Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder: 'Mensen zien hem graag falen, maar ontslag is een grote fout'

Laatste update:
/

Wesley Sneijder denkt niet dat Chelsea er goed aan doet om José Mourinho de laan uit te sturen. De resultaten vallen enorm tegen, maar de Portugese manager is volgens de spelmaker van Galatasaray dé persoon om de boel weer op de rit te krijgen. Dat zei Sneijder dinsdagavond na afloop van het Champions League-duel van zijn club met Benfica (2-1).

“Mourinho is niet alleen een goede coach, hij is ook een goed mens”, zei de Nederlander in gesprek met een reporter van O Jogo. “Mensen zien José graag falen, maar hij verdient veel respect voor wat hij heeft bereikt. Zeker in jullie land (Portugal, red.). Als Chelsea hem ontslaat, zal dat een grote fout zijn. Ze gaan namelijk geen betere coach vinden.”

Sneijder werkte bij Internazionale een jaar lang samen met The Special One en won dat seizoen iedere denkbare hoofdprijs, inclusief de Champions League. De twee bouwden in die periode een uitstekende band op en onderhouden nog altijd een warm contact. “Zeg hem niet vaarwel”, adviseert hij. “Mourinho komt sterker terug. Ik heb dit al vaker gezegd. Hij is een goede coach, maar ook een goede manager.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volledig met Sneijder eens en gelukkig lijkt de clubleiding dit ook in te zien. Nu het vertrouwen geven en dit jaar gebruiken om door te selecteren en zo veel mogelijk ontwikkeling te behalen bij de spelers zelf. Individuele verbetering voorop stellen.

4 november 2015 om 13:12

Jij als chelsea supporter. Zou je niet liever een aanvallendere coach willen?
Ja Mourinho is een top coach maar toch een overdreven verdedigende coach, zeker in de grote wedstrijden.

Zou je niet liever een coach hebben die chelsea "mooi" en aanvallend voetbal zien spelen?
Mooi is natuurlijk subjectief. Maar met de spelers die chelsea heeft (costa, hazard,wilian,oscar,pedro,fabregas) moet chelsea toch aanvallend spelen? Ik zie deze spelers bv perfect samen werken met Guardiola.

4 november 2015 om 13:16

Ik zou guardiola de perfecte coach voor chelsea vinden. Weet altijd het uiterste uit zn spelers te halen en laat mooi, maar ook goed voetbal zien. Ik denk dat als guardiola in de winterstop naar londen komt, dat chelsea dan nog gewoon champions league kan spelen volgend jaar. Met mourinho.gaat het niet meer goedkomen ben ik bang. het keerpunt had allang moeten komen, het is te laat.

4 november 2015 om 13:22

Guardiola is een droom van Abramovich, maar ik hoef hem niet bij de club te zien. Mourinho is de perfecte coach voor dit Chelsea. Hij kan er een geweldige vechtmachine van maken, maar ook aantrekkelijk spelen. Afgelopen seizoen ging Chelsea echt geweldig van start met mooie combinaties, fantastische steekpasses en de meest schitterende goals. Tuurlijk wil ik ook aanvallend voetbal zien en meestal krijgen we dat ook wel voorgeschoteld hoor. Probleem is alleen dat er bij het minste of geringste al naar afwezige spelers wordt gewezen in plaats van te kijken naar de spelers die er wel zijn. Ik ben tevreden met Mourinho ondanks dat veel mensen dat niet zullen begrijpen. Hij mag van mij onze Sir Alex Ferguson worden!

4 november 2015 om 13:28

Ja dat klopt, vorig jaar speelde ze soms heel mooi voetbal met combinaties a la barca 2008. Maar bij bijna alle "grote" wedstrijden komt toch de bus naar boven zoals ze over chelsea zeggen. Bv vorig jaar tegen psg.

Het was vorig jaar in de pl wel heel effectief om zo te spelen tegen de grote clubs, maar ik zou toch liever aanvallend voetbal zien.

En ik denk niet dat Mourinho de nieuwe SAF kan worden. Hij slaagt er telkens in om met ruzie te vertrekken binnen de 4j. Mourinho is een topcoach , maar een resultaat coach terwijl guardioala een Goedspelen coach is

4 november 2015 om 13:31

@ruben

Ik zie Guardiola inderdaad perfect spelen met Chelsea en hun naar een cl niveau brengen volgend jaar. Hij zal denk ik alleen maar komen als chelsea de cl haalt en daar vrees ik nu wel sterk voor.

Tijdens de winterstop komt hij sowieso niet, hij richt zich op de cl zodat hij zijn laatste jaar met de treble kan eindigen

4 november 2015 om 13:44

@godsson,

Mourinho heeft aangegeven dat hij net zo lang bij Chelsea wil blijven totdat hij weg moet van de club. In tegenstelling tot al zijn eerder klussen waar hij weer weg wou na een paar jaar, want hij wou de wereld zien als trainer. Dat hij met ruzie weggegaan is klopt ook, maar dat was bij clubs waar hij geen band mee had. Hij is een echte Chelsea supporter en ik zie hem dan ook niet snel vertrekken bij Chelsea en al zeker niet met ruzie.

Heb bij Mourinho altijd het idee dat hij een enorm goede motivator is en niet een geweldig tacticus ofzo. Als het trucje niet meer werkt, vraag ik me af of hij dan de boel nog kan omdraaien

4 november 2015 om 13:46

Ik geloof dat hij genoeg (belangrijke) wedstrijden op tactiek heeft gewonnen, maar zoals je zegt, zijn voornaamste kwaliteit is people manager!

4 november 2015 om 14:11

Je bedoelt de tactiek de bus parkeren. Op die manier heeft José inderdaad belangrijke wedstrijden gewonnen.
Maar eigelijk moet José het vooral hebben van zijn motiverende kwaliteiten.

Dat het een goede coach is weet iedereen wel en kan je aan zijn prestaties ook goed zien. Dat hij een goed mens is weet ik niet maar nemen we dan maar aan. De reden dat mensen hem graag zien falen is dat hij soms als een clown tekeer gaat in bijvoorbeeld persconferenties. Zelfde geldt voor van Gaal.

ik geloof best dat hij een goed mens is, maar dan mag hij zich ook wel proberen zo te gedragen.

En hij is ongetwijfeld een goede manager, maar soms is de koek op. Chelsea kan dus 2 dingen doen. Of een nieuwe trainer, of 10 tot 15 nieuwe spelers en even zoveel oude spelers weg.

En respect moet je nooit om vragen. Als je het niet krijgt verdien je het ook niet in iemands ogen. Ik vind het heel knap wat hij met porto en inter gedaan heeft.
Maar bij chelsea en real heeft ie niet echt iets bijzonders gedaan. Hij had bakken met geld te besteden, heeft bij chelsea redelijk wat gewonnen bij real niet zoveel. En hij kan zn super spelers niet geweldig laten voetballen. Dat is toch een tekortkoming.
Hij is bij chelsea en real nog niet weg en ze winnen de CL, al was dat bij chelsea natuurlijk met behoorlijk wat geluk.

Het probleem met Mou is dat wanneer hij 5 wedstrijden speelt en 4 er van zijn leuk en in 1 parkeert hij de bus zoals men zegt. Er heel veel mensen zijn die het laatste maar al te graag zien. Niet qua voetbal, maar dan hebben ze weer wat om over te mopperen. Ik ga mij dan afvragen wat triest is, de houding van Mou of de mensen die daar op zitten te wachten om hem weer met de grond gelijk te maken.

Mourinho ontslaan is niet de oplossing maar misschien wel nodig het is een zinkend schip ik weet niet hoe de spelers zich onder Mourinho houden maar kan ook een relatie probleem tussen spelers en de coach zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren