Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Shota Arveladze stipt klein minpuntje aan bij ‘hele mooie club’ Ajax

Laatste update:

Shota Arveladze kwam in 1997 als relatief onbekende binnen bij Ajax. Zijn eerste jaar in Amsterdam was een daverend succes, want de Georgische aanvaller legde gelijk beslag op de landstitel en de TOTO KNVB Beker. Arveladze, die in totaal vier seizoenen aan Ajax verbonden was, denkt nog steeds met veel plezier terug aan de Nederlandse periode in zijn spelersloopbaan.

Arveladze merkte dat hij gelijk werd geaccepteerd door zijn ploeggenoten bij Ajax. "Dat was een fantastisch moment", vertelt de huidige trainer van Pakhtakor Tashkent uit Oezbekistan in een interview met Ajax Showtime. "Ik voelde dat ik één van hen was. Daarnaast hadden we in het eerste jaar een fantastisch seizoen. We wonnen de dubbel, speelden geweldige wedstrijden en maakten geweldige doelpunten." Arveladze eindigde met 25 treffers op de tweede plaats op de topscorerslijst. Alleen Nikos Machlas (Vitesse) deed het met 34 doelpunten nóg beter.

Edwin van der Sar: 'Door uitstel EK hopelijk tijd om competities af te ronden'

De oud-aanvaller vindt Ajax een ‘hele mooie club met historie’, maar hij benadrukt tevens dat het voor spelers soms ook een moeilijke club kan zijn. "Ik voelde me speciaal, de sfeer was geweldig en alles wat ik over Ajax kan zeggen is positief, maar dat geldt niet voor iedereen. Spelers die niet bij Ajax slaagden kregen vaak negatieve reacties van de fans." Die houding zorgde soms voor verbazing bij Arveladze. "Ik vind dat elke club zijn eigen spelers moet accepteren en respecteren."

Arveladze volgt Ajax nog steeds op de voet. "Ik denk dat er tijdens de afgelopen 25 jaar een hoop is veranderd. Goede veranderingen", concludeert de voormalig Ajacied. "Er zijn veel speciale personen die hun leven geven om de club te laten slagen en succes te hebben." Arveladze is onder de indruk van de werkzaamheden van voormalig ploeggenoot Edwin van der Sar, algemeen directeur bij Ajax, en directeur voetbalzaken Marc Overmars. "Marc en Edwin weten hoe te slagen, ze weten wat de club nodig heeft en overwinnen grote uitdagingen. Dus ik denk dat Marc en Edwin geweldig werk leveren voor de club."

Ben jij het eens met Shota Arveladze over Edwin van der Sar en Marc Overmars?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet alleen Ajax, maar bij bijna alle Nederlandse clubs is dat zo. Gaat het goed, ben je geweldig. Gaat het wat minder, dan moet je oprotten. Gaat het een hele poos niet goed? Dan komen we wel in je gezicht vertellen wat we van je vinden.

22 maart 2020 om 11:40

Mee eens. Het viel hem op tijdens zijn periode bij Ajax, maar spelers van Feyenoord PSV Fc Utrecht etc, zullen ongetwijfeld hetzelfde concluderen.

Marc en v.d. Sar leveren inderdaad topwerk. Ik moet alleen wel zeggen dat ondanks de ambities we nog niet hebben kunnen doorstomen naar de Europese subtop. Met name de transfers van afgelopen jaar blijken matig. De enige die een meerwaarde aantoont is Promes.

22 maart 2020 om 14:37

Martinez doet het ook prima, toch? Zeker voor de winterstop op de positie als verdedigende middenvelder.

22 maart 2020 om 15:30

@walvis_theo wil je aanhaken bij de Europese subtop moet je echt op een aantal posities doorselecteren. spelers als Alvarez, Marin, Veltman, Dest, Mazraoui, Eiting, Babel en Huntelaar dat kan niet meer als je bij dat niveau wil aanhaken

Dat is natuurlijk niet iets dat alleen bij Ajax gebeurt. Bij elke club worden de mindere spelers niet zo geaccepteerd door de supporters. Hoe slechter een speler is, des te meer het publiek zich tegen zo'n jongen gaat keren. Dat is nou eenmaal de voetballerij.

Als speler en mens heb je een sterke omgeving nodig om als speler met deze kritiek om te kunnen gaan. Af en toe zijn er al ploeggenoten die wat van zeggen . We leven in een maatschappij waarin sporters heel snel afgeschreven worden. Maar wat we niet weten zich de touwtakken trainen om de gewenste stap te maken.

Fijne speler was dat toch. In het begin dacht ik gezien zijn vorige clubs, wat moeten ze daar toch mee. Vriendje van Morten Olsen etc. Maar zijn techniek, rust voor de goal en persoonlijkheid overtuigden me al heel snel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren