Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder en Boskamp lachen te zware speler Rangers uit: ‘Dit is belachelijk'

Laatste update:

Wesley Sneijder en Jan Boskamp vinden het belachelijk dat Alfredo Morelos niet fit genoeg is om in actie te komen namens Rangers. Daags voorafgaand aan de return van de laatste voorronde van de Champions League, waarin PSV en Rangers elkaar treffen, maakte trainer Giovanni van Bronckhorst bekend dat de aanvaller niet mee zou reizen naar Eindhoven. Bij het zien van de beelden van Morelos geven de analytici bij RTL7 aan de beslissing van de oefenmeester volledig te steunen.

Afgelopen weekend liet Morelos zich al van zijn slechtste kant zien door dertien minuten na zijn invalbeurt rood te krijgen tegen Hibernian. Enkele dagen later maakte Van Bronckhorst bekend dat de spits niet wedstrijdfit geacht wordt en dus geen deel uitmaakt van de selectie. Sneijder begrijpt het besluit van Van Bronckhorst om de aanvaller niet bij de ploeg te halen. “Ik denk dat hij niet fit is: hij kan zo bij ons aanschuiven”, zegt Sneijder spottend, terwijl hij naar de beelden kijkt.

“Hij past echt prima naast ons. Nee, maar dit kan echt niet. Kijk, wij staan er niet meer in vanavond. Wij hoeven niet fit te zijn, maar als je voetbalt op het hoogste niveau dan moet je gewoon fit zijn”, aldus Sneijder, die bijval krijgt van Boskamp. “Dit is belachelijk, niet te geloven. Volgens mij heeft hij de bof! Maar ik vind dat Gio het heel goed heeft opgelost. Hij had zijn beslissing al lang genomen, maar toch haalt hij zijn belangrijke spelers erbij om te vragen: wat denken jullie? Die spelers staan achter hem, dus dat is lekker gedaan.”

Wel is Boskamp lovend over Glen Kamara, die Ben Davies centraal op het middenveld vervangt. “Het is jammer voor PSV dat Davies er nu uit is, want in de vorige wedstrijd ging de ploeg op hem jagen en hij had het daar ontzettend moeilijk mee. Toen zag je ook dat Gio hem direct wisselde”, besluit Boskamp.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Als er 2 niks zouden moeten zeggen over dit onderwerp..

24 augustus 2022 om 20:37

Als voetballer waren Sneijder en Boskamp toch niet te zwaar? Nu wel, maar dat boeit niet.

24 augustus 2022 om 20:42

Mensen uitlachen om hun uiterlijk of fysieke toestand is überhaupt zwak.

24 augustus 2022 om 20:45

Morelos is geen handicap of iemand waarmee je medelijden moet hebben gezien zijn reputatie op het veld. Beetje zwak de moraalridder uithangen, imo.

24 augustus 2022 om 20:45

Uitlachen is inderdaad niet gepast maar kritiek leveren moet gewoon kunnen. Wij leveren met z'n alle toch kritiek op spelers van achter ons toetsenbord terwijl niemand ooit op z'n niveau heeft gevoetbald. Of mag dat dan ook niet? Want dan kunnen we alle fora wel opdoeken.

24 augustus 2022 om 20:48

Sneijder sjokte door zijn laatste jaren heen vooral zijn laatste wedstrijden bij Oranje had ik het idee dat hij beter kon gaan rollen. Om vervolgens andere op deze manier belachelijk te maken is ook precies wat ik verwacht van het persoon Wesley Sneijder. Laatst zei hij nog doodleuk dat Ajax Altijd zijn club is geweest….. (want de wind stond de andere kant op). Ook zou meneer wel even technisch directeur willen worden bij Ajax.. totaal ongeschikt. Laat ik hier maar op houden. (Lijst gaat nog wel ff door)

24 augustus 2022 om 20:56

Klopt. Kritiek geven of ergens je mening over delen is prima, maar iemand uitlachen is van een lager niveau. Dat is juist mijn punt.

Waar ik mij overigens meer over verbaas is dat er een Ajax supporter (Sneijder) en Feyenoord supporter (Boskamp) uitgenodigd zijn voor een wedstrijd van Psv. Had Cocu gevraagd, bijvoorbeeld. Komt nog meer zinnigs uit ook.

24 augustus 2022 om 21:04

Daar is niks zwaks aan ze doen het zelf, als iemand zijn gezicht vol tatoeëert en anderen moeten daarom lachen of maken er een grap over dan is daar niks mis mee. en dan kan je nog steeds respect hebben voor de persoon bijvoorbeeld omdat hij een goed hart heeft of een goede vader is of goed is in een bepaalde sport

24 augustus 2022 om 22:06

En om het innerlijk?

25 augustus 2022 om 10:00

Sneijder in zijn laatste jaren had vaak genoeg overgewicht net zoals van der Vaart

24 augustus 2022 om 20:40

Hoezo? Dat een speler zich na zijn carrière wat laat uitdijen boeit toch niets? Een analist zijn kwaliteiten worden niet beïnvloed door zijn gewicht, een voetballer zijn gewicht heeft zeker invloed op zijn kwaliteiten.

Daarnaast, als gewicht een eis zou zijn om een oordeel te mogen geven over een voetballer, kunnen we Voetbalzone wel opdoeken.

24 augustus 2022 om 21:38

Maar hij is niet extreem dik, als ik de beelden van die rode kaart zie. Die is toch geen 25 kilo aangekomen in die paar dagen? Als ik oudere beelden van hem zie dan lijkt ie gewoon een beetje een bolle kop te hebben.

24 augustus 2022 om 20:42

Want? Zij worden niet betaald om als profvoetballer fit te zijn, maar zijn wedstrijdanalist bij een tv zender. Makkelijk scoren, althans, dat dacht je. Jammer dat je de plank misslaat. Overigens maakten ze zelf al de grap.

24 augustus 2022 om 20:45

Zij mogen er juist wat van zeggen met hun plofkop en dat weten ze zelf ook want zelfspot.

24 augustus 2022 om 20:50

Dit dus, haha

24 augustus 2022 om 20:49

Volgens mij zeggen ze dit met de nodige zelfspot. Althans, zo interpreteer ik het aangezien ze zeggen: "Hij kan zo bij ons aanschuiven". Dus ik denk dat we hier met zijn allen niet te zwaar aan moeten tillen.

24 augustus 2022 om 20:59

Juist wel joh. Gewoon met de nodige zelfspot. Maar even: zij waren destijds gewoon fit. Die jongen krijgt bergen met geld en die is gewoon niet fit. Dat kan echt niet.

24 augustus 2022 om 21:17

Hij maakt zichzelf toch ook belachelijk, hij verwijst notabene naar zichzelf en Boskamp…

24 augustus 2022 om 21:18

Boskamp en Sneijder maken letterlijk zichzelf belachelijk met hun opmerking. Kijk de video voordat je reageert a.u.b.

25 augustus 2022 om 05:07

Dat mag je niet met elkaar vergelijken. Deze twee "papzakken" waren tijdens het uitvoeren van hun goedbetaalde hobby niet dik.

Nou niet echt de gene die daar wat van kunnen zeggen 😂

24 augustus 2022 om 20:38

Waarom, zijn ze profvoetballers op dit moment dan?

24 augustus 2022 om 20:38

Want? Wist niet dat je als analist ook topfit moest zijn.

24 augustus 2022 om 20:40

Want? Ze zijn analist en geen voetballer meer.

24 augustus 2022 om 20:48

Het zijn idd twee stevige beren met een gezonde eetlust

Het is wel ironisch natuurlijk. Er zit daar samen 450kg achter dat bureau op twee verstrekte barkrukken.

24 augustus 2022 om 20:41

Dus? Zij worden niet betaald om als profvoetballer fit te zijn. Makkelijk scoren, althans, dat dacht je.

24 augustus 2022 om 20:52

@kadadu Dan mag de ironie nog wel aanwezig zijn. Nergens zeg ik dat ze er niks over mogen zeggen. Lekker makkelijk scoren.

24 augustus 2022 om 20:43

Hahaha met deze reactie had je me.

24 augustus 2022 om 20:55

Hahaha chapeau

Sneijder was in de laatste fase van z’n carrière ook eventjes te zwaar, en moest van Van Gaal afvallen om in aanmerking te komen voor Oranje.
Het kan zijn dat Sneijder na z’n carrière deze andere blik heeft op profvoetballers.
De grapjes over dat beide analisten te zwaar zijn , en niks zouden moeten zeggen ben ik het mee oneens. Maakt niet hoe zwaar de heren waren toen ze nog voetbalden, al waren ze 130kg, de kritiek op deze Rangers speler veranderd daar niet aan toch?

24 augustus 2022 om 21:40

Het stugge is wel dat ie helemaal niet zo dik lijkt op de beelden van afgelopen weekend. Misschien heeft ie gewoon van nature een bolle kop.

Wij zijn hier op VZ inmiddels al de magische grens van 1000 berichten gepasseerd als het over het gewicht van Sneijder gaat. Moraalridders als wij zijn kan het natuurlijk niet dat hij het zegt over een andere topsporter

24 augustus 2022 om 21:06

We leven tegenwoordig in een zwakke samenleving waar de waarheid bijna illegaal is

Eindelijk na al die wedstrijden als analist komt hun persoonlijke expertise aan bod! Hulde kenners!

FF vergeten dat hij WK 2014 bijna heeft laten lopen door zijn vetjes, gedrag en miste fitheid.
Dat hij zelfs met een Turkse kickbokser moest trainen om op peil te geraken.. Rare gozer ook

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren