Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Seedorf: ‘Door mijn manier van leven kan ik omgaan met druk’

Laatste update:

Clarence Seedorf heeft sinds zijn aanstelling als trainer van AC Milan nog geen ommekeer teweeg kunnen brengen, maar zorgen maakt de Nederlander zich niet. De voormalig middenvelder houdt zich dan ook niet bezig met de ophef die is ontstaan omtrent de spelers Adel Taarabt en Mario Balotelli.

/

“Ik heb een manier van leven waardoor ik kan omgaan met druk”, tekent het ANP op uit de mond van Seedorf, die met Milan op de twaalfde plaats staat en woensdag uitkomt tegen Fiorentina. “Hierdoor ben ik altijd een winnaar geweest en ik zal dit niet verliezen. Ik sta op tijd op en werk hard. Alles wat ik doe, is in het belang van het team en van de resultaten”, benadrukt de coach, die onder vuur ligt in Italië.

Seedorf kreeg kritiek omdat hij Taarabt zondag tijdens het duel met Lazio op de bank zette, maar vindt het geen verkeerde beslissing om de Marokkaanse huurling een keer te passeren. “Er is niet één speler die geen enkele wedstrijd zal missen. Hij is sinds zijn komst in januari uitstekend begonnen hier, maar we kunnen niet verwachten dat hij de redder van Milan is”, vertelde de trainer in de Italiaanse media.

Seedorf kreeg zondag, toen zijn team met 1-1 gelijkspeelde tegen Lazio, ook nog te maken met een tweet van Balotelli, die net als Taarabt op de reservebank plaats diende te nemen. ‘Het leven zit vol met mensen die nep zijn. Vertrouw niemand (alleen je familie)’, twitterde het enfant terrible. Volgens de media in Italië had dit enigszins mysterieuze bericht naar alle waarschijnlijkheid te maken met het feit dat Balotelli buiten de basis was gelaten door zijn coach.

Denk je dat Clarence Seedorf nog lang trainer van AC Milan blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap niet waar die berichten van ruzie tussen Balotelli en Seedorf vandaan kwamen. In mijn ogen konden ze juist goed met elkaar overweg, zoals je zag op de training, wedstrijd waar balotelli scoorde en naar Seedorf wees etc.

25 maart 2014 om 13:33

Nja hij werd ook een keer gewisseld door Seedorf waarna hij op de bank zat te huilen, het is volgens mij gewoon een onevenwichtige jongen waar ook Clarence om mee moet weten te gaan.

25 maart 2014 om 16:09

omdat de media alles aan elkaar plakt !!

Mensen vergeten voor de gelegenheid even dat balotellie pas 23 jaar oud is en ook gewoon een mens die naast pro voetbal ook nog gewoon zoals de rest van de wereld mee doet met social media en dat soort zaken

Een tweet kan over zoveel mensen gaan of situaties de gene over wie het ging weet het wel als of balotelli geen andere mensen om zich heen heeft
en in ze prive leven geen andere zaken mee maakt

Mischien ging het wel over ze tuinman die hem opgelicht heeft
of weet ik veel wat

Misschien wat voor Ajax als De Boer naar Arsenal of Barcalona vertrekt?

25 maart 2014 om 15:42

Volgens mij heeft Seedorf niet zo heel veel meer met ajax. Paar keer uitgefloten, weggegaan mede door die salarisverdelingen enzo. Kan het natuurlijk mishebben

25 maart 2014 om 21:42

Hoezo, hij staat op het punt te mislukken bij Milan en is een ontzettende wijsneus?! Wat moeten we daarmee bij Ajax?
Alles staat lekker op de rails en gaat langzaam, maar zeker, steeds beter. Wat moet je dan met een onruststoker als Seedorf? Nee hoor, bedankt!

aan zijn toewijding en inzet twijfel ik zeker niet. tijdens zijn spelersloopbaan altijd bewezen dat hij een speler was waar de coach altijd op kon vertrouwen. Hopen dat hij dit kan gaan overbrengen op zijn spelersgroep want er lopen er i.m.o een paar rond die veel te veel met zichzelf bezig zijn. Ik zal geen namen noemen....er is een gebrek aan spelers die weten wat er nodig is. Nigel de Jong is een speler die voorop in de strijd gaat en ook Kaka legt er zijn ziel en zaligheid in...op dit moment lopen er teveel voetballers rond op Milanello die met zichzelf bezig zijn, wordt moeilijk om daar iets van te maken.

Ik geloof niet dat Balloteli hiermee hint naar Seedorf. Is al die respect opeens zomaar verdwenen van beide kanten? Wat Taarabt betreft, ja hij is een huurling met optie tot koop hoop ik maar voor ze. Seedorf kan niet wachten tot de zomerstop er is en het wk begint zodat de druk wat weg ebt van Milan. En hij achter de schermen zijn team kan smeden. It takes time people.

Zie het somber in voor seedorf als hij niet snel een goede reeks neerzet word hij het laantje uitgestuurd denk ik..

Bij Ac zullen ze moeten beseffen dat Seedorf met het materiaal dat hij heeft het echt niet zoveel beter kan doen.

Ik hoop zo dat Seedorf het als trainer net zo
Goed gaat doen als toen hij speler was.
Hij gaat het wel redden en het op de bank zetten van balotelli geeft alleen maar aan dat er van seedorf niemand groter en belangrijker is dan de club en het resultaat.

Als hij slim is vraagt hij of maldini volgend seizoen assistent wil worden. Kam Milan wel gebruiken 2 boegbeelden aan het roer.

Als men Seedorf daar de tijd zal geven ben ik ervan overtuigd dat hij ervoor zal zorgen dat Milan weer komt waar het hoort. Aan de top van het Europese voetbal. Die scorebordjournalisten denken dat je met materiaal wat niet echt wil een titel kunt winnen. Dat is helaas niet zo, en als de spelers die hen moeten vervangen van een veel minder niveau zijn dan ga je het gewoon niet redden. Ze zouden er goed aan doen om ervoor te zorgen dat Seedorf zijn werk af kan maken.

Ik vrees dat Seedorf te koppig is om trainer te zijn bij een club als Milan, dat als een circus word gerund.

Wat hij tot nu toe laat zien als coach is niet best..

25 maart 2014 om 13:40

Hij maakt alle fouten die je als beginnende trainer maakt joh. Hij is altijd koppig en betweterig geweest.

Hij is net zo goed als zijn materiaal hoor en dat materiaal is naar mijn mening niet best.

25 maart 2014 om 14:58

Koppigheid en betweterigheid zijn niet de dingen die je in een coach zoekt. Hij wilt totaalvoetbal spelen met een selectie waarvan de achilleshiel de verdediging is.. Hij zet een formatie met 2 middenvelders, wat ervoor zorgt dat de verdediging totaal niet beschermd word. Hij weigert hier ook maar voor één wedstrijd van af te zien en in te spelen op de situatie, naief is dat.

Daarnaast weigert hij de Sciglio op linksback te plaatsen zodat de twee sterkste backs kunnen spelen, nee hij blijft Emanuelson opstellen. Honda heeft nog geen enkele keer op zijn eigen positie mogen spelen, Aan Balotelli heb je erg weinig in een formatie waar hij de enige spits is, toch weigert hij Pazzini op te stellen. En als hij Pazzini dan opstelt, haalt hij Balotelli uit de basis..

Stelt elke week een ander cv-duo op, geeft willekeurig de captainarmband rond, geeft de vorige trainer de schuld van de huidige situatie, noemt zichzelf het antivirus, vertelt de curva dat hij 75% van de selectie niet wilt hebben (wat een manmanagement Clarence..). Maar bovenal zit er geen stijgende lijn in het spel of de resultaten.

Het feit dat Seedorf is aangesteld in plaats van een bewezen coach met ervaring die Milan uit dit dal kon trekken, zegt al genoeg over de club AC Milan in dit tijdperk.

25 maart 2014 om 15:32

Daarom zeg ik ook; hij maakt alle fouten die een beginnende trainer maakt.

25 maart 2014 om 15:51

Maar een trainer moet toch ook betwetirig zijn. Hij is immers de baas

25 maart 2014 om 15:55

Als je als beginnend coach al betweterig bent en geen advies wilt opvolgen, je formatie veranderen etc, dan zie ik het somber in voor Clarence de trainer.

25 maart 2014 om 17:01

De helft van de dingen die jij opnoemt zijn subjectief. Als hij nou vindt niet met 1 punt op het middenveld te moeten spelen, heeft hij overigens ook het materiaal niet voor, dan moet hij dat ook zeker niet doen, dat is toch zijn goed recht.
En laten we gewoon eerlijk zijn, Hij stelt de beste 11 spelers op die Milan heeft. Alles wat op daar achter komt is het net niet. En dat komt inderdaad door die koekenbakker die hiervoor de trainer was.

Die gasten bij Milan moeten gewoon eens wat harder werken en hun bek houden. Ze staan gvd 11e. Dat is toch niet de schuld van Seedorf

25 maart 2014 om 18:01

Seedorf kan onmogelijk weten dat een middenveld met 3 man minder goed bij de selectie past dan een middenveld met 2 man, als hij het niet uitprobeert. Vanaf zijn eerste wedstrijd als coach hanteert hij één formatie, één tactiek en die tactiek en formatie werken niet want Milan heeft al 5 wedstrijden niet gewonnen en meer dan 10 goals om de oren gekregen. Montolivo, de Jong, Balotelli, Honda, Kaka allemaal hebben ze geen baat bij de tactieken van Seedorf.

En de beste spelers stelt hij ook niet op hoor. Waarom niet Rami-Zapata als duo achterin? HIj weigert het simpelweg. Waarom Honda niet in de as proberen? Waarom niet Abate-de Sciglio als backs? Waarom geen Pazzini als blijkt dat Balotelli daar beter door rendeert?

Hou toch eens op 'dat komt door Allegri'. Denk je nou echt dat Allegri bij Galliani aan komt kloppen om netjes om een Muntari, Constant, Nocerino etc te vragen? Natuurlijk niet, absurd. Die man vraagt om een Hamsik en krijgt een Nocerino. Bij Milan moet je werken met wat je krijgt, als je eisen gaat stellen als trainer dan eindig je als Leonardo.

Zielig voor Seedorf als dit allemaal waar is.

Dat eeuwige "zichzelf ophemelen" van Seedorf begint me wel de keel uit te komen. Ik kan me goed voorstellen dat het de spelers ook de strot uitkomt, als hij constant maar op deze manier praat..
Ik denk dat hij het niet gaat redden bij Milan. En, eerlijk gezegd, begin ik het ook wel te hopen. Altijd maar datzelfde gelul..

Als de media schrijft dat Seedorf stiekem een vrouw is, geloven jullie dat dan ook?! Wees toch niet zo naïef!

Sinds Seedorf er is spelen ze veel beter voetbal. Natuurlijk zitten er nog fouten in. Maar die rotzooi van Allegri opruimen lukt ook niet op 1, 2, 3. De spelers moeten een volledig ander systeem gaan hanteren en dat vraagt tijd. Daar komt nog bij dat dit seizoen toch al verloren is en dan is de motivatie snel weg.

Wacht met oordelen tot volgend seizoen. Seedorf bouwt nu een motor bij Milan die vanaf volgend seizoen op volle toeren moet draaien. Momenteel vallen er hier en daar nog schroeven uit maar dat is maar normaal. De media doen er alles aan om Seedorf te destabiliseren omdat hij het traditionele, verdedigende voetbal van Italië overboord gooit en momenteel zonder succes. Als Juve stopt met winnen dan gaan ze Conte ook verwijten dat hij te aanvallend speelt.

Ik denk dat er hier veel mensen onzin vertellen omdat ze nog geen 2 wedstrijden van Milan gezien hebben onder Seedorf. Ga lekker Playstation spelen en hou je domme commentaar voor jezelf.

25 maart 2014 om 19:15

Nu die is aangesteld moet je hem steunen ook als Milan zijnde. Als hij voor het einde van het seizoen wordt ontslagen dan krijg je Palermo praktijken, dat moet je niet willen.

Maar waar haal jij vandaan dat er een stijgende lijn inzit sinds Seedorf is aangesteld? Ligt misschien aan mij maar is het niet logisch dat er kritiek komt op Seedorfs ieaalbeeld over voetbal als je naar de resultaten kijkt?

Het doet me denken aan Milan-Ajax eerder dit seizoen. Milan sleept gewoon knap het resultaat uit de wedstrijd met 10 man, mag het geld collecteren en bekert door. De Boer staat dan na afloop met een zuur gezicht voor de camera's te verkondigen dat Ajax toch echt verdiende door te bekeren. Seedorf deed hetzelfde na de wedstrijden tegen Juventus en Atletico. Heb ik persoonlijk niet zoveel mee. Resultaat spelopvatting. En dan hoop je als supporter dat de coach van zijn fouten leert maar Seedorf begint met dezelfde formatie en tactiek tegen Parma thuis en verliest 2-4.

Een motor bouw je met onderdelen die je in huis hebt, niet met onderdelen die je graag zou willen hebben. En ik kijk elke wedstrijd van Milan dus ik wacht met smart op je reactie.

Maar Seedorf stelt nog niet de beste op. Een van de belangrijkste spelers van Milan is EL Shaarawy(. Zou deze maand of volgende maand weer fit moeten worden. Verder stelt die Montolivo niet op en ik denk dat als je weer wilt dat hij fit word dat je hem dan ook wedstrijdjes laat spelen. Honda stelt hij bijna nooit op en Zapata ook nooit terwijl die heel veel beter is dan Bonera.

Ik vond Mexes trouwens wel weer heerlijk spelen tegen Lazio

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren