Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scouts BVB en Man United naar De Goffert: ‘Dat is het lot van deze club’

Laatste update:

NEC doet het met een vijfde plaats na twintig speelronden meer dan uitstekend in de Eredivisie, maar de keerzijde van de medaille is dat belangrijke spelers mogelijk worden weggekocht uit De Goffert.

/

De Gelderlander meldt dat scouts van clubs als FSV Mainz, Borussia Dortmund, FSV Frankfurt, PSV, Anderlecht, AA Gent, Lille, Girondins Bordeaux, Feyenoord én Manchester United dit seizoen al bij NEC op bezoek zijn geweest. Met name spelers als Anthony Limbombe en Christian Santos schijnen gewild te zijn.

Ernest Faber beseft dat NEC een handelshuis is: “Dat is het lot van deze club. Bij NEC kunnen spelers zich ontwikkelen. Ze kunnen doorgroeien en dan komt een transfer in beeld. Die heeft NEC ook weer nodig om door te groeien (…) Ik houd echt nog rekening met een roerige slotdag van de transferperiode”, aldus de trainer.

Denk jij dat Christian Santos deze week nog bij NEC vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alle Nederlandse clubs zijn handelshuizen..

30 januari 2016 om 13:24

Uhm, zeker. Echter is er wel een verschil tussen een clubs als PSV en Nec. NEC kan een speler écht niet behouden, omdat ze gewoon geen geld kunnen bieden. PSV heeft toch iets meer ruimte in het spelersbudget. Als NEC dus een niveau wil nastreven dat goed meedoet in de Eredivisie, hebben ze spelers als Limbombe en Santos nodig. Dat soort spelers zijn gemakkelijk te halen voor Psv, maar moeilijk te behouden voor Nec. En natuurlijk... PSV raakt ook weer haar beste spelers kwijt aan grote clubs uit het buitenland, maar dit gaat dan ook wel weer om andere bedragen dan NEC er voor krijgt.

30 januari 2016 om 16:11

Buiten Ajax en PSV geldt dit voor elke club. In mindere mate voor Feyenoord misschien maar daar blijft het bij.

Nu moet ik Zeggen, dat er bij nec ook echt diamenten rondlopen hoor. Prima werk van de club uit Nijmegen.

30 januari 2016 om 08:39

Bart van Ingen heeft absoluut bewezen dar hij met weinig geld leuke spelers binnen kan halen. Maar coaches zoals Brood en Faber hebben ook fantastisch werk verzet. Het sportieve totaal plaatje klopt op dit moment gewoon.

30 januari 2016 om 09:08

Weinig werk van Bart van Ingen, meer van Futuralis. Is een bureau dat van buitenaf is ingehuurd en zich bezig houdt met het scouten / aantrekken van spelers. Veel kritiek op geweest, omdat er teveel buitenlanders komen, maar t gaat prima.

30 januari 2016 om 09:25

Oké, dat wist ik niet. Blijkbaar toch lucratief om met zo'n organisatie in zee te gaan. Ofwel, een goed besluit.

30 januari 2016 om 09:47

Ja zij doen het goed. Alleen goedkope spelers kunnen ook altijd weer goedkoop weg. Daarom komen ze ook naar NEC. Maar ze verdienen er nu niet veel aan. Maar goed. Als ze zo doorgaan groeit de club hopelijk snel door.

30 januari 2016 om 13:01

Hiermee zeg je dus dat er in Nederland geen talenten rondlopen. Ik ben een andere mening toegedaan. En deze buro's zijn doorgaans gewoon zaakwaarnemers die goed hun zakken kunnen vullen en daarbij lekkere snoepreisjes naar het buitenland hebben i.p.v de Nederlandse velden af te lopen. Hier ligt ook een sleutel m.b.t. het Nederlands elftal wat daardoor minder presteert

30 januari 2016 om 13:26

Hiermee zeg dat hij dat niet. Alleen de talenten in Nederland zijn een stuk duurder dan de talenten uit het buitenland. Je moet ook aan je spelersbudget denken....

Zal ook wel voor die rechtsback zijn. Kane, dat vind ik een goeie speler!

Is Manchester United zo ver weggezakt joh?

30 januari 2016 om 11:44

Clubs als united deden dit ook in de succesjaren. Heeft niks met wegzakken te maken.

30 januari 2016 om 12:47

Ik denk toch dat jij je functie van niveaubewaker neer moet gaan leggen met dit soort reacties.

Kijk, topclubs hebben gigantisch veel scouts in dienst, die gaan werkelijk alle competities en clubs af. Ja, zo komen ze ook bij een boel clubs met het niveau van jouw reacties. De scouts van jouw geliefde Madrid doen dat ook, neem dat maar aan.

Als er nog iets is wat je niet snapt ben ik er voor je hoor.

1 februari 2016 om 19:17

Je provoceert erop los he Gloryhunter.

Ik zie het nog wel gebeuren dat meer clubs met een derde partij zaken gaan doen inzake scouting. Wie weet is dat goedkoper dan een eigen scoutingapparaat in de lucht te houden en je ziet bij NEC dat het nu wel werkt. Hopen voor ze dat het zo goed blijft gaan zou toch mooi zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren