Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Soms het idee dat bier drinken en gezelligheid iets te vaak voorop staat’

Laatste update:

NAC Breda was sinds het vertrek van Robert Maaskant op zoek naar een nieuwe trainer en al enige tijd was Marinus Dijkhuizen de voornaamste kandidaat om de vacante positie in het Rat Verlegh Stadion in te vullen. Maandag zette de onlangs bij het Engelse Brentford ontslagen coach zijn handtekening onder een contract tot medio 2017 bij de Brabantse Jupiler League-club.

/

Dijkhuizen is zich ervan bewust dat NAC de afgelopen jaren nogal wat trainers versleten heeft. “Maar ik ben geen man die in bedreigingen denkt”, maakt de oud-spits duidelijk tegenover Voetbal International. Wel is de 43-jarige oefenmeester van mening dat er iets gewijzigd dient te worden in Breda. “Ik denk dat de cultuur wel moet veranderen.”

“NAC is een prachtige club. Maar ik heb soms het idee dat bier drinken en gezelligheid iets te vaak voorop staat. Begrijp me goed, ik doe dat ook graag. En supporters moeten dat vooral blijven doen. Maar in topsport moet je superfit zijn, volledig afgetraind. In die zin is een cultuuromslag wel nodig.”

De ambitie van de clubleiding om terug te keren in de Eredivisie deelt Dijkhuizen dan ook, maar hij blijft voorzichtig. “We willen zo snel mogelijk promoveren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik kan niets garanderen”, tekent Omroep Brabant op uit de mond van de nieuwe NAC-trainer.

Denk je dat NAC Breda onder leiding van Marinus Dijkhuizen gaat promoveren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zal een zwarte dag voor Ten Rouwelaar zijn dan.

Wat hij hiermee bedoelt snap ik niet helemaal.
Wordt hiermee gesuggereerd dat de spelers moeten aanpassen t.a.v. hun alcoholgebruik?
Dat wat de supporters doen,is me wel duidelijk.
Ik kan me haast niet voorstellen,dat dit de spelers betreft.
Mocht dit wel het geval zijn,is er inderdaad een kleine wijziging in de zogeheten cultuur nodig.
Ik blijf NAC volgen,ben benieuwd.

26 oktober 2015 om 13:57

Hij bedoelt wel degelijk de spelers. Lijkt me sterk dat hij de achterban gaat vertellen hoe ze moeten leven.
"De supporters moeten dat ook blijven doen." Geeft al antwoord op je vraag.

26 oktober 2015 om 14:04

Laatst is een groepje supporters bij de training van NAC verhaal komen halen omdat ze niet tevreden waren over het functioneren van de spelers. Hierbij gaven ze als argument dat ze meerdere NAC spelers 's avonds tegenkwamen in de stad ook als ze weer eens verloren hadden.

In Zwolle ook wel eens spelers van PEC tegengekomen ook niet altijd even nuchter, hoewel dat af een toe een keer kunnen natuurlijk.

26 oktober 2015 om 14:37

Bij NAC is het echt onderdeel van het Avondje Nac. Na verlies lopen de spelers soms letterlijk mee in de polonaise met de sponsors in het sponsorhome...

Henk ten Cate heeft dit in het verleden ook geprobeerd te veranderen, maar dit stuitte op erg veel weerstand. Ik hoop dat het nu wel kan.

26 oktober 2015 om 18:46

Tjaa als je echt wat wil bereiken realiseer je je wel dat je niet al te vaak dat soort fratsen moet uithalen als speler, maarja als er allemaal gasten niet echt de ambitie hebben om door te groeien dan krijg je natuurlijk zo'n cultuur wat opzich wel jammer is voor een profclub

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren