Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Seedorf verwelkomt eerste Chinees uit clubgeschiedenis van Ajax

Laatste update:

Chengkuai Wang keert terug naar zijn vaderland. De Chinese aanvaller is er niet in geslaagd om een doorbraak te forceren in Portugal en gaat transfervrij aan de slag bij Shenzhen FC, dat uitkomt in de Chinese tweede afdeling. Bij die club werd Clarence Seedorf donderdag aangesteld als hoofdtrainer.

/

Wang en zijn nieuwe trainer hebben alvast een ding gemeen: zij hebben allebei een verleden bij Ajax. De Amsterdammers haalden Wang in oktober 2013 naar Europa en hoopten met zijn komst de naamsbekendheid van de club wat te vergroten. Wang kwam echter tekort voor het niveau dat Ajax nastreeft en binnen een seizoen was hij alweer vertrokken.

De aanvallende middenvelder ging van Ajax naar SC Coimbroes en van Coimbroes naar Gondomar SC, maar in Portugal kwam hij nauwelijks aan spelen toe. De 21-jarige middenvelder keert nu terug naar China en gaat daar samenwerken met Seedorf.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Seedorf kan denk ik niet tippen aan wat Wang heeft gepresteerd ;-)

2de divisie van China....

Ik begrijp niet helemaal wat iedereen loopt te zeuren over dat hij in de 2e divisie van China gaat coachen. Een John de Wolf is toch ook trainer van een club uit de 2e divisie in Nederland. Wat is er erg aan als hun dat graag willen en ook om ervaring op te doen. Seedorf heeft misschien zelf ook in de gaten gehad dat het bij AC Milan te hoog gegrepen was nog en begint laag en/of wil wat van een andere voetbalcultuur zien. Weet jij veel laat ze lekker.

9 juli 2016 om 16:50

Seedorf doet het vooral voor het geld waarschijnlijk

9 juli 2016 om 17:32

Voor dat geld zou jij ook naar China gaan.... Dus wat is daar mis mee?

9 juli 2016 om 18:21

Zeg ik dat daar wat mis mee is dan?

9 juli 2016 om 17:41

Je kunt de Wolf toch totaal niet vergelijken met Seedorf, die al trainer van AC Milan is geweest...

9 juli 2016 om 18:29

Ik vind dat je ze best met elkaar kan vergelijken want ze trainen allebei een team in een 2e divisie van een land. Seedorf zal best wel een hele hoop geld meer krijgen maar daar geef ik hem groot gelijk in.

Dat hij al trainer van AC Milan is geweest voor een kleine periode heeft er niets mee te maken. Soms moet iemand een stap terug doen dat heet zelfkennis, of vind je dat hij bij zich had moeten aanmelden voor topclubs in Europa? Waarschijnlijk als hij al een subtopclub zou gaan trainen in Engeland staan mensen al op de eerste rij om te roepen dat hij dat niet aankan.

Die Wang is geruisloos vertrokken. Heb er niets van gemerkt haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren