Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slordig SC Cambuur doet geen goede zaken bij degradant FC Dordrecht

Laatste update:

SC Cambuur hoopt zich in de Eredivisie nog te plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal, maar de ploeg uit Leeuwarden heeft met het oog op de bovenste acht plekken geen goede zaken gedaan. Op bezoek bij hekkensluiter en degradant FC Dordrecht kwam de zo goed presterende ploeg van trainer Henk de Jong niet verder dan 0-0.

/

FC Dordrecht is dus al gedegradeerd en speelt nergens meer om, al zal de ploeg van coach Jan Everse er nog wel voor willen zorgen dat de fans mooie laatste wedstrijden van het avontuur in de Eredivisie te zien krijgen. De eerste twintig minuten waren in ieder geval interessant aan De Krommedijk. Namens SC Cambuur kreeg Bartholomew Ogbeche een flinke kans, raakte Sebastian Steblecki de paal en kwam de thuisploeg goed weg bij een aantal hoekschoppen.

Ook FC Dordrecht kreeg een aantal prima kansen. Iliass Haddad zette Cambuur-keeper Leonard Nienhuis aan het werk met een kopbal en diezelfde Nienhuis redde op een inzet van Everon Pisas. Na de interessante openingsfase zakte het flink in en voor het publiek viel er tot het rustsignaal weinig meer te genieten.

/

Direct na de pauze veerden de fans van het bezoekende SC Cambuur weer even op. Mikhail Rosheuvel schoot de bal buiten het bereik van keeper Filip Kurto tegen de paal. Ook in het restant van de tweede helft waren de beste kansen voor Cambuur. De ploeg van trainer Henk de Jong kreeg geen strafschop en Ogbeche miste een reuzenkans, door de bal door zijn benen te laten stuiteren.

Aan de andere kant kreeg FC Dordrecht meer ruimte, maar beide partijen speelden bijzonder slordig op de helft van de tegenstander. De grootste kans in de slotfase was voor Furdjel Narsingh van SC Cambuur, die de bal rakelings over het doel schoot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was echt van een bedroevend niveau! het leek wel een pot uit de 4e klas zondag .

Nee, na 2x in slaap te zijn gevallen hoop ik op een mooie pot in groningen.

Wat een spektakel!

Nee, op basis van dit duel is Dordrecht verdiend gedegradeerd en hoeft Cambuur geen europa play offs. Bedroevend niveau sowieso Cambuur kan of moet toch sowieso iets meer brengen?!

Een van de saaiste wedstrijden in de Eredivisie. Cambuur had 2 punten kunnen en moeten winnen in strijd met Willem II.

Er gebeurde nauwelijks wat.
Hoopte op een leuke duel maar nee

Dankzij Cambuur kunnen wij blijven hopen, dank hiervoor! Nu nog even duimen voor Feyenoord...

26 april 2015 om 14:40

Dan komt het op de laatste wedstrijd aan.

26 april 2015 om 15:40

Inderdaad. Dat gaat me een feest worden joh!

26 april 2015 om 15:08

jullie verdienen het ook!

26 april 2015 om 15:41

Ja vindt ik ook. Naar mijn mening spelen wij het aantrekkelijkste en leukste voetbal, alleen het scoren gaat zo lastig. Als dat beter ging hadden we gister gewoon gewonnen in Friesland...

Soms valt het net niet goed, twee keer paal, open kansen gemist, minstens 1 penalty niet gegeven. Valt die goal wel dan wordt het een hele andere wedstrijd.

Ongelovelijk wat speelden wij slecht.. maar zelfs dan hadden we met een beetje geluk gewoon gewonnen.

Wat een bedroevend slecht potje voetbal. Had beter in mijn bed kunnen blijven liggen

Bedankt Dord! Playoffs zijn veilig voor ons

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren