Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot lijkt succesformatie gevonden te hebben en start wéér met zelfde elf

Laatste update:

Arne Slot heeft zijn opstelling bekendgemaakt voor het thuisduel met FC Groningen. De Feyenoord-trainer start met precies dezelfde elf namen als in de twee voorgaande wedstrijden, die beide gewonnen werden (tegen Fortuna Sittard en sc Heerenveen, respectievelijk 2-4 en 0-1). Sebastian Szymanski keert terug bij de selectie na een blessure. De wedstrijd begint om 20.00 uur en is te zien op ESPN 1.

Slot kan nog steeds niet beschikken over Justin Bijlow, waardoor Timon Wellenreuther andermaal het doel van de Rotterdammers verdedigt. De defensie wordt gevormd door Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Het middenveld wordt gevormd door Mats Wieffer, Orkun Kökçü en nummer 10 Javairô Dilrosun. In de voorhoede kiest Slot voor Alireza Jahanbakhsh, Santiago Giménez en Oussama Idrissi.

Feyenoord kent vooralsnog een seizoen om niet snel te vergeten. De Rotterdammers verloren eind oktober voor het laatst en zijn nog altijd de fiere koploper in de Eredivisie. Daarnaast wist Feyenoord midweeks in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker af te rekenen met sc Heerenveen (0-1). Doelpuntenmaker die wedstrijd was Giménez. De Mexicaan lijkt de strijd om de spitspositie definitief gewonnen te hebben van Danilo en zag zijn goede prestaties beloond worden met zijn terugkeer in de nationale selectie van Mexico. Daarnaast zijn Wieffer, Hartman en Geertruida voor het eerst opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. De geblesseerden Bijlow en Quinten Timber zijn er tegen Groningen niet bij, terwijl Szymanski hersteld is en terugkeert in de wedstrijdselectie.

In tegenstelling tot Feyenoord kent Groningen juist een seizoen om snel te vergeten. De Trots van het Noorden bezet de zeventiende plaats en staat dus op een virtuele degradatieplaats. Toch was er in de aanloop naar het duel in De Kuip reden voor optimisme, daar Groningen in de afgelopen speelronde met 3-0 van Excelsior won. Naast de overwinning werden de supporters ook beloond met goed spel, iets wat dit seizoen een zeldzaamheid is. Trainer Dennis van der Ree kan in Rotterdam geen beroep doen op Mads Bech Sørensen, Paulos Abraham, Oliver Antman en Ragnar Oratmangoen. Laatstgenoemde liep afgelopen week op de training een lichte hersenschudding op. Vorig seizoen slaagde Groningen erin om een resultaat te behalen in Rotterdam. Michael de Leeuw en Cyriel Dessers wisten toen het net te vinden: 1-1.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Dilrosun, Kökçü; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi.

Opstelling FC Groningen: Verrips; Van Gelderen, Blokzijl, Balker, Määttä; Suslov, Hove, Willems; Irandust, Pepi, Manu.

Feyenoord - FC Groningen:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tendentieuze titel weer ...

Who cares... we staan bovenaan..

4 maart 2023 om 19:04

Is de titel veranderd of..? Wat is hier tendentieus aan?

4 maart 2023 om 19:09

Het tendentieuze vind ik dat Slot het allemaal niet zo goed weet en nu eindelijk( ... na 23 wedstrijden ... de sukkel ... de nitwitt ...) zijn succesvolle formatie heeft gevonden...

Als je me overgevoelig vindt, kan ik daarmee inkomen

4 maart 2023 om 19:11

Overgevoelig? In de volksmond heet dat gewoon 'wedstrijdspanning'

4 maart 2023 om 19:16

OK ... en dit i.c.m. enkele whisky's ... Sorry dudes for reactions ...

4 maart 2023 om 19:24

Hahah wauw, dat klinkt me wel wat overgevoelig ja. Ik zag Slot toch wel lange tijd zoeken en rouleren (met name voorin) en nu een paar potten op rij met dezelfde formatie starten, mooi toch.

Laat ze smaken die Schotse rakkers, NJ

4 maart 2023 om 19:31

Iers ... Schots ... ik ben dan minder gevoelig

4 maart 2023 om 19:32

Heel snel Szymanski er weer in en Dilrosun naar voren! Scorito punten zijn hard nodig

4 maart 2023 om 19:50

Titel is ietwat vreemd ja. Alsof ze in de andere formaties geen succes hadden.
Of dat Slot over veel dingen twijfelt. Heeft Danilo en Gimenez steeds afgewisseld, maar dat is perfect gemanaged lijkt me.
Verder geen gekke dingen gedaan, alle omzettingen zijn vanwege blessures.

Wanneer komt Bijlow terug?

4 maart 2023 om 19:50

Eind maart / begin april is de verwachting meen ik.

Weer Idrissi... Nu heeft onze Braziliaanse verrassing ook nog niet heel veel laten zien, maar Idrissi valt elke wedstrijd weer tegen. Laatste weken wel 1x per wedstrijd een goede voorzet, maar je verwacht toch veel meer van een buitenspeler van Feyenoord.

Ondanks dat, verwacht ik een vrij eenvoudige 3-1 overwinning vandaag.

4 maart 2023 om 19:13

Ik hoop wel dat hij sneller wisselt dan afgelopen wedstrijd.

4 maart 2023 om 19:13

Jij denkt dat onze FC hier gaat scoren? 😆

4 maart 2023 om 19:44

Ben bang van wel. Feyenoord is altijd de club waar de laagst geklasseerde teams spontaan tegen scoren) en vaak ook nog eens winnen. Onder slot staat het zo goed, dat ik geen puntverlies verwacht, maar een vroege 0-1 zou me niks verbazen.

Mag toch hopen als szymanski straks weer fit is en op 10 kan spelen je Dilrosun naar de rechterkant verhuist en Paixao weer lekker laat starten aan de linkerkant. Dan heb je een prima aanval die je het vertrouwen moet gunnen. Idrissi is een huurspeler en een leuke invaller maar niet meer dan dat.. En Ali verdient wel wat krediet met zijn belangrijke goals maar ook niet het niveau waar je als Feyenoord naar toe wil. Dilrosun heeft veel betere stats en onvoorspelbaarheid aan de rechterkant, al ga je er defensief wel aan achteruit want Ali werkt als geen ander.

4 maart 2023 om 19:55

Alireza past niet in dit systeem, maar heeft wel kwaliteiten om wedstrijden open te breken. Gewoon afwisselen met Dilrosun. Als hij uit vorm is Ali erin.
Paixao is wat mij betreft beter, alleen ik vind het voor nu prima dat Idrissi start. Paixao wordt zo geprikkeld om aan z'n zwakke punten te werken. Is daarnaast ook nog wat aan het acclimatiseren.

Dilrosun op 10 werkt niet. Pffff. Gelukkig szymanski weer op de bank.

Ik verwacht een overwinning. Dit Feyenoord is zeker 3 niveaus beter dan Groningen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren