Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Serdar Gözübüyük en VAR baren opzien tijdens VVV - Groningen

Laatste update:

De ontmoeting tussen VVV-Venlo en FC Groningen heeft zondagmiddag geen winnaar én geen doelpunten opgeleverd: 0-0. Het team van trainer Maurice Steijn is nu ongeslagen in de laatste zes Eredivisie-wedstrijden in eigen huis, de langste reeks van de Noord-Limburgers sinds maart 2012 toen men negen thuisduels op rij niet verloor. VVV, dat hoe dan ook slechts twee van de laatste negen Eredivisie-duels won, staat negende met twintig punten, terwijl het team van Danny Buijs zes punten minder verzamelde en vijf plaatsen lager staat.

Het eerste kwartier was ronduit chaotisch: geen van beide teams slaagde erin de bal lange tijd in de ploeg te houden en het leer verplaatste zich dan ook vaker door de lucht dan over de grond. De eerste kansen van het duel waren voor Peniel Mlapa en Ritsu Doan, maar beiden hadden het vizier niet op scherp staan. Lars Unnerstall redde VVV in de zeventiende minuut: de doelman keerde een lage inzet van Ajdin Hrustic, na voorbereidend werk van Doan.

Het duel in Venlo leek los te komen, daar Sergio Padt niet veel later bekwaam optrad op een schot van Mlapa. Jerold Promes voorkwam na een half uur spelen met een goede sliding op Django Warmerdam dat Groningen gevaarlijk kon worden, maar enkele minuten later ging de verdediger de fout in. Hij ontving direct een rode kaart van Serdar Gözübüyük voor een grove vliegende tackle op kniehoogte op Doan, maar na overleg met de videoscheidsrechter Siemen Mulder opteerde de arbiter voor een verrassende gele kaart.

VVV scoorde tot zondag niet in de laatste vijf Eredivisie-duels met een 0-0 ruststand en ook tegen de noorderlingen liet het team van Steijn na om een doelpunt te maken. Na bijna een uur spelen zorgde Mlapa voor het eerste gevaar in de tweede helft, maar Padt reageerde goed en verwerkte naderhand ook een volley van Peter van Ooijen tot hoekschop.

De intenties van beide teams ten spijt, het scorebord in De Koel kwam niet in beweging. De laatste kans van de wedstrijd was acht minuten voor tijd voor Tino-Sven Susic: de heerlijke inzet ging over het doel van Padt. Beide teams waren niet bereid om veel risico te nemen in de slotfase en hinkten tot het laatste fluitsignaal op twee gedachten op het moment dat er ruimte lag om aan te vallen.

... had een overwinning verdiend

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Groningen in eerste helft licht de overhand, VVV in de tweede helft. Ben benieuwd wat er was gebeurd met de terechte rode kaart. Had Groningen dan wel de puntjes mee kunnen nemen? De wedstrijd was dan in ieder geval beter aan te zien.

Dit was duidelijk een rode kaart. Maar we hebben het vaker gezien dit seizoen guzuboyuk en de VAR zijn tegen groningen. Voor de rest was het een bedroefend slechte wedstrijd om je kapot te schamen gewoon.

9 december 2018 om 16:52

Het valt met met de VAR op dat ik het ongeveer net zo vaak er mee eens ben als met de "gewone" scheids. Het idee is erg goed, maar zal zeker verbeterd moeten worden.

9 december 2018 om 17:08

Nou als je dit soort beslissingen durft terug te draaien is er geen redden meer aan en zou hij moeten stoppen als var. Want duidelijker dan deze aanslagen krijg je ze niet veel

Dit was echt een belachelijke beslissing. Die Promes komt als een bezetene in, en raakt Doan op kniehoogte. Duidelijker kan je ze toch niet hebben?! Toont maar weer de incompetentie van de meeste eredivisie-scheidsrechters.

Waarom wordt dit in vredesnaam teruggedraait?? Dit was gewoon donkerrood voor Promes

Dat incident met Doan en Promes moet wel een van de foutste beslissingen met inmenging van de VAR zijn die ik tot nu toe heb gezien. Echt onbegrijpelijk. Die Promes ontsnapte al eerder dit seizoen ook al aan een rode kaart ondanks dat de VAR aanwezig was.

9 december 2018 om 17:07

Tackel van die NAC speler vergeten? Daar was de VAR ook lekker bezig. KNVB postte zelfs een audio verbinding op de sociale media van het incident.

9 december 2018 om 17:46

Die was ook wel behoorlijk bizar. Misschien vind ik deze nog erger omdat de beslissing door de VAR wordt teruggedraaid, terwijl de beslissing de enige juiste was.

9 december 2018 om 17:27

Hetzelfde met de overtreding van van Ooijen op de Jong. Komt VVV al een aantal keer goed.

Ongelofelijk deze beslissing van de VAR! Wat heb je in hemelsnaam geslikt als je die rode kaart terugdraait? Belachelijk en als we dit soort onzin tegen blijven komen mag er van mij ook wel mee gestopt worden. Wat een prutsers zitten er daar in dat hokje zeg.

Verder bedroevend slechte wedstrijd. Speelden helaas minder dan in de vorige wedstrijd, maar tevreden met een punt en eindelijk weer boven de streep.

Laten we eerst over de wedstrijd praten,

... 0-0 dat was het wel.

Maar nu over de scheidsrechter en de regels, eerst even over de scheidsrechter. Waarom fluit deze man voor elk klein dingetje? Het enige wat je hoorde deze wedstrijd waren de groningen supporters en de fluit van de scheids. En dan fluit hij een keer goed en geeft hij rood gaat die hem ook nog eens veranderen in geel!

De overtreding : De speler van VVV gaat er vol in met gestrekt been zonder de intentie om de bal te spelen en Doan kon richting de goal na die actie. 100% rood en dat was ook te zien op de beelden. Ongelofelijk dat dit geen rood is.

Deze scheidsrechter mag zijn cursus wel even overdoen hoor wat een slechte scheids is dit zeg.

Maar dat was de wedstrijd ook. Straftraining voor beide ploegen + scheidsrechters korps want de 4e man sloeg ook nog eens bijna een VVV een gat in zn kop met het bord.

9 december 2018 om 16:39

Haha idd die vierde man , echt een reclame vh Nederlands voetbal

Totaal geen voetbal, slechte beslissingen, dramatische voorzetten alleen maar lange ballen. kunstgras en totaal geen sfeer bij de thuisploeg.

Het enige mooie van vandaag is dat ik de FC 90 minuten heb gehoord.

Hoe wil de VAR onder vuur komen liggen? Hoe kun je deze terecht gegeven rode kaart nou terugdraaien? 0 intentie om de bal te spelen en zo hoog ingekomen. Dat een prima scheids als Gözübüyük deze kaart aanpast vindt ik echt onbegrijpelijk

Die arbitrage blijft gewoon lachwekkend. Je kunt ze 100.000 beelden geven vanuit verschillende cameraposities en ze verkloten het toch wel. Als je hiervoor gaat ingrijpen ben je gewoon ongeschikt. Regel is dat je bij twijfelgevallen niet ingrijpt. Hij vindt het dus niet eens een twijfelgeval waarbij je misschien rood kan geven.

Wat een vreselijk slechte wedstrijd.
Jammer dat er bij Groningen zo weinig geloof erin zit om met lef voor die 3 punten te gaan door bijv een tweede spits erbij te zetten.
Hrustic had je er eerder af moeten halen (wel echt het lievelingetje van hem)! Als je al ruimte hebt voor een snelle omschakeling vertraagd die man het altijd!

Die rode kaart ziet er in de herhaling minder heftig uit maar op het moment daar zag je dat de bal al kansloos was en als je er dan zo invliegt dat kan toch niet man! Denk dan echt wat wil je bereiken man idioot.

Waar ik me ook aan irriteerde dat Doan geen 1 keer een bal mee kreeg van de scheids.
Soms werd hij fysiek afgetroefd maar ook zeker 2x gewoon duidelijke overtreding.
Daar waar hij voor minder wel fluit bij Mendes (schouderduw) en Chabot daarna ook.

Maar goed deze pot verdiende ook niet echt een winnaar alleen de fans zijn de grote verliezer hier. Wat een kloten pot.

22 onvoldoendes maar er was 1 die nog slechter was... het korps uit Zeist. Totaal niet serieus te nemen.

9 december 2018 om 17:58

Dan doe je beide keepers vandaag te kort denk ik.

Die var mag je wel opdoeken hoor.. man man man wat een kansloze beslissing. Als je dat been zo hoog inzet en zo laat ben heb je nooit de intentie om de bal te spelen. Dit was zeker een rode kaart.

Echt onbegrijpelijk dat die rode kaart werd teruggedraaid. En dan komt die Mulder nog uit Groningen ook, hoe krijg je het voor elkaar. Snap sowieso niet dat hij VAR mag zijn bij een wedstrijd van Groningen. Waarom mag je geen scheidsrechter zijn bij een wedstrijd van een club uit je eigen omgeving (weet niet of dit echt een harde regel is, maar in iedergeval een ongeschreven regel) maar wel Var? Slaat nergens op, die Mulder vraagt erom om met pek en veren zijn Groningse dorp uitgejaagd te worden.

Schandalig dat deze rode kaart teruggedraaid wordt. Rode kaart maar afschaffen dan. Gözübüyük maar even met vakantie sturen.

Met zulke videoscheidsrechters en vreemde scheidsrechters kunnen we beter de VAR afschaffen. Alleen dit weekend al 5 ketsers. NAC -VITESSE 2X, VVV - GRONINGEN, PSV - EXCELSIOR en ZWOLLE - AJAX.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren