Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sevilla aast op parels van de Eredivisie en benadert Maduro

Laatste update:

Calvin Stengs en Myron Boadu staan nadrukkelijk op de radar van Sevilla. De Telegraaf meldt dinsdagochtend dat de Spaanse club de twee jonge aanvallers van AZ 'intensief volgt'. Sevilla heeft Hedwiges Maduro, oud-middenvelder en trainer in opleiding, benaderd over de twee nieuwbakken Oranje-internationals.

"Dat ze kunnen voetballen en hoe ze voetballen, dat weten ze wel bij alle clubs en ook bij Sevilla", zegt Maduro, die van medio 2012 tot januari 2014 actief was bij los Rojiblancos, in gesprek met het dagblad. "Ze kijken ook naar andere dingen en willen weten wat voor jongens het zijn, welke persoonlijkheden ze hebben en of ik denk dat ze kunnen aarden in Spanje."

Koeman: 'De klasse druipt er vanaf bij Stengs en Boadu'

De analist van FOX Sports geeft aan dat hij vaker wordt benaderd door zijn voormalig clubs, Valencia en PAOK Saloniki, met dergelijke vragen. "Lijkt me logisch ook want het gaat niet alleen om de voetbalkwaliteiten, ze moeten met hun karakters ook passen in een spelersgroep en aan de buitenkant valt dat moeilijk te beoordelen."

Stengs en Boadu werden de afgelopen maanden al met diverse buitenlandse clubs in verband gebracht. Naar verwachting moeten geïnteresseerde partijen wel een flink geldbedrag op tafel leggen, aangezien beide talenten een grote toekomst wordt voorspeld. Stengs en Boadu staan beiden tot de zomer van 2023 onder contract bij de Alkmaarders.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als de stap naar Ajax niet mogelijk is, lijkt Sevilla een prima tussenstap voor ze. Sowieso zou ik heel graag in die omgeving wonen. Daarnaast wordt er leuk gevoetbald!

10 december 2019 om 07:16

Die stap is zeker.mogelijk , alleen wilt ajax niet zoveel gaan betalen dat is weer wat anders . az moet die jongens nooit onder de 30 miljoen weg doen pp . sevilla is gewoon een goede club hoor , nu word gedaan of ajax veel beter is maar dat is toevallig dit en afgelooen seizoen , normaal is het andersom maar ik denk dat deze gasten na nog 1 seizoen hierna gewoon naar een europese topclub kunnen

10 december 2019 om 08:24

@Richard-nec"az moet die jongens nooit onder de 30 miljoen weg doen pp" En jij denkt dat Sevilla wel bedragen boven de 30 gaan betalen voor deze 2 jongens die nog eigenlijk weinig bewezen hebben? Sevilla waar hoogste transfersom 25 miljoen was voor Rony Lopes en Jules Koundé. Voetballers die in andere competities wel bewezen hebben en meer ervaring. Een Promos kostte toen ook maar 20 miljoen, terwijl hij al jaren vaste international was, paar x beste speler Rusland en topscoorder en ervaring in Europese wedstrijden. Voor het seizoen wilde Sevilla ook niet voor Bergwijn boven de 30 miljoen betalen, terwijl Bergwijn goed speelde in de CL, international is, bij een NL topclub speelt en aantal jaren in het 1e. Waarom zou Sevilla nu wel voor 2 jonge gasten die beiden ook nog eens zware blessures gehad hebben hun transferrecord voor gaan breken.

10 december 2019 om 08:34

Ajax heeft volgens mij minstens net zoveel financiële middelen als Sevilla, mocht het voor Ajax niet betaalbaar zijn dan lijkt me dit voor Sevilla ook het geval.

10 december 2019 om 09:21

Het is voor Ajax financieel wel mogelijk, maar Ajax doet geen onverantwoorde kopen en heeft een solide financieel beleid 🤷🏻‍♂️

10 december 2019 om 09:27

Dan zal Sevilla dus niet de club worden ; want boven de 30 miljoen zullen ze moeten betalen. Az weet altijd mooie prijzen te onderhandelen en als ze voor Guus Til al 25 kregen dan lijkt me een bedrag tusssen de 40
En 50 miljoen in de huidige markt helemaal niet misstaan .

10 december 2019 om 09:49

Guus Til was toch iets van 16 miljoen dat 18 kon worden oid?

10 december 2019 om 09:57

Iik denk dat 30 miljoen of meer echt never nooit betaald gaat worden voor deze speelrs. Ondanks de hype die er onstaan is voor deze grote aanvallende talenten (zeker omdat we al een tijdje geen aanvallende supertalenten meer gezien hebben in NL) werkt de internationale markt toch andres. En AZ heeft dan de pech dat hun laatste dikke verkopen het gewoon niet goed gedaan hebben in de topcompeties. Janssen en Jahanbaksh betpalen in grote mate wat buitenlandse clubs maximaal gaan betalen aan AZ. En in het buitenland heerts tocj het beeld dat een talent van Ajax zekerheid is, PSV en Feyenoord al wat minder maar vanuit de Nlse subtop is het een dik vraagteken. En als de buitenlandse clubs geen 30 miljoen b etalen, betaald Ajax of PSV het ook niet. Dus dream on.

10 december 2019 om 10:01

Gaat minimaal 40 plus worden, clubs kijken naar kwaliteit van een speler niet naar het verleden.

10 december 2019 om 10:17

Clubs wegen gewoon een kosten/baten analyse af. Hier speelt het niveau waar de club op opteert ook een rol. Dat AZ spelers niet in het buitenland slagen is niet een cruciale factor, maar het brengt wel een onzekerheid met zich mee als een club zich af vraagt of het niveau verschil niet te groot zal zijn

10 december 2019 om 10:54

@Richard-nec,Allemaal leuk en aardig, en natuurlijk mag AZ vragen wat ze willen, maar ik denk dat er maar weinig clubs 30 miljoen per persoon gaan betalen voor spelers van AZ. Alles heeft ook te maken met internationale status, en wat dat betreft is AZ gewoon een hele kleine club. Nu winnen Ajax en PSV ook geen internationale bekers, maar die hebben nog wel een behoorlijke historie, en je ziet wat een CL seizoen als vorig jaar met Ajax doet: Frenkie en Matthijs vertrekken voor 80+ miljoen per stuk. Als Ajax er in de groepsfase uit was gevlogen hadden hun dat niet opgeleverd.nogmaals, AZ mag vragen wat ze willen, en wordt er niet betaald dan vertrekken ze niet, maar dan is het wel hopen dat de spelers zelf niet vervelend/moeilijk gaan doen. Wat is dan wel marktconform? Ik denk dat AZ blij kan zijn met 30-35 miljoen als "package deal".

10 december 2019 om 12:16

yeah right deafloop, daarom brengen spelers van akjx standaard meer op dan van andere topclubs in Nl.... natuurlijk wordt er naar slagingskans gekeken, zeker bij grote bedragen en die bepalen ze in het buitenland vaak door naar voorgaande transfers te kijken. Ik zal je sterker vertellen, bij Italiaanse clubs kijken ze vaak naar hope je teegn italiaanse clubs gepresteerd hebt. Zo zijjn van t schip, kreek en vd meijde aan hun transfer gekomen. Je kan niet ontkeknnen dat er grote onzekerheid bestaat over of spelers uit de subtop van NL direct in een grote competitie potten kunnen breken. En dat komt...door het verleden.

Laat die jongens nou gewoon is nog minimaal 2 jaar rijpen in de eredivisie dan ipv nu al vertrekken want dan verpesten zij hun carriã¨re denk ik. Nog 2 jaar Az of PSV of Ajax als het voor laatst genoemde 2 clubs betaalbaar is

10 december 2019 om 06:53

Gevoelsmatig is het een kwestie van tijd voordat Ajax inderdaad een topspeler van AZ koopt. Daarbij is enkel de vraag of Ajax bereid is de hoofdprijs naar Alkmaar over te maken. Zolang dat niet het geval is, snap ik dat AZ liever aan het buitenland verkoopt.

10 december 2019 om 07:18

Precies dat , wel altijd de hoofdprijs vragen maar met kopen doen ze dat niet snel en al.helemaal niet bij nl clubs

10 december 2019 om 07:32

Maar dat is logisch toch? Je wolt zo laag mogelijk inkopen en zo hoog mogelijk verkopen.

10 december 2019 om 07:36

Wat een simpele niet al te snuggere opmerking. Als Ajax een limiet heeft voor Nederlandse spelers waarom zouden we daar overheen moeten gaan? Dat Ajax het wel ontvangt heeft Az geen last van. Van mij mag Az ook 60 miljoen vangen van Sevilla. Niet zo jaloers Richard

10 december 2019 om 08:15

Ja en jij betaalt ook de hoofdprijs als je iets koopt tuurlijk

10 december 2019 om 10:41

Dat is altijd al zop geweest toch? De Zeeuw, Gudelj, Sigtorson, El Hamdaoui waren ook allemaal de topspelers van AZ.

10 december 2019 om 11:30

Alleen hoefde daar niet echt de hoofdprijs voor betaald te worden omdat dat allemaal geen toptalenten waren die nog veel verder konden groeien.

Maduro voelt zichzelf natuurlijk geweldig nu hij soort van scout is. lekker alle talenten wegpraten en over een tijdje zeker huilen langs de lijn dat er zo weinig talent is. Ik word een beetje moe van die engnekken als Perez en Maduro.

10 december 2019 om 08:16

Dit is de meest domme reactie die ik hier in 2019 heb gelezen. Zegt heel veel over jou en niets over Maduro.'Maduro voelt zich natuurlijk geweldig nu hij soort van scout is'. Hoe weet jij hoe hij zich voelt? Wie zegt dat hij talenten wegpraat ? Zn ex werkgever vraagt hem om zijn mening dit gebeurt bij bijna alle voetballers die in het buitenland hebben gespeeld. Miss zijn stengs en boadu er wel heel blij mee dat hij een goed woordje voor ze dat? En wat dan? Moet hij gaan liegen dat het vervelende mannetjes zijn? Denk voortaan ff na voordat je azijn begint te zeiken.

10 december 2019 om 08:50

Net zoals mijn reactie vol aannames staat doe jij niet veel anders hoor. Hoe weet jij dat Boadu en Stengs er blij mee zijn? Als je de talenten uit Nederland tipt aan je ex werkgever dan probeer je ze toch weg te praten?

AZ moet deze jongens gewoon dikke contracten bieden en zo lang mogelijk behouden. Hun tijd om te cashen in een topcompetitie komt nog wel, ze zijn nog piepjong.

10 december 2019 om 07:54

AZ kan simpelweg niet de contracten bieden die clubs als Ajax wel kunnen bieden.

10 december 2019 om 08:02

Je kunt erop gokken dat je de CL ermee haalt. Zeker voor Stengs en Boadu lijkt het alsof je daar echt dik 40 voor gaat vangen, dan zou je voor 1 of 2 seizoenen best wat meer aan premies kunnen overmaken .

10 december 2019 om 08:15

@cyberize7x gokken dat je de CL haalt met spelers die beide een zware knieblessure hebben gehad en pas hun eerste volledige seizoen zullen afmaken dit jaar? Lijkt me niet zo slim.

10 december 2019 om 08:15

@cyberize7 Dat is nou precies wat Feyenoord gedaan heeft rond het honderd jarige bestaan. Ook Twente dacht er in 2010 zo over.

10 december 2019 om 08:27

@cyberize7x "zeker voor Stengs en Boadu lijkt het alsof je daar echt dik 40 voor gaat vangen," haha waar baseer jij dit op? Clubs die zulke bedragen zouden kunnen betalen voor zulke jonge talenten zijn er niet veel en waarom zouden ze bijv voor Stensg zoveel betalen. Check eens wie daar spelen en waarom zou Stengs daar meekunnen? Jij brengt het hypen wel naar next level.

10 december 2019 om 10:03

Dat baseer je op kwaliteit, bijna nergens in Europa loopt zulk kwaliteit rond op die leeftijd.

10 december 2019 om 10:47

@ Mrkrillin Je kunt het ook omdraaien. Waarop baseer jij dit alles op.....mijn idee is dat als een Stengs, Boadu, Koopmeiers, Wijndal en Midtsjo bij Ajax hadden gespeeld ( een aanname ) dat jullie absurde bedragen zouden gaan roepen, absurde bedragen waarvoor zij kunnen worden opgehaald. Omdat ze toevallig niet voor Ajax spelen wil niet zeggen dat zij niet getalenteerd zijn. Frenkie de Jong heeft ook heel kort bij Ajax gespeeld. En toch was hij al getalenteerd voordat hij bij Ajax instapte. Er is een absoluut verschil tussen Ajax en AZ. Maar de tijden dat alles voor een schijntje kon worden opgehaald.... Grappig dat woord "hypen"

10 december 2019 om 14:36

@Tres

Bij Ajax kunnen ze zich ook bewijzen in de CL. Daar kunnen topclubs heel goed zien hoe ze zich staande houden op een hoger niveau. Anders hadden Frenkie en de Ligt ook niet zoveel opgeleverd. Dus voordat deze AZ jongens dat soort bedragen waard zijn moeten ze in ieder geval eerst de Europa League kapot schieten of een paar heel goede interlands spelen tegen goede tegenstanders..

12 december 2019 om 08:36

@deafloop: De CL is geen onder 21 toernooi he. Tegen Partizan heb ik ze niet gezien en dat zit toch wel een paar niveau's van CL. Boadu pakt dit jaar al 2 rode kaarten door 2x geel. Deze potjes laten toch wel duidelijk zien dat hij er vooral mentaal nog niet is. Druk in CL is wel war groter

Kan me wel voorstellen dat die jongens dit seizoen een financiële klapper willen maken. Zijn beiden al eens lang uit de roulatie geweest en zullen zich realiseren dat het ook zomaar over kan zijn. Als je ergens een dik contract tekent voor 5 jaar, dan ben je in ieder geval financieel onafhankelijk.

Als deze jongens na dit seizoen vertrekken dan hebben ze bij Az een grotere kluis nodig, want daar gaan een paar grote zakken geld in dat wil je niet weten.

10 december 2019 om 11:48

Jahanbaksch deed het ook goed bij AZ. Speelt die nog?

Ik mis de tijd met Frank de Boer die elke keer voor de wedstrijd van Ajax over de topspeler van de andere partij; "interessant en houden we in de gaten" zei. Zelfs voor de fans af en toe wat ongemakkelijk maar wel mooie interviews. Nu moet de telegraaf dit spel overnemen..

Vind stengs meer een typevoetballer voor de duitse/franse/engelse competitie denk ik,alleen de engelse competitie komt denk ik nog wel te vroeg voor hem,boadu vind ik wel het type voetballer voor de spaanse competitie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren