Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder weet eindelijk af te rekenen met dramatische reeks

Laatste update:

Alfred Schreuder is er na zeven wedstrijden eindelijk weer eens in geslaagd om met TSG 1899 Hoffenheim een wedstrijd te winnen. Hoffe versloeg in eigen stadion 1.FC Köln, waar Kingsley Ehizibue in de basiself speelde, met 3-1. Schalke 04 zette zijn dramatisch reeks daarentegen voort met een 2-1 nederlaag tegen degradatiekandidaat Fortuna Düsseldorf. FSV Mainz 05, met Jeffrey Bruma en Jean-Paul Boëtius, speelde in Berlijn met 1-1 gelijk tegen Union Berlin.

TSG 1899 Hoffenheim - 1.FC Köln 3-1
Het Hoffenheim van trainer Alfred Schreuder was bezig aan een dramatische reeks en had voorafgaand aan de wedstrijd tegen Köln al zeven wedstrijden niet gewonnen. Hoffe heeft in principe nog zicht op een Europees ticket, al moet daarvoor wel een achterstand van drie punten op VfL Wolfsburg worden goedgemaakt. De formatie van Schreuder had in de recente wedstrijden tegen Hertha BSC (0-3 nederlaag) en SC Paderborn (1-1) problemen met scoren, maar tegen Köln werd al na elf minuten spelen het net gevonden. Op aangeven van Jacob Bruun Larsen tekende Christoph Baumgartner voor de openingstreffer. Toen Sebastiaan Bornauw na 26 minuten spelen een rode kaart kreeg, leek de thuisploeg helemaal op rozen te zitten.

Kort voor rust zag Baumgartner nog zijn tweede treffer van de avond geannuleerd worden wegens buitenspel, maar al snel in de tweede helft verdubbelde hij wel de marge. Toen de twintigjarige Oostenrijker twee minuten later als aangever fungeerde bij het doelpunt van Steve Zuber, leek de wedstrijd gespeeld. Doordat Hoffenheim ook met tien man kwam te staan na een tweede gele kaart voor Benjamin Hübner en Florian Kainz de 3-1 aantekende, keerde spanning voor even terug in het duel. Zeker toen Köln een kwartier voor tijd nog een strafschop kreeg. Mark Uth zag zijn penalty echter gekeerd worden door Hoffenheim-doelman Oliver Baumann, waardoor een spannende slotfase uitbleef.

Schalke 04 - Fortuna Düsseldorf 2-1
Voor Schalke 04 verloopt de hervatting van de Bundesliga voorlopig dramatisch. De formatie van trainer David Wagner leed voorlopig forse nederlagen tegen Borussia Dortmund (4-0) en FC Augsburg (0-3) en ging woensdagavond op bezoek bij laagvlieger Fortuna Düsseldorf. Schalke scoorde slechts twee keer in de laatste zes wedstrijden, maar brak een kleine tien minuten na rust wel de ban in de Esprit Arena. Bastian Oczipka bediende Weston McKennie, die de eerste Schalke-treffer in 81 dagen tegen de touwen kopte.

In een tijdsbestek van vijf minuten gaf Schalke de wedstrijd vervolgens echter volledig uit handen. Rouwen Hennings tekende tien minuten na de openingstreffer voor de gelijkmaker, waar Schalke-doelman Markus Schubert er niet gelukkig uitzag. Met 68 minuten op de klok bracht Kenan Karaman de 2-1 op het scorebord, een klap die Schalke uiteindelijk niet meer te boven wist te komen. Fortuna Düsseldorf pakte daarmee dure punten in de strijd tegen degradatie en nadert FSV Mainz tot op één punt.

1. FC Union Berlin - FSV Mainz 05 1-1
Ondanks de complete oorwassing door RB Leipzig (0-5 verlies) behielden Jeffrey Bruma en Jean-Paul Boëtius hun basisplaats bij Mainz 05; Jeremiah St. Juste was wel afwezig door een blessure. De bezoekers namen in de dertiende minuut de leiding, toen een lage voorzet van Leandro Barreiro door Bote Baku op de rand van de zestien werd binnen geschoten: 0-1. Een vrije trap van Union-Berlin-aanvaller Marcus Ingvartsen, die doelman Florian Müller verraste in de korte hoek, betekende na ruim een half uur de gelijkmaker: 1-1. De ploeg uit Berlijn moest snel daarna verder met tien man, omdat Robert Andrich voor een oliedomme overtreding zijn tweede gele kaart kreeg. Mainz ging in de tweede helft op zoek naar de winnende treffer, maar het tiental van Union Berlin kwam behoudens een gevaarlijke poging van Jean-Philippe Mateta niet meer in de problemen.

Overige uitslagen:
FC Augsburg - SC Paderborn 0-0

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha dat schalke zeg. Je zal maar 2-1 achterstaan, al met 5 verdedigers spelen, 1 afbreker op het middenveld hebben en vervolgens al je enigszins aanvallende spelers wisselen. De laatste nota bene een spits voor een centrale verdediger. Wat een vreselijk armoedig zooitje en wat een onkunde vanuit de staf. Als die zo doorgaan gaan ze gwn alles verliezen voor einde seizoen

27 mei 2020 om 22:39

Dat willen ze ook. Bestuur en supporters liggen overhoop. Bestuur wil dat de prof tak los komt van de club en percentages van de prof tak (zoals bij bayern?) Verkoopt bij Gazprom, Veltins en nog 1 partij om dat te inversteren. Probleem is dat de supporters dat niet willen en dat blokkeren. Dus kan er niet geïnvesteerd worden.

http://schalke-unser.de/ausgaben/nummer-22-199905/schalke-bleibt-unser-der-fc-schalke-04-darf-keine-aktiengesellschaft-werden/

27 mei 2020 om 22:47

Als dit gebeurt, waar ik wel voorstander van ben overigens, vind ik wel dat het bestuur ook vervangen en geprofessionaliseerd moet worden, anders schiet je er nog niets mee op en wordt het geld straks weer verkeerd uitgegeven. Dan heb ik het over personen als Clemens Tönnies en Peter Peters.

27 mei 2020 om 22:52

haha okee dat klinkt niet goed idd. Of ze daarom ook wedstrijden willen verliezen weet ik niet. Is denk een grote mengelmoes van een laffe behoudende tactiek, een tekort aan creatieve spelers en een algeheel tekort aan motivatie. Heb voor deze corona tijd helaas weinig gezien van schalke, anders waren er miss betere verklaringen voor te vinden waarom het nu niet loopt

27 mei 2020 om 23:03

Dat Clemens dan vertrekt of niks te zeggen heeft zal het niet worden. De derde koop partij is Tönnies Holding, (vlees bedrijf).

Ze zullen niet expres verliezen maar door wat er nu gebeurt drijven wel meer supporters naar de kant van het bestuur. Die zeggen gewoon zonder inkomen geen investeringen en zonder dat geen top voetbal. De huidige fan base is gewoon niet genoeg om de club te laten inversteren en zonder dat zakt de club af en wordt het lastig de club te laten sponsoren voor veel geld. Gewoon economische cirkel - kijk naar HSV.

Die panna van Matondo was dan ook wel het hoogtepunt van de wedstrijd voor Schalke. Wat een drama. Er zit ook gewoon geen enkele puf in. Ook die keeper, alweer slecht. Ik zou als coach toch het hele kleedhonk verbouwd hebben. Je wordt gewoon in de maling genomen door die jongens...

Ik snap echt niet hoe Alfred schreuder het zover heeft geschopt om trainer te zijn van een mooie club als Hoffenheim.

28 mei 2020 om 00:51

Vergeet niet dat Ten Hag al zijn successen aan hem te danken heeft : ... aldus Schreuder :/

28 mei 2020 om 07:51

Hoffenheim een mooie club? Kan er nu al 16 in de Bundesliga opnoemen die mooier zijn,je vind Leipzig zeker ook een mooie club?

Dit Schalke gaat natuurlijk geen enkel punt meer pakken dit seizoen en hooguit 2 goals maken (uit standaardsituaties). Ik ben er echt helemaal klaar mee. Ik zou echt niet meer weten hoe dit nog kan verbeteren binnen enkele maanden, dus ik bereid me al voor op een degradatie volgend seizoen. Er is totaal geen zelfvertrouwen bij de spelers, zelfs niet na een voorsprong blijkt dus vandaag. Ik snap dat er veel blessures zijn, maar 25% balbezit en 5 man achterin tegen Düsseldorf?? Kom op zeg. Je kunt wel weer de trainer eruit gooien, maar de volgende houdt het ook geen jaar vol. De club is echt dood van binnen. HSV 2.0

27 mei 2020 om 23:16

Het is ook gewoon een matige selectie (voor zo'n grote club). Er zaten altijd wel een paar leuke spelers tussen, maar nu zijn ze er niet of ze laten zich niet genoeg zien. Doodzonde, mooie club.

27 mei 2020 om 23:29

Ff beseffen dat hun gwn paar jaar geleden cl speelde

27 mei 2020 om 23:38

Vorig jaar nog laatste 16 van de Cl gehaald.

28 mei 2020 om 15:50

Daar heb je weer zo'n 'besef dit' type. Praat gewoon normaal. Alsof het niet vaker gebeurd dat een club een jaar na CL een seizoen inzakt.

Schalke wordt een nieuwe 'Fallen giant' Ze gaan volgend jaar Werder, Stuttgart, HSV en Kaiserslautern achterna verwacht ik. Toch zonde dat zoveel grote, mooie Duitse clubs zo zijn afgegleden. Denk ook wel dat weinig mensen liever Mainz, Augsburg, Paderborn etc in 1.Bundesliga zien, dan HSV, Stuttgart, Kaiserslautern.

28 mei 2020 om 15:53

Haha dat zie ik niet gebeuren. Wat er nu gebeurd is juist een beetje typisch Schalke. Goede seizoenen afwisselen met een seizoen vechten om lijfsbehoud.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren