Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder: ‘We zijn nu geen topland, dat kunnen we allemaal wel zien’

Laatste update:

Het Nederlands elftal behaalde op het WK in Brazilië een podiumplaats, maar Wesley Sneijder beschouwt het huidige Oranje niet als een topland op voetbalgebied. “Dat vind ik geen harde conclusie, dat kunnen we allemaal toch wel zien?”, zegt hij tegen FOX Sports.

/

“Maar ik benadruk: op dit moment. Op het WK waren wij top en klopte alles. Iedereen was in vorm en dan kan je ver komen. Op dit moment is dat niet zo, maar we willen natuurlijk snel weer op dat topniveau komen”, vervolgt Sneijder, die zich niet wil mengen in de landelijke discussie over het te spelen spelsysteem. Hij begrijpt alle ophef ook niet zo.

“Nogmaals: we zijn geen topland en dan is het toch niet gek dat je af en toe van systeem verandert om je aan te passen aan de tegenstander?”, aldus de dertigjarige contractspeler van Galatasaray. “Hoe we de verdediging gaan dichttimmeren? Het gaat niet alleen om de defensie, want het verdedigen begint voorin. Maar ik heb daar wel een visie over, ja. Of die hetzelfde is als die van de bondscoach? Meestal wel, ja.”

Ben jij het met Wesley Sneijder eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat weten wij ook wel, dat jullie boven jullie kunnen zijn uitgestegen om z'n prestatie neer te zetten op het WK, maar zo ver zakken als dit kan je niet goed praten met dit soort uitspraken. Jullie zijn wel beter dan dit. Praat dit aub niet goed met dit soort uitspraken. Er zit gewoon iets niet goed en zoek dat aub zo snel mogelijk uit.

14 november 2014 om 22:08

Sorry hoor maar ik vraag me af wat Oranje nog meer moet doen om een beetje krediet te krijgen . Gekwalificeerd voor het WK met 9 overwinningen 1 gelijk spel en 34 - 5 als doelsaldo , en in Brazilie gewoon ongeslagen 3e worden met een doelsaldo van 15-4 !!! Maar ja voor sommige azijnzeikers is het nooit goed !!

14 november 2014 om 22:25

Je hebt groot gelijk, maar dat is (verleden tijd) als we zo doorgaan dan geen EK voor Nederland ?!! Opstelling krul, Blind, Vlaar, de Vrij, Martins Indi, Janmaat, De jong, Fer, Sneijder, van Persie, Robben

Opstelling 2:
vorm, willems, vlaar, van dijk, van der wiel, de jong, blind, sneijder, robben, huntelaar, van persie

Opstelling 3:
Cillessen, kongolo, Martins Indi, van Dijk, van Rhijn, Clasie, de jong, Sneijder, Wijnaldum, robben, Van Persie

Als je merkt dat Depay nergens staat je hebt gelijk hij kan het zeker niet aan hij speelde slecht tegen Mexico dus invaller is voorhem goedgenoeg

14 november 2014 om 22:26

Ik zeg zelf nog dat ze beter zijn dan als op dit moment? Ik heb gerust wel krediet voor oranje en was zeker blij met de prestatie op het WK. Dat hoef je voor mij niet te herhalen. maar van de laatste 5 wedstrijden er 4 verliezen? En zeker van landen waarvan je zegt dat je die moet winnen.......daar zakt mijn broek wel van af hoor. Niks met krediet voor oranje te maken.

14 november 2014 om 22:28

Een beetje krediet... serieus?! Oranje moet gewoon winnen, zeker van de landen in onze poule. Heb je gezien hoe tot nu toe gespeeld is? De reacties van spelers in het veld en in de media de afgelopen maanden? De manier hoe de technische staf zich presenteert? De premature beslissingen van Van Oostveen? Wat nou krediet, ze hebben het zelf vergooid!

14 november 2014 om 22:28

Het is naar mijn mening een hele hoop ophef over niks. Nederland zit idd in een dipje en wint niet zo maar wedstrijden van iedereen door een fantastische Robben of een goede verdediging, maar als Nederland geen topland meer is, heb je 2 concurrenten in deze poule en dat zijn Tsjechie en Ijsland. Die 2 uitwedstrijden heb je dan helaas verloren, wat natuurlijk erg jammer is, maar thuis pak je ze allebei lachend. Zondag Letland zal ook heus wel gewonnen geworden en dan is er opeens weer hoop. De pers probeert alleen maar te stoken en overal veel te veel achter te zoeken. Nederland gaat zich gewoon plaatsen voor het EK en wordt waarschijnlijk ook gewoon groepshoofd omdat ze niet meer gaan verliezen. Misschien nog een onfortuinlijk gelijk spelletje, maar dat zal ons de kop niet kosten. Op het EK staat er dan een heel ander team met een Depay die zich stormachtig heeft ontwikkeld, een Strootman die een echte leider is en andere spelers die er toch weer voor gaan zorgen dat er een goed Nederlands elftal staat, don't worry guys het komt wel goed

14 november 2014 om 22:34

EERST MOETEN WE EK HALEN ?!

14 november 2014 om 22:39

Ik vind het vooral frustrerend dat er ook gewoon totaal geen verbetering is het spel is.
Er zit geen lijn in het is langzaam en er is op robben en sneijder na niemand met een individuele actie op dit moment.

Laten we het tegen Letland maar eens zo proberen.
4-3-3 met de punt naar voren.

Jasper
Vd wiel
De vrij
Rekik
Blind
Clasie
Sneijder
Robben
Van persie
Depay
Huntelaar
14 november 2014 om 22:58

@BV ik vind het te makkelijk om in dit geval naar de media te wijzen. De instelling op en naast het veld, valt me zwaar tegen. Ik mis echt de wil om te winnen (een paar spelers daargelaten, zoals Robben). De manier hoe ze zich nu presenteren... nou ja, laat maar zitten. Ik ben er in ieder geval erg teleurgesteld door.

14 november 2014 om 23:46

@ Sonnydo
Ja maar dat was onder van Gaal. Nu met Hidding is dat wel anders.

14 november 2014 om 23:48

@wve
Zoiets gaat het denk ik ook worden.

15 november 2014 om 06:11

Een heel zwakke groep. De plaatsing afgedwongen met een moeizame 2-0 overwinning op Andorra. Oefen duels tegen een landen uit de top 30 werden niet gewonnen. Daarom zakten we steeds verder weg op de Fifa ranglijst. Winnen van China en Indonesië lukte nog wel en met pijn en moeite een gelijkspel tegen Japan. Maar van Frankrijk ( nr 20) werd eenvoudig verloren. Ingegraven op het WK tegen sterkere landen, met moeite langs Australië, en Costa Rica wisten we voetballend niet te verslaan. Tegen deze twee landen maakten wij het spel, althans dat was de bedoeling.

Ben het wel met hem eens dat de meeste spelers bij Nederland in een behoorlijke dip zitten. Dat is dan ook te zien. Maar toch met de spelers die Nederland heeft zou het slapen het EK moeten kunnen halen. Laat dat nou net niet zo zijn.. Er komen morgen nog wel een aantal mensen die zeggen Letland is altijd lastig.. Onzin die wedstrijd moet gewoon kunnen winnen.

De rest van de landen in onze poule zijn ook geen top landen.
Op het eind toernooi zitten we nog niet eens in de top 5.
In deze poule zijn wij top ploeg nummer 1 ...

Als van Gaal niet daar stond zou Australie en Chili zomaar door kunnen gaan. van Gaal had alle spelers en tactieken op elkaar laten inspelen. Het kon niet fout gaan. Hiddink daarin tegen heeft nog geen plan maar is wel in de buurt denk ik.

14 november 2014 om 22:14

Zo lang het een middenveld is met afellay en sneijder dan ga je het niet redden.
Dat werkt niet.
Er moet een loper bij staan minimaal type fer klaassen strootman of 2 lopers en dan speel je zoals al Frankrijk met pogba Matuidi want klaassen en strootman kunnen ook het spel maken.

14 november 2014 om 22:35

Idd prima zet clasie daartussen en het middenveld is op orde. Nu achterin nog.

14 november 2014 om 22:40

Ik kies altijd voor de jong.

14 november 2014 om 23:30

@wve; jouw keuze voor de Jong daar kan ik mij helemaal in vinden, maar in je oorspronkelijke reactie zei je dat Klaassen het spel mooi kan verdelen?!? Klaassen, Clasie, Wijnaldum e.d. zijn allemaal van waarde in de Eredivisie, maar hebben naar mijn mening niks in het Nederlands elftal te zoeken. En dergelijke spelers moeten al zeker niet 'het spel gaan verdelen'. Mochten ze er toch in staan, door gebrek aan beter, dan moeten ze zich gewoon het snot voor de ogen lopen om een speler als Robben optimaal te kunnen laten renderen.

14 november 2014 om 23:46

Dat kunnen ze wel en ze moeten de kans krijgen.
Of je moet met een sneijder of afellay spelen maar niet met alle twee.

Gewoon je bek houden en doen waar je voor betaald word, praatjes heb je maar als je eindelijk goed speelt.

meestal wel ja,maar nu dus niet. lol.

Zondag moeten ze winnen van letland anders is het denk ik wel gedaan met guus hiddink

15 november 2014 om 06:19

Dan pakt hij zelf zijn koffer en dan kan oranje het lekker zelf gaan uitzoeken. Voor een fatsoenlijke pot voetbal tegen een niet dwergland moeten we jaren terug. Uit de tijd van een floppydisk.

Geen topland?
Man, we benaderen de prestaties van Griekenland.
We zouden nummer 2 in de poule moeten zijn voor een matig land.

Op het WK waren we ook geen topland. Maar met de juiste tacticus, motivatie en een beetje geluk heeft Nederland de 3e plek weten af te dwingen. Ik zie het nog wel gebeuren dat Nederland zich niet plaatst voor het EK. Ze staan nu al 6 punten achter...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren