Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sjaak Swart stipt manco van PSV aan: ‘Dat hebben ze niet in Eindhoven’

Laatste update:

Sjaak Swart denkt dat de Ajax de topper tegen PSV van zondagmiddag winnend afsluit. De oud-speler van de Amsterdammers is niet tevreden over het spel van Ajax, maar ook de Eindhovenaren overtuigen hem allerminst. "Er is één ding dat PSV mist en dat is een portie Amsterdamse bluf', aldus Mister Ajax.

Swart werd door Voetbal InternationaI-verslaggever Marco Timmer en oud-speler Björn van der Doelen opgebeld tijdens de Skiete Willy Podcast. "Nou ik moet zeggen dat ik nogal ontevreden ben over het spel van Ajax. Je bent in vorm en je kunt uit vorm zijn, maar in vorm geraken duurt een beetje lang bij Ajax", zo klonk het. "Ik begrijp het, Ajax heeft toch een aantal nieuwe spelers. Dan wordt het moeilijker om hen in te passen. Elke wedstrijd is anders. En dan zie je pas wat je goed doet en wat niet. Dat is een proces. Als ze daar nou mee aan de slag gaan, dan denk uit dat Ajax alleen maar beter wordt."

In de Eredivisie heeft Ajax, voorafgaand aan de topper van zondagmiddag, één punt voorsprong op PSV. "PSV heeft het ook een paar keer laten liggen, tegen Cambuur bijvoorbeeld. En ze hebben ook nog geluk gehad tegen RKC. Ze verloren uit van Groningen, dat was ook helemaal onnodig", vond Swart. "Als Ajax twee wedstrijden verliest is er paniek. Dat moet ook zo zijn bij de topclubs."

Alhoewel Swart te spreken is over de Eindhovenaren, missen zij volgens hem wel één essentiële eigenschap. "PSV heeft altijd goede spelers gehad, maar ze missen gewoon wat Amsterdamse bluf. In Amsterdam hebben ze die bluf vaak wel! Dan hebben ze iets om aan te pakken, maar als ze de week erop tegen Telstar moeten spelen, weten ze het niet meer", aldus Swart. Aan een voorspelling voor de kraker tegen PSV wil hij zich wel wagen. "We krijgen de laatste tijd veel goals tegen, maar PSV is net als Ajax defensief kwetsbaar. Het is te hopen dat het een mooie pot wordt, dat het 5-4 wordt ofzo, maar ik voorspel een kleine overwinning voor Ajax: het wordt 3-2."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat noem je niet gebrek aan bluf, maar gewoon nuchterheid. Als je dan 4 keer keihard wordt afgestampt in de CL word je ook niet zo hard uitgelachen.

6 november 2022 om 14:08

Bedoel je zo nuchter als Joey Veerman voorafgaande aan de return tegen de Rangers?

6 november 2022 om 19:06

En als Ajax word je nu weer uitgelachen dat je kansloos er af gaat tegen datzelfde PSV, bluf of geen bluf.

Die Amsterdamse bluf hebben we gelukkig wel gezien in de champions league…

6 november 2022 om 14:06

Die van psv ook.
Verliezen van de slechtste cl club ooit

6 november 2022 om 14:08

Wij hebben dan ook geen ‘Amsterdamse’ bluf

6 november 2022 om 14:14

Ja en winnen vervolgens wel van de nr1 in de Premier League en de ziekenboeg raakt ook al langzaam leeg al met al denk dat psv toch licht favoriet is in deze topper

6 november 2022 om 14:39

Hahahhaha ohhh shit deze was gewoon de K.O. voor Savinho hahahaha

6 november 2022 om 19:02

Als je daar dan ook weer van verliest als vandaag Jopie123, zegt meer over jou waarschijnlijk. Niet erg man .... maak er voor jezelf geen probleem van, anders zit je straks langdurig thuis met ondersteuning

6 november 2022 om 14:22

Psvers die serieus de draak durven te steken met ajax prestaties in cl. Terwijl psv zelf niet eens kon winnen van de slechtste cl club ooit. Aller tijden hé.

6 november 2022 om 14:24

De laatste keer dat PSV Champions League speelde is 2018 en toen werden ze kansloos laatste. Een beetje schaamte zou wel gepast zijn. Vooral omdat je niet eens van Rangers kon winnen

6 november 2022 om 14:25

Dat zou ik niet roepen als je door de slechtste deelnemer ooit bent uitgeschakeld

6 november 2022 om 19:04

En die is vandaag beter als jouw ploegje.... althans veel slimmer!

7 november 2022 om 09:57

Ach, wint Ajax van Vitesse staan ze gewoon weer rustig bovenaan. Dat zegt dan denk ik meer over PSV haha.

6 november 2022 om 14:56

@savinho
Ook in de eredivisie hebben ze het nog niet laten zien. Dat ze dan nog eerste staan , dat zegt genoeg over oa PSV. Mocht die bluf er toch nog komen, dan wordt Ajax afgetekend kampioen

Wat ga ik hem missen als hij er niet meer is, dit is toch heerlijk man Sjakie

Ajax staat 4 punten boven PSV ... in jullie artikel staat 1 punt. Amsterdamse bluf ? Als dat betekent "wij zijn beter, we kunnen makkelijk allemaal naar voren rennen " zal ik zeggen "sjaak, nu even niet. "

6 november 2022 om 14:07

Ajax: 28 punten. PSV 27 punten. 28-27 = 1.

6 november 2022 om 14:11



Je hebt gelijk. Hoorde van de week her en der op televisie " bij winst 7 punten. " Hansie Hansie bedankt. Sta ik weer mooi voor schut. Sjakie ...amsterdamse bluf ....natuurlijk winnen we die inhaalwedstrijd

6 november 2022 om 14:09

Iets met wedstrijd minder voor Ajax😉

6 november 2022 om 14:12

Iets met die hebben ze nog niet gewonnen dus hoe kan je nou over 4 punten spreken 😉

6 november 2022 om 14:16



yep

6 november 2022 om 15:20

Maar wel tegen vitesse... Dat is juist moeilijk om daarvan te verliezen

Eindstand Ajax - PSV 1-1. 28' Amsterdamse Bluf [1]-0; '76 Brabantse Gemoedelijkheid 1-[1].

Nou ja, zonder bluf werd wel gewonnen in de JC Schaal schaal tegen Ajax, van Monaco in de voorronde CL, van Feyenoord in de Eredivisie en van Arsenal in de EL. Verder dan een dubbele zege op Rangers kom ik met Ajax helaas niet. Wij zijn vooral goed in het winnen tegen van onze verplichte nummertjes tot op heden. Maar ik laat me graag positief verassenen vanmiddag.

Aldus de Calimero van Amsterdam…

6 november 2022 om 14:46

Als je zelf als Calimero 3x zoveel Europacup I's hebt als de hele club PSV, vraag ik me af of je hem een Calimero kan noemen. Of het handig is om dit voor de wedstrijd te gaan roepen, daar waar PSV nog geen twee weken geleden met toch echt een behoorlijke portie bravoure van Arsenal wist te winnen, is iets anders

6 november 2022 om 15:17

Je mate van Calimero zijn is toch niet afhankelijk van hoeveel prijzen je hebt gewonnen? Denk dat er na zijn 'Graafschap' opmerking überhaupt geen grotere calimero meer benoemd kan worden dan Sjakie, maar goed... 😁

6 november 2022 om 15:19

Ik ben dan ook benieuwd of hij in elke stad een Calimero heeft en dat misschien een benaming voor oudere is😉

Ook bij Ajax is die Amsterdamse bluf weg. Er lopen weinig spelers rond die bluf en gogme tonen, het zijn een beetje saaie spelers geworden.

6 november 2022 om 14:28

Komt wel weer denk ik .... Kudus, Brobbey, Bassey, Concesciao, Samchez. Als het echt gaat draaien, komt die schwung vanzelf weer terug denk ik Kan zomaar vanmiddag zijn.

6 november 2022 om 14:53

@mhda
Ja die jonge Portugees laat het wel zien, die heeft me eigenlijk ondanks weinig speeltijd positief weten te verrassen. Die 20+ aankopen laten tot nu toe zich het kaas van hun brood eten. Ik vind dat je van Bergwijn meer mag verwachten.
Aan de andere kant zijn we misschien wel te veel verwend geweest met de aankopen van de laatste jaren.

6 november 2022 om 14:42

Blind staat er toch in? Dat is ook een soort van bluffen toch?

Welke Amsterdamse bluf met deze trainer

Heeft Ajax dat dit seizoen wel dan? Met Schreuder hebben ze de bluf ingeruild voor een eierschaal en snappen ze wel dat ze kleurenblind worden getikt door een Europese subtopper als Napoli.

Hier heb je de Eindhovense bluf Sjakie...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren