Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Sinkgraven kopen en verhuren? Dat zou kunnen'

Laatste update:

Ajax is niet van plan om in januari nieuwe spelers binnen te halen, maar Frank de Boer sluit niet helemaal uit dat zijn club iets gaat doen op de winterse transfermarkt. Middenvelder Daley Sinkgraven van sc Heerenveen is al een tijdje in beeld bij de landskampioen en mogelijk gaat Ajax na de jaarwisseling opnieuw proberen om het toptalent te contracteren.

/

Ajax dacht in de zomer al na over de komst van Sinkgraven, maar tot een transfer kwam het niet. "Volgens mij hebben we zelfs al een keer een bod neergelegd bij Heerenveen", zegt De Boer in gesprek met AT5. Hij noemt Sinkgraven een 'heel goede speler, die goed bij Ajax zou passen'. "Hem in januari kopen en nog een half jaar verhuren aan Heerenveen? Dat zou zomaar kunnen."

De negentienjarige Sinkgraven maakte vorig jaar zijn debuut in het betaalde voetbal, maar beleeft dit seizoen zijn definitieve doorbraak. Na het vertrek van Hakim Ziyech naar FC Twente heeft hij een vaste basisplaats bij Heerenveen en dit seizoen begon hij nog in elke competitiewedstrijd. Zijn contract loopt nog door tot de zomer van 2017.

Ajax moet in januari werk maken van de komst van Daley Sinkgraven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax heeft hem niet nodig. Daarom zie ik deze transfer ook niet gebeuren.

4 december 2014 om 16:32

Hem niet nodig? Zo'n aanvallende middenvelder zijn ze juist nodig! Zou nu al makkelijk in de basis staan bij Ajax.

4 december 2014 om 16:37

Je hebt Klaassen en Andersen daar staan en daar kunnen ook Serero en Schone. Dan komt er uit de jeugd ook nog eens hoop talent aan...ik zie niet waarom Ajax hem nodig heeft.

4 december 2014 om 16:42

Schone staat vaak op de flanken en Andersen en Serero zijn echt niet beter op die positie..
Als Ajax blijft denken zoals jij, gaan ze nooit de 2e ronde in de CL bereiken. Investeer eens man!!

4 december 2014 om 16:56

Ze moeten eens investeren inderdaad. Maar niet in een sinkgraven maar een Granero, borja valero of een Cani.

4 december 2014 om 16:56

Andersen niet beter? Laat me niet lachen zeg. Bij Andersen spat het talent en het gogme ervanaf en hij is veel verder in zijn ontwikkeling.

4 december 2014 om 17:16

Andersen is niet beter, maar ook niet slechter genoeg om miljoenen op die positie uit te geven.

Liever een verdedigende middenvelder en een linksback/linker centrale back

4 december 2014 om 17:20

Nee, donny van de beek of nouri zijn beter , dus we hebben sinkgraven niet nodig

4 december 2014 om 17:58

haha mentalist vent wat een toppers noem je daar. Alsjeblieft man wat ben ik blij dat ajax de tijd dat ze dat soort niks toevoegende overbetaalde buitenlanders aantrok achter zich heeft gelaten.

4 december 2014 om 19:07

@Mentalist..die komen niet naar de eredivisie

4 december 2014 om 19:13

noem 1 spanjaard die bij Ajax is gelukt

4 december 2014 om 19:32

Gabi

4 december 2014 om 19:54

Sarcasme blijkt altijd lastig op VZ met een soort terugwerkende kracht zeg je precies wat ik bedoel.

4 december 2014 om 22:22

We hebben serero andersen, klaassen kan er ook nog spelen, en met nouri en cerny in de jeugd hebben we hem niet nodig, tuurlijk is sinkgraven een groot talent maar hij gaat op die manier de andere spelers in de weg zitten, ik zou maar is wat aan die achterhoede gaan doen.

5 december 2014 om 00:32

@simonsays
Met deze Sinkgraven zullen ze ook niet de 2e ronde CL bereiken. Ik zie in Andersen en Nouri een grotere toekomst. Ook is Andersen op dit moment echt wel verder dan Sinkgraven.
Een geweldige speler om naar te kijken, maar weinig rendement momenteel. (net zoals Andersen)
Verder heb je momenteel met Serero, Duarte en eventueel Nouri en Schöne prima back-ups.

Deze jongen is totaal niet nodig bij Ajax, ondanks dat hij een groot talent is.
Misschien dat Feyenoord hem kan gebruiken? Alhoewel hij dan zou moeten concurreren met Vilhena in de toekomst (die ook verder in zijn ontwikkeling is).

Hij is voorlopig bij Heerenveen gewoon op zijn plek.

Als Ajax wil investeren hebben ze een ervaren man nodig, niet één of ander talentje, want die hebben ze genoeg.

6 december 2014 om 17:09

@muithol

Hij was zo goed dat je z'n naam nog weet. Topaankoop!

Doen!
Heerlijk als hij komt! Bredere kern is niet slecht! Lekker om is wat meer keus te hebben, en niet terug te hoeven vallen op Duarte..

5 december 2014 om 00:33

Duarte doet echt niet onder voor Sinkgraven. Deze jongen heeft genoeg talent, maar nog niet het rendement.

5 december 2014 om 06:50

Duarte is echt wel minder, alleen al omdat hij niet past in het systeem. Duarte is meer een type Klaassen, veel lopen, alleen heeft Duarte minder techniek. Sinkgraven is meer het type Andersen.

5 december 2014 om 13:23

Duarte heeft de kans nog niet gehad. Die zal ik hem eerder geven dan dat ik voor een paar miljoen weer één of ander talentje zou halen.

Ga hem alsjeblieft niet kopen als je hem niet gaat opstellen. Net zoals bij Zivkovic. Sinkgraven heeft nog niet eens 30 eredivisiewedstrijden gespeeld. Laat hem nog maar lekker 2 jaar bij Heereveen voetballen. Straks heb je hem gekocht, verhuur je hem aan Heereveen, komt hij terug en is hij nog niet goed genoeg. Kan hij lekker bij de beloften voetballen...

Niet kopen, verpest je alleen maar de jeugd mee.

4 december 2014 om 16:17

Daar is Sinkgraven dan toch zelf bij? Hij heeft kunnen zien wat er met Zivkovic gebeurt is, dus dat kan hij dan meenemen in zijn overweging. Kiest hij dan uiteindelijk toch voor het geld, dan is dat zijn keuze.

4 december 2014 om 16:24

Zivkovic is een ander verhaal. Dat was van te voren bekend. Ik denk dat dit niet gebeurd bij hem. Prima voetballer die waarschijnlijk perfect past bij de speelstijl!

4 december 2014 om 16:31

Zivkovic was ook van mening dat hij achter Sigthorsson stond en bij de beloftes wedstrijdritme hield en klaargestoomt werd voor Ajax1. Dat vervolgens Milik erbij werd gehaald heeft hij nooit geweten toen hij het contract tekende. Dat is denk ik ook de reden dat deze jongen op het moment niet altijd even lekker in zijn vel zit.

4 december 2014 om 16:40

@steef71

We willen toch allemaal zo graag dat Nederland op Europees niveau beter gaat presteren? Geef een 19-jarige dan de ruimte om zich te ontwikkelen bij Heereveen, zonder de druk die Ajax onbewust op zijn schoulders laat rusten. Niemand wint er iets mee als Sinkgraven op de bank belandt. Ajax heeft hierin een verantwoordelijkheid, aangezien zij uiteindelijk Sinkgraven aan het 'grote' geld laten ruiken. Hij heeft nog een contract tot 2017, dus in 2016 de transfermarkt opgaan en hopen dat hij bij Ajax wilt spelen.

4 december 2014 om 16:42

@Steef71 wat een onzin zeg. Zivkovic is verteld dat hij een jaar kreeg om rustig aan te passen. Hij wist dat Ajax op zoek was naar een betere spits dan Sigi, dus het was voor hem niet vreemd dat Milik kwam neem ik aan. Natuurlijk hoopt hij op minuten in het eerste, maar hij wist zelf ook dat hij een jaar bij de beloften zou spelen om aan het Ajax-spel te wennen. Dus dat hij dacht dat hij tweede spits zou zijn en af en toe bij de beloften ritme zou opdoen is echt complete onzin. Neemt niet weg dat hij wat mij betreft na de winterstop tweede spits mag worden achter Milik.

4 december 2014 om 16:43

Er werd van te voren aangegeven dat hij niet werd gehaald voor de basis. Ook is er steeds aangegeven dan ze twee spitsen wilden halen, Zivkovic en een spits voor een concurrentie rol tegen over siggy. Hij wist echt wel dat hij dus "3e" spits zou zijn.

Ik weet je definitie niet van slecht in je vel zitten maar heb je gezien hoeveel goals hij de afgelopen weken heeft gemaakt? 13 W - 11Goals! Prima toch??

4 december 2014 om 23:54

Voor t geld hoeft hij het ook niet te doen...

5 december 2014 om 00:35

@cocksuuh.
Het is duidelijk te zien dat die jongen niet goed in zijn vel zit. Waarschijnlijk had hij wel verwacht dat hij een kans zou hebben gekregen.
Zijn statistieken zijn prima, maar aan zijn wedstrijden kun je duidelijk zien dat hij niet in zijn vel zit.

4 december 2014 om 16:21

Als hij beter is, moet hij gewoon komen. Het niveau moet omhoog

4 december 2014 om 19:46

@sam Menkehorst

Als je nogmaals mijn bericht leest kan je zien dat ik ook op de half jaar durende verhuurperiode in ga. Het is geen domme opmerking dus, maar ik zie het door de vingers omdat je pas 14 jaar bent!

4 december 2014 om 16:46

Als hij geen speeltijd krijgt direct verhuren of gewoon niet kopen. Klaar

Is dit nou wel de positie die Ajax moet versterken? Ik vind het een geweldige speler, maar heb meer het idee dat hij wordt gehaald omdat hij zo'n talent is, niet omdat Ajax hem nodig heeft. Of ze moeten toch met Klaassen willen schuiven, al zit er in de A1 volgens mij ook wel wat talent dat op de positie van Sinkgraven speelt.

4 december 2014 om 17:13

Zeg dat wel inderddad. Deze man is natuurlijk een goeie speler maar nouri en vd beek doen in potentie niet voor hem onder. Daar komt nog eens bij dat ik andersen en klaassen zeker nog 2 seizoenen bij ajax zie spelen en die gaat hij niet uit de basis spelen. Overbodige aankoop lijkt mij dit. Als we ergens versterking nodig hebben is het een goeie linksback, centrale verdediger, back up voor van rijn of cvm. De rest is inmiddels goed bezet of er komen al talenten uit de jeugd aan

5 december 2014 om 00:38

Linksback: Boilesen, Riedewald, Viergever, Tete.
Rechtsback: Ligeon ( komt te kort naar mijn mening ), Tete
Cvm: Serero, Zimling (voorlopig), Riedewald, Bazoer.

Eigenlijk heeft Ajax nergens echt een versterking nodig. Het ligt eraan wat ze met Riedewald willen doen. Als ze hem willen omtoveren tot een Cvm, heb je wel een back-up voor linksback nodig. Als ze hem op LB willen zetten, zitten ze wel goed.

4 december 2014 om 23:59

@baardgrasmus je slaat de spijker op zn kop verdediging moet versterkt worden (lcb, rcb, rb + cvm).

Nu weten we het wel een keer, dat Ajax Sinkgraven graag wil hebben....zoals ze bij een andere club zou zeggen geen woorden maar daden.dus kopen of er over ophouden dat hij naar Ajax moet komen.

4 december 2014 om 16:44

Dat gaat een beetje moeilijk als de transferwindow nog niet open is...en het zijn de media die vragen stellen, je kunt ze moeilijk gaan ontwijken. Als je het niet meer wilt weten, klik je toch gewoon niet op dit topic.

5 december 2014 om 00:39

Ajax krijgt vragen gesteld, hierop geven ze antwoord.
Dat de media nou graag hun centen wil zien, kunnen zij ook niet helpen.

Jij hoeft niet te klikken, dus kunt ophouden met zeuren.

Kopen, verhuren aan Heerenveen tot einde seizoen, Duarte erbij doen!
Volgens mij worden alle partijen daar blij van...
Dit is iig een speler die en topper in de wording is! Hopelijk kiest hij iig niet de route zoals Van Ginkel dat gedaan heeft...

4 december 2014 om 16:27

Dat is inderdaad ook een deal die ik in gedachte had. Sinkgraven halen een Duarte in de deal betrekken.
Duarte komt handelingssnelheid tekort voor Ajax, maar is wel een goede voetballer. Hij was bij Heracles duidelijk toe aan een stapje omhoog, alleen de stap naar Ajax is te groot gebleken.

Direct Sinkgraven weer terug verhuren aan Heerenveen, of een andere club indien Heerenveen dat niet ziet zitten, lijkt mij ook het beste. Momenteel staat Andersen goed te voetballen op het middenveld en die moet je nu het vertrouwen geven, want hij maakt eindelijk stappen en begint zijn talent in te lossen. Sinkgraven moet nu minuten blijven maken om zijn vorm te houden en zichzelf optimaal te ontwikkelen.

Op de vraag waarom Ajax hem dan niet volgend jaar of zelfs dat jaar daarna haalt, heb ik het volgende te zeggen. Op dat moment heeft of een andere ploeg hem opgehaald of wil Heerenveen de volle pond voor. Nog meer dan dat Ajax nu zou moeten betalen. Terecht ook overigens, maar wil je als Nederlandse ploeg nu nog goede talentvolle spelers halen zonder jezelf in de schulden te werken, moeten je er gewoon vroeg bij zijn.

4 december 2014 om 16:47

"op de vraag waarom Ajax hem dan niet volgend jaar of zelfs dat jaar daarna haalt, heb ik het volgende te zeggen. Op dat moment heeft of een andere ploeg hem opgehaald of wil Heerenveen de volle pond voor. Nog meer dan dat Ajax nu zou moeten betalen."

En je denkt dat Heerenveen nu niet het volle pond zal vragen? Die jongen staat volop in de belangstelling en heeft nog een langlopend contract. Lijkt me logisch dat Heerenveen hem niet voor een appel en een ei laat gaan.

4 december 2014 om 16:50

Nou ik hoop niet dat hij deze vorm vasthoudt, hij is namelijk niet in vorm. Speelt laatste weken erg matig. Dus hoop dat hij snel zijn vorm terugvind en beslissend gaat zijn.

Je hoeft trouwens niet te verwachten dat Sinkgraven nu voor een appel en een ei te koop is voor Ajax. Er zijn genoeg clubs die al een oogje op hem hebben laten vallen. Daarnaast hoeft hij niet weg, financiën zijn al weer aardig op orde en Sinkgraven ligt in principe nog tot 2019 vast. Het wordt dus gewoon de hoofdprijs betalen voor Ajax.

4 december 2014 om 18:34

Ik zeg ook niet dat hij nu voor niks is op te halen, maar als Sinkgraven langer en constanter presteert wordt hij (terecht) alleen maar meer waard. Nu staat hij bij veel clubs op de scoutingslijst, als hij zich meer en meer gaat bewijzen, gaan meer clubs zich melden in Heerenveen. Dat betekent dus dat Heerenveen meer geld kan vangen, omdat clubs tegen elkaar op moeten bieden.

Ik snap dat het niet fijn is om steeds je betere talenten te (moeten) verkopen, maar bij Ajax is in feite dezelfde situatie. Het is te hopen dat clubs als Ajax, PSV en Feyenoord hun spelers langer kunnen behouden en dan ook voor meer verkopen. Dit betekend direct ook dat jongens als Sinkgraven langer bij Heerenveen voetballen. Hierdoor zal het niveau in de Eredivisie stijgen.

4 december 2014 om 18:40

@ Runtelaar

Volgens VI radio van gisteren zijn er wel wat reële zorgen omtrent de financiën van Heerenveen. Ondanks dat hij nog een meerderjarig contract heeft verzwakt dat wel de onderhandeling positie van Heerenveen, als Ajax of een andere club hem wilt halen in de aankomende winterstop is nu het moment om toe te slaan omdat de club de centen goed kunnen gebruiken omdat er toch wel zorgen zijn.

Persoonlijk hoeft hij van mij niet te komen omdat hij niet perse nodig is. Ik zou liever zien dat Ajax gaat kijken naar een controlerende middenvelder en/of een verdediger met body. Alleen als Ajax hem toch haalt lijkt het mij handiger dat Ajax hem dan nog even bij Heerenveen stalt.

4 december 2014 om 22:01

VI is ook niet meer wat het geweest is. Het gaat juist net wat beter weer met Heerenveen. Draaien weer bijna zwarte cijfers en Vonk heeft aangegeven dat er financieel weer ruimte is om iets te doen in de winterstop.
Als er echt nog reële zorgen waren geweest was er niks mogelijk geweest.

Een transfer is dus niet noodzakelijk. Wanneer we hem tot de zomer houden en hij groeit weer wat verder dan is hij nog weer meer waard. Alleen maar gunstiger.

4 december 2014 om 16:30

Precies die van Ginkel zit in de Italiaanse winterzon op een terrasje, met zijn zakken vol geld en een plek in de selectie van een legendarische club. Wat een sukkel!

4 december 2014 om 16:45

Of hij was nu bij Ajax basisspeler geweest en zou na dit seizoen naar die legendarische club kunnen vertrekken voor een onbetwiste basisplaats in plaats van 'een plaats bij de selectie'.

5 december 2014 om 00:41

@martijnr12, hij wou graag naar Ajax, alleen liet Vitesse dit niet toe.
Ik denk alleen dat het goed is dat hij niet naar Ajax is gekomen, anders was Klaassen waarschijnlijk niet doorgebroken.

Wat moet die kosten eigenlijk, ongeveer?

4 december 2014 om 16:27

Meer dan ajax wil betalen, net zoals ze met meer spelers hebben gedaan.steeds roepen hoe graag ze de speler willen hebben, en die speler helemaal gek hebben gemaakt, en dan met een erg orealistisch laag bod komen.......

4 december 2014 om 16:31

Hij kost in ieder geval je geloofwaardigheid als club die zijn spelers zelf opleid.

4 december 2014 om 16:44

Ajax heeft nooit gezegd nooit meer een speler te kopen. Dus wat praat je nou interessant met je geloofwaardigheid? Geen onwaarheden verkondigen.

4 december 2014 om 17:06

Ajax heeft inderdaad nooit gezegd nooit meer een speler te kopen maar ze worden wel ongeloofwaardig op deze manier.
El Ghazi, Duarte, Bojan, Cuenca, vd Hoorn, Milik, Zimling, Zivkovich en dan eventueel Sinkgraven. Er wordt lustig op los gekocht of gehuurd.

4 december 2014 om 17:13

Ajax heeft tenminste het geld om dat te kunnen/mogen doen.
El Ghazi en Ziv zijn overigens typische investeringen die het opleiden van Ajax bevestigd. Gekocht, geholpen om de speler naar een next level te brengen om een reële kans te kunnen maken op Ajax 1.

4 december 2014 om 16:42

Afgelopen zomer wilde Heerenveen pas praten bij een bedrag zo rond de 7 miljoen. Ga er maar vanuit dat dat nu wat hoger is in de winterstop.
Verwacht dus niet dat Ajax dat gaat betalen.
Zou ook ongelooflijk dom zijn van Heerenveen om hem nu te verkopen. Wanneer hij gewoon doorgroeit kan je er komende zomer nog veel meer voor vragen.
Een half jaar huren van Ajax zou ik dan ook afkeuren en met onze al krappe selectie moeten er juist spelers bij komen i.p.v. vertrekken.
Lekker aan z'n contract houden, hij loopt niet zomaar de deur uit met een contract tot 2017 + eenzijdige optie van 2 jaar.

5 december 2014 om 00:52

Ik denk niet dat Heerenveen veel meer voor een speler zal gaan krijgen dan 7 miljoen.
Voor Dost is ongeveer 7 miljoen betaald, Assaidi 4 miljoen, Narsingh 4 miljoen.
De uitzonderingen waren de laatste jaren Huntelaar (9 miljoen) en Sulejmani (16 miljoen)

Ik vind hem niet veel beter dan Ziyech en daar is 3,5 miljoen voor betaald. Ik zal dus niet veel meer verwachten.

5 december 2014 om 09:03

Voor iemand met een langdurig contract moet in de regel meer voor betaald worden.

5 december 2014 om 12:58

@appel1004
Leuk die bedragen allemaal, maar kijk ook even naar de contractduur van die jongens.
Narsingh en Assaidi lagen nog maar voor 1 jaar vast en wilden niet verlengen. Dan is het dus die 4 miljoen pakken of een jaar later gratis zien vertrekken.
Zelfde geldt voor Ziyech, die wilde meer salaris, daardoor niet verlengen. Dan is er maar 1 mogelijkheid wil je nog wat aan hem verdienen.

Dost had eigenlijk maar 1 kwaliteit en dat was afmaken. Verder is het een weinig bijzondere spits, heeft hij later ook wel bewezen.
Bij Sinkgraven kan je alleen aan de balbehandeling al zien dat hij veel meer talent heeft. Is pas 19 en ligt nog voor 4,5 jaar vast.
De financiën zijn daarnaast beter op orde dan 2/3 jaar geleden, dus een transfer is (zeker in de winter) niet noodzakelijk.

Oke.

Ajax speelt met een driemansmiddenveld met de punt naar achter, dus met twee aanvallende middenvelders. Op dit moment zijn dat Lucas Andersen en Davy Klaassen. Klaassen is net pas belangrijk geworden voor Ajax maar zijn volgende doel moet zijn om onvervangbaar te zijn of in ieder geval de beste speler. Davy is daar in toe in staat en zal denk ik ook gebeuren op termijn.

Andersen heeft sinds kort een basisplaats i.t.t. Klaassen. Hij doet het voor als nog heel erg goed, speelde o.a. een goede wedstrijd tegen PSG. Hij moet nu nog bepalend worden en werken aan zijn scorend vermogen. Serero is evt. een optie op die posities, ook al staat hij nu op '6', net zoals Schone, Fischer. Duarte komt niet meer in aanmerking, is duidelijk te zwak gebleken.

Dus je hebt - 6 opties voor 2 posities. En als er een paar weggaan (vb. Schone en Klaassen) zijn er in de jeugd genoeg vervangers. Dus dat kan intern worden opgelost. Talenten als Abdelhak Nouri en Donny v/d Beek zijn fantastisch bezig imo. Om maar te zwijgen over Vaclav Cerny en Robert Muric (vleugelspelers).

Om dan Sinkgraven te halen is geldverspilling. Ajax heeft genoeg opties voor die posities. Over een paar jaar heeft Ajax trouwens een echt ziek team met o.a. Fischer, Nouri, vd Beek, Muric, Zivkovic en Bazoer. Mits de Amsterdammers ze behouden tenminste.

5 december 2014 om 00:54

Ik vind niet dat Duarte te zwak is gebleken. Hij heeft nooit voor een langere tijd een plek gehad op het veld. Die verdient hij naar mijn mening ook. Ik denk dat hij het prima zal doen. Hij is ook zeker doelgerichter dan Serero.
Alhoewel Serero ook wat meer laat zien ( hij gaf bijvoorbeeld een geweldige pass op lange afstand en deed een paar afstandschoten )

Maar zo kan hij zich toch niet aanpassen aan het Ajax systeem? Lekker kopen en 2 jaar laten voetballen in de jupiler league!

4 december 2014 om 17:16

Voetbalt Zivkovic al twee jaar bij Ajax dan? Overigens speelt Heerenveen veel aanvallender dan Groningen, dus er zal een minder groot verschil zijn met het op de helft van de tegenstander spelen he.

4 december 2014 om 19:29

Nee wie zeg dat ik hier op Zikovic doel? Je hebt ook nog Van den Hoorn en Duarte etc.

5 december 2014 om 00:54

Die hebben gewoon de concurrentiestrijd verloren. Beter om ze dan speelminuten te gunnen in Jong Ajax dan helemaal niet toch?

Ik hoop voor Ajax dat ze een flink geldzak hebben klaargelegd want het gaat ze flink wat kosten om Sinkgraven nu weg te plukken bij ons. In de zomer was er pas een mogelijkheid tot praten bij 7m, dat zal nu waarschijnlijk nog wel meer zijn.

4 december 2014 om 17:08

Hahah lekker in Friesland blijven dan, want dat is deze jongen bij lange na niet waard. Denk dat zelfs 4 miljoen teveel voor zo een broekkie is.

Misschien zou je ook gelijk pienaar van everton kunnen halen

Ik denk dat Ajax afwacht wat er met Martin Odegaard gaat gebeuren. Het lijkt mij sterk dat ze straks Odegaard, Nouri, Sinkgraven, Klaasen, Andersen en van der Beek op het middenveld kunnen zetten. Dat is zoveel talent en die jonge jongens moeten gewoon spelen.

Ik denk dat Ajax hem momenteel niet hoeft te halen. Het spel op het middenveld ziet er de laatste weken steeds beter uit en ik vraag me af of Sinkgraven Klaassen niet in de weg gaat lopen.

5 december 2014 om 00:56

Denk niet dat hij Klaassen in de weg gaat lopen. Die jongen blijft gewoon basisspeler.
Hij zou dan met Andersen de concurrentiestrijd aan moeten gaan. Die zie ik hem alleen niet winnen.
Ik denk dat hij het al moeilijk heeft om te laten zien dat hij beter is dan Abdelhak Nouri. Ik denk niet dat er echt voetballend een verschil tussen die 2 zit.

Ik voel me vaak de enige hier die het niet ziet zitten in Sinkgraven. Ik mis bij Ajax juist iemand met de mentaliteit van Kuijt of Clasie. Iemand die maar blijft gaan. Daar is Sinkgraven niet de man voor. Ziyech hebben we misgelopen. Hij en Klaassen had geweldig kunne worden.

4 december 2014 om 17:41

Edit: Hadden geweldig kunnen zijn.

4 december 2014 om 18:52

@ Bk4life

Er zijn wel meerdere Ajacieden die zijn komst niet noodzakelijk vinden omdat er genoeg vanuit de opleiding aankomt. Zo denk ik er ook over, ondanks dat het tevergeefse hoop is; hoop ik dat Ajax serieus rond kijkt voor een controlerende middenvelder en/of een verdediger met body en die dat ook weten te gebruiken. Zoals gewoonlijk (tis om moe van te worden) komen we zoveel power tekort in de verdediging en op het middenveld.

5 december 2014 om 00:57

Denswil heeft de power wel. Hij gaat er alleen niet altijd vol in. Dat lijkt mij gewoon een gebrek aan ervaring. Eventueel kan Riedewald op beide posities ook prima terecht.

5 december 2014 om 05:58

@ Appel1004

Denswil heeft inderdaad een sterk lichaam, maar op het moment is hij nog volop in ontwikkeling en dus ook hoe hij zijn "fysiek" het beste kan gebruiken. Riedewald is inderdaad ook in staat om als controlerende middenvelder te fungeren, maar hij komt nog power tekort (en natuurlijk ook ervaring). Als we nu eindelijk eens af willen komen van die gênante cliche´s " het waren weer de jongetjes tegen de mannen" moet je gewoon eens een keer hoe moeilijk die zoektocht ook is; alles op alles zetten om twee van dat soort spelers te vinden.

Ik verwacht heus geen Europese toppers, maar tussen Zimling en de top zit volgens mij nog een heel groot gebied. Wat dat betreft snap ik er nog steeds niets van dat Ajax Poulsen niet tegemoed wilde komen met iets meer speeltijd. We lachen met zijn allen vaak wel om PSV dat zij weigeren om hun "achilleshielen" aan te pakken. maar Ajax kan daar helaas ook wat van. Na meer dan tien jaar blijft het nog steeds een onder geschoven kindje, alleen wanneer Ajax zich weer eens internationaal blameert laait die discussie even op om vervolgens weer snel te gaan liggen waardoor er op die punten nooit wat veranderd (geldt ook voor andere Nederlandse clubs).

Lijkt me een goed idee. Sinkgraven laten lopen is ook geen optie. Zodat hij dadelijk ergens anders speelt.

Ik zie Sinkgraven graag komen! Klaasen op 6 en dan Andersen en Sinkgraven ervoor

5 december 2014 om 00:59

Klaassen op 6? Hij voegt juist aanvallend, met zijn loopacties, veel aan het Ajaxspel toe. Op de "6" gebruik je zijn kwaliteiten gewoon niet optimaal.
Met Andersen en Sinkgraven heb je ook 2 lichtgewichten op het middenveld. Ik denk dat dit niet echt gaat werken.

Ondanks dat het een hele goede voetballer is, denk ik niet dat Ajax interesse heeft. Het bijna zekere vertrek van Schöne, Moisander, Zimling en Sana (allemaal Scandinaviers) duidt op andere behoeften:
- Middenvelder voor de balans. Gudelj is er een met meerwaarde;
- Moisander wordt, mits hij bijtekent, opgevolgd door Denswill;
- Het vertrek van Schone en Sana betekent dat er nog wel een buitenspeler bij kan.

Voor de rest ligt de kern van de selectie vast en moet er ruimte blijven voor doorstroming. Dus als Sightorsson vertrekt wordt Zivkovic gewoon doorgeschoven. Als Van Rhijn vetrekt wordt Tete doorgeschoven. Daarnaast kloppen er nog een aantal jongens uit Jong Ajax op de deur en je verliest een hoop geloofwaardigheid als bv. een Sinkgraven gekocht wordt. Ajax blijft zich gewoon op 16-18 jarige talenten richten.

5 december 2014 om 01:02

Ik denk niet dat Schöne in de winterstop al vertrekt. Als hij in de zomer vertrekt, zal Lesley de Sa weer bij de selectie gevoegd worden. Anders kan Vaclav Cerny misschien al doorgeschoven worden.

Gudelj zou zeker een meerwaarde zijn. Maar hij lijkt me niet echt nodig, LAM zit goed.
Ram, Donny Van de Beek doorschuiven
En op "6" Serero, met daarachter Riedewald en Bazoer.

Als, zoals jij het zegt, Van Rhijn vertrekt ( wat ik niet zie gebeuren ), zal er naar mijn mening wel een rechtsback aangetrokken moeten worden. Ligeon heeft naar mijn mening te potentie niet, en Tete heeft het niveau denk ik nog niet. Ook dan is er een back-up of nieuwe basisklant nodig. Misschien Van Anholt dan?

5 december 2014 om 01:14

Ik denk ook niet dat Van Rhijn vertrek. Wel denk ik dat er echte goede '6' moet komen als opvolger van Zimling, met daarachter jongens die jij noemt. Die maken straks onder de Boer voldoende minuten maar voor in de topwedstrijden bieden ze nog niet genoeg zekerheid. Ajax kan met Gudelj echt een goede slag slaan. Ook al kost die €6-7 miljoen. Die jongen staat er gelijk en heeft ook nog restwaarde.

Ik hoop ook echt dat er een nieuwe buitenspeler bij komt. Jongens als De Sa, Lukoki, Boerrigter en al die andere waardeloze buitenspelers van de laatste jaren, ben ik echt beu. Met Fischer, Kishna en El Ghazi zit er eindelijk weer potentie in; maar eentje erbij, die net zo goed is, zou niet verkeerd zijn.

Voor 6 miljoen halen deze jongen. Heeft Heerenveen weer een beetje centjes. Kunnen ze turuc kopen en bruns transfervrij ophalen uit Almelo.
Bij Ajax kan sinkgraven zich verder ontwikkelen.

Cillessen
Rhijn veltman denswill boilessen
Klaassen sinkgraven riedewald
Ghazi Milk kishna

4 december 2014 om 23:08

@ krab

Heel mooi dat jij de prijs gaat bepalen. Vervelende bijkomstigheid is alleen dat Heerenveen hem voor dat bedrag zeker niet laat gaan Heerenveen gaat een bedrag vragen wat Ajax al in jaren niet voor een speler heeft betaald en nu ook niet zal gaan betalen. Dus Frank de Boer, stop a.u.b. met jouw teksten over Sinkgraven. Je weet zelf ook wel dat dit met de huidige kruideniersmentaliteit van Ajax nooit wat kan worden.

5 december 2014 om 01:04

1. Ajax gaat niet 6 miljoen betalen voor deze jongen.
2. Sinkgraven gaat Andersen niet uit de basis spelen.
3. Kishna is volgend seizoen waarschijnlijk geen basisklant, dat zal Fischer worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren