Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Speler ontbreekt op training: doorslaggevende week voor transfer naar Feyenoord

Laatste update:

Isak Alemayehu Mulugeta traint momenteel apart van de selectie bij Djurgardens IF. Het zeventienjarige toptalent uit Zweden nadert een transfer naar Feyenoord, zo bevestigt sportief directeur Bosse Andersson aan Fotbollskanalen. Het lijkt erop dat Feyenoord inzet op een huurdeal met optie tot koop voor Mulugeta.

Andersson spreekt tegenover het Zweedse medium opvallend open over de naderende transfer van Mulugeta. “Isak traint in de gym. Het is geen geheim dat we een gesprek hebben gehad met Feyenoord en wat dat betreft is deze week behoorlijk doorslaggevend.”

Volgens de Zweedse directeur hebben de feestdagen voor vertraging gezorgd. “Als er geen weekenden en nieuwjaar tussen hadden gezeten, was hij misschien al wel in Rotterdam geweest. Nu nog niet”, aldus Andersson.

Mulugeta ligt bij Djurgardens nog tot medio 2025 vast en is volgens Transfermarkt slechts 200.000 euro waard. Toch wil Feyenoord de aanvallende middenvelder annex buitenspeler eerst huren. Wel hoopt de Stadionclub daarbij een optie tot koop te bedingen.

Andersson staat daarvoor open. “Dat kan een hele goede oplossing zijn. Als je de speler in het midden zet en de club hoort, dan is dat geen slechte optie.” Mulugeta is een jeugdproduct van Djurgardens, dat tot dusver twee duels speelde in de hoofdmacht. Hij is al jaren jeugdinternational van Zweden, maar kan in de toekomst ook voor de nationale elftallen van Ethiopië en El Salvador kiezen.

Mulugeta is geen onbekende voor Feyenoord. De Zweed liep twee jaar geleden al eens stage op Varkenoord. Tijdens die stage wist hij dus zoveel indruk te maken, dat de kampioen van Nederland zich dus opnieuw in Zweden heeft gemeld voor zijn diensten. Mocht Mulugeta inderdaad de overstap naar Rotterdam maken, dan kan hij aansluiten bij Feyenoord Onder 21.

Eerder meldde 1908.nl al dat Feyenoord reeds een contract heeft klaarliggen voor het Zweedse toptalent. De zestienvoudig kampioen van Nederland is momenteel in onderhandeling met de Zweedse subtopper, al lijkt er snel witte rook te komen vanuit De Kuip.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dit voor het -21 elftal of is dit écht een talent?

9 januari 2024 om 19:21

In het artikel staat dat Mulugeta aan zal sluiten bij de O21 mocht het tot een transfer komen. Ook Luc Netten zou aansluiten bij de O21 en het lijkt er dus op dat Feyenoord echt werk gaat maken van versteviging of verbreding van de beloftenploeg. Mogelijk wil Feyenoord ook meer een rol gaan spelen als handelshuis.

10 januari 2024 om 01:09

Deze jongen is net 2 maandjes 17 en als dan de verwachting is dat hij bij u21 aansluit en op zijn 16 al steeds mee was met de wedstrijd selectie van zijn team verwacht ik toch dat hij echt als talent voor de toekomst word gehaald. Fysiek zal hij het waarschijnlijk namelijk wel pittig krijgen tegen gasten van 20.
Die jongen van nec is meer zo'n voorbeeld van puur voor u21 word over 3 maandjes al 20, dus al wat aan de oudere kant maar daardoor waarschijnlijk meer fysiek en al een goed niveau voor u21. Had bij nec ook nog maar een jeugd contract dat van de zomer af zou lopen, dat zegt ook wel iets denk ik.

Heeft wel talent.. maar zeker geen toptalent! Denk dat hij bij Jong Feyenoord zou aansluiten.

10 januari 2024 om 09:31

Wie bepaalt of een speler wel of geen toptalent is?

10 januari 2024 om 10:49

Mensen die hem regelmatig/wekelijks zien spelen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren