Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Southampton stuurt Tadic-miljoenen naar Zwitserland: ‘Dan ben ik op mijn best’

Laatste update:

Southampton heeft zich vrijdag verzekerd van de komst van Mohamed Elyounoussi, zo melden de Engelsen via de officiële kanalen. De international van Noorwegen komt over van FC Basel en heeft zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract. Met de deal is naar verluidt achttien miljoen euro gemoeid.

Linksbuiten Elyounoussi was de afgelopen twee seizoenen in dienst van de Zwitserse topclub goed voor 23 goals en 30 assists in 83 wedstrijden, waarmee hij een groot aandeel had in de winst van de dubbel in het seizoen 2016/17. Deze uitstekende statistieken leverden hem de interesse van the Saints op, die al enkele weken in verband werden gebracht met de komst van de 23-jarige aanvaller.

De zestienvoudig international is blij met zijn overstap: “De club volgt mij al geruime tijd en heeft mij meerdere keren aan het werk gezien, dus ik heb er vertrouwen in en ik wil mezelf hier verder ontwikkelen en beter worden. Dit is een familieclub, die erom bekend staat jonge spelers beter te maken. Op het veld ben ik een harde werker en ik hou ervan om kansen te creëren, voor mezelf of voor anderen. Als ik mijn creativiteit kan gebruiken, ben ik op mijn best, dus ik denk dat de filosofie van de club goed bij mij past.”

Elyounoussi is na Stuart Amstrong, die voor een kleine acht miljoen euro werd opgepikt bij Celtic, de tweede aankoop van the Saints voor het aankomende seizoen. Southampton zag daarnaast Dusan Tadic vertrekken: hij maakt voor een bedrag dat in eerste instantie op 11,4 miljoen euro ligt en op kan lopen tot 13,7 miljoen de overstap naar Ajax.

Een goede aanwinst voor Southampton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet te verwarren met zijn neef Tarik, die nog bij Heerenveen heeft gespeeld. Las 18 mil en dacht 'Daar zal Groningen best wat van terug zien', maar nee.. twee keer fout. Ben benieuwd naar Tadic bij Ajax.

29 juni 2018 om 13:50

Dat wist ik niet. Arsenal had ook interesse een tijd terug. Ik dacht dat die jongen van Heerenveen zich stormachtig had ontwikkeld.

Best idioot bij Southampton. Bij Tadic stelt Southampton zich zeer schappelijk en vriendelijk op om een transfer te gunnen, maar bij Van Dijk deden ze heel moeilijk, terwijl Tadic veel belangrijker is bij Southampton dan Van Dijk.

29 juni 2018 om 13:41

Appels met peren vergelijken....

29 juni 2018 om 13:50

Tadic nadert de 30 en daar willen ze graag nog geld voor terug zien. Business is business.

29 juni 2018 om 14:21

Groot verschil tussen de spelers en het moment van de transfer. Van Dijk was in de winter en Southampton heeft en had nou niet echt een kwalitatieve verdediging om zijn vertrek op te vangen. En zoals hieronder al genoemd wordt is Tadic rond de 30 en kunnen ze dus nu weer investeren in talentvolle spelers als Elyounoussi

29 juni 2018 om 14:33

Van Dijk was bij Southampton een van de beste verdedigers van de Premier League en zeer gewild door alle topclubs daar. En die wilden ze gewoon niet kwijt omdat hij zo goed was en ze daardoor hoger konden eindigen. En simpelweg om ook clubs tegen elkaar op te laten bieden.

Tadic nadert nu de 30, is inderdaad een goede speler, maar door hem nu 'in te wisselen' voor Elyounoussi is het niet alsof ze er enorm op achteruit gaan. Sterker nog; Elyounoussi is een uitstekende speler en daarnaast ook nog maar 23.van spelers als Tadic heb je er daarnaast ook gewoon veel meer.

29 juni 2018 om 14:49

Heel klein mini verschil is dat de Top van de Premier league was geïnteresseerd in van Dijk. Bij Tadic de nummer 2 van Nederland. Zoek de verschillen.

29 juni 2018 om 14:53

Tadic had een clausule wat Van Dijk niet had.

29 juni 2018 om 15:10

Het artikel maakt veel duidelijk, Southampton was al bezig een neiwue aanvaller aan te trekken. Dus vonden ze het vertrek van Tadic niet zo erg.

29 juni 2018 om 15:15

Integendeel. Liverpool heeft door de jaren heen de halve selectie bij wijze van spreken overgekocht. Logisch dat ze er niet op staan te springen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren