Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Seizoen van Promes en Spartak mondt uit in fiasco na penaltyserie

Laatste update:

Het seizoen voor Quincy Promes en consorten dreigt als een nachtkaars uit te gaan. Na het winnen van de Supercup in juli werd Spartak Moskou namelijk uitgeschakeld in de Champions- en Europa League, raakte men achterop in de strijd om het kampioenschap en woensdag strandde men in de halve finale van de Russische beker tegen FK Tosno.

De hoofdstedelingen van trainer Massimo Carrera kwamen dankzij een prachtig doelpunt van de Kaapverdiaan Zé Luis op voorsprong, maar in de slotfase sleepte Tosno er na een al even mooie treffer van Vagiz Galiulin een verlenging uit het vuur in de Otkrytie Arena. In het extra half uur werd er niet gescoord en Tosno nam de strafschoppen vervolgens beter: 5-6.

Promes benutte zijn penalty, maar de beslissende werd gemist door Denis Glushakov. Nuno Rocha kon het bezoek uit Tosno, dat in de Premjer Liga op de voorlaatste plaats staat, vervolgens naar de finale schieten. De eindstrijd staat voor 9 mei op het programma in Volgograd. Tosno’s tegenstander is Avangard Kursk, een club uit de tweede afdeling die woensdag met 1-0 te sterk bleek voor Shinnik Yaroslavl.

Wie wint de Russische beker, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Finale tussen een laag geklasseerde en een club van het 2e (!) Niveau. Dat komt niet vaak voor!!!

18 april 2018 om 23:30

Opmerkelijk inderdaad. Als ik me niet vergis waren voor de kwartfinales bijna alle toppers (CSKA, Zenit, Lokomotiv, Krasnodar) al uit het toernooi, dit moest een makkelijke prooi zijn voor Spartak om dit jaar een prijs te pakken, toch niet dus!

19 april 2018 om 00:08

De beker in Rusland wordt eigenlijk niet echt serieus genomen door de wat grotere clubs, wat naar mijn mening onterecht is. Ze stellen dan ook vaak b elftallen op als ze flink wat kilometers moeten maken en hopen dan met een beetje geluk ver te komen, maar dit jaar viel dat tegen. Spartak heeft Tosno zelf in de wedstrijd laten komen en namen hun strafschoppen erg laconiek.

19 april 2018 om 11:54

Oh echt, dat wist ik niet. Ik snap dat de echte topploegen tegen een 2e Liga ploeg een b-team laten spelen maar ik was wel verbaasd toen ik de kwartfinalisten zag, zaten buiten Spartak nauwelijks clubs in die ik zou verwachten haha!

Spartak heeft dit enkel aan zichzelf te danken. De manier waarop Glushakov de strafschop nam was bijna net zo dramatisch als de strafschop van De Roon.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren