Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder blinkt uit en heeft boodschap voor fans Galatasaray

Laatste update:

Een doelpunt van Wesley Sneijder was woensdagavond doorslaggevend in de eindstrijd van Turkse beker. De middenvelder maakte het enige doelpunt in de krachtmeting tussen Eskisehirspor en Galatasaray (0-1) en na afloop werd hij tot man van de wedstrijd verkozen.

/

Sneijder is blij met de tweede prijs van het seizoen, maar hij vindt het geen tijd voor een groot feest. "Er wachten ons eerst nog twee belangrijke wedstrijden'', vertelt de middenvelder via de officiële kanalen van Galatasaray. “We moeten tweede worden om volgend seizoen in de Champions League te spelen. Daar horen we thuis.” Met nog twee duels te gaan heeft Galatasaray één punt meer dan Besiktas. Het Fenerbahçe van Dirk Kuyt eindigde weliswaar op de eerste plaats, maar mag wegens zijn aandeel in een omkoopschandaal niet deelnemen aan Europees voetbal.

“Ik weet dat er verwacht wordt dat Galatasaray elk jaar kampioen wordt, maar dat kan niet", liet Sneijder in diverse Turkse media optekenen. "In de uitwedstrijden hebben we te veel punten verloren. Het is niet makkelijk om kampioen te worden. Maar hopelijk zullen we volgend seizoen minder fouten maken en kunnen we ook landskampioen worden.”

Galatasaray heeft de beste selectie van Turkije

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Off: Was er gisteren ook niet precies dezelfde poll? We weten allemaal dat Gala de beste selectie heeft..

On: Gefeliciteerd Gala-fans! Het is misschien een troostrpijs, maar dit is meer te wijten aan Mancini dan aan de selectie.
Volgend seizoen weer strijden om het kampioenschap!

8 mei 2014 om 21:25

Dat zeg jij dat ze de beste selectie hebben. Ik zal eerlijk zijn ik ben Fener supporter maar vind Fener toch gelijkwaardig of misschien wel een betere selectie hebben dan Gala. En dat in weer een seizoen waar we niet in Topspelers hebben kunnen investeren omdat we niet in Europa mogen spelen. Dan richt je je op een selectie dat genoeg kwaliteiten heeft om te strijden om het kampioenschap en geef je niet teveel geld uit aan overbodige spelers die je toch niet kan gebruiken in de competitie door die stomme buitenlandersregel. Zo is er ook plaats voor talentvolle spelers als Salih Ucan die zich flink heeft kunnen ontwikkelen.

Muslera vindt ik een goeie keeper maar dat is Volkan en Mert ook. Zelfde geldt voor Caner en Gokhan op de flanken en bij Gala met Alex Telles op links en Sneijder zijn de betere spelers. In de spits is Burak weer Topscorer maar als Emenike meer vertrouwen zou krijgen dit seizoen dan denk ik dat het anders had gelopen maar daar hebben we natuurlijk niks aan. En zo kunnen we heel de team met elkaar vergelijken maar kom je toch uit op het punt dat ze gelijkwaardig zijn of net iets beter zijn dit mijn insziens.

Verder gefeliciteerd met jullie Cup winst! Zolang wij Kampioen worden heb ik er vrede mee dat jullie de beker winnen.

Succes komend seizoen in de CL, daar wil ik graag standaard een Turkse club zien elk seizoen, of dit Fener Gala, BJK of zelfs Trabzon is maakt me niet uit. In Europa zijn we 1! Turkije altijd nr. 1!

Oh ja, nog 1 ding. Mancini moet weg bij Gala en dat bedoel ik op een positieve zin voor Gala.

Commentator van Sport1 riep hele tijd dat het de tweede prijs van Mancini was bij Gala. Iemand enig idee wat zijn eerste was??

8 mei 2014 om 09:50

Is een fout! Supercup is gewonnen door Terim! En niet door mancini.... Prutser die commentator! Had geen idee van turks voetbal!

8 mei 2014 om 10:29

Die meneer Johan van Polanen bakt er sowieso niet veel van. Stoor me keer op keer aan die gast bij welke wedstrijd dan ook...

8 mei 2014 om 12:15

Emirates cup? Of was dat ook met terim?

Verder heeft manchini de Antalya cup gewonnen in de winterstop.

8 mei 2014 om 14:25

de antalya cup

8 mei 2014 om 14:47

Wat een prijs, ben echt jaloers...

8 mei 2014 om 14:57

logisch, je zult nooit mogen deelnemen, laat staan hem winnen

9 mei 2014 om 11:02

ach flikker toch op man... dat is toch helemaal geen officiële cup... Die commentator maakt gewoon een dikke fout :X

Heren en dames....
ik lees alle berichten altijd maar ik zie gangstar en applegreen nooit meer?.... Waar zijn hun?.
Als ik altid reageer word ik geblockt of mijn reactie word verwijdert .

8 mei 2014 om 09:37

Gangstarr heeft aangegeven dat hij niet meer actief is op VZ. en Applegreen... dat kan je beter aan @Yasemin vragen.

8 mei 2014 om 09:37

Logisch, je zit met deze post alleen maar te provoceren.

Hoop dat ze 2e worden gun ze de cl wel. Iig een leuk podia om spelers als Bruma en Sneijder te zien.

Sneijder blinkt uit?

Akkoord, hij besliste de wedstrijd met een lucky goal maar voor de rest was hij werkelijk nergens te bekennen mede door het bedroevende spel van zijn ploeg.. Hij verdedigde wel een paar keer goed mee als linksback..

Wat een scorebordjournalistiek

8 mei 2014 om 10:04

Hij gaf toch wel weer een wereldpass op onze houten klaas genaamd Burak. Dat zou normaal gesproken een assist moeten zijn geweest.

8 mei 2014 om 10:15

Strooide een aantal keer met prachtige passes. Verder was het geen topniveau. Dan stiig je er al snel bovenuit

8 mei 2014 om 12:29

Dat wel maar hij was verder echt onzichtbaar.. Hij is niet dominant en eist ook geen ballen op en gisteren stond hij weer ergens hangend op links..

Zowiezo onherkenbaar wat voor systeem Gs nou speelde.. Het leek nergens op

Sneijder is samen met Burak wel de enige die onze ploeg op de been houdt de laatste weken. De rest loopt er maar ongemotiveerd bij.

8 mei 2014 om 10:59

Je vergeet M3lo, die verdient toch wat meer lof
Voor de rest ben ik het absoluut met je eens, maar dat ligt toch ook deels aan Mancini en zijn opstelling.

8 mei 2014 om 11:07

Ja je hebt gelijk, Melo haalt ook altijd wel zijn niveau . Het ziet ernaar uit dat we met Mancini doorgaan volgend seizoen dus hopen dat hij er wat van kan maken.

8 mei 2014 om 12:29

M3lo ?

8 mei 2014 om 13:52

Trabz0nspor?

zonder muslera is galatasaray ook niet veel waard

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren