Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder reageert op vermeende interesse in Braithwaite: ‘Interessante naam’

Laatste update:

Er staat bij Ajax nog het een en ander te gebeuren in het restant van de transferwindow. De Amsterdammers sloegen met onder meer Brian Brobbey, Owen Wijndal en Steven Bergwijn al verschillende keren toe, maar hebben de selectie nog niet rond. Zo moet er onder meer nog een tweede spits komen. Voetbal International legde Alfred Schreuder de naam van Martin Braithwaite voor, de Deen met wie hij samenwerkte bij Barcelona. De oefenmeester van Ajax noemt het 'een interessante naam'.

Ajax heeft met het vertrek van Sébastien Haller niet alleen ingeleverd op doelpunten. Volgens Schreuder had de naar Borussia Dortmund vertrokken aanvaller het in zich om 'gevaarlijk te zijn vanaf de flanken'. "Ajax speelt zeker in de competitie veel op de helft van de tegenstander. Dan is het niet slim als je niet zo'n type in de selectie hebt. We zijn aan het kijken, maar eenvoudig is het niet. Je zoekt een hele specifieke speler en ook nog eens in een specifieke rol. Als je nu naar ons elftal en spelers in de aanval kijkt, is het lastig voor zo'n jongen om in de basis te komen. Een jongen van 25 á 26 jaar zal dat niet snel doen, zo'n rol", aldus Schreuder.

"Voor een trainer is het fijn om een targetman te hebben, die je kan inbrengen in de laatste fase van een wedstrijd. Hij moet ook wel aan bepaalde kwaliteiten voldoen. Met Haller zijn we wel een bepaalde spits kwijtgeraakt, die gevaarlijk is vanaf de flanken." Schreuder vergelijkt de rol van de nieuwe spits met die van Klaas-Jan Huntelaar toen hij terugkeerde bij Ajax. Of Luuk de Jong bij Barcelona. "Braithwaite vind ik een interessante naam, maar dat is niet echt een pinchhitter. Dat vind ik meer het type Brobbey. Als bij ons niets gebeurt, denk ik niet dat zo'n type zal komen. Ik wil Martin, die ik overigens niet heb gesproken, op voorhand niet direct al definitief doorkruisen. Maar we zoeken meer een stormram."

Volgens Schreuder moet zijn nieuwe aanvaller ook vanaf het begin kunnen starten. Bovendien moet hij kopsterk zijn. "Zeker bij ons, als je de ruimtes ziet waarin we spelen, is het heel fijn om een kopsterke spits erbij te hebben. Hoe vaak heeft Luuk de Jong afgelopen seizoen Barcelona wel niet gered? Aan het begin werd zijn aankoop bekritiseerd, maar later droegen ze hem op handen daar", aldus Schreuder. "Dat heb ik ook geleerd, en dat voel ik echt zo: dat ik hoop dat het lukt, maar zo niet, dan zullen mensen zeggen: stom dat je Haller hebt laten gaan. Maar we hebben nu de tijd om te zoeken en dan moeten we er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Dat doen we ook. En als we straks geen spits hebben die de ballen erin kopt, moeten we het op een andere manier oplossen."

Is Martin Braithwaite de spits waar Ajax voor moet gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wj hebben een Braithwaite gehuurd, nu denken ze bij Ajax dan kunnen wij niet achter blijven zonder een Braithwaite.

23 juli 2022 om 09:21

Volgens mij heet die van ons alleen wel Brantwaith, kan zijn dat ik het verkeerd gelezen heb dus pak me er niet op haha.

23 juli 2022 om 09:28

Die van ons heet wel Braithwaite

23 juli 2022 om 09:34

Nee Branthwaite. Leer je club en spelers kennen. 😉

23 juli 2022 om 09:48

Haha dit is inderdaad erg pijnlijk. Beiden kunnen er overigens geen klote van, dus ik hoop dat wij zo verstandig zijn om deze man niet te halen en voor een rechtsback te gaan.

23 juli 2022 om 09:50

@Lampen, breng je nieuwe shirtje maar weer terug. Verkeerde spelling helaas.

23 juli 2022 om 09:58

@JizZzy, "Beiden kunnen er overigens geen klote van". Jij hebt dus al gezien dat de huurling van PSV er niets van kan? Vertel me even in detail wat er allemaal mis is met hem, aangezien je blijkbaar vele wedstrijden van hem hebt gezien. Of begrijp ik je nou verkeerd?

23 juli 2022 om 10:33

Zijn dus blijkbaar niet zo heel veel wedstrijden van te zien omdat hij weinig minuten kreeg bij een degradatiekanditaat. En het is nou niet zo dat Everton de meest geweldige centrale verdedigers heeft. Het is dus vrij simpel om in te schatten dat deze speler geen Champions League niveau is.

23 juli 2022 om 10:40

Waarom heten ze gewoon niet allemaal kees, Piet of klaas. Al die moeilijke namen.

23 juli 2022 om 10:45

@Jaap-Pieter, tussen CL-niveau en "er geen klote van kunnen" zit wel even een wereld van verschil, dat besef je zelf hopelijk ook wel. Mijn vraag is derhalve nog niet beantwoord.

23 juli 2022 om 11:06

@lampen: Dit gebeurt als je goedkoop probeert te shoppen. Je ziet je favoriete schoenen voor minder dan de helft van de prijs. Je schrikt en stapt direct op af om ze te kopen. Thuis pak je ze uit, bekijkt ze en opeens lees je "air Jorden".

23 juli 2022 om 13:38

Martin is toch niet zon moeilijke naam? Lutsharel of deyovaisio oid vind ik wel moeilijke namen

23 juli 2022 om 09:22

Heb je het artikel gelezen? Daar staat "ik wil Martin, die ik overigens niet heb gesproken, op voorhand niet direct al definitief doorkruizen. Maar we zoeken meer een stormram."

Hij zegt dus eigenlijk gewoon op een nette manier dat ze hem niet willen.

23 juli 2022 om 09:30

Oke Lampie, jullie zijn altijd die eerste hè. Behalve einde van het seizoen. 😁

23 juli 2022 om 09:42

24 uitzonderingen dus

23 juli 2022 om 10:16

Ja precies, Branthwaite of Braithwaite, wat maakt het uit.

23 juli 2022 om 10:19

Als je goed leest, en dat is soms lastig, zie je dat hij NIET het type Braithwaite zoekt maar een stormram.

Dus omdat psv er een heeft, wil Ajax er ook een

23 juli 2022 om 09:28

Nu geeft Schreuder indirect een compliment aan psv (goede aankoop Lde Jong) en verder geeft hij haarfijn een logische verklaring over oa Braitwait en in Eindhoven denken ze gelijk weer dat Ajax psv na wil doen.. Ajax zal zeker naar psv kijken en zien dat psv bezig is een goed team op de been te krijgen. Nu is het aan Ajax om een beter team te smeden. Ik denk dat deze transfer periode de eredivisie weer een stapje verder brengt. Psv Ajax en toch ook Feyenoord worden imo sterker.. benieuwd naar oa Twente (gister schalke versloeg)

23 juli 2022 om 09:42

Hij maakte een grapje hé.... en Ajax had al een beter team, was eerder andersom. In het begin van deze transfer periode leek het er ook op dat Psv hele goede zaken deed, zeker ook tov van Ajax, maar dat hebben ze in Amsterdam snel goed gemaakt. Maar een beter team betekent niet direct ook het kampioenschap. 😉

23 juli 2022 om 09:59

@Romarky, eens. In het begin keek ik naar de versterking van PSV en had echt zo iets ajax moet opassen want PSV is heel hoe bezig. En toen ging Ajax los en werd ik weer wat gerustgesteld. Wel vind ik dat ze beide te weinig oog houden voor de verdediging. PSV haalt een sterke keeper, waar Ajax het doet met een Rookie en twee veteranen en PSV legt weer iets te veel noodverbanden aan in de verdediging, waar Ajax de boel dan wel fatsoenlijk lijkt te houden , op de rechtsback na (tenzij daar alsnog een speler voor komt).

23 juli 2022 om 10:12

@ninjakai Achteraf ben ik ook wel verbaasd dat Ajax niet nogmaals de knip trekt voor een goede rechtsback, de overweging om nou juist daar de jeugd de kans te geven is opmerkelijk, want Rensch is niet het grootste talent. Psv is volgens mij weer ouderwets aan het beknibbelen of hebben echt de overtuiging dat het voldoende is achterin. We gaan het meemaken.

23 juli 2022 om 10:14

Heino Herlich. Ik denk dat er dit seizoen wel een paar clubs zijn die zich gaan verslikken in Twente. Heeft een goed team en wilskracht. Schat ze zeker niet veel minder in dan Feyenoord en AZ.

23 juli 2022 om 10:29

@romarky Misschien komt er nog wel iemand voor Rensch. Ik vind overigens niet dat Ajax op alle vlakken een beter team heeft. Ik ben jaloers op Sangare. Jullie hebben een keeper die verder is dan Gorter en langer meekan dan Wapenaar. Met Luuk heb je sws 20-25 doelpunten en met Brobbey is dat nog aftasten.

23 juli 2022 om 10:40

@Bobson Eens hoor dat Psv op een aantal posities zich erg sterk heeft verbeterd en dat ze niet onder doen voor Ajax, maar wat een geweld de afgelopen weken vanuit Amsterdam, daar kan geen andere Nederlandse club aan tippen. Maar het gevaar bij Ajax is vooral verzadiging, kunnen Blind, Tadic, Klaassen, etc. het nog opbrengen in de Eredivisie. En ik denk dat niemand zich zorgen hoeft te maken over Brobbey, een Ajax in vorm is voor elke spits een garantie op goals.

23 juli 2022 om 13:44

Tadic? Hoe durf je tadic te noemen in dat rijtje? Kan hij het nog opbrengen? Als er iemand vooraan staat op het slagveld is het tadic wel. Als iemand voorop gaat in de strijd dat is dat ook tadic. Hij speelt voor z’n droomclub. Houdt van Ajax en wil door denderen. Ga hem niet in dat rijtje zetten aub.

23 juli 2022 om 14:25

Grappig inderdaad dat Tadic vaak al half wordt afgeschreven. En Klaassen? Gebaseerd op niets, twee strijders en nog hartstikke fit. Ik denk dat Ajax niet zo gefixeerd is op psv als sommigen hopen, die doen gewoon lekker hun eigen ding en dat pakt al jaren goed uit.

23 juli 2022 om 11:51

PSV heeft geen speler die Braithwaite heet gehaald.

Lijkt me nu niet een goede stormram, je hebt iemand nodig met lengte en kopkracht dat mis je nog in de huidige selectie. Deze jongen zal niet geschikt zijn voor het type spits wat Ajax nog zoekt. Lijkt me niet dat deze jongen gaat komen (mag ik althans hopen).

23 juli 2022 om 09:42

Ajax heeft al iemand met kopkracht, namelijk Kudus. Hij stond tegen Red Bull Salzburg de eerste helft in de spits en scoorde op aangeven van Bergwijn met een goede kopbal.

23 juli 2022 om 09:45

Een kopgoal in de vrije ruimte of een kopduel winnen in een overvol strafschopgebied zijn alleen wel twee verschillende dingen.

23 juli 2022 om 09:56

@Futures, je maakt een grapje hoop ik? Kudus is 1.77m en daarmee alles behalve een stormram of een pinchhitter. Grap van de dag

23 juli 2022 om 10:37

Het ging mij om kopkracht.

23 juli 2022 om 11:57

Je baseert kopkracht op een enkele goal in een oefenduel? Sorry, maar je opmerking gaat nergens over

23 juli 2022 om 10:05

Ik zat te denken aan Andreas Cornelius, grote sterke Deen die wel in dat plaatje past. Heeft alleen nog wel een meerjarencontract bij Trabsonspor geloof ik

Is die Italiaanse Spits Belloti niks, 28j is zelfs Transfervrij speelde afgelopen jaren bij Torino, scoorde in Italië toch altijd flink wat doelpunten, zelfs in de Italiaanse selectie, misschien is dat een goeie optie🤔🤔🤔 zag deze staan op www.transfermarkt.nl bij spelers die beschikbaar waren, dus vandaar kom ik met deze naam.👍

23 juli 2022 om 09:43

Zou wel een hele goede optie zijn!

23 juli 2022 om 09:46

Hij maakt op zich wel oorlog en werkt hard, maar zal in een volle zestien geen kopduels voor je winnen. Is ook niet heel erg groot helaas. Hij is beter als hij wat meer ruimte heeft

23 juli 2022 om 10:48

Is zeker een goede optie. Maar er zijn geruchten dat hij gaat tekenen voor As Roma. Dus vermoed niet haalbaar voor Ajax, helaas

23 juli 2022 om 12:18

Is dat Andrea Belotti? Hoe kan die in vredesnaam transfervrij zijn? 🧐

23 juli 2022 om 13:18

Heeft zijn contractverlenging bij Torino afgewezen.

Serieuze concurrent voor Tadic.

Jørgen Strand Larsen halen die is jong en sterk en kan vanaf het begin beginnen.

23 juli 2022 om 09:40

Weet niet als hij de kwaliteiten heeft voor ajax maar geen verkeerde gedachte

23 juli 2022 om 09:45

Dat is zeker geen slechte optie . Maar blijf erbij dat Ajax Luuk de Jong had moeten halen voor 3 miljoen koop je geen betere. En is vaak in grote wedstrijden goed. Bijkomstig voordeel is dat PSV hem niet had gehad. Die had mooi met Brobby kunnen afwisselen want die gaat echt niet alles spelen. Wordt sowieso erg druk bij Ajax voorin. Want Anthony is er ook nog. En waar ga je Bergwijn neerzetten. Want volgens mij speelt Tadic alles. Schreuder mag aan de bak.

23 juli 2022 om 10:42

Luuk de Jong heb je zeker Europees niks aan. In al die jaren heeft hij Europees echt zelden gescoord. Is leuk voor de Nederlandse competitie. Ik begrijp daarom niet waarom psv niet investeert in een meevoetballende spits. Ajax heeft nu wel wat opties om mensen In de spits te zetten dus ik snap wel dat ze specifiek een stormram zoeken en dus rustig rondkijken.

23 juli 2022 om 11:25

Dan laat je Luc toch op de europese bank. Voor de eredivisie voldoet hij prima. Nu heb je blessureBrobby tot eerste spits gebombardeerd en moet je zoeken naar iemand die dan nog wil komen.
Brobby eerste spits is gewoon dom, onkunde, blindheid of hoe je het noemen wilt. Hij scoort er 6 in september en vanaf oktober zit hij weer te revalideren. Ik zie dit somber in en ja ik hoop dat ik supervet ongelijk krijg.

Mijn vertrouwen in Schreuder neemt meteen af. En dat vertrouwen was al niet erg hoopvol. De namen die Schreuder als targetman bestempeld zijn m.i. nou juist net spelers die je als pinchhitter moet gebruiken. Ajax heeft veel meer aan een type spits die wel mee kan voetballen (a la Brobbey). We hebben afgelopen seizoen kunnen zien dat als een Haller niet scoort het ook meteen niks was wat betreft het voetbal, terwijl het voetballend beter liep met Brobbey. Dan zou je als tegen argument kunnen geven dat Haller veel doelpunten scoorde de eerste helft van de competitie, maar het is een gegeven dat een spits niet altijd scoort en ook wel eens droog staat. Iets wat Haller ook heeft bewezen. Liever dus een een spits die wel mee kan voetballen dan een one-trick pony.

23 juli 2022 om 09:42

Misschien kan Ajax weer een speler van Leipzig huren. Sorloth. 😏

Absoluut niet, maar zoals hierboven ook al gezegd wordt, lijkt hij netjes te zeggen dat het geen optie is

30 mil dan is hij voor jullie. Krijg je er ook nog een Spotify premium account bij

Als Ajax nog een Rechtsback/spits haalt hebben ze echt een top selectie enorm veel kwaliteit en kwantiteit. Dan kan er een speler een keer wegvallen maar heb je nog steeds zoveel goede opties. Goed werk geleverd door H2

Even out of the box denkend, maar de spits van ADO die verheydt is een hele goede kopper! Die kan je voor 1 á 2 miljoen zeker ophalen en kan je gebruiken als stormram!

23 juli 2022 om 10:21

Hij wil iemand die eventueel 90 minuten lang kan spelen, dat kan Verheydt niet op Ajax tempo.

23 juli 2022 om 10:59

Haha Verheydt in een Ajax shirt zou wel het meeste lachwekkende ooit zijn. Kan werkelijk helemaal niks behalve beuken

23 juli 2022 om 11:23

Dit geeft mij Dimitri Bulykin vibes.

23 juli 2022 om 12:43

Wat een onzin, gewoon de beste spits uit de KKD, prachtige karakter voetballer. Enige wat natuurlijk lachwekkend zou zijn is om zo'n echt rauwdouwer ras Hagenees in een Ajax shirt te zien.

23 juli 2022 om 12:42

Heel gezonde gedachte hoor Trobiii, zou makkelijk mee kunnen bij iedere club in de eredivisie (bij de top als pinchhitter maar bij alles onder de subtop als eerste spits) een perfecte oplossing zijn. Helaas voor jou is Verheydt een ras Hagenees, net nog verlengt en zeker geen ambitie om ooit voor Ajax te spelen.

Heeft Ajax geen jeugdopleiding meer. Dat er alléén maar gekocht wordt. Waarom bestaat die nog als ze alleen maar kopen tegenwoordig.

23 juli 2022 om 10:03

Hoeveel middenvelders hebben ze gekocht dan? Is toch echt een basisspeler vertrokken naar Bayern en 13e man Labyad is er op niet meer.

23 juli 2022 om 10:21

Blind, Klaassen, Brobbey, Taylor, Timber, Rensch, Regeer is allemaal eigen jeugd, of sommige nou teruggekocht zijn of niet. Bij PSV kan ik alleen Gakpo noemen vd basiself.

23 juli 2022 om 10:30

@Oortap, dan vergeet je bewust of onbewust Teze en Obispo te noemen. Bovendien heb je nog Madueke en Mauro die al enige tijd in Nederland zijn en tot jeugdspeler gerekend kunnen worden. En dan nog Bakayoko en Sambo, die langzaam wat minuten krijgen.

23 juli 2022 om 10:43



De eerste drie die je noemt zijn zelfs voor forse bedragen gekocht, maar wat maakt het uit al zat er nul opleiding in je selectie? Dan moeten ze maar beter opleiden, want de trainer zou de beste spelers moeten opstellen. Het zou niet best zijn als de aangekochte spelers nauwelijks beter zijn dan wat er in je jeugd rondloopt, maar daar kun je pas achter komen als je ze laat spelen. En ik kan me vergissen, maar jeugdspelers van Ajax werden vroeger veel sneller voor de leeuwen gegooid dan tegenwoordig. Maar de vraag is, maakt dat dan uit als je eerste team het goed doet….

23 juli 2022 om 11:09

Vroeger werden ze sneller voor de leeuwen gegooid met welk resultaat? Uitgekieperd worden in de EL door clubs als Djenpro, Steau Boekarest en Rapid Wien. Toen moest je noodgedwongen jeugd inzetten omdat er bewust bespaard moest worden op uitgaven. Het is onrealistisch te denken dat we op elke positie een talent van het kaliber De Ligt hebben lopen, anders waren we wel wereldtop geweest. En in de wereldtop loopt er geen enkel team rond met meerdere bepalende jeugdspelers in de basiself. We hebben de afgelopen jaren spelers als De Ligt, Gravenberch, Kluivert, Lang, Botman, Mazraoui, Van de Beek laten gaan die allen niet eens 25 zijn. En in mindere mate zijn spelers als Frenkie, Dolberg en Onana ook Ajax jeugd. Het is een illusie om te denken dat zulke spelers continu door blijven stromen en meerdere jaren blijven.

23 juli 2022 om 11:02

Wat klets je nou joh. Je hebt net Mazraoui en Gravenbergh uit je jeugd zien vertrekken. Verder spelen er, zoals Oortap al zegt, genoeg eigen jeugd spelers in het eerste. Als je het puur met eigen jeugd gaat doen mogen we blij zijn als we in de middenmoot eindigen

23 juli 2022 om 11:24

In de spits is Brobbey volgens mij een oud jeugdproduct en is die Julian rijkhoff vertrokken naar dortmund. Snap dat je geen 3 toptalenten in de spits hebt.

Helaas heeft Overmars voor onze neus Vincent Janssen weggekaapt....

23 juli 2022 om 10:25

Dat wordt de revalatie van Belgie, let maar op.

23 juli 2022 om 10:36

En Utrecht Bas Dost. Balen!

Zou inderdaad een geweldige aanwinst zijn. Goede persoonlijkheid ook. Bij Ajax zitten echt veel persoonlijkheden, je hebt Pasveer, Stekelenburg, Blind, Wijndal, Tadic, Klassen en nog meer die échte profs zijn. Braithwaite is naast het profvoetbal ook schatrijk. Dat bewijst dat hij een bijzonder mens is. Zal dus goed in de groep liggen, gok ik zo...

23 juli 2022 om 11:49

Ah ja, helder!

Braitwaithe was geen slechte spits geweest voor Ajax denk ik, maar inderdaad na de komst van Brobbey niet meer nodig.

Is Wilfried Gnonto niet alsnog wat? Wil naar de Eredivisie en wil vast wel strijden voor die spitspositie met Brobbey.

23 juli 2022 om 11:04

Als wat? Stormram? Is gewoon een smurf toch?

Ze hebben liggen slapen in Amsterdam, de spits die voldoet aan het profiel targetman, kopsterk en bereid om op de bank plaats te nemen bij Ajax, hebben ze bij Fc Utrecht onlangs binnengehaald...... Bas Dost

De spits van Zagreb lijkt mij een goede stormram, Petkovic. Viel mij destijds tegen Feyenoord op

Wanneer Braitwaith Ajax interessant vind moet je wel oppassen dat hij Ajax zelf niet koopt. 1 van de rijkste spelers ter wereld.

Braithwaite? Mijn God. Hell no! Ik zie dat de Voetbalzone redactie de workshop "hoe bezorg ik Ajax- supporters een slapeloze nacht" met succes heeft afgerond getuige de tendentieuze kop boven dit artikel. Schreuder laat namelijk duidelijk doorschemeren dat hij ook op niet onze Deense vriend zit te wachten.

Ajax heeft zitten slapen. Voor 3M hadden ze Luc kunnen hebben die het bij Barca heeft laten zien aldus Alfred. Fit en scorend in de eredivisie. Staat nu bij de concurrent terwijl je zelf in oktober weer zonder echte spits zit want Brobby is een garantie op doelpunten en blessures.
Ik blijf het maar bijzonder vinden dat Ajax en supporters Brobby als eerste spits zien. Je had daarvoor Luc kunnen halen en en passant PSV een hak gezet.

23 juli 2022 om 11:26

Luc? Castaignos? Denk niet dat ie Kreta verlaat.

Ze moeten een stormram erbij halen net als een Huntelaar dat op t eind was of een Bulykin vroeger. Niet dit soort type speler.

Hoop niet dat Ajax Braithwate binnen zal halen. Van mij hoeft er nu na de terugkeer van Brobbey eigenlijk geen spits bij. En natuurlijk heb je dan met Brobbey maar 1 echte spits, maar je kan denk ik prima verschillende varianten spelen. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen door in de spits te spelen met Brobbey en dan Tadic, Antony (als hij blijft, zie hem nog wel vertrekken ook al wilt Ajax hem houden) of Bergwijn vanaf de vleugels maar je kan bijvoorbeeld ook met Tadic als valse spits spelen en dan met Bergwijn en Antony vanaf de vleugels en Brobbey als een soort pinchhitter inbrengen en dan heb je natuurlijk Conceição nog en dan heb je in principe best wel wat stootkracht en mogelijkheden om te variëren voorin.

Afhankelijk van de tegenstander zou ik ook weleens wat variëren door bijvoorbeeld weleens met Tadic als valse spits te spelen en Brobbey als pinchhitter te gebruiken. Maar ik zou wel meestentijds voor Brobbey als spits gaan, maar die heeft helaas hier en daar weleens pijntjes. Conceição is ook ideaal, want die kan je dan rustig brengen en zelfs als Antony deze transferperiode nog vertrekt kan je hem nog rustig brengen doordat je Bergwijn en Tadic ook nog hebt voor de vleugels, en natuurlijk Ihattaren die ook eventueel in een vrije rol vanaf de vleugels kan spelen en Conceição is wel iemand die als invaller nog de nodige energie, snelheid en dreiging kan brengen maar hij kan dat ook als hij vanaf het begin speelt.

Wordt wel dringen bij Ajax. Want in de aanval en op het middenveld zijn er veel mogelijkheden. Kudus vond ik tegen Salzburg goed spelen en ik hoop echt dat hij fit zal blijven, ben een enorm groot fan van hem. Concurrentie is wel fors, maar heb wel het idee dat Schreuder het in hem ziet zitten en in de aanval heb je uiteraard Daramy ook nog, maar die zal denk ik helaas naar de achtergrond verdwijnen (voor zover hij dat nog niet was) en is gewoon een megamiskoop helaas. Denk ook dat het het beste is als hij verhuurd wordt of misschien zelfs verkocht.

Als hij verhuurd wordt, dan misschien aan een club als Vitesse? Ook FC Groningen lijkt mij wel een goede optie. Zeker FC Groningen heeft de afgelopen jaren een goede band met Ajax opgebouwd en er een hoop spelers vandaan gehaald, die het over het algemeen wel goed deden.

23 juli 2022 om 11:40

Mooi verwoord Rochester! Inderdaad ook afhankelijk van de tegenstander welke variant er toegepast dient te worden qua spits.

Je kan toch gewoon Alvarez doorschuiven als het nodig is in de laatste 5 minuten als je achterstaat. Dan hoef je niet zo’n houthakker te kopen.
Als het echt moet dan heb je paar opties als pure koppers : Roberto Inglese, Zan Celar, Laborde van Rennes of misschien zelfs Giakoumakis.

een kop sterke spits is Cristian Santos van NEC heeft de meeste kop goals gemaakt in de eredivisie samen met Haler.

De Ketelaere en Mata moeten ze in Brugge ophalen..!! Dan heb je een goede spits en een rechtsback erbij. Dan lijkt de selectie wel compleet te zijn.

Diego Costa past mooi in dat plaatje. Maar goed, die is onhaalbaar

7de spits van Barca met een hele rits aan bedrijven , hij is goed voor 300M. Weet niet zeker of ie de ramblas wil inleveren voor de wallen.....

Een betere optie zou wat mij betreft Michy Batshuayi zijn. Een heel andere type spits dan Brobbey en een goede kopper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren