Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sparta-held was doelman in Duitsland: ‘Uiteindelijk werd ik een spits’

Laatste update:

Ragnar Ache gaf vrijdagavond zijn visitekaartje af in het competitieduel tussen NAC Breda en Sparta Rotterdam (2-2). De bezoekers uit Rotterdam-West leken op een nederlaag af te stevenen, maar de invaller zorgde er met twee treffers voor dat het duel onbeslist eindigde. Na afloop erkende de negentienjarige spits dat hij aan het begin van zijn prille voetballeven de juiste keuze had gemaakt.

"Toen ik nog in Duitsland woonde, speelde ik bij een amateurclub. Ik begon daar als keeper", vertelde Ache in gesprek met FOX Sports. "Ik was al aan het twijfelen of ik keeper of spits wilde worden. Uiteindelijk koos ik voor spits, omdat ik veel doelpunten wilde maken."

Sparta-coach Alex Pastoor was blij met het tweede punt van het seizoen én de inbreng van Ache. "Dat hij er twee maakt, is geweldig voor hem, geweldig voor het hele team en geweldig voor de jeugdopleiding van Sparta", vertelde de oefenmeester. "In de loop van vorig seizoen is hij vervroegd aangesloten bij de senioren. Hij is nog een onbekende, maar het is een jongen met een neusje voor de goal. Dat hebben we kunnen zien."

Denk jij dat Sparta Rotterdam bij de eerste twaalf eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha nac een doelman sciort 2x

Ragner Ache, je hebt echt mijn avond gered! Echt, als hij zo door blijft spelen dan wordt hij een topspits! Hij heeft namelijk de lengte en snelheid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren