Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder boos: ‘Ik zou dat nooit doen, uit respect voor hem’

Laatste update:

Wesley Sneijder heeft maandag boos gereageerd op verhalen die de ronde deden in de Turkse pers. De Nederlandse middenvelder en vedette van Galatasaray zou gezegd hebben dat trainer Mustafa Denizli er ‘incapabele trainingsmethoden’ op nahoudt en het totaal oneens met hem zijn over zijn plek op de tribune tegen Gaziantepspor. Sneijder zegt echter dat het complete onzin is wat de nationale media schrijven.

/

“De Turkse media maken er weer een bullshit verhaal van. Ik heb helemaal geen interview gegeven over Mustafa Denizli”, zegt Sneijder via zijn eigen Twitter-account. “Ik zou dat ook nooit zeggen, uit respect voor hem! Bedankt allemaal”, aldus de Nederlander. Ondertussen stijgt de spanning wel in Istanbul en ziet het er naar uit dat Denizli het seizoen niet af zal maken.

Zondag verloor Galatasarau het duel met Gaziantepspor met 2-0 en nu staat de regerend kampioen op een beschamende vijfde plaats. De uiteindelijke kampioen gaat rechtstreeks naar de groepsfase van de Champions League en de nummer twee begint in de derde voorronde voor het miljardenbal. De clubs die als derde en vierde eindigen in de Süper Lig beginnen in de Europa League-voorronden: de nummer vijf speelt geen Europees voetbal.

Denk jij dat Wesley Sneijder nog gewoon achter Mustafa Denizli staat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon vertrekken daarzo, CL gaan ze niet halen en dan houdt het alweer op voor Wesley. Maar ja waar moet hij naar toe gaan?

29 februari 2016 om 17:31

Een slecht seizoen betekent niet meteen het einde. Ik volg Gala nu al een tijdje en sinds Sneijder daar speelt zijn ze in 4 jaar 3x kampioen geworden, kwartfinale en 2e ronde CL bereikt, en vorig seizoen hebben ze, op de CL na, alles gewonnen wat er te winnen valt.

Sneijder is een held in Istanbul, hij is vice-captain, Yolanthe heeft het naar haar zin (ze spreekt ondertussen al vloeiend Turks) en hij verdient aardig.

Ik zie geen enkel reden tot vertrek.

29 februari 2016 om 19:03

Sneijder heeft al aangegeven dat CL echt een eis voor hem is. Dus ja als ze het niet halen zien ik hem met Yolante wel vertrekken

29 februari 2016 om 19:33

Naar Ajax terug

29 februari 2016 om 19:34

En Robben naar PSV V Persie naar Feyenoord

29 februari 2016 om 17:45

Lekker naar China vertrekken.

29 februari 2016 om 20:09

Is Atletico niet wat voor hem? Of Liverpool/Spurs

29 februari 2016 om 21:09

Coutinho en Eriksen zullen hun plek niet af hoeven staan voor Sneijder, ik heb veel liever dat Liverpool Ziyech ophaalt, in mijn ogen een prima speler voor de Bpl, en verwacht ook dat hij het zeer goed zal doen.

Hij zou het nooit zeggen, maar wel denken.

Sneijder is dit keer het slachtoffer van de media. Er zijn tig kranten en sportkranten en televisiezenders en sportzenders en .... Gewoon net als de club een rechtszaak beginnen tegen die media hopelijk houden ze dan op. Hoop je. Zucht.

Ik geloof best dat Sneijder (intern) zijn onvrede heeft geuit. Vergeet niet dat er altijd wel iemand in de selectie is die een lijntje heeft met de pers.
De laatste wedstrijden speelt Gala niet sterk, is uitgeschakeld in de Europa League en staat op behoorlijke achterstand van Besiktas en Fenerbahce. Wellicht dat Gala de beker nog pakt.

Sneijder boos, De turkse media maken er een bullshit verhaal van.
Ja je kan je er over op winnen ze zitten er bovenop op ze schrijven maar wat.
En dan kom er nog bij kijken dat Galatasaray niet best speelt.
Wat @joventut weergeeft in zijn reactie.
is uitgeschakeld in de Europa League en staat op behoorlijke achterstand van Besiktas,
en Fenerbahce,dus dat speel ook allemaal mee.

Ik zag laatst de wedstrijd lazio-galasataray en daarin was duidelijk te zien hoever gala is afgezakt zeg. In de tijd met drogba en sneijder samen speelden ze echt wel goed zeker in de cl tegen real vond ik ze erg sterk. Maar nu stelt het echt niks meer voor. Sneijder leek ook totaal geen plezier te hebben en vooral irritaties te hebben van het spel van zijn team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren