Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder: ‘Wat ik doe als ik scoor tegen Turkije? Keihard juichen’

Laatste update:

Het Nederlands elftal speelt zaterdag een belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije. Voor Wesley Sneijder is het een bijzondere wedstrijd, want hij speelt tegen het land van zijn werkgever Galatasaray. De aanvallende middenvelder is niet van plan om de Turken te sparen, want het Nederlands elftal moet gewoon winnen. Sneijder draagt, bij afwezigheid van Robin van Persie en Arjen Robben, de band.

/

“Dat is zaterdag aanvoerder ben van Oranje, maakt me trots”, zegt Sneijder voor de camera van de NOS. Met revanchegevoelens, ex-bondscoach Louis van Gaal nam de band af van Sneijder, kampt hij niet. “Die periode heb ik achter me gelaten. Dit is een heel nieuwe periode.”

Op de vraag van een Turkse journalist wat Sneijder gaat doen als hij scoort tegen het land van Galatasaray, antwoordt hij: “Keihard juichen.” Het leidde tot gelach in de zaal. “Grapje, ik weet het nog niet. Dat zie ik morgen wel. We weten dat er een hoop op het spel staat, we moeten er staan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan gaan we Juichen!

Daarnaast vind ik het zelf raar om niet te juichen binnen interlands, ik weet zeker dat Kazim ook gewoon zal juichen.

27 maart 2015 om 15:51

Maar Sneijder heeft een heel ander band met Turkije in 2.5 jaar opgebouwd dan Kazim een half jaar in Nederland.

En Kazim gaat niet eens aan spelen toekomen dus we zullen nooit weten of hij wel of niet zou juichen.

27 maart 2015 om 15:58

Wie speelt er dan in de spits bij Turkym

27 maart 2015 om 16:01

Als kazim speelt scoort die toch niet

27 maart 2015 om 16:18

Nou... Bruma heeft in ieder geval al ervaring met het vrij laten van Kazim

27 maart 2015 om 16:45

Burak Yilmaz, maar dat weet ik niet zeker.

27 maart 2015 om 17:12

Die speelt hopelijk ook niet

Ja, want hij voelt zich al een echte Turk aangezien hij al een paar jaartjes bij Gala speelt voor de centen. Sorry hoor, maar dit is een uiterst belangrijke wedstrijd voor het NL elftal. Ik neem aan dat mr. Sneijder helemaal los gaat als hij in de 89ste minuut de 3-2 binnen schiet. Laat het acteren maar aan zijn vrouwtje over.....

27 maart 2015 om 15:57

Haha top reactie. Tuurlijk gaat Sneijder juichen stomme vraag. In Turkije is Wes belachelijk geliefd. Wat denkt de NOS nou dat Turken boos gaan worden omdat hij tegen Turkije scoort en juicht?

27 maart 2015 om 16:50

De vorige keer dat ie scoorde tegen turkije juichte hij ook niet. Die wedstrijd was wel iets minder belangrijk dan deze

27 maart 2015 om 17:56

Je laatste zin, gevalletje David Luiz... Gewoon uit je dak gaan als je een belangrijke goal scoort in de laatste minuten. Maar als je de 4-0 scoort....beter niet. Want dan gaan ze ineens daarover zeuren.

Waarom zou hij niet mogen juichen? Dat hij het nog gaat nuanceren ook nog, lafjes hoor.

Wesley? Laat je de turken met een punt naar huis gaan? ja natuurlijk, want gun hun echt een Ek!! Ben nu al 1x 2e van de wereld geweest, heb al halve finales EK gehaald en 3e van de wereld, vind het wel welletjes zo.
Wesley? Ga je juichen als je scoort? Nee man, verdien me centen daar en voel me tegenwoordig meer Turk dan Nederlander. Jolanthe spreekt al vloeiend Turks en gaat elke dag na de moskee.

Wat een vragen zeg, niet nieuws waardig.

En zo hoort het ook gewoon.

Het is voetbal, wat zal het uitmaken als hij zal gaan juichen? Alsof we hem daardoor gaan beginnen met haten.

You're the king Sneijder !

Lijkt me logisch, overigens is dit toch ook niet zo'n slimme vraag van de desbetreffende journalist.

Voetballers die bijvoorbeeld tegen hun oude club spelen en dan niet gaan juichen, dat is toch raar!? Ze maken zelf de keuze om te gaan verkassen en willen zo hoog mogelijk eindigen op de ranglijst. Sja, als je niet wilt gaan juichen had je maar bij de vorige club moeten blijven, is toch hypocriet!?

Enfin, Sneijdertje is en blijft een Nederland, zo hoort het!

ik hoop echt dat oranje gaat winnen want het zou zonde zijn als oranj barage gaat halen voor de rest we weten dat het moeilijke potje zal zijn die turken schelden idereen uit als het gaat om nationale team

Dan mag het aanvoerdersband wel weer weg hoor. Je bent Nederlander of niet. Wat een slap gelul

Wat maakt het nou uit of hij zal juichen of niet. Hij heeft het volle recht om te juichen in ieder geval. Juicht die niet dan zal die alsnog blij zijn en heel voetbal liefhebbend Nederland.

Waarom zou je in een interland niet juichen? Wat heeft Galatasaray met het Turkse elftal te maken? Rare vraag van die journalist, vind ik.

27 maart 2015 om 17:19

Hij ging bij de heen wedstrijd in turkije ook niet juichen. Daarom word deze vraag gesteld.

Echten Turken weer. Natuurlijk moet hij gewoon juichen, hij speelt voor zijn land. Je gaat aan Arda Turan toch ook niet vragen of hij gaat juichen als hij scoort tegen Spanje? Als Sneijder scoort morgen, hoop ik van harte dat hij gewoon gaat juichen.

Wanneer komt het turkse elftal aan op Schiphol?

Juicht hij niet? Dan is dat gewoon respectloos tegenover de Oranje fans. Hij speelt voor de Nederlandse vlag en niet voor de Turkse.

Gewoon juichen wat is dit nou weer voor onzin je speelt voor je land !

Ik hoop dat Sneijder belangrijk gaat zijn in de vorm van assists. Sneijder is de man die de passes op Huntelaar moet geven en hij moet hem een aantal goede assists geven. Ik vind dat Sneijder nu nog steeds een top middenvelder is.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren