Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder: ‘Ik snap die witte zakdoekjes wel, we moeten nu ballen tonen’

Laatste update:

FC Twente zit in de hoek waar de klappen vallen. Trainer Alfred Schreuder werd eerder al getrakteerd op witte zakdoekjes en dat was zaterdag bij de dramatische verliespartij tegen Excelsior (1-3) niet anders. Schreuder hoopt dat zijn ploeg ‘ballen toont’ en dat FC Twente zich de komende weken op weet te richten in de Eredivisie.

/

“De witte zakdoekjes en fluitconcerten snap ik wel als je thuis niet wint van Excelsior. Dit is een zure appel waar we doorheen moeten bijten en dan moeten we ballen tonen”, aldus Schreuder tegen FOX Sports. “Het vertrouwen is zo weg en nu moeten we knokken om het terug te krijgen.”

Aanvoerder Andreas Bjelland keek terug op een moeizaam duel van de kant van FC Twente. “We weten hoe we moeten voetballen en hoe we een wedstrijd kunnen controleren. We hebben een goede eerste helft gespeeld, hoewel we weinig kansen creëerden. Als je de tegenstander zo makkelijk laat scoren, is het niet goed genoeg.”

Alfred Schreuder moet ontslagen worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twente moet zich schamen echt slecht wat ze laten zien!

7 februari 2015 om 22:07

Net als ajax

7 februari 2015 om 22:21

Wat Twente laat zien is veel erger. Dus ja Twente moet zich kapot schamen. Met Schreuder aan het roer zal Twente blijven afzakken.
Geen geld om een trainer aan te stellen dus zal Schreuder niet weg gaan helaas...

8 februari 2015 om 00:18

Maar Ajax staat 2e. Twente 7e.

8 februari 2015 om 10:26

Maar Twente maakt nog een serieuze kans op een prijs dit jaar en ajax allang niet meer .....

8 februari 2015 om 20:49

Ajax speelt tenminste voorronde CL volgend jaar.

Schreuder je moet gewoon een keer oprotten. Je hebt daadwerkelijk nog niets fatsoenlijks laten zien. Jouw wissel beleid is om van te huilen en na vanavond kan ik wel duidelijk stellen dat de jongens ook niet meer voor jou door het vuur gaan.

7 februari 2015 om 22:05

Ik doel overigens niet alleen op Schreuder maar dhr pahlplatz en Mulder zijn hier net zo schuldig aan.

Weg met die vent!!!
Ron Jans erin!

7 februari 2015 om 22:17

Ron jans wil niet naar twente. Hij wil sowieso niet snel weg denk ik.

8 februari 2015 om 11:38

O, ja , dat heeft hij je onlangs persoonlijk verteld toen je gezellig een borreltje bij hem deed ?

8 februari 2015 om 12:49

Ron Jans heeft anders nog niks verlengt...
Hij wil toezeggingen hebben bij Zwolle die er niet zijn.
Daarbij komt dat investeren voor de toekomst ook lastig wordt voor Zwolle.

Dus ik kan mij voorstellen dat je dan een deurtje verder gaat kijken naar iets anders

8 februari 2015 om 00:17

Waarom zou Jans van Zwolle gaan waar hij een held is naar Twente wat een zinkend schip is?

8 februari 2015 om 00:29

Twente heeft meer geld, daar zijn volgend seizoen meer mogelijkheden qua versterkingen en salaris.

8 februari 2015 om 01:08

Toch staat PEC 5 punten boven Twente..

8 februari 2015 om 01:27

Hoezo meer mogelijkheden. Twente verkeerd juist in financiele nood als ik het goed heb begrepen?

8 februari 2015 om 08:06

Eergisteren nog een bericht dat jans misschien weg wil door financiele problemen bij zwolle en de angst dat daardoor de selectie erg gaat verzwakken! Dus zo gek is die opmerking niet, jans bij twente.

8 februari 2015 om 11:39

Bij Zwolle dit jaar ook......

Enige die ballen toont is Bilal Ould Chik. En eerlijk gezegd was er best wel een vechtlust,maar het voetbalt zonder idee...en dat mag Schreuder zich aanrekenen!!!!!

7 februari 2015 om 23:06

Bilal Ould-Chickh meer minuten geven dan?

8 februari 2015 om 00:07

T is ook wel typerend a de wedstrijd is engelaar voor t fluit signaal al binnen, rest loopt rondje midden cirkel en der is der 1 die al het publiek bedankt: Bilal. ...

Nou Alfred, dan begrijp jij meer dan ik. Ik schaam me kapot over de dingen die vanuit de twente 'supporters' duidelijk gemaakt worden. Vroeger (die tijd waar iedereen zo nostalgisch aan terugdenkt) maakten de supporters spandoeken en bleven ze tot het eind achter de ploeg staan. Nu zijn het een paar lamzakken die alleen maar kunnen zeuren dat ze zogezegd 'maar 125 minuten goed voetbal hebben gezien dit seizoen'.
Punt is gewoon dat dit voor driekwart van de basis de eerste keer is dat ze in de basis bij Twente spelen dit seizoen. Dan kunnen het wel talenten zijn, maar die hebben tijd nodig. Schreuder is een goede trainer die genoeg ervaring heeft op kunnen doen bij mensen als Mcclaren, Preudhomme en Rutten. Als talenten de tijd moeten krijgen, geef Schreuder die dan ook. Het is ook zijn eerste seizoen in de basis.

7 februari 2015 om 22:15

Als Schreuder zo'n goede trainer is, waarom coacht hij dan niet??????
Hij zit als een zak aardappelen in de dugout.

7 februari 2015 om 22:25

Gast, er zijn genoeg wedstrijden waarin hij langs de zijlijn aanwijzingen staat te schreeuwen. Dat hij aan het einde van de wedstrijd gaat zitten is ook logisch, want de de spelers waren op geen enkele manier nog in formatie te krijgen. Het is niet toevallig dat elke bal die excelsior uitverdedigde precies terechtkwam bij een speler van excelsior die in een straal van 20 meter niemand tegenkwam.

8 februari 2015 om 10:37

Best leuk hoor dat je schreuder probeert te verdedigen maar die man is gewoon niet goed genoeg en wil/zal het ook niet leren. Als je thuis achter staat en je gaat wisselen dan breng je toch nooit engelaar erin!! Dan gooi je er een aanvaller bij wat het hele stadion hoopt inplaats daarvan doet hij keer op keer het verkeerde en brengt hij engelaar. Alle supporters zien dat engelaar tekort komt en zelf schreuder laat hem in de basis starten een paar wedstrijden. Dat wil jij tijd geven en noem je een talent??? Een komedie als je mij vraagt

8 februari 2015 om 11:30

Ik vindt dat de supporters geen blaam treft. Ze zijn gewoon lamgeslagen na 3 seizoenen dit soort voetbal. Vorige week tegen AZ voor de beker was er inzet en pakten de supporters dat gelijk op.maar als je elke keer weer goed goed gemutst naar t stadion gaat en je wordt keer op keer teleurgesteld en getrakteerd op een wanvertoning dan kan ik me voorstellen dat de mensen wat minder enthousiast worden.wij komen naar t stadion om een leuke pot voetbal te zien en als Twente een keer verliest zal niemand daar wat van zeggen.maar we willen wel strijd en passie zien.en je mag vlgns mij als supporter best kritisch zijn. Je betaald tenslotte een hoop geld voor een jaarkaart . Daarbij komt ook nog dat ik spelers niet beter zie worden of t team beter zie worden en dan faal je als trainer vlgns mij

7 februari 2015 om 22:18

Jongejonge vast niet in het stadion geweest vanavond of wel?? Ik vond de aanhang nog redelijk tam. Zelfs bij een 1-2 achterstand tegen notabene Excelsior werd er nog gezongen. Dus zo dramatisch was het allemaal niet. Ga aub dit drama niet goed praten je speelt tegen Excelsior! Bij ieder andere eredivisieclub word het stadion afgebroken na een 1-3 thuisnederlaag.

7 februari 2015 om 22:27

Nee ik ben deze avond niet in het stadion geweest. En gezongen werd er, maar gefloten nog meer. Bij een achterstand ga je geen spelers uitfluiten, boeit me niet of het Engelaar is of niet. Zo'n jongen komt erin en krijgt meteen alle hoon over zich heen. Als iemand er iets niet aan kon doen, dan was hij het wel...

En dan nog die achterlijke reactie als een bal een keertje wordt teruggespeeld op de keeper. Dat we dat niet leuk vinden is wel duidelijk, maar soms kan het niet anders om het spel de andere kant op te verplaatsen.

7 februari 2015 om 22:56

De speler wordt niet uitgefloten maar de beslissing om die speler te brengen

7 februari 2015 om 23:09

Wat was er verkeerd aan dan die wissel dan? Ter Avest kun je bij zijn debuut niet gebruiken als je nog een keer moet pompen. Engelaar heeft lengte en toch nog steeds een aardige pass. Ik vond het niet eens zo'n gekke wissel. Er werd pas gefloten nadat Engelaar het veld betrad, dus dacht ik dat het om Engelaar ging. Maar dat kan ik dan verkeerd hebben geinterpreteerd. Dat betekent echter niet dat ik het gefluit nu goedkeur

8 februari 2015 om 00:09

Hij heeft lengte maar een bal koppen kan die nie dus een zinloos argument

8 februari 2015 om 09:27

Juist

7 februari 2015 om 22:34

Ik zat niet in het stadion, maar heb de supporters bijna de hele wedstrijd gehoord boven een enthousiaste Mexicaanse verslaggever door. Dus praat geen onzin.

7 februari 2015 om 22:44

Dan begrijp je mij verkeerd, want ik had het heus niet enkel op deze wedstrijd gericht. Het gehele seizoen is dit al aan de gang. In september riep iedereen dat we niet te veel moesten verwachten omdat we sterkhouders waren kwijgeraakt, maar er is alleen maar kritiek gekomen. Dat vindt ik nogal hypocriet. En het feit dat bij elk Schreuder-gerelateerd onderwerp, waar dan ook, nog maar even duidelijk gemaakt moet worden dat schreuder (ik quote) 'de lamlendigste coack uit de Twente- geschiedenis' is (in zijn eerste seizoen als hoofdcoach), komt me ook m'n neus uit.

7 februari 2015 om 22:52

Het gaat om de inzet en spel en excelsior en ado hoor je gewoon te winnen ook het gelijkspel tegen beide slaat nergens op, 2 punten tegen potentiële degradatie kandidaten is erg mager. En dan niet eens over andere wedstrijden.

8 februari 2015 om 00:45

Houd toch op man met je positieve geneuzel. Het lijkt onder de twente supporters wel verboden om kritisch te zijn. Ik stond vanavond in het vriendenkring home en iedereen stond Mokhtar te knuffelen en te vertellen dat het een fase is waar ze doorheen moeten. Als ik dan hem eens vertel dat het tijd wordt een paar ballen te groeien word ik er bijna uitgegooid.

Twente is geen gezelschap vereniging. Professional worden doe je maar bij een ander team, bij Twente moet je er gewoon staan.

8 februari 2015 om 08:31

Kraam geen onzin uit. Vorig seizoen stond schreuder ook al voor de groep. Het voetbal was ook al niet om aan te zien. Maar nu is het ook niet om aan te zien. Het wordt tijd dat schreuder ophoepelt.

Nu? Al vanaf augustus vorig jaar had je ballen moeten tonen sukkel!

Hij snap de zakdoekjes en fluitconcerten wel. MOOI. Zal mij benieuwen of hij oprot.

Heb ooit van een oud trainer geleerd dat je voetbalt zoals je traint......nou...dan mag Alfred en zijn staf zich wel s achter de oren krabben!

Ik hoop dat Ome Joop nog 1 goede daad doet en dat is Schreuder eruit Jans erin

7 februari 2015 om 22:21

Volgens mij is ome joop het lelijke dier. Hij heeft Scheuder een langlopend contract gegeven

7 februari 2015 om 22:24

Dan koopt hij die maar af met eigen centen, nog beter

Winnen of verliezen. De meeste Twente supporters maakt het geen fuck uit als we maar passie en strijd zien. Dit seizoen is het een brok ellende waarin geen speler beter wordt. Laten we wel zijn met een elftal dat Twente heeft hoor je gewoon aanvallend voetbal te spelen. Schreuder en co verneuken onze trots en het gevoel van " we hebben een leuke avond gehad na een week hard werken". Schreuder flikker op en Verbeek welkom!

7 februari 2015 om 22:19

Verbeek zit sinds een maand ofzo bij Bochum die gaat niet

8 februari 2015 om 00:12

Dat je over alleen dit seizoen begint zegt genoeg. ... al 3 jaar geen passie en strijd. Maar je bent supporter omdat je iets vind vij een club waar mee je identificeert. En sat doe je niet voor even maar voor je hele leven!

ik kom nu 40 jaar bij twente .heb alles meegemaakt Maar in dit elftal zit totaal geen bezieling .als je vandaag ook zag wat een afgang .schreuder heeft een tactisch inzicht van een basketballer .alle ballen in de trechter

Schreuder moet zelf ballen tonen en gewoon zijn koffers pakken.

7 februari 2015 om 22:22

Mee eens

7 februari 2015 om 22:22

Mee eens

7 februari 2015 om 22:23

Wil ook nog wel helpen met pakken. Wanneer en waar Schreuder?

Schreuder moet eens ballen tonen met zijn laffe tactieken.

Sinds Alfred aan het roer staat spelen we zo chaotisch,ongemotiveerd en slordig dat zelfs de meest trouwe supporters klagen

Alles wat ik mis bij de spelers en staf van Twente zag ik net terug bij Tottenham Hotspurs.....BELEVING!

Ik ben benieuwd hoe schreuder zich echt voelt. Hij speelt altijd iemand anders naar buiten toe heb ik het gevoel. Ik kan me niet voorstellen dat wie dan ook zo rustig in deze situatie kan zijn. Ik geloof best wel dat hij een goede trainer kan worden maar hij moet nog zoveel leren. Waarom heeft Twente hem een zo lang contract gegeven? In de fase waar Twente zit financieel hebben we een presterend team nodig dat de weg omhoog weer inzet en dat lukt niet met zon onervaren trainer. Ik ben blij dat ik niet bij het bestuur van Twente hoor want dit gaan hele lastige en uitdagende tijden worden.

8 februari 2015 om 00:19

Schreuder kennende is die echt rustig, maar deze man heeft al meer meegemaakt, waardoor hij denk ik ook een rustiger persoon is geworden. Het is maar op dat moment voetbal.

Als er 1 eens ballen moet tonen is dat angsthaas Schreuder zelf. Laat de spelers toch eens aanvallend met druk naar voren spelen. Maar nee, bij balverlies sprinten de vleugel aanvallers als een gek naar de eigen helft. Dan moeten Zyech en Castaignos met z'n 2en gaan storen en daar liggen hun primaire kwaliteiten toch niet! Let trouwens ook eens op de wisselspelers die eruit gaan bij Fc Twente. Thuis tegen Cambuur werd ik er al op geattendeerd dat deze geen van allen Schreuder een hand geven. Uit bij ADO heb ik er ook op gelet en wederom hetzelfde verhaal. Vandaag in het stadion heb ik er niet op gelet, maar het zou mij niets verbazen dat dat nu weer het geval was. Mijn persoonlijke conclusie is dat er geen goede verstandhouding is tussen de trainer en de spelers. Dat blijkt ook wel uit het feit dat de spelers absoluut niet door het vuur gaan voor deze trainer. Anders zou er wel meer passie en strijd zijn. Als we nog naar de bekerfinale willen, moeten we dus echt heel snel afscheid gaan nemen van Schreuder.

Tja, ik weet niet wat het is. De laatste tijd kan ik geen fouten van Schreuder ontdekken. De opstelling is altijd logisch (ookal kan je soms twisten over enkele spelers). De wissels zijn de laatste tijd ook logisch. Snap ook niet dat de wissel van Engelaar werd uitgefloten. Elke wedstrijd heeft zijn eigen verhaal. We hebben met zijn allen Peter Bosz en Vitesse uit zitten lachen omdat ze voor elke wedstrijd een excuus hadden. Maar nu zit twente in diezelfde situatie en Vitesse op nog maar 3! punten. Vandaag was Twente ook beter alleen krijgen we doelpunten tegen uit standaard situaties en mist corona een kans voor open goal. Gebeurd dit niet dan win je gewoon. Zelfde geld voor de wedstrijd tegen oa. Feyenoord en de wedstijd tegen ado. Ziet de scheids de handsbal..

Maar dit is allemaal als als. Daar heb je helemaal niets aan. Schreuder moet gewoon doorgaan met proberen, proberen en nog eens proberen. De competitie is voorbij, de plekken in Europa kan je vergeten. Echter is daar nog de beker die toegang bied tot rechtstreekse plaatsing voor de groepsfase van de EL. Dus alles richten op de beker! Dan kunnen we toch nog feest vieren!

Ik zei vorig seizoen ook de hele tijd Schreuder rot op etc. Maar die man groeit echt als trainer! Het zou zonde om al die ervaringen van de laatste jaren weg te gooien en hem te ontslaan. We moeten vast houden aan deze trainer. We moeten eerst die financiele elende achter de rug hebben voordat we weer naar de top 3 plekken mogen kijken. Castaignos,ziyech etc zijn leuke spelers voor de eredevisie maar dit zijn geen N'kufo's of Bryan Ruiz'en of Theo Janssen's. Het zijn zelfs geen tadic'en die ik bij twente vond tegenvallen. De enige 4 die de potentie heeft om een ruiz,blaise of theo te worden zijn Tapia, Eghan, Corona en Ould-Chick. En die gassies zijn nog zo jong dat die het elftal nog niet kunnen dragen.

Als je nu alles om gaat gooien en passie erin wilt dan moet je een aantal goede spelers eruit knikkeren waarmee je hun waarde vergooid en niks meer aan ze verdient.

Stevens
Ter Avest
Lachman
Bjelland
Eghan
Mokotjo
Tapia
Felipe/David
Bilal
Corona
Holscher
8 februari 2015 om 00:52

Als een team zo slecht uit de kleedkamer komt, dan is dat toch gewoon een trainer aan te rekenen?

Voor wat betreft Engelaar: Je moet je als Twente de ogen uit de kop schamen dat je een dergelijke speler onder contract durft te nemen. Een beslissing van het technisch hart. En wie is onderdeel van het technisch hart dat daar verantwoordlijk voor is? Juist....Schreuder

8 februari 2015 om 10:23

Ben het niet met je eens, hoezo zie je Schreuder beter worden? I kan mij geen speler bedenken die echt zichtbaar beter is geworden.
En dat is toch de hoofdtaak van een trainer, spelers beter maken ten gunste van de club.

Nu ben ik ook niet zo van het ontslaan, heeft meestal geen effect en tegen de tijd dat de nieuwe trainer zijn stempel heeft gezet is het seizoen afgelopen.
Buiten dat heeft Twente ook helemaal geen geld om Schreuder te ontslaan, dus is het onrealistisch om hier op te hopen, dan is het hopen uitgestelde teleurstelling.

En als je Schreuder ontslaat, moet je denk ik ook de assistenten ontslaan, want die gaan mee in zijn keuzes, zijn ook mede verantwoordelijk dat er geen spelers echt beter worden.
Misschien dat Mulder dan kan blijven zitten, want bij Castaignos zie ik wel enige verbetering.

Mijn conclusie: Wij moeten het als supporter gewoon uitzitten, hopen dat de spelers zoveel discipline hebben om zichzelf te verbeteren, dan kan het nog wel wat worden.
Hebben de spelers die zelfdiscipline niet, dan gaan we als supporter nog slechte(re) tijden tegemoet zien.

8 februari 2015 om 11:37

Bij Castagnios verbetering?in het begin van t seizoen had ik ook hoop dat t goed zou komen. Gisteren kon de man nog geen bal aannemen.ik ben bang dat de opleving van Castagnios van tijdelijke aard is geweest.moet hem wel meegeven dat hij altijd bikkelhard werkt

8 februari 2015 om 10:32

Amen. Spelers als Ruiz etc. zijn gewoon niet meer haalbaar, waardoor we er zwakkere spelers voor terugkrijgen. En dit team is nog jong en onervaren, de enige spelers die echt redelijk veel ervaring hebben zijn Bjelland, Castaignos en Gutiérrez. En die laatste is nota bene geblesseerd.

En gisteren speelden we ± 20 minuten met 2 17-jarige jongens op de rechterflank, en dat is gewoon te jong.

Ik zie dit gewoon als een overgangsjaar, volgend jaar zijn de spelers weer een jaar verder en zijn ze hopelijk wat minder wisselvallig. Net als PSV dit jaar. Nu gaan we geen kampioen worden zoals Psv, maar die onnodige nederlagen als tegen Excelsior etc. moeten eruit.

Stevens
Ter Avest
Martina
Lachman
Koppers
Mokotjo
Tapia
Gutiérrez
Ziyech
Bilal
Corona
8 februari 2015 om 10:54

Sorry, maar ik jonge jongens kunnen en moeten zich de leplazarus werken als het voetballend even niet gaat.....ik zie niets van dat alles

8 februari 2015 om 12:01

Schilder is 28, Lachman is 25, Mokthar is 23, niet oud natuurlijk maar wel vrij veel eredivisie ervaring.

En hoeveel overgangsjaren heeft Twente dan? laatste jaren 2x 6e en 1x 3e, staan nu 7e.

Ben bang dat er nog wel een paar overgangsjaren aankomen, het spel is (veel) minder, betekent minder supporters, is minder inkomsten, betekent mogelijkheden.
En zo zit je in een neerwaartse spiraal, en dan is het heel moeilijk om daar uit te komen.

8 februari 2015 om 12:17

Als je kijkt naar hoe de teams met lager budget voetballen dan is dat met veel met plezier, durf, flair en beleving. Vergelijk is hoe Excelsior zich met voetballende oplossingen uit situaties redde en hoe FC Twente dat deed....het gaat inderdaad bergafwaarts en daarom denk ik dat Schreuder niet (meer) de juiste persoon is.

8 februari 2015 om 12:30

Dat kan goed zo zijn, maar we moet het toch met Schreuder doen, het is vrij onrealistisch om te verwachten/hopen dat Schreuder weggaat of wordt ontslagen, hij heeft een contract tot 2019 dus zou het een godsvermogen kosten om hem te ontslaan.
En wij Twente supporters moeten gewoon accepteren dat dit geld er niet is,

Geef ons een pop van stro als trainer.

Kijk je kunt een goede trainer zijn qua oefenstof en tactiek. Maar je kunt best een slechte trainer zijn in het motiveren van een ploeg, spelvreugde binnen je team brengen en een team wedstrijden voor je kunnen laten winnen. Je merkt gewoon dat de trainer een controlfreak is, terwijl hij een heleboel creatieve spelers heeft. Deze jongens moet je zelf hun wedstrijden laten lezen en niet in een keurslijf plaatsen. Het gaat daar niet goed komen met deze trainer. Sorry. En als ik hem zie en hoor praten dan kan ik me ook niet voorstellen als speler dat ik daar nu enthousiast van wordt. Heeft een uitstraling van een zak aardappelen hoor.

Schreuder komt na elke verloren wedstrijd (en dat is vaak) met uitspraken als deze. Na de verloren wedstrijd tegen ADO was het van "de jongens zijn getergd en van Excelsior moet je gewoon winnen"man laat eens een video van feyenoord zien aan de selectie.die gaan er tenminste voor.we zitten al 3 seizoenen opgescheept met dramatisch voetbal. Het zou leuk moeten zijn om als Twente supporter naar het stadion te gaan om daar een leuke pot voetbal te zien. Nou Alfred Dat is het niet meer. En dan klagen dat de supporters zo tam zijn geworden. Ze zijn murw geslagen door wedstrijd in wedstrijd balletje breed en terug. Doordat er op t veld weinig enthousiasme is straalt dat over op de tribune s. We betalen geen hoop geld om week in week uit ons te ergeren aan de lamzakken op t veld. Er mag best verloren worden in de Veste en er mogen best fouten gemaakt worden. Maar we willen wel spelers zien die er voor gaan ,die trots zijn dat ze t Twente shirt mogen dragen en die er voor gaan.

schreuder heeft het alleen maar ovrr de instelling van zijn ploeg en vooral niet over zijn eigen gebrek aan inzicht Er is duidelijk geen chemie meer tusden technische staf het team en het publiek en dus 1 vsn deze 3 weg. Dag alfred ik baal van jouw visie op mensen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren