Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sneu voor ons, maar vooral voor Marco, ook gezien zijn geschiedenis’

Laatste update:

Bondscoach Adrie Koster van Jong Oranje presenteerde zijn voorselectie voor de play-offduels met Jong Portugal en nam daarin ook Marco van Ginkel op. Inmiddels is echter al duidelijk dat de door Chelsea aan AC Milan verhuurde middenvelder deze wedstrijden niet zal kunnen spelen.

/

Van Ginkel liep dinsdag tijdens zijn debuut voor de Italiaanse grootmacht een enkelblessure op. Hoewel de 21-jarige middenvelder zelf verwacht binnen enkele weken alweer fit te zijn, weet Koster reeds dat de dubbele ontmoeting met de Portugezen (op 9 en 14 oktober) te vroeg komt voor Van Ginkel en dat de nationale ploeg moet proberen zich zonder de Milan-speler te kwalificeren voor het EK Onder-21.

“Dat is heel sneu”, geeft de keuzeheer aan in gesprek met Voetbal International. “Voor ons als team, maar vooral voor hem. Ook gezien zijn geschiedenis. Hij heeft er al vaker een langere tijd uit gelegen. Nu was hij eindelijk weer fit, koos met zijn verhuur aan Milan voor een nieuwe club waar hij dinsdagavond dan voor het eerst speelde en dan raakt hij nu opnieuw geblesseerd. Dat is in- en intriest”, zegt Koster.

Denk je dat Jong Oranje zich gaat plaatsen voor het EK Onder-21?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aaaaahh...v Ginkel.

Dacht even aan v Basten aangezien je eerder aan hem denkt nu bij de naam Marco en omdat hij nu met Az een 'hottopic' is.

V Ginkel is het buitenlandse avontuur nog niet echt gegund.

Superzonde voor hem, hoop dat ie er bovenop komt. Verder vind ik hem erg veel op justin Bieber ijken, iemand mee eens?

24 september 2014 om 22:40

Ja dat vind ik ook, heb het een keertje gezegd tegen een meisje uit me klas zo'n Justin Bieber fan, en die vond Marco maar lelijk haha!

ON: Zonde voor Marco, kies je voor een verhuur en een nieuwe start, en dan raak je gelijk weer geblesseerd. Hoop voor hem dat dit niet te lang blijft ander wordt hij net als Robben de man van glas.

25 september 2014 om 09:03

Haha, het gaat de fans dan ook niet om bepaalde delen van iemands uiterlijk, maar om het geheelplaatje. Als hij zijn tweeling was, maar een iets kleinere neus zou hebben, zouden die fans ook vinden dat hij lelijk was

On: Die Van Ginkel is inderdaad een beetje een man van glas, alleen zou hij in vergelijking met Robben dat echt niet kunnen hebben. Hij moet zich nog heel veel ontwikkelen..

Sneu, maar hij komt er wel weer bovenop!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren