Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Seedorf trainer van AC Milan? Ik zou eerder gaan voor Inzaghi’

Laatste update:

Clarence Seedorf wordt genoemd als een van de favorieten om bij AC Milan het stokje over te nemen van Massimiliano Allegri. De huidige trainer heeft al aangegeven dat hij na het seizoen vertrekt bij de kwakkelende grootmacht. De momenteel bij Botafogo voetballende Seedorf wordt door velen gezien als goede kandidaat, maar er zijn genoeg mensen die iemand anders prefereren.

/

Ex-speler Gianluca Zambrotta, die tussen 2008 en 2012 actief was in Milaan, vindt Seedorf niet de beste kandidaat. “Clarence Seedorf de nieuwe trainer van AC Milan? Ik ken hem van de tijd dat we samen bij de club speelden. Hij is een geweldige persoonlijkheid en hij zou het misschien goed kunnen, maar ik zou een andere keuze maken. Als ze een oud-speler aan willen stellen, zou ik gaan voor Filippo Inzaghi”, laat Zambrotta weten aan Ansa.

Eerder twijfelde Allegri ook al aan Seedorf. “Een zeer intelligente voetballer en ik sluit niet uit dat hij alles heeft wat je nodig hebt om een trainer te zijn, maar het zijn wel twee totaal verschillende functies”, sprak de oefenmeester. Overigens wordt ook Zenit Sint-Petersburg-coach Luciano Spalletti in verband gebracht met de functie in Milaan.

Wie zou jij eerder aanstellen als trainer van AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inzaghi zou echt prachtig zijn. Niet alleen voor de Milan fans, maar voor bijna iedere voetballerliefhebber.

9 januari 2014 om 21:21

Seedorf toch ook? Denk dat hij tactisch het spelletje beter begrijpt en dat zijn communicatieve- en sociale vaardigheden ook op een hoger punt liggen dan die van Inzaghi... Maar ik kan het mis hebben

9 januari 2014 om 21:50

Ik zou ze het liefst samen zien werken, dat zou pas fantastisch zijn. Seedorf en inzaghi samen Milan leiden. Ik denk dat de fans dat heel graag zien

9 januari 2014 om 22:06

Iedere voetballiefhebber? Iedere voetballiefhebber zou een beroerte moeten krijgen van een stuntelaar als Inzaghi in de spits. Ik ga niet oordelen over zijn kwaliteiten als coach. Die ken ik niet..

Lijkt me het beste als ze het gewoon samen doen met een ervaren assistent.

9 januari 2014 om 20:38

Juist precies dat wilde ik zeggen. Seedorf zal vast een goede coach zijn, maar ik krijg soms de indruk dat hij zich te graag wilt bewijzen. Als je teveel de drive hebt om je te bewijzen en je ideeen wilt uitwerken kan het soms verkeerd uitpakken als coach. Iemand met de status van Inzaghi kan dan op de rem trappen als hij zijn zin teveel doordrijft. Toegeven dat je fout zit is ook een kwaliteit en misschien ontbeert dat een klein beetje bij Seedorf.

9 januari 2014 om 20:44

Of eerder voor een ervaren trainer met Seedorf en Inzaghi ernaast. Dat zou wat logischer zijn.

9 januari 2014 om 20:47

Dat zeker. Maar als ze dan toch tussen Inzaghi en Seedorf willen kiezen opteerde ik voor die oplossing.

Inzaghi langs de lijn zou prachtig zijn. Kan hij weer bij elke goal uit zijn plaat gaan alsof hij de CL wint :D

9 januari 2014 om 20:28

Hahah eigenlijk hebben ze allebei wel de look van een manager. Misschien kunnen ze samen werken is Inzaghi de manager en Seedorf zijn rechterhand.

9 januari 2014 om 20:29

haha ja inderdaad zou mooi zijn !

lijkt me ook geen slecht plan om het gewoon met zen 2e te doen en met een ervaren technische staf ernaast.

9 januari 2014 om 21:01

Nee niet weer zo'n gek lang de lijn die geen controle heeft

9 januari 2014 om 21:02

Er is maar één Inzaghi. Als er iemand gek mag doen, dan is hij het.

9 januari 2014 om 21:06

Blijkbaar fan, dat mag natuurlijk is ook zeker een geweldige speler voor milaan geweest!
Maar niet helemaal objectief

9 januari 2014 om 22:05

Nee, vooruit, daar heb je gelijk in. Ben geen Milan fan, maar Pippo is gewoon een held. Zelden zo'n anti-voetballer gezien die toch veel goals wist te maken.

En elke goal vieren of het de winnende WK treffer was, zelfs al was het de 7-0 tegen Juve Stabia in een oefenduel. Heerlijk, kon ik echt van genieten.

Seedorf moet nirt het trainersvak in gaan. Ik ben bang dat het dan een 2e va basten wordt. Dat zal af doen aan zijn geweldige voetbalcariere. Hij is namelijk niet communicatief genoeg om een club als ac milan te leidden denk ik

9 januari 2014 om 20:40

Dat kan misschien zo zijn maar dat weet je echr nooit van te voren. Alle papieren hebben en wat ervaring hebben opgedaan bij kleinere teams is ook geen garantie voor succes.

9 januari 2014 om 21:04

Van basten heeft nog aardig wat jaren om zich te bewijzen.
En zeker nu in zijn heerenveentijd doet hij het gewoon goed!
Om hem nu al af te schrijven en maar zoals in je stuk als mislukking neer te zetten is wat vooebarig

9 januari 2014 om 21:12

Hij doet het aardig. Er is stabiliteit, iets wat hij bij Ajax niet voor elkaar kon krijgen. Of het daadwerkelijk goed is moet nog blijken, maar tot nu toe aardig ja..

9 januari 2014 om 21:43

niets dan lof voor MvB maar onderschat de rol van John van het schip niet. Op de achtergrond verzet deze man heel veel werk

9 januari 2014 om 21:51

Heel ajax was in die periode niet stabiel

9 januari 2014 om 22:36

Ja maar uiteindelijk ben je als coach verantwoordelijk voor wat er op het veld gebeurt.

Let maar op, het kan niet missen, Seedorf kondigt morgen aan dat hij de nieuwe coach zal worden. Heb nu al zin volgend seizoen!

ik denk seedorf het verder schopt dan inzaghi als trainer dan.

Seedorf niet communicatief genoeg ? In het veld was duidelijk te zien dat elke speler hem mocht

Als inzaghi als trainer ook heel de wedstrijd onzichtbaar is en in de laatste minuut standaard een intikker maakt komt het wel goed, maar anders zou ik toch iemand met ervaring als trainer halen.

9 januari 2014 om 20:37

Inzaghi traint op dit moment het jeugdteam van Milan, die het overigens goed doen. Hij heeft dus al wat ervaring opgedaan en ik zou het mooi vinden als Inzaghi het mag doen.

9 januari 2014 om 22:19

Weet je wat ik mooi zou vinden. Inzaghi trainer van Milan en Seedorf beginnen als assistent. Zoals je al zegt Inzaghi heeft al wat ervaring opgebouwd bij de jeugd van Milan en zou in mijn ogen eerder kunnen slagen dan Seedorf. Ik zie in Seedorf ook een goeie trainer, alleen gaat mijn voorkeur naar Inzaghi. We zullen het wel zien, familie Berlusconi zal denk ik toch voor Seedorf kiezen ze hebben namelijk een hele goeie band met elkaar

Ik snap niet waarom iedereen seedorf zo graag als coach ziet. Kan geen enkel normaal argument bedenken waarom hij de juiste man voor een kwakkelend Milan is.

9 januari 2014 om 21:18

Zou eerder proberen een argument te bedenken waarom hij niet de juiste man is voor Milan. Allegri is dat in ieder geval niet.

Is het niet een mooi klusje voor van Gaal na het WK? Mogelijk ook om Seedorf of Inzaghi als assistent erbij te halen en ze klaar te stomen voor het echte werk. Ook lijkt van Gaal me een trainer die een potentiële topspeler als Balotelli optimaal kan laten renderen.

9 januari 2014 om 20:42

Hahahahha zie Louis ze broek al naar beneden trekken voor de neus van Ballo en dat Ballo precies op dezelfde manier terugreageert. Dan zal Louis toch wel ff heel gauw kleine Louis terugstoppen..

Als Seedorf als trainer maar niet net als de speler Seedorf te snel te veel wil met een overdreven verantwoordelijkheidsgevoel en uitstraling c.q. gedrag van een profeet. Hij kan het beter rustig opbouwen denk ik.

9 januari 2014 om 20:43

Heeft hem in zijn spelerscarriere wel erg ver gebracht ahahha, maar ik snap je punt. Dat soort moet je opbouwen als trainer en onderbouwen met succes..

9 januari 2014 om 20:44

*Met successen..

Ik zou ook eerst voor Inzaghi kiezen, simpelweg omdat hij de jeugd al traint.

Idd, Inzaghi heeft al (iets) meer ervaring binnen het trainersschap en het zou ook logischer zijn dat, als er een ex-Milan speler hoofdcoach wordt, hij gepromoveert wordt en dan mag bv Seedorf bij de primavera tonen wat hij kan. Kan allesinds al niet wachten bij eventuele goal-celebrations van Inzaghi .

Inzaghi, een legendarische afmaker. Maar ik denk toch dat Seedorf beter het spel kan analyseren. En je kan idd beter een ervaren iemand naast hem zetten

Even off: Vind het jammer dat de vz app geen meldingen geeft als er ook maar iets gebeurt wat met je account of reacties te maken heeft. Behalve reageren kan je ook niks met je account via de app. En ook het duimpjessysteem is niet relevant lijkt me voor de app gebruikers. Weet iemand of daar aan wordt gewerkt of wat dan ook. Of als ik iets fout doe hoor ik graag hoe het beter kan. Alvast bedankt!

Wat ik dus al lang zeg... Seedorf is nog lang niet klaar voor coach te zijn bij een club als Milan, Inzaghi heeft al meer ervaring maar ik zou gewoon kiezen voor Prandelli of Spaletti met Inzaghi en/of Seedorf als assistent.

Maar aangezien ik denk dat Inzaghi een betere coach zou zijn omdat hij het al zo goed doet bij de jeugd zou ik voor Inzaghi kiezen samen met Prandelli

En Maldini dan, iemand een idee of hij met een trainerschap bezig is? Clubman pur sang, zijn rugnummer blijft in de familie en wat zou een duo als Inzaghi-Maldini of Maldini-Seedorf wel niet kunnen betekenen voor AC Milan!

9 januari 2014 om 21:17

Maldini wilt volgens mij in het bestuur of scout worden. Hij had het wel ooit dacht ik geprobeerd bij Chelsea maar dat weet ik niet zeker.

9 januari 2014 om 21:55

Maldini is ooit door Carlo Ancelotti benadert, toen hij naar Chelsea ging. Hij wil alleen niet in het trainers vak. Het lijkt mij wel perfect als hij op de plek van Braida komt, dan kan hij het vak nog een beetje leren van Galliani en over een paar jaar zelf aan de slag.

10 januari 2014 om 12:09

Ja inderdaad, Maldini is een slimme man. Had hem liever als coach gezien. Maar het beste is dat hij natuurlijk gewoon terugkeert bij Milan. Daar hoort hij thuis. Dit had veel eerder moeten gebeuren.

Laat Seedorf maar gewoon eerst in Brazilië trainen. Inzaghi zit als anderhalf jaar bij de jeugd. Hij kent de talenten als de beste dus kan ook goed doorschuiven. Plus heb liever inzaghi als coach. Hoop dat dit een topcoach gaat worden

Ik heb juist ergens gelezen dat Spalletti van Zenit misschien de hoofdtrainer wordt. Het zou mooi zijn als hij dat ook daadwerkelijk doet en dat hij dan Seedorf en Inzaghi als assistenten meebrengt. Dan is Milan alweer een stap verder in het terugbrengen van oud-spelers en dan is Zenit van Spalletti af en kan men kijken of er eindelijk weer eens goed voetbal gespeeld kan worden...

Milan moet gewoon proberen een ervaren coach te halen, Inzaghi en Seedorf hebben te weinig ervaring om Milan nu te leiden. Spalletti is een goede coach en een goede optie, maar de beste is absoluut Prandelli. In vrijwel elk opzicht is Prandelli een perfecte coach voor Milan.

Hij heeft bij Fiorentina bewezen een goede clubcoach te zijn, hij doet het als bondscoach geweldig. Ook lijkt hij goed met Balotelli overweg te kunnen en Montolivo, die dit jaar niet geweldig speelt, was onder Prandelli een geweldige speler. Wat ik persoonlijk ook heel belangrijk vind is dat Prandelli een man met een goede uitstraling is en iemand die zich nadrukkelijk uitspreekt tegen zaken als Homofobie, Racisme, Matchfixing, dingen die in Italië helaas nog vaak genoeg voorkomen.

Ik zie Seedorf geen goede coach worden, laat hem zich maar lekker bezig houden

met zijn motor raceteam of zijn voetbalclub of anders.....zijn goede doelen projecten in Suriname.

Marco van Basten gaat ze weer echt laten voetballen hij houd van het spelletje kom anders naar NL Coys

Of ze stellen ze allebei aan, zowel Seedorf als Inzaghi. Manager en assistent

Inzaghi zou een goede spitstrainer zijn. Seedorf lijkt me bekwamer als assistent of hoofdtrainer

Ik zou voor Marco van Basten gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren