Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slecht nieuws voor Pascal Struijk: verdediger moet geopereerd worden

Laatste update:

Pascal Struijk kan voorlopig niet in actie komen. De 24-jarige verdediger van Leeds United kampt met een hernia, waardoor hij geopereerd moet worden. Toch hoopt zijn manager Daniel Farke dat Struijk niet heel lang uit de roulatie is. “We hopen hem na de interlandperiode weer terug te hebben, al is het nog te vroeg om een datum op zijn terugkeer te plakken.”

Struijk, die al sinds 2018 voor Leeds speelt, is een belangrijke speler voor de Engelse club. Dit seizoen kwam hij tot dusver zeventien keer in actie, en daarvan begon hij zestien keer in de basis. Zaterdag, toen er met 2-1 werd gewonnen van Plymouth Argyle, ontbrak hij voor het eerst dit seizoen.

Dat had dus alles te maken met zijn hernia. “De afgelopen maanden had hij last van een hernia. De laatste wedstrijd was behoorlijk pijnlijk voor hem, daarom hebben we besloten hem naar Londen te sturen”, aldus Farke.

“Daar moet hij onder het mes”, vervolgde de Duitse manager, die verwacht dat het herstel niet heel lang zal duren. “We hopen hem na de interlandperiode weer terug te hebben, al is het nog te vroeg om een datum op zijn terugkeer te plakken. We wachten de onderzoeken even af.”

Leeds degradeerde vorig seizoen uit de Premier League en wil zo snel mogelijk weer terugkeren. Momenteel staat het derde in de Championship, met acht punten achterstand op nummer twee Ipswich Town.

Die tweede plek geeft aan het einde van het seizoen recht op rechtstreekse promotie, dus Leeds moet nog flink wat inlopen. Daarom baalt Farke van de blessure van Struijk. “Hij heeft ontzettend goede prestaties geleverd. Zelfs toen hij met deze problemen kampte. Ik denk dat het een slimme oplossing is om de interlandperiode te gebruiken om te herstellen. Ik hoop dat we hem niet te lang moeten missen.”

Süleyman Öztürk
Eerder deze week was Süleyman Öztürk in een video-item van Voetbal International ook al lovend over Struijk. “Hij is een complete en volwassen verdediger”, aldus de analist. “Nu Micky van de Ven geblesseerd is geraakt wil ik Ange Postecoglou best wat advies geven: Struijk kan makkelijk mee in de verdediging van Tottenham Hotspur.”

“Die jongen speelt echt op een te laag niveau. Ik kan me goed voorstellen dat er in januari een grote club komt voor hem. Hij is op dit moment echt de beste verdediger uit de Championship. Ik denk dat hij die stap wel gaat maken, want vanuit het tweede niveau in de Oranje-selectie komen is lastig. Ik vind hem echt geweldig.”

Kan Pascal Struijk inderdaad een stap hogerop maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oeh, hernia, ik kan uit ervaring spreken dat het waardeloos is (how can I make this about me). Had een dubbele in mijn onderrug en kostte echt weken om überhaupt fatsoenlijk te lopen. Zenuwpijn is verschrikkelijk en een operatie wordt lang niet meer altijd aangeraden. Ik denk dus dat de manager veel te hoopvol gestemd is. Toch begrijp ik niet dat Struijk niet in plaats van Hato geselecteerd is

12 november 2023 om 01:20

Hato oproepen slaat natuurlijk helemaal nergens op. Leuk talent voor de toekomst maar die hoort momenteel nog niet eens tot de beste 15 beste centrale verdedigers van Nederland. Laat die zich eerst maar eens focussen op het niet maken van beslissende fouten bij Ajax.

On: Erg jaar voor Struijk aangezien ik had begrepen dat hij erg goed bezig was. Hopelijk komt hij snel terug en weet hij fit te blijven. Uit ervaring weet ook ik helaas dat rugklachten meermaals terug kunnen blijven komen.

Balen voor hem zeg, was aardig constant de laatste tijd. Het was een hele tijd een vrij onbekende spelers voor mij maar doet het goed bij Leeds.

Ik hoop trouwens niet dat van Hecke nu ook nog geblesseerd raakt. Dan moeten we weer een hele serie nieuwe namen gaan bedenken waarom het oproepen van Hato voor het Nederlands elftal belachelijk is omdat de beduidend betere alternatieven zo voor het oprapen liggen.

Ik mag hopen dat Koeman hem een belletje heeft gegeven voordat ie Hato opnam in de selectie. Dit is natuurlijk 10x betere oplossing. Jammer dat ie geblesseerd is. Ben altijd wel positief over deze jongen.

11 november 2023 om 23:34

Als iemand geblesseerd is, lijkt me het geen 10x betere oplossing. En op basis waarvan zou hij precies 10x beter zijn dan Hato trouwens?

12 november 2023 om 00:27

Hato is zo slecht dat zelfs geblesseerde spelers beter zijn volgens de kenners die Struijk wekelijks zien/zagen spelen. Maar goed, dat zijn dan ook echte kenners he, die voetballers als Struijk Veltman BMI Propper Van der Hoorn Van Beek en Smal liever oproepen als vervanger van Van de Ven en Botman dan Hato. Sterker nog, die woest zijn over de onbegrijpelijke oproep van Hato omdat genoemde namen zoveel beter zijn.

12 november 2023 om 00:48

Je hebt het er nog steeds zwaar mee he Leidsehood? Mensen met een andere mening dan jij... 't zou verboden moeten worden.

12 november 2023 om 01:08

Daar zijn we het dan wél weer over eens.

11 november 2023 om 23:58

Helemaal mee eens Keizer. Hato is inderdaad op dit moment een 10x betere oplossing dan Struijk aangezien Struijk geblesseerd is.

Oh no, ik zit de laatste twee dagen hier Pascal belachelijk te maken, of eigenlijk met name de Feyenoorders die hem liever in oranje zien dan Hato, dus dit voelt als synchroniciteit. Maar zo een hernia als prof lijkt me heel naar voor Struijk. Hopelijk wordt hij snel weer fit en kunnen we de Hato - Struijk discussie voortzetten. Beterschap Pascal als je dit leest (die moet haast wel op VZ zitten tussen een van die accounts die hem oranje in schreef).

Echt meine liebe, wat zijn de opper Ajax fans hier toch sneu bezig de afgelopen dagen...

On topic: Vervelend voor Struijk! Zo'n hernia kan best lang duren, afhankelijk van de ernst. Als voetballer is je rug nou niet bepaald een plek die je ontlast tijdens het spelen, dus het zal ook wel een zwakke plek blijven.

12 november 2023 om 08:32

Ben vrij neutraal in deze discussie, maar hoe kom je erbij dat de Ajax supporters sneu bezig zijn? Het zijn mijns inziens juist de niet-Ajax supporters die ook maar elke Ajacied die opgeroepen wordt de grond in boren. Er wordt al jaren geroepen dat elke bondscoach een Ajacied is en alleen maar Ajacieden oproept. Dan denkt je dat het over is wanneer Koeman bondscoach wordt en dan gaat het leuk verder.

12 november 2023 om 10:40

Volgens mij zijn zowel de Ajacieden als niet Ajacieden het erover eens dat het oproepen van Hato niet uit luxe is maar sommige hier doen alsof Joris Kramer van GAE opgeroepen is.

Hoewel ik Struijk dit jaar niet meer heb zien spelen is dat natuurlijk ook geen hoogvlieger (op basis van vorig jaar). Denk dat je de oproep van best kunt verdedigen.

12 november 2023 om 12:28

Zie inderdaad voornamelijk Ajacieden die het nog te vroeg vinden. Ondanks dat Hato natuurlijk wel een enorm talent is.

12 november 2023 om 12:35

Ik zie vooral Ajacieden die het goed praten.

12 november 2023 om 13:11

Blijkbaar is daar wel iets voor de zeggen. Degene waarvan we in ieder geval zeker weten dat hij objectief is, is de bondscoach en hij selecteer toch echt Hato.

12 november 2023 om 13:15

Niet Ajacieden zijn ook gewoon objectief

12 november 2023 om 13:31

Haha dit meen je niet serieus mag ik hopen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren