Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spektakel in Helmond, Almere City FC tien wedstrijden ongeslagen

Laatste update:

FC Volendam blijft goed meedoen in de bovenste regionen van de Jupiler League. De in het blauw gestoken oranjehemden wonnen zaterdag in een spectaculair duel van Helmond Sport: 3-4. Almere City FC, winnaar van de tweede periode, kwam tegen Achilles’29 niet tot scoren: 0-0. De ploeg van trainer Fred Grim zorgde er op die manier wel voor dat het nu al tien wedstrijden ongeslagen is.

/

Helmond Sport - FC Volendam 3-4
Helmond Sport en FC Volendam maakten er een bijzonder interessante eerste helft van in het Lavans Stadion. Al na vijf minuten waren de bezoekers dichtbij een doelpunt, toen de bal na een hoekschop nog net van de lijn van de thuisploeg werd gehaald. Niet veel later kwam de thuisploeg op voorsprong: Oumar Diouck rondde een voorzet van Lars Hutten af. FC Volendam draaide de score helemaal om. Bij de 1-1 was Henk Veerman het eindstation, bij de 1-1 werkte Kevin Gomez-Nieto de bal over zijn eigen doellijn. Bij Helmond was men niet blij met die tweede treffer, want in de aanval daarvoor had Hutten een penalty kunnen krijgen. De ruststand leek 1-2 te gaan worden, maar in de blessuretijd tekende Charles Kazlaukus nog voor de gelijkmaker.

Na de onderbreking gingen beide partijen vrolijk verder. Ludcinio Marengo tekende direct na rust voor de 2-3, waarna Diouck en Kazlaukas dotten van kansen misten om de 3-3 op het bord te zetten. Ook in het restant van de wedstrijd bleef het spannend, maar in de slotfase maakte FC Volendam het af. Veerman schoot op de paal en invaller Kevin van Kippersluis benutte de rebound. Via Gomez-Nieto (3-4) spartelde Helmond Sport nog tegen, maar het slotoffensief leverde niets meer op.

/

Almere City - Achilles’29 0-0
Almere City was als winnaar van de tweede periode uitstekend op dreef en de thuisploeg had ook in de eerste helft tegen Achilles’29 het beste van het spel. Almere had meer balbezit en kreeg twee goede kansen in het eerste bedrijf: zowel Norair Mamedov als Vincent Janssen stuitte op doelman Leon ter Wielen van de ex-amateurs. De bezoekers probeerden van zich af te bijten met schoten van afstand, maar echt gevaarlijk werd het geen moment voor het doel van de thuisclub. Na de onderbreking beet Achilles’29 aanvankelijk wat meer van zich af, maar daarna voerde de thuisclub de druk weer op. Almere City raakte de lat en zag een bal van de lijn gehaald worden, waardoor het 0-0 bleef.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was er helaas niet bij, maar het was volgens diegenen die ik gesproken heb niet veel soeps in Almere. Slecht voetbal en laks omgaan met kansen. Maar ach, weer een ongeslagen wedstrijd bijgeschreven en als nummer acht de winterstop. Beter kan bijna niet...

Hopen dat we dit na de winterstop kunnen doortrekken en dan nog steeds de beschikking hebben over Vincent Janssen. Al weet ik bijna zeker dat hij deze winter niet vertrekt...

Wzawzb

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren