Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Smaakmaker NAC Breda lijkt na degradatie op weg naar het buitenland

Laatste update:

Adnane Tighadouini lijkt de Nederlandse velden achter zich te laten. De smaakmaker van het gedegradeerde NAC Breda hoopte de overstap naar een Nederlandse (sub)topclub te kunnen maken, maar er is nog geen vereniging uit de top vijf van het afgelopen seizoen geweest die zich heeft gemeld. Volgens Voetbal International gaat Tighadouini daarom waarschijnlijk naar het buitenland.

/

Er is concrete belangstelling vanuit het Midden-Oosten en van een Spaanse club, volgens insiders Real Sociedad, waar David Moyes de hoofdtrainer is. NAC weet dat Tighadouini niet bij de club wil blijven en hoopt dat de aanvaller een transfer maakt; hij zou meer dan een miljoen euro kunnen opleveren en in dat geval kan NAC het spelersbudget flink omhoog halen.

De 22-jarige Tighadouini heeft er twee seizoenen bij NAC op zitten en was in het afgelopen seizoen goed voor veertien doelpunten in de Eredivisie, maar dit was dus niet voldoende om zijn werkgever in de Eredivisie te houden. Tighadouini heeft bij NAC nog een tweejarig contract en bij een transfer zal een deel van de opbrengst naar zijn oude club Vitesse gaan.

Ik begrijp niet waarom Adnane Tighadouini niet wordt opgepikt door een club uit de Nederlandse top vijf

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zou toch jammer zijn als die weg gaat lijkt mij voor elke eredivisie club een versterking

22 juni 2015 om 22:24

Niet iedere eredivisie club.
Maar denk dat het niveau AZ voor hem ideaal is.
Speelt daarbij ook nog eens Europees en waarschijnlijk een salaris van 300.000

Ik zou het wel weten als AZ zijnde.

23 juni 2015 om 00:07

Jammer dat ajax hem niet haald
Een jaartje bij willem 2 stallen en volgend jaar een goede buiten speler hebben

23 juni 2015 om 08:09

Ze zouden nu al een betere buitenspeler aan hem hebben dan daar nu rondloopt...

22 juni 2015 om 23:01

Waarom niet naar Feyenoord, hij op links en boetius op rechts waar hij hoord en het kan uit vechten met basacikoglu

22 juni 2015 om 23:35

Omdat het de grootste egoist in het Nederlandse voetbal is. Zonder hem had NAC veel meer kans gehad tegen Roda.

23 juni 2015 om 00:35

Nou hij kan prima op links. Vooral als JPB niet wilt bijtekenen. Dan verkopen we JPB lekker en krijgen we er een betere speler voor terug.

So hey, Real Sociedad nog wel toe maar....

22 juni 2015 om 22:43

Valt niet te onderschatten hoor, speelt praktisch elke Nederlandse club volledig van de mat

22 juni 2015 om 22:56

Wat had je dan verwacht??? Real Madrid?? Voor hem en menig ander speler uit de eredivisie is dit zowel sportief als financieel een vooruitgang

Zou ideaal zijn voor Vitesse als ze hem terug halen. Labyad gaat terug naar Sporting, Traore komt niet terug en zowel Propper en Vejinovic zullen vertrekken. Om de selectie toch nog een positieve impuls te geven zou hij wel aangetrokken kunnen worden.

22 juni 2015 om 22:26

Vitesse heeft met Raschica al een buitenspeler aangetrokken. Dat kan maar zo een sensatie worden. Milot Rachica. Onthoudt die naam maar daarnaast hebben we ook Olynik nog, dat is een Oekraïens international. Zeg niet dat hij een topper is, maar wel een goede speler die ook heel vaak gespeeld heeft afgelopen seizoen. Ik vind ook dat Vitesse hem te makkelijk heeft laten gaan, maar Vitesse kent hem door en door, dus zal best een reden voor geweest zijn.

22 juni 2015 om 22:35

Kan je wat meer vertellen over Rashica? Heb er niks over gelezen namelijk

22 juni 2015 om 22:51

Rashica is een paar x op proef geweest, toen hij nog geen 18 was. Eerst bij Jong Vitesse waar hij een paar wedstrijden heeft gespeeld (stak hij er zwaar bovenuit) en ook bij de eerste selectie. Ook toen was duidelijk dat hij heel goed mee kon, en er zelfs ook opviel. Vitesse heeft hem een paar maanden geleden, toen hij 18 jaar werd een contract voor 4 jaar gegeven. In eerst instantie is hij voor jong Vitesse, maar we moeten niet uitsluiten dat hij al gelijk aansluit, en de opvolger wordt van Labyad. Ook komt er een Chinese spits (ook een paar keer op proef geweest ) naar Vitesse. In China wordt hij als toptalent beschouwd, maar dat moeten we nog afwachten. Zijn naam is zhang.

22 juni 2015 om 23:03

Ik heb Rashica een keer live zien voetballen. Zeer groot talent. Ben benieuwd wat ie kan klaarspelen bij Vitesse

14 doelpunten voor een nac is niet niks, onbegrijpelijk dat er een top 3 club nog niet toegeslagen heeft..

23 juni 2015 om 00:26

Ik vind ook dat PSV deze man wel had mogen halen in een soort Jozefzoon rol.
We hebben niet veel (goede) spelers voor op de vleugels en een gokje als Tigha had wel leuk geweest maar wat niet is kan nog altijd komen.

Ik moet er wel bij zeggen dat NAC de spelers in dienst van Tigha heeft laten spelen waardoor ie aan die 14 goals is gekomen. Maar desalniettemin een goede speler.

23 juni 2015 om 08:12

Helemaal mee eens ik zou deze jongen altijd halen als PSV zijnde, 1 miljoen voor een 22 jarige buitenspeler die er 14 inlegt, die kan je er toch altijd bijhebben

23 juni 2015 om 10:16

Tighadouini is geen speler die een plek op de bank accepteert, voor de basis vind ik hem niet goed genoeg.

Hij zou bij een club als Ajax of PSV niet misstaan denk ik, en bij een Feyenoord of AZ een topper kunnen zijn. Hopelijk kiest hij dan Spanje vanuit sportief oogpunt en verdwijnt hij in de woestijn ergens puur voor het geld.

Hij zou voor Feyenoord, AZ, Psv, Twente, Heereveen, Utrecht of Groningen toch een prima speler zijn. Of voor een terugkeer naar Arnhem. Maar bij NAC blijven zou natuurlijk ook een goeie optie zijn. Als ik hem was had dat gedaan. Ik had NAC weer mede terug geholpen naar de Eredivisie. Want Tighadouini is ook schuldig aan het slechte seizoen en het minste wat je dan zou kunnen doen is het weer goed maken en NAC weer terug brengen naar waar ze horen. Amen.

22 juni 2015 om 22:12

Weet niet of je dit nu serieus meent maar mag hopen van niet. Dat die jongen zo heeft kunnen presteren in dat wisselvallige elftal is meer dan noemenswaardig te noemen. Hij heeft zichzelf een dienst bewezen en verdient een kans hogerop. Hij is niks richting nac verplicht en waarschijnlijk heeft hij ook nog een clausule. Bovendien kan nac het geld goed gebruiken. Onzin reactie dus. Amen.

23 juni 2015 om 08:58

Waarom is hij niet medeplichtig aan dit slechte seizoen? Hij heeft ook belangrijke kansen gemist. En natuurlijk heb ik ook wel gezien waarom hij op voetbal is gegaan. Maar voetbal is nog altijd een teamsport. Dus als je verliest of in dit geval degradeerd doen ze met het hele elftal er zijn dus geen uitzonderingen bij. Dan heb je gewoon met je hele elftal gefaald. Tighadouini verdient natuurlijk een mooie transfer maar het mooiste gebaar naar de club zou zijn om nog een jaartje te blijven en de club terug te helpen naar de Eredivisie. Dat ze gewoon net als NEC het grootste gedeelte erbij kunnen houden of in ieder geval de belangrijkste spelers. En zo kampioen kunnen worden. Het is niet zo dat ik het hem niet gun ofzo.

22 juni 2015 om 22:14

@afca babel

Mag ik vragen waarom je nagenoeg elke club noemt behalve Ajax. Ben je van mening dat ajax, in vegelijking met de clubs die je noemt, de beste buitenspelers heeft?

22 juni 2015 om 22:53

Ajax heeft vooral al genoeg buitenspelers met El Ghazi, Kishna, Muric, Menig, Fischer, Cerny

23 juni 2015 om 08:47

Nou precies wat Bobafca14 zegt wij hebben al wel genoeg buitenspelers met Kishna, El Ghazi, Muric, Fischer, Menig, Becker, Acolatste, Cerny..... En soms Schone. Ik wil dus niet zeggen dat zij de beste zijn maar gewoon dat het wel genoeg is zo. Of er moet echt een topper willen komen dan zou die speler natuurlijk vanharte welkom zijn.

Zou een goede opvolger van depay zijn geweest.

Vreselijk om zon parel te zien vertrekken naar het buitenland. Zou er gelijk staan in de top 5.

Jammer dat adje weggaat. 14 doelpunten voor nac is verder prima, jammer dat hij niet in Nederland blijft zou voor elke eredivisieclub een aanwinst zijn is mijn mening

Die eredivisie clubs liggen te slapen, hij is 22 en 14 dlpt gescoord vorig jaar,al helemaal feyenoord die kan zulke jongens goed gebruike een gemiste kans

22 juni 2015 om 22:30

Ik ben het aan de ene kant met je eens, hij is een versterking op de flank. Aan de andere kant, er staan al behoorlijk wat talentvolle jongens (die afgelopen seizoen niet gepresteerd hebben) en daar komt al vers bloed bij (sleegers). De vleugels zijn qua aantal al vol, qua kwaliteit heb ik mijn twijfels...

22 juni 2015 om 22:46

Je zegt het zelf al, niet gepresteerd. Deze jongen heeft NAC meerdere keren op sleeptouw genomen en ik ben van mening dat een overstap naar de top van Nederland hem binnen een jaar of 2 in dezelfde schijnwerpers zal plaatsen als Depay nu.

22 juni 2015 om 22:49

Zowel Ziyech als Adnane zouden een toevoeging zijn aan Ajax en Feyenoord.

22 juni 2015 om 23:00

Ik ben het met je eens dat hij een versterking zal zijn (zo doorgroeien als Depay zie ik niet gebeuren), maar bij Feyenoord ligt de focus nu op de Cv's, rechtsback & Veijnovic.

De top 5/6 gaat zich echt nog wel voor deze jongen melden, maar dan moet die nog een maand geduld hebben.

Niet voor het geld kiezen, kies voor je carriere want het geld zal later komen Tighadouini. Real Sociedad is wel een mooie club voor hem, als is een club zoals Sunderland wel mooi.

Ik weet wel waarom maar dat hou ik voor mezelf.

Real Sociedad prachtige club, geweldige competitie en je verdient ook meer.

Dit is toch de doodsteek van het Nederlands voetbal... Tigadouini weg, Boetius krijgt geen kans.. Kishna heeft ruzie. We hebben in Nederland zoveel talent lopen...

Als de Nederlandse subtop/top er voor kiest om uit het vreemdelingenlegioen te plukken ipv dit soort jongens op te pikken waar willen we dan heen.... Kusk, Olynik, Larson, Andersen kom op zeg!

Laat dat scouten van buitenspelers uit verweggistan maar aan Groningen over (tadic, Suarez en Kostic) de rest kan dat niet!

Vitesse of Psv moet die gozer gewoon binnen hengelen. Zonde als je dit soort gasten ziet verdwijnen. Zelfde geldt voor Botaka en Ondaan. Voor dat soort gasten koop je een kaartje... Alleen daarom al zou Vitesse niet na moeten denken....

23 juni 2015 om 08:22

Het zal wel iets zeggen over de persoontjes zelf. Moeilijke jongens die je niet graag in je selectie wil? Beetje kortzichtig om te zeggen dat de (sub)top zit te slapen. Bij AZ hoef ik deze jongen in ieder geval niet te zien.

Ik vind het serieus heel frappant dat er nog geen 1 Nederlandse sub/top club zich heeft gemeld voor Adnane. Zitten ze gewoon te slapen ofzo!? Ik zou het in ieder geval heel spijtig vinden als hij zich zou laten verleiden door de oliedollars.

Kom op Groningen. Het geld is er, want hij zal qua prijs ongeveer gelijk zijn aan Gasinovic die ze ook konden betalen. Dit is toch de ideale opvolger voor Chery?! En dan Ruznak op 10, Tighadouini op links.

Ik vind hem toch wel wat hebben van depay niet dat hij zo goed is als depay maar kan wel een goeie speler worden goed postuur lekkere trap hij is technisch en heeft snelheid had hem wel graag bij feyenoord zien komen

Het is een aanwinst voor Ieder nederlands club. Hij is niet duur en hij is nog jong. Met goede spelers om zich heen kan hij door ontwikkelen tot een basiskracht bij een top 3 of bij een middenmoter in een top competitie, En kom niet met die rare opmerking van dat hij een egostisch is want dat is elke topspeler van een team,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren