Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sierd de Vos interviewt Courtois en praat amper met hem over voetbal

Laatste update:

Thibaut Courtois van Real Madrid werd zondag na de met 1-2 gewonnen stadsderby bij Atlético Madrid geïnterviewd door Sierd de Vos van Ziggo, maar tijdens dat gesprek werd er amper wat over voetbal gezegd. De Belgische goalie en De Vos hebben het eerder al vaker over Formule 1 gehad en kwamen ook dit keer gauw over dat onderwerp te spreken.

Nadat Courtois eerst even mocht uitleggen waarom hij baalt dat hij de nul niet wist te houden, vraagt de Nederlandse verslaggever daarna naar de Formule 1 en de prestaties van Max Verstappen. De keeper van Real Madris is lovend. "Ik denk dat de wereldtitel zo goed als binnen is", vertelt Courtois. "Wie weet doet hij het in Singapore al, of in Japan. Max is heel dominant en velen zullen zeggen dat het de auto is, maar zelf heeft hij ook veel kwaliteit en dit jaar heeft hij het volwassen aangepakt."

In België wordt ook met veel interesse naar de races gekeken, meldt Courtois. "Michael Schumacher heeft natuurlijk nog wel wat meer wereldtitels en het hangt er misschien van af hoe veel Max er nog haalt, maar na deze twee jaar is hij al wel een legende van de sport in Nederland. Misschien is hij ook wel een kleine legende in België, omdat hij toch Belgisch bloed heeft. Wij kijken ook graag naar Max."

De goalie, die komende zondag met de Rode Duivels in Nations League-verband tegenover Oranje staat, kreeg zondagavond in de Madrileense derby tegen Atlético één goal tegen. Mario Hermoso kopte in de slotfase de 1-2 tegen de touwen, maar de zege voor Real kwam niet meer in gevaar. Daardoor staat de formatie van Courtois en trainer Carlo Ancelotti met achttien punten uit zes wedstrijden bovenaan in LaLiga. Ook in de Champions League won de Koninklijke zijn eerste twee wedstrijden.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat boeit een voetballiefhebber dit? Dit is voor mij het grote probleem aan Siert. Ik wil weten over die wedstrijd, niet gezeur over Max, of over de groenteboer die verkering heeft met de zus van de restauranthouder die naast Mestella woont.

19 september 2022 om 13:45

Denk dat veel voetbal liefhebbers inmiddels ook wel redelijk F1 fan zijn.
Als ik in mijn omgeving kijk wel iig.
Dit kan ik daardoor nog prima hebben. Maar idd, waar Courtois vroeger zijn broden kocht en al dat soort onzin hoeft voor mij ook nooit zo.

19 september 2022 om 13:46

Stel je niet aan man ?????ouwe moppert

19 september 2022 om 13:47

En ik vind dit juist top. Zo leer je de voetballers kennen. Ik vind de randzaken (in dit opzicht, in positieve zin dus) juist heel erg leuk!

19 september 2022 om 13:53

Courtois kennen we allemaal toch wel? Schijnt dat ie ook een bijrol heeft gehad in de tweede Harry Potter film, de Geheime Kamer. Op het laatst krijgt ie dan het zwaard van Gryffoendor door z'n bakkes geduwd. Ziet er erg realistisch uit allemaal, aanrader.

19 september 2022 om 14:12

John I see what you did there 😂

19 september 2022 om 14:23

Ik heb het vermoeden dat jij geen fan bent van Courtois gezien zijn uitlatingen over Chelsea?

19 september 2022 om 14:54

Schijnt dat John Terry met zijn sisseltong ook de vriendin van zijn toenmalige vriend en teamgenoot verwend heeft. Was niet in de Geheime Kamer, maar gewoon in het huis van die vriend toen hij er even niet was.

19 september 2022 om 18:57

Een move die Courtois later kopieerde bij de vriendin van KdB. Om nog maar niet te beginnen over zijn achterbakse gebabbel achter andermans rug om in de media, het weigeren om te trainen om een transfer te forceren en de herrie die hij altijd schopt bij de Duivels. Nee Mangalista, ik ben zeker geen fan.

19 september 2022 om 13:49

Nouja ik denk niet dat je als voetballiefhebber sierd over voetbal wilt horen. Ook zijn wedstrijdcommentaar gaat 90% alleen over randzaken en probeert hij grappig te doen. voetbal-inhoudelijk is het niks bij sierd.

19 september 2022 om 13:51

Ah joh. Als het over de wedstrijd gaat krijg je een standaard gesprek.

19 september 2022 om 14:39

Ja precies. “Het was een teamprestatie” “de tegengoal was slordig van ons, we gaan nog beter ons best doen om scherper te zijn” “de volgende wedstrijd is de belangrijkste” etc. Dit is leuker ook al boeit de F1 me niet. Je ziet Courtois ook echt lachen.

20 september 2022 om 08:14

Precies dit dus, haha. Zie dan liever dit dan dat standaard gelul.

19 september 2022 om 13:52



Ach bij Sierd weet je dit gewoon, ik moet er zelf altijd wel om lachen maar kan me voorstellen als hij commentaar geeft bij de club waar je fan van bent, het wel irritant kan zijn al die randzaken.

19 september 2022 om 14:30

Commentaar van Sierd trek ik slechter dan zo’n interview. Sommige grappen zijn zo slecht dat het weer leuk is. Maar bij Sierd is het vaak tenenkrommend

19 september 2022 om 14:28

F1 boeit me totaal niet maar zo’n interview is wel veel verfrissender dan de standaardinterviews die je meestal zelf al in kan vullen. De clichés vliegen je normaal om de oren.

19 september 2022 om 14:56

Als je het interview hebt gezien heeft hij genoeg vragen over de wedstrijd gesteld. De formule 1 is gewoon een extraatje, daar kun je hem al stopzetten als het je niet aanstaat. Niet zo zuur doen.

19 september 2022 om 15:43

FCG95 100% eens, zelf houd ik van auto's maar heb ik niets met die vreselijke autosport en dus ook niet met die Max Verstappen. Die amateur Sierd de Vos had allang ontslagen moeten worden, gaat het niet over restaurants dan blijkbaar over F1 terwijl we het over voetbal hebben. Die vent is al jaren een vreselijke aanfluiting, er zullen genoeg outlets zijn voor mensen die van autosport houden bespreek het daar.

Hoort dit niet thuis op een Formule 1 Forum?

19 september 2022 om 13:58

Nee

19 september 2022 om 14:08

racezone.nl

19 september 2022 om 15:44

Inderdaad Daan, die onnozele F1 interesseert mij persoonlijk niets. Het is leuk voor de mensen die het wel leuk vinden, dit is een voetbal gerelateerd forum volgens mij.

19 september 2022 om 17:13

Ik vind de F1 ook vreselijk, maar ik zie liever zo'n interview dan weer dezelfde vragen (en antwoorden) over een wedstrijd

19 september 2022 om 17:27

Mangalitsa daar heb je ook weer een punt, over het algemeen zijn die interviews zo eentonig. Maar ik moet toegeven, dat ik niet helemaal objectief ben als het überhaupt over Sierd de Vos gaat. Ik vind die man al jaren een parodie van zichzelf, maar er zijn velen mensen die hem wel goed pruimen.

19 september 2022 om 21:00

Ach, het is typisch Nederlands, 4 jaar geleden keek bijna niemand Formule 1, een Nederlander doet het goed en iedereen springt weer op de succestrein en vind zichzelf een kenner.. Als Max ermee stopt dan is 90% afgehaakt en gaan ze naar hockey toe omdat Nederland vaak wint

20 september 2022 om 08:27

Het interview is prima, ben zelf ook F1 fan, maar als ik F1 nieuws wil lezen dan open ik wel een F1 nieuwspagina en niet voetbalzone.



Het autoracen interesseert me helemaal niets.
Het enige dat me verbaasd heeft is dat we aan alle kanten bestookt worden met alles wat rond het klimaat speelt en we halen daarom autoraces naar Zandvoort
Siert de Vos daarentegen vind ik wel heel leuk. Hij is er niet dankzijn papa ingerold, zoals die jongen die zich nu al gedraagt alsof hij ouder is dan zijn vader.
Naam kwijt, helaas. Zijn vader was ook journalist en zijn 2?ooms rector van een middelbare school

19 september 2022 om 14:18

Cas, je klinkt zelf wel een beetje als Sierd de Vos, je hebt geen idee waar je het over hebt, maar dat stopt je niet van een heel verhaal te vertellen. Ik zie een gouden toekomst als verslaggever voor jou in het verschiet.

19 september 2022 om 20:26

Doel je op de aller- aller- allerslechtste verslaggever van dit moment, die groezelige egel van een Jeroen Stekelenburg?

19 september 2022 om 20:34



ja. precies die bedoel ik. Zoals gewoonlijk naam kwijt. Die jongen doet alsof hij 60 plus is

Dit maakt Sierd voor mij de beste commentator. Hoevaak je wel niet naar pijnlijke interviews loopt te kijken waar de wijsheden niet verder komen dan "de 1-0 kantelde de wedstrijd."

Ook tijdens wedstrijden. Ik heb geen commentator nodig om te beoordelen of iets een goede pass was, of dat iemand mogelijk buitenspel stond. Sierd voegt echt wat toe, en maakt het leuk.

19 september 2022 om 13:53

Precies dit. Dit is veel inhoudelijker dan bijna elk ander interview. Ik heb niets met de F1, snap er ook niets van, maar ik luister veel liever hiernaar dan hetzelfde riedeltje anders altijd

19 september 2022 om 13:58

Sierd is een held. Voetbal kijken is in mijn ogen puur entertainment en Sierd maakt het voor mij met zijn humor echt een stuk grappiger om een wedstrijd te kijken. En ondanks al zijn slappe teksten merk je alsnog wel dat Sierd een echte liefhebber is. Heeft ook erg veel kennis van het Spaanse voetbal.

19 september 2022 om 13:58

Na de 1-0 weet je dat het moeilijk wordt.
Moeite met het mannetje meer op het middenveld.
We weten dat we moeite hebben met nat (en/of kunst) gras / omstandigheden.
Onze selectie is natuurlijk pas net compleet.
Het gaat om het collectief. (bij duidelijk geschutter)

Zullen we hier eens een lijst van maken? De systemen van VZ kunnen het zwaar krijgen als we alle mediatraining opmerkingen gaan verkondigen.

19 september 2022 om 14:41

Elroy

Je vergeet nog “het project”. We zijn met een project bezig. We begrijpen elkaar steeds beter. We snappen ook steeds beter wat de trainer wil. Hij heeft goede ideeen.

19 september 2022 om 14:23

Ik heb ook geen keeper nodig om zijn mening tegen over de F1

19 september 2022 om 14:31

Japie, als het goed is heeft ook helemaal niemand onze mening nodig over voetbal. Maar dat wil niet zeggen dat het niet leuk is om hem te weten of er over te praten toch?


19 september 2022 om 14:41

Jij snapt geen drol van objectief interviewen. Minachting van het publiek. Elke wedstrijd draait om Sierd en niet om de wedstrijd. Dat maakt je een slechte commentator omdat je niet kan doen waarvoor je bent aangenomen.

Vind het altijd wel wat hebben. Noem het humor, noem het vervelend. Ik vind het wel humor. Ook vooral anders. Sierd geeft het commentator doen, tevens interviews, toch een eigen dimensie. Met regelmaat zo off topic. Het is vermakelijk. Ik luister er graag naar.

19 september 2022 om 14:06

Zelfde bij een Tour de Tietema. Je ziet wielrenners en na afloop altijd eenzelfde analyse. Bij een Tour de Tietema zie je de wielrenners op een hele andere manier. Dat gaat voor mij juist veel dieper dan een interview na afloop over een wedstrijd of koers.

19 september 2022 om 14:43

Hoogtepunt ooit was het interview met Niki Terpstra waarin hij alleen antwoord geeft met zinnen uit een Nederlandstalig lied.

19 september 2022 om 17:14

Dit heeft Niki Terpstra gedaan over vele interviews ook. Heel leuk allemaal inderdaad.

Ik vind Siert maar een clown geworden. Vroeger vond ik het nog wel wat hebben dat ratatatata als er een afstandsschot werd gescoord. Het ging tenminste nog over voetbal dat geblèr. Nu heeft die het alleen maar over welke voetballer naar welk restaurant gaat en hoe mooi het weer is in Valencia. Heb voor de rest ook totaal geen interesse in wat Courtois in zijn vrije tijd doet, alleen hoe hij presteert tussen de palen.

19 september 2022 om 14:31

"heb voor de rest ook totaal geen interesse in wat Courtois in zijn vrije tijd doet, alleen hoe hij presteert tussen de palen."

Dat vind ik dan wel weer heel erg ver gaan ineens hoor.
Ik hoef niet perse te weten hoe goed of slecht Courtois is in bed

Leuk om wat meer over een Real Madrid speler te lezen, jammer dat het dan met Sierd de Vos is. Walgelijke vent wat liever zichzelf hoort en ziet dan degene waar het over hoort te gaan. Mag wat mij betreft heel snel met pensioen, maakt het voetbal weer wat leuker om naar te kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren