Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sinclair vraagt Slot op de man af: ‘Heb jij met Babadi gesproken?’

Laatste update:

Arne Slot weigert diep in te gaan op de eventuele komst van Isaac Babadi. Na afloop van het met 2-1 gewonnen TOTO KNVB Beker-duel met FC Groningen werd de oefenmeester van Feyenoord gevraagd naar PSV-talent Babadi, die zijn aflopende contract in het Eindhoven nog altijd niet heeft verlengd.

Het lijkt erop dat Babadi zijn contract bij PSV gaat verlengen, al is dat na maandenlange onderhandelingen nog altijd niet gebeurd. Bovendien is het geen geheim dat de twee agenten van de achttienjarige Babadi informerende gesprekken hebben gevoerd met onder meer Feyenoord. Slot, die zondag met Feyenoord op bezoek gaat bij PSV, wordt gevraagd naar de status van Babadi.

"Ik ben ongelooflijk blij dat we de finale gehaald hebben", antwoordt Slot op de vraag van ESPN-verslaggever Sinclair Bischop of hij al met Babadi gesproken heeft. "Volgens mij is dat waar het vanavond over moet gaan."

"Ik heb een paar weken geleden iets over Driouech gezegd, dat hij geen speler van ons is." Couhaib Driouech leek Excelsior op de slotdag van de winterse transfermarkt te verlaten voor Feyenoord of PSV, maar bleef in Kralingen. "Ik heb hem later ook opgebeld om te zeggen dat ik niet zo blij was met wat ik destijds zei." Slot zei onder meer dat Babadi 'prima bij Feyenoord in de basis kan spelen'.

"Ik was wel heel eerlijk en heb hem ook gezegd wat ik destijds gezegd heb, maar dat heeft hem ook niet geholpen in de wedstrijd daarna. Dus daar heb ik ook van geleerd, dat ik niet over spelers praat die niet van ons zijn."

"Babadi is niet van ons, hij is zondag bij PSV." Bischop onderbreekt Slot en vraagt of Babadi 'nog' niet van Feyenoord is. "Die is niet van ons", antwoordt Slot. "Zondag staat hij aan de aftrap. Althans, die keuze moet Peter Bosz maken. Maar hij zou aan de aftrap kunnen staan in het PSV-shirt."

"Van mij zal je niks horen over Babadi. Behalve in zijn algemeenheid. Morgen (vrijdag, red.) zal ik op de persconferentie iets over de spelers van PSV zeggen", aldus Slot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welkom Isaac! broodnodige creativiteit komend seizoen is dus voor een deel al geregeld

Die jongen gaat gewoon verlengen bij PSV. Treurig altijd om hier dan zo lang op door te blijven zaniken als volwassen vet, Slot wil er niks over zeggen en daarmee klaar. Dat altijd overal wat achter zoeken is ook vermoeiend

1 maart 2024 om 00:34

Maar je kan toch ook 'nee' zeggen als Slot zijnde? In ieder geval als het dus niet waar is? Ben je van al het gezeik af. "Heb je al met Babadi gesproken?" "Nee". Punt! Maar hij zegt geen nee en een conclusie die ik evt ook zou trekken is dat ie geen nee zegt omdat hij hem wel gesproken heeft.

1 maart 2024 om 05:42

Plus als je weet dat hij voor psv gaat kiezen, kan je dat ook zeggen. Denk juist dat hij voor Feyenoord gaat kiezen, maar dat ze even zondag afwachten voor bekend te maken.

1 maart 2024 om 07:18

Het schijnt dat Slot wel met hem en/of zijn entourage heeft gesproken. Ik vermoed dat hij bij psv blijft, hoewel de timing wat apart is. Als je blijft zou je dat toch graag vóór die wedstrijd bekend maken, als je weggaat doe je dat dolgraag na de wedstrijd met Feyenoord.

1 maart 2024 om 07:39

Het schijnt dat het wachten is op zijn moeder die per se bij het tekenmoment moet zijn maar nu in het buitenland zit. Óf het is weer een hele slechte smoes van zijn entourage om het weer uit te stellen. Dat sluit ik ook niet uit.

1 maart 2024 om 08:20

Formus met alleen een nee nemen de huidige journalisten geen genoegen meer.
We hebben toch allemaal de laatste tijd wel gezien dat dat niveau verschrikkelijk daalt en dat ze geen respect meer hebben voor antwoorden.

1 maart 2024 om 11:06

Het hele idee van een journalist is juist informatie naar boven krijgen die nog niet bij het publiek bekent is of bevestigd. Hij moet juist door vragen en wat jij noemt zaniken. Dat je dit veroordeelt is juist treurig!

Aan de ene kant zou ik best begrijpen als hij zou overstappen, de kans op speeltijd lijkt me in Rotterdam vele malen groter.

29 februari 2024 om 23:45

Wat mij betreft staat op 10 gewoon Stengs of Lingr. Dus ik denk niet dat de kans op speeltijd veel groter is dan bij Psv,want bij beide clubs staan er betere opties boven hem in de pikorde

1 maart 2024 om 07:21

Ik ben best fan van Lingr, maar die is niet beter dan Babadi. Bovendien kan Babadi ook op de flanken spelen en daar is de concurrentie bij Feyenoord helemaal een stuk minder hevig dan bij PSV. Ik zou het begrijpen als hij bij PSV blijft, omdat hij daar is opgegroeid, maar de kans op speeltijd is gewoon groter bij Feyenoord.

Babadi die gaat bij ons PSV blijven. Het zou mij verbazen als het niet zo zou zijn.kampioen met PSV spelen.champions League wat wil je nog meer als jong talent.en een goed salaris zal er ook wel zijn.

1 maart 2024 om 00:01

Minuten maken is ook wel lekker

1 maart 2024 om 00:19

Vooral dat. Dat is het belangrijkste voor jonge spelers. Al betwijfel ik of het bij Feyenoord veel meer zal zijn. Bij PSV staan er 3 voor hem in de pikorde, bij Feyenoord 2

1 maart 2024 om 00:42

Verlengen bij PSV en dan (eventueel) verhuur om speelminuten te krijgen. Denken in oplossingen ipv beperkingen helpt je een heel eind. Babadi kan gewoon beter verlengen alsof hij elders wel keiharde garanties gaat krijgen.

1 maart 2024 om 00:54

Feyenoord speelt ook CL en bij ons krijgt hij ook minuten in CL wedstrijden, terwijl hij bij jullie in de KKD kan voetballen.

1 maart 2024 om 08:56

Kampioen wordt 'ie toch wel en CL gaat hij ook bijna gegarandeerd spelen. Maar ik kan verder niet in z'n hoofd kijken dus geen idee wat hij gaat doen.

Champions League? Speelminuten? Wat uiteindelijk de doorslag geeft, is de salarisstrook.

1 maart 2024 om 07:41

Voor jou misschien. Als die jongen alleen voor het geld zou kiezen had hij al lang gekozen om bij een buitenlandse grootmacht te tekenen en vervolgens op de bank te belanden. Er zijn gelukkig ook jonge spelers die hun ontwikkeling in deze fase van hun loopbaan belangrijker vinden dan (alleen maar) geld.

1 maart 2024 om 08:57

Ah, daarom komen ze bij bosjes met de staart tussen de benen uit Saoedi-Arabië terug.

Je zou zeggen als PSV zijnde, ga niet mee met z'n buitensporige salariseisen maar geef hem een percentage van de toekomstige verkoop. Als hij zichzelf zo hoog heeft zitten zal dat op een stuk meer uitkomen dan salarisverschil, voor PSV win-win (kans op ooit een transfervrij vertrek minimaal)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren