Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot: ‘Toen je zijn naam noemde, dacht ik dat er een moeilijke vraag zou komen’

Laatste update:

Arne Slot maakt zich geen enkele zorgen over de motivatie bij Justin Bijlow. De doelman van Feyenoord werd genegeerd door Louis van Gaal en mocht zich alleen melden voor de penaltytests. Volgens Slot, die vrijdag tijdens de persconferentie werd gevraagd naar zijn pupil, zal Bijlow zich in de komende weken moeten laten zien om alsnog een plek in de WK-selectie te bemachtigen.

Slot maakt zich geen zorgen om spelers die zich eventueel inhouden met het oog op het WK. "Ik heb daar niet zoveel zorgen over, want helaas zijn er niet veel internationals bij ons die in aanmerking komen om het WK te spelen. We hebben er best veel, maar die landen zijn in de meeste gevallen niet geplaatst. Maar als spelers graag een WK willen spelen, moeten ze naast dat ze fit moeten zijn ook goed presteren. Volgens mij is dat alleen maar een trigger. Ik kan daar niet negatief naar kijken. Tenzij je jezelf te veel druk oplegt en vergeet te genieten."

Angelo Terwiel van de NOS haalt vervolgens de naam van Bijlow aan. De doelman hoopt in november alsnog te worden opgeroepen voor het Nederlands elftal. "Hij is blessuregevoelig is gebleken. Dat zou zo'n speler kunnen zijn", aldus Terwiel. "Toen je zijn naam noemde, dacht ik dat er weer een lastige vraag ging komen", antwoordt Slot. "Maar gelukkig begin je over zijn blessuregevoeligheid. Want dat valt reuze mee. Hij is het hele seizoen nog fit geweest vanaf het moment dat hij de finale gekeept heeft. Justin heeft een teleurstelling te verwerken gekregen dat hij niet bij de selectie zat."

Volgens Slot heeft Bijlow echter 'heel veel energie' om zich de komende weken te laten gelden bij Feyenoord in de hoop alsnog mee te gaan naar het WK. "Hij heeft zich alsnog mogen melden en is net als een aantal andere jongens een paar dagen vrij geweest. Als gevolg van zijn prestaties bij Feyenoord kan hij opgeroepen worden. Dat moet de volgorde zijn. Ik ben zeker blij met Justin Bijlow, ja." Slot bereidt zich met Feyenoord voor op een drukke periode. De Rotterdammers spelen elf wedstrijden in zes weken (zeven Eredivisie, vier Europa League). Zondag neemt Feyenoord het allereerst op tegen NEC.

Moet Justin Bijlow mee naar het WK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In potentie de beste keeper van Nederland. Als ie fit is gewoon nummer 1 in Nederland.

30 september 2022 om 14:30

Hij is nu toch gewoon fit? En Cillessen en Pasveer vrij duidelijk de nummer 1 en 2 op dit moment. (zonder volgorde)

30 september 2022 om 14:34

Zonder volgorde? volgens mij is Pasveer gewoon nummer 1 op het WK. Van Gaal is ook gewoon aan het terugkrabbelen in zijn laatste interviews. Deed hij in 2014 ook met Sneijder (zou niet genoeg zijn voor basis) en Van Persie ('huntelaar is mijn eerste spits`.

30 september 2022 om 14:30

Nee. Op dit moment bij lange na niet.

30 september 2022 om 14:35

Bijlow is misschien op dit moment in mindere vorm. Maar als hij zijn vorm terugvind doet hij qua lijnkeepen absoluut niet onder voor die twee en is hij vele malen dominanter in de 16, nog steeds een hele goede keeper.

30 september 2022 om 14:40

Maar wanneer was hij wel dan lange tijd in vorm ? Ik vind in potentie Bijlow de beste keeper van Nederland, maar het ik wil het dan ook wel eens over een langere periode zien. Voor mij is Pasveer op dit moment nummer 1. Het is geen wonder keeper, maar voor mijn gevoel is de verdediging met hem in een coachende rol veel beter. Als je naar vorig jaar kijkt naar een Ajax met of zonder Pasveer dan was dat verschil wel heel erg groot.

Keertje niet selecteren is een prima signaal naar die jongen toe, speelde ook niet met het vertrouwen wat hem altijd kenmerkt. Verwacht dat die alsnog meegaat, kan niet voorstellen dat van Gaal Noppert of Flekken boven Bijlow verkiest

Àls hij zijn oude vorm terugvindt en weer als vanouds proactief heerst in de 16, is hij zonder twijfel de no1 in de goal bij het Nederlands elftal.
Is dat niet het geval heb ik vrede met Pasveer of Cillissen.

30 september 2022 om 15:07

Ik heb het gevoel dat hij een beetje angstiger is geworden met het uitkomen, puur omdat hij juist naar het WK toe wil en geen blessures op wil lopen. Wellicht krijgt hij doordat hij nu niet geselecteerd is weer zoiets van...nou fuck it en keept hij de sterren uit de hemel.

Simpel, neem Pasveer, Cilissen en Bijlow mee. In potentie is Bijlow de beste voor de langere termijn. Nu vind ik dat Pasveer de wedstrijden goed gekeept heeft.

30 september 2022 om 19:56

Precies dat. Bijlow zou gewoon mee moeten. Niet omdat hij keept voor mijn club, maar een jongere keeper kan ik me nu niet bedenken die veel beter is. Misschien wat er al gezegd wordt is het juist een motivatie geweest om hem een keer niet te selecteren. Dan ligt het aan hem of hij het oppakt om er keihard voor te gaan of het bijltje er meteen bij neer te leggen. Pasveer is een hele goede keuze geweest ben ik met je eens. Keept bij Ajax goed en de ballen die hij moest hebben bij het Nederlands elftal pakte hij. Hoop dat het voor Bijlow een motivatie is om juist die strijd aan te gaan!

Pasveer, Cillessen en Bijlow worden de keepers op het WK. Pasveer zal wel basis staan. Bijlow zn tijd komt wel, want in zijn leeftijdscategorie komt er niemand in zn buurt.

30 september 2022 om 16:01

Ik heb toch nog steeds het gevoel dat Cillessen de 1e keeper gaat zijn tijdens het WK. In Oranje toch altijd heel stabiel. Hij keept nooit meer als een 7,5 maar ook nooit minder als een 6,5 in mijn ogen. Laten we eerst ook maar zien welke keeper er fit is als het WK begint. Ik zou de volgende kwalificatie ronde voor het EK dan wel in gaan met Bijlow.

Het grootste probleem van Bijlow is niet zijn motivatie, dat is fit blijven. Het staat ook in de informatie naast dit artikel. Er is nog geen enkel seizoen dat hij volledig fit is gebleven. In potentie is dit de absolute nummer 1 voor Oranje, maar op dit moment gewoon (nog) niet.

Gewoon fit blijven en zijn vorm terug pakken dan is het voor mij nr 1.

Justin is zonder enige twijfel de beste keeper van Nederland. Mensen praten tegenwoordig al vrij snel over n vormdip. Dat is totale onzin. Die jongen is wel blessure gevoelig geweest de afgelopen tijd, maar dat staat los van het WK lijkt mij. Als hij fit is, kan hij mee. En in mijn ogen ook als nr1.

30 september 2022 om 17:24

Hij is op dit moment gewoon minder dan Pasveer, Cillessen en Noppert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren