Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Selectie van Manchester City gaat op de schop: ‘De balans is aan ‘Pep’’

Laatste update:

De selectie van Manchester City ziet er volgend seizoen waarschijnlijk heel anders uit. Voorzitter Khaldoon Khalifa Al-Mubarak uit de Verenigde Arabische Emiraten laat in een interview met City TV namelijk weten dat de nieuwe manager Josep Guardiola zijn team naar eigen smaak mag inrichten.

/

Yaya Touré, Pablo Zabaleta, Eliaquim Mangala en Wilfried Bony lijken te vertrekken en daarnaast is het onduidelijk of Willy Caballero, Aleksandar Kolarov, Martin Demichelis, Fernando, Samir Nasri en Vincent Kompany ook volgend seizoen nog actief zullen zijn in het Etihad Stadium. “We moeten een balans zien te vinden tussen wat we hebben opgebouwd en de toekomst. We moeten een balans vinden tussen leeftijdsgroepen, tussen jonge en ervaren spelers. Die balans is aan Pep”, aldus Al-Mubarak.

“Guardiola heeft een bepaalde manier van werken en spelen en ik ben van mening dat we spelers moeten halen die daarbij passen. Er zullen ook spelers zijn voor wie het tijd is om verder te kijken. Ik denk dat er een paar veranderingen doorgevoerd worden. We zullen in ieder geval investeren zoals we dat altijd hebben gedaan. We zullen Guardiola de noodzakelijke middelen geven om aan een team te werken dat ambitie heeft, de Premier League kan winnen, kan meedoen om de Champions League-winst en om de overige competities.”

Al-Mubarak hoopt echter ook dat er meer talenten doorbreken in het eerste van City en refereert aan onder anderen Bersant Celina, Aleix Garcia, Manu Garcia, Tosin Adarabioyo en Brahim Diaz. “Dat is ook een van de redenen waarom Guardiola zo hoog wordt aangeslagen. Hij heeft dat laten zien bij Barcelona en heeft dat ook gedaan bij Bayern München. Hij heeft altijd oog voor talent en houdt ervan om jonge spelers te vinden die over ongelooflijk veel talent beschikken. Je ziet die spelers vervolgens succesvol worden bij zowel Barcelona als Bayern”, besluit de bestuurder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben erg benieuwd wat er allemaal gaat veranderen

7 juni 2016 om 13:02

komend jaar opstelling hoop ik op doel hart, verdediging zabaleta, kompany, laporte(bilbao), rodrigues(wolfsburg), 2 centrale middenvelders, thiago(bayern) en gundogan. daarvoor de bruine, silva en reus(dortmund) en in de spits aguero. deze 4 aankopen zullen denk ik in totaal zo'n 150 kosten wat wel mogelijk moet zijn qua financial fairplay. dan heb je altijd nog wisselspelers als sterling, iheanacho, nasri, fernandinho, mangala en ortamendi om te rouleren of bij blessures. in mijn ogen een kampioenswaardig team.

7 juni 2016 om 13:08

Je hebt 13 spelers in je opstelling staan . Verder ben ik het wel eens met laporte en rodrigues, die zie ik graag bij city spelen aankomend seizoen

7 juni 2016 om 13:09

Geld is niet alles. Als Reus al weggaat bij Dortmund gaat hij zeker niet naar City, aangezien hij United fan is. Denk ook niet dat Thiago weg wilt bij Bayern.

7 juni 2016 om 13:09

Nvm met 2 centrale middenvelders bedoel je vervolgens Thiago en Gundogan? Dan klopt het wel, my badddd

7 juni 2016 om 13:11

Reus en thiago zouden geen goede zetten zijn, beide zijn vrij vaak geblesseerd net als gundogan en aguero. Rodriguez zou wel een welkome versterking zijn.

7 juni 2016 om 13:17

Denk juist wel dat Thiago weg wilt bij Bayern. Hij maakte er vooral minuten door Pep. Ik denk dat Ancelotti wel eens kan gaan kiezen voor een Javi Martinez centraal op het middenveld met Vidal bijvoorbeeld.

7 juni 2016 om 13:24

@ajaximander, volgens mij zij het er toch echt 11 hoor, 4-2-3-1 opstelling😉

@VFLBorussiaMG, ik wist niet dat reus liever naar united gaat, maar als die geen aanbieding dien en city wel dan moet je nog maar zien wat hij doet. en thiago staat bekend als het lievertje van pep, dus hij zal hem graag mee willen nemen naar city.

7 juni 2016 om 13:44

Denk dat Reus nog een paar jaar blijft bij Dortmund en Thiago is inderdaad Peps lievertje, maar Thiago heeft al aangegeven nu bij Bayern te willen blijven. Maar wie weet, als je genoeg salaris biedt. Denk alleen dat hij in de BPL nog vaker geblesseerd raakt en je hebt al een blessuregevoelige middenvelder met Gündogan.

7 juni 2016 om 14:13

Denk iets meer dan 150 miljoen. Laporte heeft een afkoopsom van 40 miljoen, Wolfsburg heeft een bod van 35 miljoen afgewezen, dus hij kost ook zo een 40 miljoen, Bayern zal Thiago ook niet makkelijk laten gaan, dus daar betaal je ook jackpot prijzen voor. Denk zo een 50 miljoen en tot slot is Reus ook erg duur. Hij is gewild en er zal dan vol opgeboden worden. Kan dat het 60 miljoen of meer word. 60+40+40+50= 190 miljoen euro.

7 juni 2016 om 14:49

@Niet dat die paar centen uitmaken voor die sjeik maar Laporte heeft een afkoopsom van 50 miljoen. Bilbao kennende zullen ze het uiterste uit de kan halen.

7 juni 2016 om 15:17

Laporte giminez of Varane halen. Lb alaba, Willems of Rodriguez. Pogba en veratti of tielemans. Aanval aubameyang, griezmann, lacazette of sanchez of reus. Allemaal multi inzetbare spelers

Dat ze moeten doorselecteren is niet meer dan logisch maar dat praktisch de helft van de kern ga moeten vertrekken is belachelijk. Zeker als je weet dat je juist een topmanager hebt aangetrokken. Met deze selectie, in mijn ogen de beste en ruimste van Engeland, moet hij toch kampioen kunnen worden?

7 juni 2016 om 13:04

Het is een brede selectie, maar kwalitatief ga je met de reserves toch veel te ver achteruit.
Bony of Aguero, Silva of Nasri, Toure of Fernando, Zabaleta of Sagna.
Sowieso de 4 backs zijn niet goed genoeg en achterin is eigenlijk alleen Otamendi die een jaar voldoende speelt. Niet altijd even gelukkig, maar eentje die het de komende jaren gewoon makkelijk oppakt. Fernandinho is leuk naast een goede speler, maar met Fernando ernaast is het huilen.

De selectie is breed, maar kwalitatief ligt het veel te ver uit elkaar.

7 juni 2016 om 13:12

Ik snap het ook niet, op deze manier is het wederom hetzelfde verhaaltje als bij Barça en Bayern, een team hebben dat kwalitatief veruit beter is dan de rest. Weet je nog steeds niet hoe goed Guardiola is met slechter materiaal. Natuurlijk is het een coach wiens stijl bijna optimaal past bij wereldtoppers, maar ikzelf ben nog steeds niet overtuigd van zijn kunnen als zijn tactiek (waar pure wereldtoppers voor nodig zijn) niet werkt. Atletico en Real hebben eindelijk een antwoord op Pep's tactiek en dan zie je dat Pep daar geen antwoord op heeft. Of wanneer hij door blessures geen wereldtoppers over heeft (halve finale CL vorig jaar) blijft hij naief.

Als City Pellegrini de vrijheid hadden gegeven zoals Pep die hier krijgt was het hem ook wel gelukt. Scheelt enorm veel als je genoodzaakt bent Fernando en Demichelis erin te zetten ten opzichte van de namen die nu de rondte doen.

7 juni 2016 om 13:50

Die namen worden genoemd omdat pep de trainer nu is. Pellegrini heeft een andere voetbalvisie waardoor niet alle wereldtoppers daarheen kwamen.. Ook deels doordat er niet echt een structuur/lijn in manchester city zit(maar dat is mijn mening).

7 juni 2016 om 14:10

Daar heb je natuurlijk gelijk in, had ik inderdaad niet meegerekend. Ik blijf er echter bij dat, als deze plannen doorgang vinden en hij de mindere helft van het team mag vervangen, ik nog steeds niet overtuigd ben van Guardiola's kwaliteiten bij mindere teams. Staat natuurlijk vast dat Guardiola geweldig is met topselecties, maar ik zou hem toch graag eens het maximale uit een minder team zien halen om echt te bewijzen dat hij de beste coach is (een prestatie a la Van Gaal bij AZ)

Ben benieuwd of hij van city een echte topploeg kan maken, mij lijkt het zeer moeilijk aangezien hij bijna de hele selectie wilt vervangen

7 juni 2016 om 12:53

Als hij echte wereldsterren kan aantrekken is dat nog niet zo lastig.
Het niveau van de topclubs in Engeland was afgelopen seizoen ongekend laag.
Veel goede wedstrijden wisselen ze af met kinderlijk verlies, als Pep goed aankoopt en verkoopt maakt hij zeker een kans op de titel.

7 juni 2016 om 12:58

@De Roze Panter.

Maar kun je in zo'n kort tijdsbestek een half team vervangen met wereldtoppers? Dat lijkt mij namelijk ongekend moeilijk. Zoals het in dit artikel staat moet je 1 nieuwe lb, 1 nieuwe rb, 1 nieuwe cv, 2 nieuwe cm's, 1 nieuwe spits en 1 nieuwe flankspeler. Dat zijn 7 nieuwe basis(!)spelers in 1 transferperiode. En dan wil je daar ook nog eens toch wel minimaal 5 wereldsterren voor hebben. Dat is in mijn ogen niet mogelijk.

Bovendien lijkt het mij onwaarschijnlijk dat je dan wel een Sagna of een Clichy houdt, terwijl die toch echt flink tekort komen. Dan is het verschil tussen basis en bank echt enorm groot. Nee, in mijn ogen zal dit een geleidelijk proces worden waarbij het in 3 transferperiodes zal gaan gebeuren.

7 juni 2016 om 12:59

Dat lijkt me net het probleem, om zoveel spelers te kopen en te verkopen. Al de spelers die je wil kopen moeten ook willen en je moet al je huidige spelers ergens kunnen verkopen. Lijkt me zeker niet in 1 transferperiode te lukken

7 juni 2016 om 13:20

Jij hebt het over wereldsterren, maar de beste spelers spelen in La Liga bij de 2 grote en die gaan er echt niet snel weg. Dat zijn de spelers die bepalen en die bij Bayern spelen ook. Ik zie de echte wereldsterren als Messi, Suarez, Iniesta, Muller, Lewandowski, Alaba, Ramos, Modric, Ronaldo, Bale niet naar City gaan. Wat ze dan gaan halen is al B categorie spelers als Thiago etc. City zal nooit het niveau van Real Barca of Bayern gaan aantikken.

7 juni 2016 om 13:21

@jackieboy10

Ik begrijp je betoog, maar ik en de gene op wie ik reageerde hadden het niet over dat het team in een transferperiode vervangen moet worden.
Voordat de Premier League weer ten einde is zijn er al twee transferperiodes verstreken zijn waarin het zeker mogelijk is dusdanig ingekocht te hebben om volgend jaar mee te doen om de bovenste plaats.
Pep gaat met de toppers in de basis die er al zijn en zijn spel kunnen spelen(aguero, Sterling, Kdb, Kompany, Hart, Gundogan, Silva, Otamendi en ook Navas zal zeker een prominente rol krijgen onder Pep). Dan heb je in de spits een groot talent. Ook Nasri kan zeker mee in zijn spel als hij bereid is meters te maken, en dan heb je Mangala en Zabaleta die ook basiswaardig zijn. Hoe je aan 7 basissspelers komt is me dan ook een raadsel, aangezien ze al 7/8 basisspelers hebben en zullen behouden.
Ik denk dat Pep deze transferperiode nog 3/4 versterkingen haalt en in de winter nog een aanvulling daarop.

7 juni 2016 om 13:26

@laliga er spelen in de PL ook enkele wereldsterren.
Ozil, Aguero, De Gea, Courtois, Silva, Kompany(mits fit), Cech.
Als City twee namen van die categorie kan aantrekken en een aanvulling van toptalent wat met Pep aan het roer mogelijk is, doen ze goede zaken.

7 juni 2016 om 13:44

Wat een zever. Wereldsterren worden gemaakt. Het is niet omdat ze volgens jou niet naar City ga gaan dat de toekomstige wereldtoppers niet naar City ga gaan.


Integendeel: ze hebben het geld en als ze zo verder doen ook bijna de reputatie. In voetbal kan er vlug veel veranderen. Dus ja, City gaat op een bepaald moment niveau van Barca halen.

7 juni 2016 om 14:25

En welke twee namen van die categorie? Jij noemt de namen op die bij andere clubs spelen. Alleen Aguero en Silva en Kompany spelen er waarbij Kompany ik niet echt een wereldspeler vind. Aguero en Silva wel. Om te concurreren met Real Barca en Bayern zou je er nog wel een stuk of 6 nodig hebben, wat niet gaat lukken.

7 juni 2016 om 14:33

laliga, alleen jij hebt hier over concurreren met Real, Barca en Bayern.
Lees de posts nog eens goed, je reageert niet op iets wat gesteld is.
Jij hebt het over Laliga en ik reageer met spelers uit de Pl.
Ik laat het hier ook bij, want dit is geen dialoog zo.

7 juni 2016 om 14:35

@De Roze Panter.

Hoe ik aan 7 basisspelers kom beschrijf ik al in mijn post, namelijk: Als we de namen in dit artikel nemen. Dat zijn toch echt 7 posities, al dan niet basis. Van de spelers die genoemt worden in het artikel (toure, Zabaleta, Bony, Kompany, Mangala, Kolarov, Nasri, Bony, Caballero, Demichelis, Fernando) staan er toch zeker wel 4 a 5 in de basis. Dat zijn dus 4 a 5 posities die je in de basis moet vervangen, en de rest als plek op de bank (je kunt namelijk niet zomaar iedereen weg doen, anders houd je geen bank over).

Ik zou zelf tot een ander geraamte komen, maar ik snap jouw basis 11. Ik zou Hart, Kompany, Otamendi, Gundogan, Silva, KdB en Aguero als vaste basisspelers zien, en Zabaleta en Kolarov als degelijke backs.

Ik zeg nergens dat jij stelt dat het in 1 transferperiode moet gebeuren. Ik bedoel daar alleen maar mee te zeggen dat het niet zo makkelijk zal zijn om direct zo veel invloed te hebben als je toch een behoorlijk aantal posities moet vervangen, dit omdat het namelijk tijd kost! En wat betreft de twee transferperiodes, ook jij weet als het goed is dat er in de winter transferperiode over het algemeen geen echt grote transfers gedaan worden, dus dat zou dan pas in de zomer van het volgende jaar gebeuren.

Al met al denk ik dat Pep de selectie van City zeker wel op de rit kan krijgen, maar ik denk niet dat het zo heel gemakkelijk zal gaan en dat dit voor Pep de eerste keer zal zijn dat het hem niet direct zal lukken om het elftal naar zijn hand te zetten.

Dit wordt de opstelling van city next season

Hart
Aurier
Kompany
Laporte
Rodrigeuz
Gundogan
Yaya Toure
Mahrez
Silva
De Bruyne
Aguero
7 juni 2016 om 13:00

Yaya toure mag je er onmiddellijk uithalen, zal ook hoogstwaarschijnlijk weggaan.

7 juni 2016 om 13:09

Dat denk ik dus niet. In artikel staat dat Yaya Toure vertrekt. Bovendien kan Toure ook niet samen met Guardiola, zoals bij Barcalona het geval was. Mahrez zie ik niet snel naar Man City vertrekken. Ook wil Pep een nieuwe doelman. En het zou idd goed kunnen dat Aurier en Rodriquez ook komen.
Ik zelf denk juist dat dit de opstelling van Man City wordt volgend seizoen. Bij verdediging heb ik Kompany/ota staan, en met Ota bedoel ik Otamendi. Ik kan maar beperkt typen bij opstellingen.

Ter Stegen
Aurier
Laporte
Kompany/otam
Rodriquez
Gündogan
T. Alcantara
Navas
De Bruyne
Sterling
Aguëro
7 juni 2016 om 13:18

Mooi elftal Gtore7.
Voetbal is steeds meer internationaal en de maximum op buitenlandse spelers is al erg lang weg maar slechts 1 Engelse speler in een elftal is heel erg mager.
Dat is ook meteen al jaren het grootste pobleem van het Engels nationaal elftal.
De meeste basisspelers spelen bij een club in de subtop of zijn niet altijd verzekerd van een basisplaats bij de topclubs.

Nu weet ik niet als ik fan zou zijn van City of ik het resultaat belangrijker zou vinden dan de identiteit van de club. Aan de andere kant de club is ook in handen van buitenlandse investeerders dus welke identiteit.......

Vanaf het moment dat City een big spender werd heb ik de club meer dan gemiddeld gevolgd.
In het begin veel geld gestoken in net niet wereldtoppers. De Jong/santa Cruz enz.

Dit om het gemiddelde niveau omhoog te krijgen en daarna rustig doorselecteren met de volgende lading spelers van een hoger niveau. Dat deel snapte ik heel goed.

Inmiddels is City in mijn ogen een club geworden die ook spelers koop om de naam. De Bruyne een fantastische voetballer maar je hbt Silva al dus waarom 1 van de 2 spelers van hun sterkste positie afhalen is mij een raadsel. Otamendi is nog steeds een van de beste Cv's. Heeft nu 1 jaar aanpassing gehad dus waarom weer een nieuwe kopen terwijl je dan 50 miljoen in het putje mikt naast ongeveer hetzelfde bedrag voor Mangala. # goede Cv's en een jeugdspeler moeten toch genoeg zijn.

Een beetje warrig verhaal :-) maar ik mis eigenlijk een beetje beleid bij deze koopclub

Zabaleta is de beste full-back ter wereld; nog altijd in mijn ogen. Die man is compleet en sinds Lahm niet meer als back speelt... Die moet zeker blijven en Kolarov is ook een hele goeie. Ik zou die 2 zeker niet aanraken en Kompany mits fit is gewoon wereldtop. De rest kan weg maar zeker niet deze zomer want ze kunnen niet te veel uitgeven.

7 juni 2016 om 12:55

Lahm speelt al weer gelange tijd als back, en is op die positie in mijn ogen al jarenlang gewoon de beste ter wereld! Maar zoals je zegt zou ik Zabaleta zeker behouden en Kolarov ook. Kompany moet je nooit weg doen, dat is gewoon de leider van dit City (ook buiten het veld). De rest kan inderdaad wel vervangen worden, al is het natuurlijk nogal veel werk om in 1 keer 6 spelers te vervangen en daarnaast ook nog extra spelers te kopen voor de posities die al slecht bezet waren...

Pep doet er goed aan om inderdaad wat door te selecteren.

Reus, Pogba, Matuidi, Isco, Laporte, Mahrez. Zijn stuk voor stuk zeer lastig te halen maar zouden in mijn ogen goed passen bij pep.

7 juni 2016 om 13:53

Alexis Sanchez

Ik denk niet dat dit plan gaat lukken in 1 transferperiode. Het is gewoon niet te doen om in 1 transferperiode 10 nieuwe spelers te halen en in te passen. Ik denk namelijk wel dat City voor het spel dat Guardiola wil spelen flink wat aanpassingen zal moeten doen. Al ben ik het er ook niet helemaal mee eens dat een aantal spelers weg 'moeten' volgens de geruchten. Spelers als Zabaleta en Kompany zijn duidelijk goed genoeg en kun je prima behouden. Nasri is een ideale selectiespeler, dus die kun je in mijn ogen ook wel behouden.

Ik zou kijken naar de prioriteiten, en dat zijn toch echt de backs en vleugels in mijn ogen. Sagna is niet goed genoeg, idem voor Clichy en Kolarov is ook geen topper. Dan houd je alleen Zabaleta over, en die wordt ook al een dagje ouder. Dat zijn dus in mijn ogen minimaal 2 nieuwe backs, het liefst 3. Op de vleugels heb je Nasri, Navas, Sterling, Kdb, Silva. In mijn ogen zijn zowel KdB als Silva het beste op nummer 10. Het liefst speel je natuurlijk met beide, dus dan heb je de 10 en rechtervleugel ingevuld met Silva en Kdb. Dan houdt je links voor de basis Nasri, Navas en Sterling over. Sterling stelt vooralsnog teleur, maar heeft talent. Navas is een blind renpaard en Nasri is op de flanken in mijn ogen niet goed genoeg. Dan heb je dus maar 1 'echte' winger die ook nog eens nog niet top presteert. Daar zullen dus spelers bij moeten. Maar wie?

De spits gaat Bony weg, maar heb je in principe met Aguero en Iheanacho (?) goed ingevuld. Om daar nou een echte topspits bij te halen is misschien ook wat overdreven. Iemand als Dzeko was juist ideaal daarvoor. Voor de cm heb je nu Gundogan gehaald, maar die is ook nog tot oktober geblesseerd. Toure en Fernando moet je in mijn ogen weg doen. Dan houdt je in eerste instantie dus alleen Fernandinho over, met mogelijk Nasri ernaast. Daar zal dan ook nog een speler bij moeten.

Op de cv kun je Mangala komend seizoen nog wel behouden. Otamendi is een goede speler, idem met Kompany. Denayer kun je als 4e cv laten spelen. Mocht je daar nog aankopen willen doen dan zou ik voor een speler gaan die niet blessure gevoelig is en zich kan profileren als leider voor naast Otamendi.

Al met al dus genoeg spelers die aangekocht moeten worden om echt volledig het spelletje van Pep te gaan spelen, en dat gaat denk ik dus niet in 1 transferperiode gebeuren. Ik ben dus ook benieuwd hoe Pep het gaat doen, aangezien deze selectie van City aardig oud is en ook nog niet met 1 a 2 aanpassingen naar zijn hand is om te vormen!

7 juni 2016 om 14:37

@hangover96.

Ja ik weet dat Navas een rechtsbuiten is. Ik bedoelde er meer mee te zeggen dat er dan 1 plek is die sowieso nog 'up for grabs' is qua basisplaats. Navas zou in mijn ogen op geen enkele plek een basisplaats verdienen, en ik vind hem als sub ook nog vrij beperkt. Hij is ongeveer hetzelfde als Walcott, maar dan met een nog slechtere afwerking en voorzet..

Aubameyang zou inderdaad een optie kunnen zijn. Vind je het echter niet zonde om een 'back-up' spits a 70 miljoen te halen om hem dan maar op rechtsbuiten neer te zetten? Dan zou ik eerder 442 gaan spelen bijvoorbeeld. Anders is het nogal kapitaalvernietiging.

7 juni 2016 om 14:44

Onmogelijk is dat niet, enkel heel erg moeilijk. In 2009 gebeurde iets soortgelijks bij Madrid met de transfers van Ronaldo, Kaka, Benzema, Alonso, Arbeloa, Albiel, Granero en Negredo en het jaar daarop weer met Ozil, Khedira, Di Maria, Carvalho, Leon, Canales. Het zijn er geen 10 maar ik denk ook niet dat Guardiola nu meteen 10 spelers op het oog heeft. Ik denk eerder dat het er 5-6 zullen zijn en dat na komend seizoen de balans wordt opgemaakt en een 2e keer sterk wordt ingekocht

Er werd ook gezegt in het interview dat Gundogan is aangetrokken en dat ze bijna nog iemand hebben afgerond.
Iemand enige idee over wie dat gaat?

7 juni 2016 om 13:05

Ik denk persoonlijk aan Thiago of aan Laporte. Beide spelers die Guardiola er graag bij zou hebben, al is Stones denk ik zelfs nog een betere keus dan Laporte.

Dit lijkt me wel een leuk teampje voor Guardiola.

Hart
Tete
Kompany
Laporte
Alaba
Barkley
Gundogan
De Bruyne
Robben
Aguero
Sterling
7 juni 2016 om 13:14

Hahaha ben je gek man. Dit is het beste team wat Guardiola in theorie kan hebben. Alleen helaas is deze droomelftal onhaalbaar..

Neuer
D. Alves
Laporte
T. Silva
Alaba
Gündogan
T. Alcantara
Messi
De Bruyne
Neymar
Aguëro/Lewa
7 juni 2016 om 14:45

Je moet toch ook echt een nederlander zijn om Robben te gaan noemen hoor

City heeft een leeftijdsgemiddelde van 29.4. Dus er zal ook inderdaad doorgeselecteerd moeten worden.

7 juni 2016 om 14:55

Ik denk het eerlijk gezegd van wel. Altans wat is veel? Maar ik zie toch wel zeker 3 nieuwe spelers een basisplek pakken bij City. Guardiola speelt vaak of een soort 3-2-3-2 of 4-2-3-1. Dus het kan alle kanten op.gaan. Gundogan zal zeker een basisplek krijgen. Op de linksback positie zie ik ook nog wel een aankoop komen. Wellicht Gaya? ( Valencia ) of toch Rodrigues. Dan heb je centraal achterin eigenlijk alleen Otamendi die goed speelt maar ook altijd fit is. Dus dan zal Laporte ( Bilbao ) ook een speler zijn die erg veel zal gaan spelen. Vooral omdat Kompany iedere jaar wel 4 tot 7 maanden last heeft van blessures. Dan heb je dus al 3 nieuwe spelers die een basisplaats zullen krijgen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over Navas. Die eigenlijk altijd speelt. Maar niet eens zo geweldig is.

Persoonlijk zou ik graag Griezmann willen zien. Omdat Griezmann niet alleen in de spits kan spelen. Maar ook erachter of op de flanken. Waardoor je dus niet alleen een fantastische backup hebt voor Aguero ( die ook 3 tot 6 maanden jaarlijks eruit ligt ). Maar ook iets aan hebt als Aguero wel fit is. Dus dan heb je Griezmann ( 75mil?) , Gaya ( 25mil? ) , Gundogan 25mil en Laporte 40mil.

Hart
Sagna
Otame/Lap
Kom/Lap
Gaya/Rodri
Gundogan
Fernandinho?
De Bruyne
Griezmann
Silva
Aguero

Ben zo benieuwd naar hoe het gaat uitpakken. De Bruyne zal een speler naar zijn hart zijn en een spil op de cvm gaat hij waarschijnlijk halen als een nieuwe Busquets, Lahm/Thiago aangezien dat een van de fundamenten van zijn spel is. Daarnaast denk ik dat hij wel nog een snelle buitenspeler nodig heeft a la Hazard, Willian, Costa of Robben en Aguero kan de spits in zijn spel keurig invullen denk ik. Ik denk echt niet dat daarnaast al die spelers zomaar vertrekken!

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren