Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot zet Zerrouki op de bank; Wellenreuther vervangt geblesseerde Bijlow

Laatste update:

Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord bekendgemaakt voor het duel met Sparta Rotterdam. De oefenmeester voert drie wijzigingen door ten opzichte van het 0-0 gelijkspel tegen Fortuna Sittard. Justin Bijlow ligt wekenlang uit de roulatie vanwege een polsblessure en wordt vervangen door Timon Wellenreuther. Thomas Beelen vervangt de geschorste Bart Nieuwkoop, terwijl Quinten Timber de voorkeur krijgt boven Ramiz Zerrouki. De wedstrijd begint om 14:30 uur en is te zien op ESPN 2.

Doelman Wellenreuther staat onder de lat en ziet een viermansverdediging voor zich staan. Lutsharel Geertruida schuift door de schorsing van Nieuwkoop door naar de rechtsbackpositie, zodat er een plekje vrijkomt voor Beelen in het centrum. Hij vormt met Dávid Hancko het Rotterdamse centrum, terwijl Quilindschy Hartman de linksback is. Mats Wieffer en Timber zijn de controleurs op het middenveld, waardoor Zerrouki genoegen moet nemen met een reserverol. Calvin Stengs staat op 10. Spits Santiago Giménez wordt tot slot geflankeerd door Alireza Jahanbakhsh (rechts) en Igor Paixão (links).

Na het uitermate succesvolle vorige seizoen was het de vraag hoe Sparta in Zwolle voor de dag zou komen. De Kasteelheren stelden niet teleur en waren de baas tegen PEC: 1-2. Trainer Jeroen Rijksdijk kan weer beschikken over smaakmaker Koki Saito, die vorige week nog ontbrak. Ondanks het geweldige vorige seizoen was Sparta in april dit jaar niet opgewassen tegen zijn stadgenoot. Op Het Kasteel werd het 1-3, ondanks een fraaie gelijkmakende goal van de inmiddels naar Vitesse vertrokken Mica Pinto. Rijsdijk stelde tegenover Rijnmond kansen te zien voor zijn ploeg. "Ze zijn fit, tactisch heel flexibel. En dat team hebben ze nog steeds staan, al zijn ze door wat wijzigingen logischerwijs nog zoekende naar de basiself."

Bij Feyenoord was het deze week de vraag wie de plek van de geschorste Nieuwkoop zou innemen. Aanvoerder Gernot Trauner is inmiddels weer twee weken aan het trainen, maar een basisplaats komt nog net te vroeg voor de Oostenrijker. Beelen mag zich daarom opmaken voor een basisplaats. "Hij heeft in de afgelopen wedstrijd met zijn invalbeurt aangetoond dat het talent dat ze zagen bij Zwolle, ook in deze zestig minuten bevestigd is", liet Slot weten. Beelen voorkwam een nederlaag tegen Fortuna met een uiterste sliding voor de doellijn. Een andere tegenvaller is de absentie van Bijlow. 1908.nl bracht zaterdagavond het nieuws dat de doelman een twijfelgeval was en nu blijkt hij daadwerkelijk niet te kunnen spelen.

Opstelling Sparta Rotterdam: Olij; Bakari, Vriends, Velthuis, Warmerdam; De Guzman, Verschueren, Kitolano; Saito, Brym, Van Crooij.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Jahanbakhsh, Giménez, Paixão.

Sparta Rotterdam - Feyenoord:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wellenreuter misschien wel beter dan Bijlow momenteel

20 augustus 2023 om 13:35

Wellenreuther beter dan Bijlow? Kom op, dat is echt een compleet belachelijk statement. Ga eens de wedstrijd van Dordrecht tegen Feyenoord kijken en daarna spreken we elkaar weer. Timon is een enorme twijfelaar en niet van het niveau basis Feyenoord 1.

20 augustus 2023 om 17:08

Zou de laatste 10 minuten nog eens nakijken. Had maar zo 3-1/4-1 kunnen staan. Fantastische reddingen Wellenreuter

20 augustus 2023 om 13:37

In de verste verte niet. Maar blijkbaar is het nu mode om Bijlow matig te noemen. Wel vaak geblesseerd

20 augustus 2023 om 14:05

Met je eens nicesky. Vroeger had PSV ene Jeroen Zoet op doel. Dat was ook zo'n "geweldige keeper". Ajax had vroeger Vermeer op doel. Dat was ook zo'n "geweldige keeper". Het waren prima keepers in hun tijd en hetzelfde geld ook in mijn ogen ook voor Bijlow maar vind ik hem echt overhyped. Wellenreuther vind ik op het moment beter enkel omdat Bijlow bijna altijd in de lappenmand ligt. Keepend zullen ze in mijn ogen niet veel schelen. Prima keepers maar niet meer dan dat.

Best mogelijke opstelling denk ik zo wat beschikbaar is. Hopelijk pakt Timber zijn kans op 8. Wieffer hoort nu ook weer ouderwets zijn niveau te halen. Ben benieuwd!

20 augustus 2023 om 13:37

Best mogelijk opstelling kan niet met Ali zijn. Echt verschrikkelijk dat hij er vanaf het begin in staat. Middenveld ben ik wel benieuwd naar zo.

20 augustus 2023 om 13:44

Wat hebben we anders? Minteh? Dilrosun? Allemaal 1 pot nat ja. Tijd voor Ivanusec op links en Paxiao op rechts.

20 augustus 2023 om 13:47

Oprecht zou van mij Sauer gewoon mogen spelen en Paixao op rechts. Geweldig talent waar we nog weleens veel van kunnen genieten in de toekomst.

20 augustus 2023 om 13:53

Ja maar nog maar 17, slot is ook niet iemand die dan zo’n jongen de kans geeft.

20 augustus 2023 om 14:06

Persoonlijk vind ik het voor nu allemaal net niets opties. Ik zie dan ook liever Sauer omdat hij de toekomst heeft. Als hij niet speelt dan zie ik het liefst Jahanbakhsh, Dilrosun en daarna pas Minteh. Walemark zijn positie zal afhangen van de manier waarop hij terugkomt van zijn blessure. Hem volledig afschrijven doe ik nog niet. Hopelijk tekent Ivanusec en gaat hij starten!

Mooi geen Zerrouki en Wieffer samen. Benieuwd of het zo beter draait.

20 augustus 2023 om 20:41

Wat vonden jullie er nu van dan?

Denk dat dit op dit moment de sterkste opstelling is. Benieuwd naar Beelen en toch wel weer Timber, vind hem in potentie nog steeds een topper voor het middenveld. Wel echt zo snel mogelijk Idrissi en Ivanusevic binnenhalen komende week. Heb je Paixao op rechts waar ik hem sterk vond afgelopen seizoen.

20 augustus 2023 om 13:32

Timber weet anders die potentie goed te verbergen sinds hij bij Feyenoord speelt. Hoop dat je gelijk hebt hoor.

20 augustus 2023 om 13:38

Leuk ook dat hij een serieuze kans heeft gehad op zijn eigen positie. Wordt elke keer misbruikt op 6 of 10.

Dit is echt wedstrijd nummer 5 of iets op zijn eigen plek.

20 augustus 2023 om 13:41

Dat lijkt net zoals met Tapia

20 augustus 2023 om 13:45

Of met amrabat

20 augustus 2023 om 13:51

Vind Timber niet per se op slecht gebruikt, hij moet zn spel breder maken. Nu is vooral zijn korte balbehandeling en dribbel van een hoog niveau, maar dit is gewoon niet all round genoeg voor een Feyenoord middenvelder. Zijn spelinzicht moet beter worden vind ik

20 augustus 2023 om 14:02

Timber speelt helaas net iets teveel met oogkleppen op. Hij hangt nu teveel de postbode uit waardoor het spel vertraagd. Als hij dit weet te verbeteren en met iets meer pit gaat spelen dan kan hij echt de absolute top halen.

Had liever Sauer op links gezien en Paixao van rechts ipv Ali.

Vind Ali beter als die van de bank komt.

Verder eindelijk het middenveld zoals je hem wilt zien.

Deze pot is wel echt het moment voor Timber om het te laten zien. Anders verkopen en een vervanger halen!

20 augustus 2023 om 13:38

Vind Ali het beste als hij 90 minuten op de bank zit, wat een drama voetballer is dat toch

20 augustus 2023 om 13:47

Makkelijk scoren hè. Wie heb je beter op de vleugel dan? Sauer is veel te licht. Stengs hoort gewoon op '10'. Dus je hebt momenteel geen enkele buitenspeler die beter is. Minteh tot nu toe ook een drama. Die weet amper wat buitenspel is.

20 augustus 2023 om 13:48

Hoezo makkelijk scoren? Het is toch gewoon een onwijze drama speler? Ik zie idd liever een Sauer of Minteh die tenminste nog iets extras zouden kunnen brengen.

20 augustus 2023 om 13:55

Op basis waarvan heeft Minteh meer credits opgebouwd? Nog 0 goals deze voorbereiding en tot nu aantoonbaar niks aan toegevoegde waarde in dit elftal. Dan Sauer die nog maar 17 is en zeker niet voor de leeuwen gegooid wordt door Slot. Ali kent de klappen van de zweep en heeft vorig jaar zeer belangrijke goals gemaakt in de jacht naar het kampioenschap.

20 augustus 2023 om 14:06

Ali is nog slechter dan Idrissi, dat zeg ik met pijn in mn hart. Ali vertraagt het spel enorm is en speelt vaker de verkeerde kleur aan dan de goeie. Ja hij heeft een paar belangrijke goals gemaakt maar het spel is zo dramatisch dat het het nauwelijks goed maakt.

20 augustus 2023 om 14:14

Maar Idrissi speelt nu niet bij Feyenoord, dus hebben we hiermee te dealen.

20 augustus 2023 om 14:17

@Martyn, waarom hoort Stengs dan gewoon op 10? Bij Az altijd rechtsbuiten gespeeld en bij Antwerp volgens de gene die het volgen regelmatig als 8.. Wat is het toch dat trainers en mensen altijd maar denken dat elke speler op 10 kan spelen?

20 augustus 2023 om 14:20

Omdat hij elders op een andere positie speelde betekent niet automatisch dat hij dit niet kan. Met zijn spelinzicht en met zijn kwaliteiten is het een meer dan degelijke nummer tien. Ben benieuwd of hij die potentie ook waar kan maken. Ik zie het wel zitten. Ik zeg niet dat elke speler dit kan. Paixao kan dit niet. Misschien zelfs Ueda die wel daar kan spelen, maar dat weet ik niet zeker. Bij Brugge speelde hij regelmatig daar heb ik gehoord.

Meest logische opstelling op dit moment.

Kaarsjes aangestoken biddende dat Timber zijn kans pakt op 8.

Ik vroeg me vorig seizoen, tijdens de transfer perikelen omtrent Zerrouki al af wat Feyenoord nou in hem zag. Waarom ze hem persé wilden hebben. Ik zie het nog steeds niet. Veel te licht, een heel andere speelstijl, flegmatiek. Past zo niet in dit elftal....

20 augustus 2023 om 13:43

Zerrouki heeft welgeteld vier wedstrijden ofzo gespeeld. Staat vaak op de goede plek als het gaat om verdedigen en die heb je ook nodig. Weliswaar aanvallend of in balbezit niet de sterkste, maar bij Twente toch wel degelijk aangetoond heel belangrijk te zijn. Mensen staren zich echt blind op de verkeerde dingen.

Lange tijd de Zerrouki-Soap, eindstand zit ie gewoon op de bank! Ik zou hem nog altijd de voorkeur geven boven Wieffer op 6 maar he wie ben ik!

20 augustus 2023 om 13:49

Boven Wieffer? Wieffer heeft wel credits verdient na vorig seizoen. Iedereen in paniek in de winter omdat Timber geblesseerd raakte. Uiteindelijk staat er iemand die veel meer heeft gespeeld en toegevoegd aan Feyenoord dan wie dan ook. Daar verandert een miljoenen aankoop niks aan.

20 augustus 2023 om 17:13

Yes boven Wieffer. Hij heeft het goed gedaan na de winterstop vorig seizoen maar ik zou - nu je Zerrouki toch in huis hebt gehaald - hem boven Wieffer verkiezen op 6.

Zoveel drama om vervolgens al na 2 potjes op de bank te belanden. Oh oh oh Ramiz.

20 augustus 2023 om 13:46

Moet niet als een verrassing komen voor hem ja? Hij weet ook dat Wieffer op 6 beter is.

20 augustus 2023 om 13:55

Ik kijk er nu niet gek van op inderdaad. Wieffer heeft zich al bewezen. Zie nu maar weer eens in de basis te komen, zeker als Feyenoord vandaag goed speelt en wint.

20 augustus 2023 om 14:07

Ja Wieffer heeft nu eenmaal krediet van vorig seizoen. Ik gun Zerrouki het beste hoor maar kans op basisplek word lastig idd. In die zin best vreemd dat Feyenoord 8 miljoen neer wilt leggen voor een back up. Tenzij ze volgend seizoen er vanuit gaan dat hij Wieffer op gaat volgen.

20 augustus 2023 om 13:59

Dat is nou eenmaal topvoetbal. Je kan niet de gehele voorbereiding dramatisch spelen en dat doortrekken in competitie zonder dat je op de bank komt. Mocht hij het laten zien als invaller of op de trainingen dan speelt hij zichzelf ook zo weer de basis in. Het is nou niet alsof Wieffer bezig is aan een geweldig begin van de competitie. Dus zoals jijzelf en Oennie altijd zeggen, heb geduld.

Eens kijken hoe Timber het doet op het middenveld en of Stengs langzaam iets van zijn AZ vorm weet terug te vinden. Voorts ga ik Beelen eens goed volgen bij Feyenoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren