Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Scorende Messi vestigt in kampioensduel PSG opnieuw twee bijzondere records

Laatste update:

Paris Saint-Germain wist zich zaterdagavond met een 1-1 gelijkspel tegen Strasbourg voor de elfde keer in de clubgeschiedenis tot landskampioen van Frankrijk te kronen. De Parijzenaren speelden ongeïnspireerd en Lionel Messi was nagenoeg onzichtbaar. De Argentijnse sterspeler zette de ploeg van trainer Christophe Galtier met een klein uur op de klok op voorsprong. Met zijn treffer én Franse landstitel vestigde de 35-jarige aanvaller maar weer eens twee fraaie records.

Het doelpunt tegen Strasbourg was alweer Messi’s 496e in een van de vijf grote Europese topcompetities. De wereldkampioen passeerde daarmee Cristiano Ronaldo, die in het shirt van Manchester United, Real Madrid en Juventus één keer minder trefzeker was. PSG kan de titel op 3 juni in het Parc des Princes met de fans vieren tijdens de slotwedstrijd van de Ligue 1 tegen Clermont Foot. Messi was dit seizoen tot nog toe goed voor 15 goals en 16 assists in 30 competitieduels.

Met de Franse landstitel breidde de 174-voudig international zijn palmares nog iets verder uit. Het was alweer de 43ste prijs uit zijn roemrijke carrière, waarmee hij op gelijke hoogte kwam met Dani Alves. De voormalig ploeggenoten zijn nu samen wereldrecordhouder als het gaat om het winnen van prijzen. Messi boekte dus weer een succes bij PSG, echter is zijn toekomst nog ongewis.

Begin deze maand pakten onder meer L’Équipe en transfermarktexpert Fabrizio Romano groot uit dat de creatieveling komende zomer in ieder geval uit Parijs gaat vertrekken. Messi beschikt bij PSG over een aflopend contract en staat in de nadrukkelijke belangstelling van zijn oude liefde Barcelona. De Catalanen beschikken momenteel echter nog niet over de financiële mogelijkheden om la Pulga transfervrij in te lijven. Messi zou ook al een aanbod hebben ontvangen van de Saudische topclub Al-Hilal, waar hij naar verluidt meer dan vierhonderd miljoen euro per jaar kan gaan verdienen.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu moeten we wel eerlijk zijn Messi is echt wel beter dan Christiano Ronaldo 😀

28 mei 2023 om 02:04

Hahaha na een ligue 1 met een elftal waarde dat hoger is dan alle andere teams bijelkaar, concludeer je dit hahaha

28 mei 2023 om 08:26

Nee hoor ik hoop dat dit sarcastisch was en hij het al jaren wist

28 mei 2023 om 11:56

Vind dat PSG best matig heeft gepresteerd dit jaar. In de CL weer helemaal nergens en 4 punten boven Lens. Lacazette schiet er even 28 in in de Ligue 1. Een huurling van Arsenal zonder ervaring op het hoogste niveau, schiet er 20 in.

Ronaldo dus volgend seizoen weer te bewonderen in een top-5 competitie, want dit kan hij gewoonweg niet accepteren.
Aldus mezelf, vooruitlopend op het nieuws van morgen.
Ontopic, ongelofelijk wat deze man presteerd en breekt, zal er ooit.......maarja dat vroeg men zich ook af na Cruijff,Pele en Maradona

28 mei 2023 om 09:21

Als hij nog even een jaartje wacht is de eredivisie misschien wel een top5 competitie. Dan heeft hij het wat makkelijker.

28 mei 2023 om 09:54

Topscorer L1 28doelpunten, ED 18 doelpunten. Hoezo makkelijker?

28 mei 2023 om 12:47

Maar die topscorer van de L1 verdient wel net zoveel, als de gehele ED bij elkaar. Is ook net wat gemakkelijker als je dat soort kaliber spelers om je heen hebt.

Wat een spelers die twee. Messi ook nog zelfs in minder wedstrijden geloof ik. Bizar.

28 mei 2023 om 09:47

51 wedstrijden minder dan de zogezegde beste doelpunten maker aller tijden.

Toch weer zo’n 30 goals/assists dit seizoen terwijl hij geen zak uitvoert. Stel dat hij 100 procent gemotiveerd was geweest……

Als hij Europa verlaat of met pensioen gaat zonder die 4 goals ff extra te maken, wordt ik gek. Tik nog ff die 500 aan!

28 mei 2023 om 08:10

komt goed, eindigt volgend seizoen bij Barcelona met een record van 555 op zijn naam . OF hij verkast naar Al-Hilal voor 555mil. Het is de een of de ander :D

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren