Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaanse bond maakt kanshebbers op titel Doelman van het Jaar bekend

Laatste update:

De Spaanse voetbalbond (LFP) reikt op 27 oktober de prijzen uit aan de beste spelers van het voorbije seizoen in de Primera División. Maandag heeft de bond bekendgemaakt welke keepers genomineerd zijn voor de prijs voor de Doelman van het Jaar. De drie genomineerden zijn allemaal van club gewisseld: Keylor Navas, Willy Caballero en Thibaut Courtois.

/

Navas was het voorbije seizoen actief bij Levante, maar hij verdiende een transfer naar Real Madrid. Caballero was afgelopen jaar sluitpost van Málaga en hij werd door zijn ex-trainer Manuel Pellegrini naar Manchester City gehaald. Courtois, die door Chelsea aan Atlético Madrid was verhuurd, keerde terug naar Londen.

Twee van de drie keepers zijn in het nieuwe seizoen, opmerkelijk genoeg, nog geen eerste keuze. Navas heeft bij Real Madrid stevige concurrentie van Iker Casillas, al is het de verwachting dat de Costa Ricaan spoedig het stokje zal overnemen. Caballero knokt bij Manchester City tegen Joe Hart. Alleen Courtois is al zeker van een basisplek: hij verdreef Petr Cech naar het tweede plan.

Wie is volgens jou Doelman van het Jaar in Spanje in 2013/14?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"navas heeft bij Real Madrid stevige concurrentie van Iker Casillas, al is het de verwachting dat de Costa Ricaan spoedig het stokje zal overnemen."

Hoezo? Heb ik iets gemist? Wiens verwachting is dat?

13 oktober 2014 om 15:41

Omdat Casillas de laatste tijd ronduit slecht keept

13 oktober 2014 om 15:45

Als je de wedstrijden van Real kijkt zou je dat niet zeggen. Daar doet hij het namelijk ontzettend goed, maar ja, dan maak je 1 blunder bij Spanje en heel de wereld ziet je gelijk weer als die keeper die uit vorm is etc

13 oktober 2014 om 15:45

Ja oke, maar daar gaat het bij mij niet om. Er staat dat het verwacht wordt, maar door wie dan? Hij keept ook weer niet zo zwak bij Real en ik heb nergens iets gelezen over Ancelotti die overweegt Casillas permanent te vervangen. Aangezien de auteur van dit stuk geen autoriteit is, hoef ik zijn verwachtingen niet te lezen. Dus tenzij er substantiële aanwijzingen zijn dat Casillas vervangen gaat worden, maakt de auteur zich schuldig aan pure speculatie en daar heb ik geen zin in. Vandaar dat ik vraag of er recentelijk iets is gebeurd of gezegd wat hier aanleiding toe geeft.

13 oktober 2014 om 15:58

Al ruim 2 jaar

13 oktober 2014 om 15:41

Inderdaad, pure speculatie. Casillias staat volgens mij helemaal niet onder druk bij Spanje.

13 oktober 2014 om 15:47

Dacht ik al. Zie hier onder je een aantal mensen dat het afdoet als 'de mening van iedereen'. Even speculatief als dit artikel.

Casillas staat wel onder druk bij Spanje natuurlijk, ik denk dat je in plaats van Spanje Real bedoelt. Het lijkt me inderdaad niet dat hij onder druk staat bij Real want daar keept hij gewoon solide.

13 oktober 2014 om 16:02

Jordinho.
Keept Solide? Zolang de ballen maar recht op doel worden geschoten ja. Maar op hoge ballen vanaf de zijkanten geschoten daar wordt Iker zenuwachtig van. Pff

13 oktober 2014 om 16:35

Dat is altijd zo geweest en toch werd Iker steevast tot een van de betere doelmannen ter wereld gezien.

13 oktober 2014 om 17:20

@azalkmaar2

Casillas staat niet onder druk bij Spanje? Waarom keepte De Gea dan tegen Luxemburg gisteravond en niet Casillas?

14 oktober 2014 om 16:36

@afcarodriquez: Excuus, typo. Bedoelde bij Real Madrid.

13 oktober 2014 om 15:43

Die van iedereen?
Casillas bakt er tegenwoordig een stuk minder van..

13 oktober 2014 om 15:43

Die vna ongeveer iedereen... Iker is Iker niet meer helaas en zal langzaam gaan afdruipen.

Lijkt me dat Courtois dit wordt, absolute topprestaties hele seizoen en voorgaande seizoenen net zo.

Het lijkt me duidelijk dat deze prijs gaat naar Courtois die het hele seizoen geweldig heeft gekeept en kampioen is geworden. Deze keeper is op zijn jonge leeftijd al zo goed dat hij tot de wereldtop behoort en volgens verschillende journalisten al de beste ter wereld is. Hij is eigenlijk nooit te betrappen op een fout en met die uitschuifbare armen en benen is hij weergaloos!

Courtois moet winnen, dat kan gewoon niet anders.

Verwacht dat Courtois deze prijs gaat winnen. Simpelweg omdat hij de beste keeper is van de drie, en ook omdat hij al zo goed is op zulke jonge leeftijd.

Ik ben een beetje verbaasd dat deze prijzen nu pas uitgedeeld gaan worden, het seizoen is intussen al bijna een half jaar afgelopen..

Desondanks denk ik dat Courtois deze prijs als enige kan winnen, heeft een fantastisch seizoen gekeept, nagenoeg foutloos en is kampioen geworden met Atletico Madrid. Willy en Navas kunnen gewoon niet opboksen tegen deze geweldenaar, ondanks dat ook Willy en Navas uitstekende keepers zijn. Gefeliciteerd alvast, Thibaut.

13 oktober 2014 om 16:47

Ik had precies hetzelfde. Ik snap niet waarom deze prijzen de week na de Champions League finale worden bekend gemaakt (tenzij je wk of ek hebt). Dan kan je een speler ook verkopen van winnaar van beste keeper/verdediger etc.

Als ik echter een ding kon veranderen in het voetbal qua schema's zou ik interlands door eht jaar heen afschaffen en ieder jaar aan het eind van het seizoen (het seizoen loopt dan immers ongerveer 4 weken eerder af in 1 maand qualification toernooi doen. Meer omzet. intenser en beter teamspel en sfeer (net als bij een wk) omdat spelers langer samen zijn.

13 oktober 2014 om 16:55

Klopt wel wat je zegt, maar dan hebben zelfs de kwalificatietoernooien te maken met vorm van de dag en eventuele blessures.

Zou Navas hier ook tussen staan als Costa Rica niet aan het WK deelnam en hij geen transfer naar Real had gemaakt? Ik betwijfel het ten zeerste

13 oktober 2014 om 17:14

Volgens die theorie zou Claudio Bravo er ook tussen moet staan, maar dat is niet het geval en weet je waarom niet? Omdat Navas vorig jaar gewoon tot de beste drie keepers van La Liga hoorde. Zijn transfer naar Real is een gevolg daarvan, niet een oorzaak

Courtois wint deze prijs met twee vingers in zijn neus. Atlético is vorig jaar mede dankzij hem kampioen geworden en na al die reddingen die hij vorig seizoen heeft verricht, verdient hij het zoiezo!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren