeft het inderdaad moeilijk. Maar als je ziet hoe Luuk de Jong gisteren zo'n intikker krijgt. En kijk hoevaak (lees: weinig) Gimenez dat krijgt. Minteh en Nieuwkoop kunnen hem zo afspelen maar laten dat na. Dat snap ik wel dat die dingen gaat forceren en dingen gaat doen waar die niet zo goed in is.

8 april 2024 om 07:35

Gimenez kreeg twee keer de bal zo van Rulli in zijn voeten geschoten, die kansen had hij een half jaar terug gemaakt.

Sinds hij de Trauner pleister op zijn neus heeft lukt het niet of nauwelijks meer. Dus pleister van je neus en je gaat weer scoren santi

Speler die een periode ver boven zijn kunnen heeft gepresteerd. Matige voetballer

Ik vermoed dat het wel goedkomt met Santi. Je zag ook tegen Ajax dat zijn looplijnen nog steeds dik voor mekaar zijn. Ja, hij miste die kans uit de vrije trap. Die had ie als ie goed in vorm was geweest wel gemaakt, maar je zag ook meerdere keren dat hij zichzelf prima vrij zette / speelde. De eerste kans van de wedstrijd maakte hij zich goed breed en omspeelde hij Kaplan voor een schot. Verder kwamen Minteh en Nieuwkoop een paar keer op en als ze de bal breed hadden gelegd in plaats van voor eigen succes waren gegaan, had Gimenez ze afgemaakt. Ik denk dan ook dat het succes van met name Minteh ten koste gaat van het succes van Gimenez. Minteh heeft meer de neiging om of voor eigen succes te gaan, of om naar binnen toe te trekken en terug te leggen op rand 16. Daar is Gimenez niet om af te werken, sowieso is Gimenez beter in in de loop afwerken, dan vanuit een soort scrimage voor de goal.

Ik heb vertrouwen in die jongen, hij heeft er al 21 in liggen, dat worden er echt nog wel meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren