Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Snerende Aubameyang verlengt: ‘Jullie wisten niets, als gewoonlijk’

Laatste update:

Pierre-Emerick Aubameyang heeft zijn verblijf bij Borussia Dortmund met twaalf maanden verlengd, zo verzekert de spits op Twitter. Michael Zorc, sportief directeur van de Duitse topclub, liet eerder al doorschemeren dat Aubameyang tot medio 2021 heeft bijgetekend en nu bevestigt de speler het zelf.

Zorc vertelde in gesprek met Sky Deutschland terloops dat de 28-jarige aanvaller nog tot medio 2021 vastligt in het Signal Iduna Park, terwijl eerder algemeen bekend was dat de international van Gabon tot 2020 had getekend. Na het gesprek doemde de vraag op of Aubameyang ook daadwerkelijk een nieuwe verbintenis is aangegaan met BVB en de goaltjesdief geeft duidelijkheid via Twitter.

"Laat me luisteren naar muziek, dat is beter dan (het lezen van, red.) de kranten", laat Aubameyang op het sociale medium weten. Bij het bericht plaatst de spits een foto waarop hij met een koptelefoon te zien is. "Het is al een tijd geleden sinds ik mijn contract heb verlengd. Maar het is niet jullie fout, jullie wisten het niet. Zoals gewoonlijk", aldus Aubameyang.

Zorc, die verwacht dat Aubameyang BVB in de toekomst gaat verlaten, erkende in het interview dat de pupil zich niet altijd aan de afspraken houdt. "We hebben nog een probleem en dat is zijn nauwgezetheid. Dat moet ik eerlijk bekennen. Het is er de afgelopen jaren in geslopen, dat hij vaker te laat kwam. Zijn vriend Ousmane Dembélé had daar ook last van. Dan heb je als club een probleem en moet je kijken hoe je ermee om weet te gaan."

Verwacht jij dat Pierre-Emerick Aubameyang over een jaar nog bij Borussia Dortmund speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt wel alsof hij wachtte totdat Bosz ontslagen was met het verlengen, maarja dat is puur speculatie.

Heb hem eerlijk gezegd niet echt zo hoog meer zitten. Lijkt een gozer die sterallures gekregen heeft (meerdere malen te laat komen enz.). Doe mij dan maar een professional.

18 december 2017 om 18:04

Lijkt me stug, als hij zelf aangeeft dat het contract al een tijd geleden verlengd was.

Coole jongen hoor. Hij lijkt te vergeten dat de media er is om ons supporters te informeren. Indirect trekt hij dus ook een lange neus naar ons. Fijn. Het hoort blijkbaar bij deze generatie,zie depay, vilhena etc.

18 december 2017 om 17:46

Klopt natuurlijk niks van, de media heeft allang haar eigen belangen en die zijn niet voor de supporters. Daarom verzinnen zij zoveel onzin en leugens om geld binnen te harken. De beste media platforms zijn echt de media van de clubs zelf. Die hebben dat belang voor de supporters nog wel enigzins.

18 december 2017 om 18:33

Grappig dat je zoveel duimpjes omhoog krijgt, want hetgene wat jij zegt klopt ook niet helemaal. Er namelijk genoeg regionale kranten of clubwachters (die vaak aangesloten zijn bij een krant) die wel degelijk belangen hebben voor supporters en voor hun ook een belangrijke bron zijn. Neem nou bijvoorbeeld het vertrek van Bosz bij Ajax (nota bene jouw club). Dankzij de journalisten die nauw met de club betrokken zijn kwamen veel supporters achter de ware redenen van zijn vertrek. Ik durf wel te zeggen dat als dit nieuws niet naar buiten was gekomen, dat Ajax anders met een ''gewone'' bericht naar buiten zou komen dat Bosz graag naar Dortmund wou vertrekken en dat hij niet meer te houden was of iets dergelijks.

We moeten niet vergeten dat clubs vaak ook niet de waarheid vertellen naar hun supporters toe! In amerika wordt vaak het volgende gezegd: ''believe none of what you hear and only half of wat you see! ;-)

18 december 2017 om 20:00

Klopt ook wel maar daarom zeg ik de beste, regionale kranten hebben van tijd tot tijd ook wel echt belang voor de supporters inderdaad zoals jij benoemt. De Telegraaf kan ik als Ajacied zeker waarderen op z'n tijd.

19 december 2017 om 09:31

Maar aan de andere kant zorgt de media bijna voor een ontslag van Keizer, en al dat gedoe over de fluwelen revolutie. Toen der tijd was het een heus media circus wat niet ten goede van de supporters of club kwam. Puur aandacht genereren was dat.

Zal wel zijn om een hogere transfersom te krijgen. Hij ziet een overstap zelf wel zitten en BVB ook wel denk ik. Moet er natuurlijk wel een goede vervanger te vinden zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren