Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Speciale onderscheidingen voor De Jong en Bernardo Silva na Nations League

Laatste update:

Frenkie de Jong kon zondagavond niet voorkomen dat het Nederlands elftal in de finale van de Nations League met 1-0 verloor van Portugal, maar de middenvelder van Oranje kan desondanks terugkijken op een prima toernooi. De Jong is door de UEFA namelijk uitgeroepen tot het grootste talent van de Nations League-eindronde.

De Jong ontving de onderscheiding vlak na het laatste fluitsignaal in het Estádio do Dragão in Porto van een panel, bestaande uit onder meer voormalig Manchester United-trainer David Moyes. "Hij blijft zich maar verbeteren als jonge speler. Zijn ontwikkeling tijdens dit toernooi zal hem verder helpen om volwassen te worden als speler. Hij heeft een goed toernooi gespeeld", zegt Moyes op de website van de UEFA over De Jong.

Bernardo Silva werd uiteindelijk uitgeroepen tot de beste speler van het toernooi. De Portugese middenvelder van Manchester City was zondag misschien wel de beste man van het veld en leverde uiteindelijk een assist af op de winnende treffer van Goncalo Guedes. Ploeggenoot Cristiano Ronaldo eindigt het toernooi met drie doelpunten, alle gemaakt in de halve finale tegen Zwitserland, als topscorer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nederland zeer zwak, bij elk mogelijke aanval speelden ze de bal terug.

9 juni 2019 om 23:08

Boeiend, nations league is een grote flop. Spelers waren niet eens optimaal gemotiveerd voor deze finale. De medailles werden gauw afgedaan. Gauw weer stoppen met dat toernooi. Alleen maar onnodig belastend voor de spelers.

9 juni 2019 om 23:16

Een flop op basis van dat ze de medailles afdeden (voor zover ik zag was het alleen Cillessen)? Goed verhaal verder, lekker kort ook.

9 juni 2019 om 23:28

Deden nog wel meer spelers. Maar ook Engeland bijvoorbeeld nam het toernooi niet al te serieus door met een veredeld B team te spelen.
Ik vond het een zeer teleurstellend toernooi. Gauw weer stoppen ermee.

9 juni 2019 om 23:28

Alleen Cilessen deed de medaille af uit frustratie. Zeer waarschijnlijk omdat hij baalde van z'n fout.

Nare reactie man. Dit is toch 100 keer beter dan die vreselijke oefenduels waar echt niemand op zit te wachten? Ik heb echt met plezier naar die nations league gekeken. Zonder nu vreselijk te balen omdat we hem niet gewonnen hebben

Hadden we wel zojuist gewonnen had ik gewoon op de bank gestaan en tegen al m'n buitenlandse vrienden stoer geroepen dat we maar mooi 'de aller eerste nations league ooit' gewonnen hebben.

9 juni 2019 om 23:36

Blind deed het ook. En volgens mij nog een paar. Het is weliswaar beter dan oefenduels maar is minder interessant dan een WK of EK. Het zijn meer veredelde oefenduels. Het is eigenlijk vlees noch vis.
Ik zit nu ook niet volop balend op de bank na de wedstrijd. Dit heb ik na een verloren WK of EK wedstrijd wel. Dan moet ik echt een hele dag bijkomen van een verloren wedstrijd.

9 juni 2019 om 23:53

Wat (goed) te zien was op tv was dat Blind & Vilhena ook hun medailles meteen afdeden.

9 juni 2019 om 23:55

Als Nederland had gewonnen was het waarschijnlijk een geweldig idee en mochten we blij zijn als we de eerste editie wisten te winnen.

10 juni 2019 om 14:30

Anders gaan ze oefenen tegen F landen, verdienen ze niets

10 juni 2019 om 14:29

De jong totaal niet gezien.

Hij blijft ook maar in de prijzen vallen...

Het seizoen duurt duidelijk net iets te lang voor hem. Zijn eerste volledige seizoen en dan gelijk zo lang is gewoon teveel van het goede. Goed uitrusten en volgend seizoen goed beginnen.

Wat een fantastische speler is die Bernardo Silva toch, de meeste spelers van Oranje zijn goed aan de bal, tactisch sterk en conditioneel prima maar dit soort spelers kom je in Nederland te weinig tegen, een speler die technisch zo vaardig is en gewoon echt nog 1 op 1 echt iemand kan uitspelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren