Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sensatiespits wil door: ‘Als ik dat volhoud, zit ik hopelijk in dat vliegtuig’

Laatste update:

Na een reeks van elf Premier League-wedstrijden op rij waarin hij tot scoren kwam, staat Jamie Vardy nu alweer drie duels droog en dat zorgt ervoor dat trainer Claudio Ranieri van Leicester City overweegt om de sensatiespits rust te geven. Vardy zelf wil daar echter niets van weten.

/

Hoewel de aanvaller het FA Cup-treffen met Tottenham Hotspur zal missen vanwege een lichte liesoperatie, wil hij daarna ‘gewoon’ weer zo snel mogelijk spelen. Rust heeft Vardy naar eigen zeggen niet nodig. “Nee, nooit”, maakt de international duidelijk in de Engelse media. “Met mij komt alles goed, maak je daar maar geen zorgen over. Ik hoef niet uit te rusten.

De goalgetter maakte in juni zijn debuut in de nationale ploeg en staat inmiddels op vier interlands. Na zijn vijftien treffers tijdens de eerste twintig competitieduels hoopt Vardy ook de komende maanden te blijven scoren, om zo zijn plaats in de EK-selectie veilig te stellen. “Als ik dat in de tweede seizoenshelft kan volhouden, dan zit ik hopelijk in dat vliegtuig”, kijkt hij vooruit naar de strijd om de Europese titel van komende zomer in Frankrijk.

Denk je dat Jamie Vardy van de partij zal zijn op het EK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje grootpraat, elke speler heeft op den duur rust nodig. Maar in elk geval een goede instelling. Hopen voor hem dat de operatie hem niet uit zijn ritme haalt.

4 januari 2016 om 12:25

Groot praat? Hij is de enige Engelse spits die naar behoren presteert dus nu hoort hij er gewoon bij.

4 januari 2016 om 12:45

Kane

4 januari 2016 om 17:58

Sturridge (deze is alleen veel te vaak geblesseerd)

4 januari 2016 om 12:26

Tsja, lijkt me beter dan dat je roept dat je lekker veel wil rusten, dat is juist niét de goede instelling. Dus grootspraak is een stuk logischer

4 januari 2016 om 12:28

Tuurlijk, maar dat geef ik toch ook aan?

@bassir: Ik heb het over het rust gedeelte. In deze vorm zou hij inderdaad ''gewoon'' bij de selectie moeten zitten.

4 januari 2016 om 12:26

Ik moet de eerste speler nog tegenkomen die aangeeft rust nodig te hebben met het risico dat hij zijn basisplek verliest.

Kane is 100x beter, maar kan nog van pas komen op de counter.

Welke speler zou tegen zijn trainer zeggen ik ben moe laat mij thuis vandaag.

4 januari 2016 om 13:00

Jonge spelers die voor het eerst een basisplaats hebben krijgen vaak rust.

4 januari 2016 om 14:42

Maar deze jongen is al het hele seizoen basisspeler dus geldt voor hem niet.

6 januari 2016 om 14:15

Maar deze jongen is al het hele seizoen basisspeler dus geldt voor hem niet.

Vardy als backup en in de basis gewoon dik en dik Kane. Rooney Cam.

4 januari 2016 om 13:37

Even de laatste match van United niet meegerekend, de huidige Rooney wil je gewoon niet in de basis hebben bij Engeland. Kun je nog véél beter Barkley of Delli Alli achter Kane opstellen. Vardy zou inderdaad wel de perfecte pinchhitter kunnen zijn voor Engeland.

Hij heeft sowieso geluk dat de concurrentie voor de spits erg mager is op dit moment dus zelfs als hij iets terugzakt in de tweede seizoenshelft zal hij bij de selectie zitten. Sturridge en Welbeck modderen aan met blessures, de eerste is indien fit absoluut goed genoeg, maar er is geen pijl op te trekken of hij dan wel of niet geblesseerd is. Welbeck heeft weinig laten zien bij Arsenal en zal als hij weer fit is er hard aan moeten trekken om mee te mogen naar Frankrijk. Kane zal wel eerste spits worden (al is Sturridge beter, maar zelden fit) en Vardy is op dit moment de beste keus na Kane wat mij betreft.

4 januari 2016 om 18:00

Daarnaast is hun normale eerste spits Rooney hopeloos uit vorm.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren