Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder wijst probleem aan en zoekt naar verklaring: ‘Dat was slecht’

Laatste update:

FC Twente had zondagmiddag zeker niet hoeven verliezen bij Feyenoord (3-1). Het team uit Enschede maakte het de thuisploeg bijwijlen erg moeilijk en kwam kort na rust ook op gelijke hoogte. Trainer Alfred Schreuder beseft dat er meer in had gezeten.

/

“Het eerste uur waren we zeker niet de mindere ploeg”, zei hij tegen FOX Sports. “Feyenoord had veel moeite om er doorheen te komen. Wij krijgen zes kansen, dan moet er meer dan één in. Dat was het probleem vandaag, het rendement moet omhoog.”

Na de goal van Orlando Engelaar kreeg Twente kansen om op 1-2 te komen, maar Feyenoord sloeg later twee keer toe en hield de punten daardoor in De Kuip. “Dat is gewoon slecht. Het kan niet gebeuren dat je het in zo'n korte tijd weggeeft. Dat is slecht en niet te verklaren”, aldus Schreuder. “Wij willen bij de eerste vijf eindigen en dat is nog steeds haalbaar.”

'FC Twente moet deze maand scorend vermogen inkopen'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

het probleem ben jij Schreuder!

18 januari 2015 om 18:05

Waarop baseer je dit?

18 januari 2015 om 18:10

intern wordt er naar elkaar gewezen dus begrijpen ze niet waar het probleem zit. We mogen Schreuder dit aanrekenen want hij is eindverantwoordelijk en mist duidelijk het lef om iemand keihard aan te pakken. Hij probeert niemand in de media af te vallen en dat is iets wat je soms juist moet doen om meer gif in de ploeg te krijgen.

18 januari 2015 om 19:32

Dankjewel voor je argumentatie

18 januari 2015 om 20:45

Wellicht o.a. op de reactie van Schreuder zelf:
“dat is gewoon slecht. Het kan niet gebeuren dat je het in zo'n korte tijd weggeeft. Dat is slecht en niet te verklaren”, aldus Schreuder. “

Volgens mij is het de taak van Schreuder om dit te verklaren om zo naar een passende oplossing te kunnen zoeken. Lekker simpel om alles bij de spelers te leggen terwijl meneer zelf de keuze heeft gemaakt om met een ander systeem te spelen wat uiteraard ook aanpassingstijd nodig heeft.

Castaignos geeft de verdediging de schuld, Schreuder de aanval. Gaat lekker daar.

Ik lach me rot, Castaignos geeft verdediging de schuld, Schreuder de aanval. Ze weten zelf niet eens waar het aan ontbreekt daar, wordt nog een spannende 2de seizoenshelft voor Twente dan op deze manier!

Nou ja wie de schuld is, iemand die een van die kansen mist, als Twente gewoon op 1-2 en 1-3 komt is het over.

depay halen voor de actie, kongolo als rots in defence en klaassen voor het karakter, cech ophalen bij chelsea met stand in vermeer. een goede spits ala luuk de jong of miss milik, des noods als het kan balotelli. wie weet dani alves transfervrij en als Cvm lars bender. toornstra als aanvulling zou ook niet verkeerd zijn, en alexis als rechtsbuiten. willems zal goed passen bij het spel, en wijnaldum voor loopvermogen. met deze versterkingen zul je een prima basis hebben, maar word je geen kampioen, want schreuder heeft gewoon niet de kracht om prestaties te leveren. correct me if im wrong

18 januari 2015 om 18:15

Je slaat de spijker op z'n kop. Weg met die eeuwige assistent want hij mist "natuurlijk leiderschap"

18 januari 2015 om 18:17

Je mist hoofdletters en je zinsopbouw leest niet lekker. Let op je interpunctie. I'm of I am ipv im. Consider yourself corrected.

18 januari 2015 om 18:42

Sorry professor dat niet iedereen op een voetbal forum die even snel een reactie typt, voldoet aan jou hoofdletter en komma behoeftes, maar als je het niet kan lezen hoeft dat niet.

We moeten vooral Schreuder vervangen. En een goede centrale verdediger, die tevens leiding kan geven, aankopen.

18 januari 2015 om 20:17

Aankopen...denk dat er niks word gekocht.. twente kan alleen maar wat verkopen ze hebben geen geld duzz.. helaas volgend jaar hopelijk beter

Sorry hoor maar als je die mokthar zag invallen wat was die slecht zeg

18 januari 2015 om 18:17

Die mokthar heeft volgens mij amper wat laten zien bij Twente sinds hij daar is gekomen. Net als die Kusk.

Deze selectie is gewoon vele malen minder dan afgelopen jaren. Evenals de trainer. Dus ja een plek buiten de top 5 kan dan heel makkelijk. Maar zolang er financieel niks kan, komt dat er ook niet op het veld. Denk dat we nog even paar jaar moeten wachten tot het financiële zooitje is opgeruimd voordat we weer naar boven kunnen kijken.

18 januari 2015 om 18:59

Hmm, er kan financieel niks maar een speler als zyjech, zogenoemde topper, wordt wel gehaald. Ik heb het gevoel dat dhr munsterman in de loop der tijd tegen problemen aan gaat lopen. Ongeacht het feit dat er investeringsmaatschappijen mee gemoeid zijn.

18 januari 2015 om 19:43

Helemaal niks kopen, dat kunnen we ons helemaal niet permitteren. Gewoon een pas op de plaats maken nu. Financieel weer gezond worden lijkt mij nu wel wat belangrijker.Dat gaat wel ten koste van de stand maar dat is nu niet anders.Daarbij geloof ik dat je met deze selectie ook wel bij de eerste 5 moet kunnen komen.

18 januari 2015 om 19:53

Alles wat jij nu zegt ben ik het mee eens. Sterker nog, met dit materiaal hoor je top 3 te eindigen. Dhr schreuder is eindverantwoordelijke, dus die mag best verantwoordelijk worden gehouden voor de huidige klassering. En qua geld hoop ik dat munsterman jouw visie gaat delen, anders kan het nog wel eens vervelend af gaan lopen.

Het enige wat FC Twente aan moet kopen is een nieuwe trainer. Altijd trainen, spelen en opleiden binnen FC Twente in een 4-3-3 systeem en de heer Schreuder gaat het weer anders doen. Wederom zijn vriendjes Engelaar en Schilder opstellen die wekelijks aantonen dat ze het niveau niet meer aan kunnen. Al speelde Engelaar vandaag niet slecht, een Ebecillo is natuurlijk veel beter. De hele week roepen dat Bilal Ould Chikh speelminuten gaat maken omdat hij de creativiteit en acties heeft die Fc Twente nodig heeft, maar als puntje bij paaltje komt weer niet op gaat stellen. Gewoon Corona en Bilal op de vleugels en Castaignos in de spits. Zyech op 10, tesamen met Mokotjo en Ebecillo op het middenveld. Achterin met Koppers, Bjelland, Lachman en Martina. En natuurlijk met Stevens in het doel. En niet onnodig tikje breed en terug, maar proberen binnen 2 a 3 balcontacten de bal te krijgen bij Zyech of een van de aanvallers. Dan heeft dit Fc Twente echt wel kwaliteit genoeg om nog vierde dit seizoen te worden.

19 januari 2015 om 02:00

Je weet dat Feyenoord met veel strijd en passie zal spelen in de Kuip. Een 532 opstelling is dan mee gaan en een soort opportunistisch vecht voetbal van Feyenoord. Een scheidsrechter zal dan minder makkelijk voor Twente fluiten, zeker niet in de Kuip. Kort en scherp dekken voor de verdedigers kan wel door Feyenoord maar is riskant voor Twente. Dat weet je van tevoren. Mclaren zei ooit dat de Tomtom een fout had gemaakt omdat ze bij een rugby wedstrijd waren uitgekomen.

ik wijs het probleem aan; Schreuder.
Constant verkeerde keuzes en beslissingen, verkiest controle boven aanval tjah dan kom je niet veel verder dan gelijke spelen of verlies punten. Joop heet hem een mooie selectie gegeven maar hij jaagt het publiek de veste uit. jammer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren