Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sensatie Cvitanich krijgt gezelschap van ex-Feyenoorder: 'Leuke combi'

Laatste update:
/

Luigi Bruins tekent dinsdag een contract voor anderhalf jaar bij Olympique Nice. De 25-jarige aanvallende middenvelder zat al maanden zonder club en was afgelopen zomer al in beeld bij de huidige nummer vier van de Ligue 1. Het bestuur wilde echter eerst spelers van de hand doen. Olympique Nice is bovendien druk bezig met de bouw van een nieuw stadion en legt daarvoor het meeste geld opzij.

Bruins verhuisde in 2011 na zijn vertrek bij Feyenoord naar Red Bull Salzburg. Dat werd geen succes voor de voormalige Jong Oranje-international. Afgelopen seizoen speelde hij een handvol wedstrijden voor Excelsior, waarna hij door heel Europa trok om op basis van oefenstages een contract in de wacht te slepen. Hoewel de Franse club via de officiële kanalen nog niets bevestigt, ondertekent Bruins vandaag zijn contract.

Bruins gaat in Nice concurreren voor een plek achter Dario Cvitanich. De geboren Rotterdammer beseft dat hij bij een succesvolle comeback een opmerkelijk duo kan gaan vormen. "Een ex-Ajacied en een ex-Feyenoorder. Ja, dat is een leuke combinatie. Cvitanich doet het hier geweldig. Hij is achter Zlatan Ibrahimovic de nummer twee op de topscorersranglijst. Ik ga er alles voor doen om het hier te maken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo , dit had ik niet verwacht!?!
Je hoorde steeds verhalen dat hij op proef was bij allerlei "onbetekenende" clubjes en dan tekent hij bij Nice! Normaal gesproken ook geen hoogvlieger in de Franse competitie, maar ze doen het dit seizoen bijzonder goed..
Leuk voor Bruins, lijkt me dat hij goed gegokt heeft door zo lang te wachten..
Hoop voor hem dat hij zichzelf daar kan bewijzen en daarmee zijn carrière weer op de rails zet!

nou alles er uit halen luigi anders is t klaar met jou in t voetbal.

15 januari 2013 om 09:38

25 jaar, tijdje niet op het hoogste niveau gevoetbald.
Luigi dit is je laatste kans! grijp hem, werk ervoor, laat zien dat je destijds terecht bij Excelsior als talent werd weg gehaald!!!

Toch een leuke club gevonden. Succes Luigi!

Hij had toch getekend bij Elazigspor?

On: Nice is wel een leuke club voor hem.

Lekker hoor Bruins! Iedereen op vz zijn dat hij genoegen moest nemen met VVV en dat zijn carrière over zou zijn. Maar nu speelt in zuid frankrijk in een competitie die wereldwijd meer aanzien heeft dat de eredivisie. Straks via Nice naar lyon en vanuit daar naar de Europese top. Zie je het al gebeuren?

15 januari 2013 om 08:35

Nee dat zie ik niet gebeuren...

Bruins was al eerder op proef bij Nice en kreeg toen nog niet meteen een contract. Ik denk dat hij gewoon puur voor de breedte is gehaald. Anders hadden ze meteen wel wat salarisbudget vrij gemeaakt voor Bruins.

Verder valt het ook nog wel mee hoe veel aanzien de Franse competitie heeft. Lyon en Marseille vallen de laatste jaren toch behoorlijk tegen in Europa. Het is dat PSG nu opstoomt, maar goed dat komt ook door oliedollars en is pas sinds 2 jaar het geval.

Hopen voor Bruins dat hij onverwacht toch een basisplaats af kan dwingen want voetballen kan hij zeker wel! Ik denk dat het ook zo lang heeft geduurd omdat zijn houding zo hopeloos lijkt. Altijd koppie omlaag, weinig lachen en hij straalt gewoon bar weinig uit. En dat heb je toch eigenlijk wel een beetje nodig als je ergens op proef gaat.

15 januari 2013 om 11:16

Of die competitie meer aanzien heeft betwijfel ik. Het is dat PSG zo met geld smijt maar anders was die competitie nauwelijks beter dan de eredivisie.

15 januari 2013 om 21:35

Als je nog steeds denkt dat de franse competitie omgeveer gelijk is aan de eredivisie snap je er helemaal niets. Franse competitie is in alles groter en beter, de vijfde competitie van europa en doet echt niet onder voor de italiaanse en duitse competitie.

Hoop dat er na bruins, benschop en van der wiel nog meer nederlanders kiezen voor de ligue 1 misschien dat men in nederland dan eindelijk eens ziet wat een geweldige competitie het is.

15 januari 2013 om 22:22

ik ben zelf een volger van Marseille maar de Franse competitie is wel degelijk een stuk minder dan de duitse competitie ! Geen enkele franse club kan tippen aan Bayern en Dortmund

Ik zie de stand zo :
Engeland
Spanje
Duitsland
Frankrijk
Italie

(spanje heeft de 2 beste clubs, niet de beste comp, want alles achter Barca en Real is vrij bedroevend)

16 januari 2013 om 11:45

De Franse club zijn zo instabiel, het ene jaar doen Bordeaux en Marseille mee vopr het kampioenschap, het jaar erna eindigen ze 10de. Lyon is nog redelijk stabiel en PSG staat nu alleen zo hoog door de investeringen. In Europa breken de Franse clubs nauwelijks potten.

haha ik vind dit toch wel geweldig hoor! Na al die bagger teams die voorbij kwamen nu bij de nummer 5 van Frankrijk!

Daar komt ook nog eens bijd at het geweldig leven is daar in zuid Frankrijk wat wil je nog meer? Cannes, Nice, Monaco en St Tropez goed te doen lijkt me zo!

Hoop echt dat hij het daar gaat maken, gun het die jonge van harte. Want laten we eerlijk zijn voetballen akn hij wel zeker!

Is hij pas 25? Ik dacht dat hij echt vééél ouder was. Dat komt misschien omdat we nooit niks meer van hem gehoord hebben. Leuk dat hij bij een mooie club in Frankrijk gaat spelen, wie weet gaat hij het nu maken

Dat gaat hem niet worden ben ik bang. Heeft verder nooit ergens kunnen overtuigen.

Ik vind het veel raarder dat Cvitanich het daar goed doet, hadden ze dat bij Ajax dan toch goed gezien

Ik dacht dat hij naar Elazigspor zou gaan, Nice is een nog mooiere club. Heerlijk leven aan de Côte D'azure.

Leuke stap vooruit voor Luigi! Ben benieuwd of die aan spelen toekomt...

Ben bang dat hij dit niveau niet aan kan. Vond altijd dat hij een slechte instelling had en daardoor lui overkwam.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren