Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Selectie PSV tegen Dortmund bekend: Bosz hakt knoop door over Saibari en Veerman

Laatste update:

PSV heeft de selectie voor het Champions League-treffen met Borussia Dortmund dinsdagochtend bekendgemaakt. Joey Veerman reist met de Eindhovenaren mee naar Duitsland, en lijkt dus fit genoeg om in actie te kunnen komen. Ismael Saibari blijft juist achter in Eindhoven.

Veerman was de afgelopen weken niet fit, en miste daardoor de competitieduels met Feyenoord (2-2) en Go Ahead Eagles (0-1). Tegen Dortmund is hij dus wel weer van de partij.

Wel moet PSV het stellen zonder Saibari. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldde eerder al dat zijn blessure iets erger is dan verwacht, en dat lijkt nu dus indirect te worden bevestigd door PSV.

Hij zit namelijk niet bij de selectie van de koploper van de Eredivisie. De Marokkaans international kwam dit seizoen in zestien Eredivisie-wedstrijden in actie, maar moest de laatste drie duels ook al toekijken.

Verwacht wordt dat Jerdy Schouten woensdag het hart van de defensie gaat vormen met Olivier Boscagli. Voor de overige twee overgebleven plekken op het middenveld - naast Veerman - strijden vier spelers: Isaac Babadi, Mauro Júnior, Malik Tillman en Guus Til.

Door doelpunten van Donyell Malen en Luuk de Jong eindigde het heenduel tussen PSV en Dortmund drie weken geleden in 1-1. De winnaar van de return plaatst zich voor de kwartfinale van de Champions League.

De selectie van PSV voor de return tegen Borussia Dortmund:


Keepers: Walter Benítez, Joël Drommel en Boy Waterman.

Verdedigers: Jordan Teze, Armando Obispo, André Ramalho, Olivier Boscagli, Sergiño Dest, Patrick van Aanholt, Armel Bella-Kotchap, Shurandy Sambo en Mauro Júnior.

Middenvelders: Guus Til, Joey Veerman, Malik Tillman, Isaac Babadi, Tygo Land, Richard Ledezma en Jerdy Schouten.

Aanvallers: Luuk de Jong, Hirving Lozano, Johan Bakayoko en Ricardo Pepi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Middenveld: Veerman, Mauro, Tillman.

12 maart 2024 om 12:29

Zou beginnen met Veerman, Mauro en Till. Lozano op rechts en Tillman links. Kan je Bakayoko erin brengen als die back moe zijn.

12 maart 2024 om 12:38

Bakayoko zou ik gewoon laten starten. Lozano is misschien iets beter op rechts dan links, maar hij zal nooit aan het potentieel van Baka kunnen tippen.

12 maart 2024 om 14:17

Begrijp niet zo goed waar je dat idee van potentie vandaan haalt. Lozano speede in zijn eerste CL jaar met PSV verdomd goed. Hij scoorde tegen Tottenham en had een goal en assist tegen Inter. Ook in de voorronde dat jaar scoorde hij tweemaal. Hij was weliswaar ietsje ouder (22), maar kwam ook van een ver continent vandaan.

Bakayoko is een groot talent, maar is echt niet zo bepalend geweest als Lozano. In de CL levert hij ook veel meer arbeid en maakt hij minder vreemde keuzes (al lukken zijn keuzes niet bepaald de laatste tijd haha).

12 maart 2024 om 12:44

Til start 100% en dat is maar goed ook. Is zo belangrijk in het druk zetten. Je ziet dat we weer beter spelen sinds hij terug is.

12 maart 2024 om 13:02

Ik gok zelfs dat hij Schouten Veerman en Til op het middenveld zet. Mauro speelde dit weekend 90 minuten en voor de rest zijn er weinig smaken op 6. Uit bij Dortmund zou ik het met Joey op die positie niet aandurven.

Voor Psv in ieder geval gunstig dat Schlotterbeck er niet bij is. Maar ik denk (en hoop) dat Dortmund wint. Pracht club met geweldig stadion en dito fans.

12 maart 2024 om 12:53

En wat vind je van het Dortmund stadion en de fans?

12 maart 2024 om 13:14

Voor Dortmund gunstig dat Saibari er niet bij is. Die zorgt echt voor veel power op het middenveld, zoiets is in mijn ogen belangrijk tegen een tegenstander als Dortmund. Hopen op een mooie pot. Ik denk (en hoop) dat PSV wint na verlenging. Prachtig seizoen voor PSV tot dusver.

12 maart 2024 om 13:18

Baal er eerlijk gezegd van dat Schlotterbeck er niet bij is die kerel kan er werkelijk geen reet van. Al zal nu het duo Sule Mats zijn?

Goed nieuws dat veerman erbij is!

zal zon spelen morgen:

Bemitez
Teze - Schouten Boscagli Dest

Veerman Mauro

Til

Bakayoko Luuk Tillman

Zo kan je later nog een fitt babdi en lozano erin gooien op de flanken, waar vooral lozano nog gevaarlik kan zijn met zijn snelheid. ( al komt die op dit moment geen lantaarnpaal voorbij)

12 maart 2024 om 14:12

Is gewoon niet waar wat je zegt over Lozano. Zijn rendement laat te wensen over, maar vliegt zn tegenstanders links en rechts voorbij. Die back van Dortmund kon vorige wedstrijd wel 3x geel krijgen... Wat mij betreft juist Bakayoko wissel. Laat de laatste weken gewoon veel te weinig zien. Foute, domme keuzes. Nooit een man voorbij...

Met Veerman erbij maken we een kans. Hij is de dirigent, en zeker tegen Go Ahead zag je weer hoezeer we hem missen. Zijn perfecte passing is het verschil tussen wel en net-niet. Alle aanvallers renderen gewoon net iets beter met de Joey bonus. Bakayoko hoeft geen passeeracties te maken, Lozano wordt actief gezocht, Luuk krijgt de ballen net iets beter op zijn pannetje, en Til hoeft geen bal aan te nemen, en alleen maar te schieten. Dat soort dingen.

13 maart 2024 om 09:21

En Saibari? Wordt hij niet ook gemist?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren