Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scheidsrechter blundert bij nipte zege koploper Liverpool

Laatste update:

Liverpool is terug aan kop in de Premier League. De ploeg van Brendan Rodgers won zondag met 1-2 van middenmoter West Ham United, waardoor het Chelsea weer inhaalde op de ranglijst. Steven Gerrard was met twee rake penalty's de grote man bij Liverpool, maar er zal vooral gesproken worden over het optreden van scheidsrechter Anthony Taylor. Twee van de drie doelpunten die vielen op Upton Park hadden immers nooit goedgekeurd mogen worden/mogen vallen.

/

Met het openingsdoelpunt was niets mis. Liverpool kwam vijf minuten voor rust op voorsprong dankzij een benutte strafschop van Gerrard, die mocht aanleggen nadat James Tomkins bij een actie van Luis Suárez hands had gemaakt. Suárez had even daarvoor overigens zelf nog de lat geraakt met een heerlijke stift. Veel meer opwinding kende de eerste helft niet, maar toch slaagde Liverpool er niet in om de voorsprong mee de kleedkamer in te nemen. West Ham kwam kort voor rust op gelijke hoogte via Guy Demel, die de bal kon binnen tikken omdat Simon Mignolet het leder had laten vallen.

Dit doelpunt was echter bijzonder discutabel. Bij het luchtduel sloeg Andy Carroll Mignolet in het gezicht, waardoor de geschrokken keeper de bal los liet en Demel kon binnentikken. Carroll maakte dus een duidelijke overtreding en de grensrechter stond ook met zijn vlag omhoog, maar Taylor ging niet op het advies van zijn assistent in en kende een doelpunt toe. Liverpool baalde als een stekker, maar kreeg in de tweede helft zelf ook een cadeautje. Eerst was er nog een goede kopkans voor Carroll, maar zijn inzet belandde net boven Mignolet op de lat.

/

Even daarna kreeg Liverpool de tweede strafschop van de wedstrijd. Vleugelverdediger Jon Flanagan brak door en tikte de bal langs doelman Adrian, die het speeltuig nog wel raakte. Hierna raakte hij ook Flanagan, die naar de grond ging en een penalty verdiende. Ook dit leek een onjuiste beslissing van Taylor, die Gerrard opnieuw geen fout zag maken vanaf elf meter (1-2). Voor Stevie G betekende dit zijn 173ste doelpunt voor Liverpool, een meer dan clubicoon (en zijn voormalige trainer) Kenny Dalglish, die overigens bij de wedstrijd in Londen aanwezig was.

Na de goal van Gerrard kon Liverpool de wedstrijd rustig uitspelen. De bezoekers kregen via Suárez nog goede mogelijkheden om verder uit te lopen, maar het passje van de Uruguayaan op Daniel Sturridge mislukte en even later raakte hij de bal helemaal verkeerd. Een volley van Sturridge (die overigens helemaal niet in de wedstrijd zat) werd nog simpel gepakt door Adrian, terwijl Suárez opnieuw de lat raakte: ditmaal met een schot buitenkant voet. Gescoord werd er niet meer en dus bleef het bij 1-2. Volgende week krijgt Liverpool bezoek van Manchester City, misschien wel de belangrijkste concurrent in de strijd om het kampioenschap.

Liverpool heeft verdiend gewonnen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

9de keer op rij al dat er gewonnen wordt. Geweldige saaie pot voetbal die flink bestempeld is door de scheids. Zowel het WHU doelpunt als de tweede penalty had niet gegeven mogen worden. Schitterend!

6 april 2014 om 18:58

En nog belangrijk: Gerrard heeft geen geel gepakt dus mag hij spelen tegen City volgende week

6 april 2014 om 19:05

Is het Liverpool-Manchester City dan?

Hoe dan ook... wat een kraker zal dat gaan worden! Ik gun het Liverpool zo om weer een keer kampioen te worden. Belangrijk dat vandaag de punten gepakt zijn. De manier waarop zal de meeste Liverpool fans een zorg zijn denk ik?!

6 april 2014 om 19:05

Heel belangrijk inderdaad! Kan nu al niet wachten op die wedstrijd, wat gaat dat een spektakel stuk worden!

6 april 2014 om 19:06

vraag me wel echt af waar je nog fatsoenlijke scheidsrechters kan vinden
overal ter wereld wordt er geblunderd de laatste tijd.

Over liverpool, tegen city durf ik nauwelijks te voorspellen maar ik geef liverpool net een klein beetje meer kans op de overwinning. Tgen chelsea verwacht ik dat mourinho er een gelijkspel uit sleept. Met andere woorden, het wordt nog spannender dan het al is.

6 april 2014 om 19:10

Al die scheidsrechters zijn top, maar dankzij geld zien ze wazig.

6 april 2014 om 19:14

Zo te zien was het dus uiteindelijk een terechte overwinning voor Liverpool.

Blijf die Suarez toch een geweldige voetballer vinden om naar te kijken, is soms onnavolgbaar in zijn acties.

6 april 2014 om 20:02

Met de 2e penalty was niets mis. De keeper gebruikte een hand voor de bal, de andere om Flanagan onderuit te halen. En dat mag niet. Niet elkaar allemaal napraten....

6 april 2014 om 20:14

Frank

Ik hoop trouwens dat we nu aantrekkelijk worden voor absolute toppers, die zullen toch ook op de hoogte zijn van Liverpool's huidige ontwikkelingen.

6 april 2014 om 20:29

Wie zou er nu niet voor dit team willen spelen? Werd er zo 12 maanden geleden gespeeld dan hadden we nu Mkhitaryan hier rondlopen

6 april 2014 om 20:37

Of Götze.... nee stop.

Is Mkhitaryan beter dan Coutinho dan? lijkt mij niet toch, en Coutinho is pas 21.

Ik hoef trouwens geen nieuwe winger meer, ja voor de breedte, niet basis. jij?

6 april 2014 om 20:42

Mkhitaryan is vorm een klasse beter dan Coutinho. Verder heb ik graag een winger voor de basis. Gaitan, Shaqiri of Konoplyanka. Ze zijn allen beter dan Sterling en Sterling is te jong om volgend seizoen elke week 3 wedstrijden te spelen.

6 april 2014 om 20:46

zeker wel.. het voordeel dat we dit seizoen geen europese verplichtingen hebben en daardoor fitter zijn.. we moeten komend seizoen op elke plek dubbel bezet zijn!

6 april 2014 om 20:46

Ik vind Sterling juist beter dan die 3, komt een Reus, oke dan gaat Sterling banken, maar echt niet voor die 3 net niet spelers hoor.
hij is 19 he, is met 3-4 jaar wereldtop, let maar op.

6 april 2014 om 20:51

Sterling gaat dit niveau niet heel het seizoen kunnen volhouden, wat je al zei. Hij is pas 19. Hij heeft niet genoeg conditie om elke week 3 wedstrijden te spelen.

6 april 2014 om 20:59

Klopt, daarom zei ik ook laat dan maar een winger komen voor de breedte, wie is eigenlijk het best van de 3 wingers die je opnoemde?

6 april 2014 om 21:02

Ik hoop eigenlijk dat we een poging gaan doen voor Isco, de perfecte speler voor dit systeem, maar wel verre van realistisch. En een winger wil ik ook, Sterling viel vandaag redelijk tegen en ook kan hij niet alles spelen komend jaar. Ik hoop op een topper, Konoplyanka zou niet misstaan.

6 april 2014 om 21:07

Zette toch Suarez en Sturrdige weer een keer 1 op 1, voor de rest was het niet zoals normaal nee.

Ja zodra we interesse zullen tonen in Isco wordt Suarez er waarschijnlijk bij betrokken, dus laten we dat maar niet doen.

6 april 2014 om 21:18

Sterling is heeft zeker potentie om wereldtop te worden. Maar Konoplyanka erbij zou prima zijn dan kan je nog af en toe wisellen van speler want nu heb je als reserve winger Moses....

6 april 2014 om 21:20

Laten we hopen Konoplyanka zou ik zeker toe juichen als hij komt. Shaqiri en Gaitan zzouden ook nog wel kunnen alles beter dan Moses.

6 april 2014 om 21:24

Lastige keuze ze zijn alle 3 de wingers die werden opgenoemd zouden prima zijn. Mijn voorkeur gaat naar Konoplyanka maar dat is puur qua smaak. Gaitan en Shaqiri zouden ook prima zijn.

6 april 2014 om 21:33

Sterling speelde niet fantastisch. Maar 10 min naar de 2e helft vond ik hem weer heel goed, goede passes en een mooi schot op doel

6 april 2014 om 21:34

Mijn voorkeur gaat naar Gaitan, daarna Shaqiri.

6 april 2014 om 20:46

Ach de scheids had gewoon een X2 op het totoformulier staan dan moet je wel he

6 april 2014 om 21:30

Ben ik nu dan de enige die vond dat dit wel een penalty was? Adrian was toch gewoon te laat en raakte Flanagan?

6 april 2014 om 22:02

nee hoor, je hebt helemaal gelijk. Adrain pakte Flannagan gewoon bij zijn been

6 april 2014 om 22:47

Adrian pakt duidelijk het been van Flanagan dit gebeurde precies op het moment toen Flanagan op wou staan. Ik vond het een duidelijke overtreding.

Wat een top scheidsrechter, de pure klasse spatte er van af.
Geen fouten gemaakt kortom Top!

Nog 5 wedstrijden te gaan en het is binnen !! Cmooonnn

6 april 2014 om 19:25

Ik hoop het zo voor gerard ook, die held verdient een kampioenschap!

6 april 2014 om 19:55

Denk je nou echt dat Liverpool van Chelsea gaat winnen? Droom maar verder! Volgende week haalt Chelsea jullie weer in.

6 april 2014 om 20:44

Volgende week haalt chelsea ons in ieder geval niet in omdat we van chelsea verliezen. Misschien het speelsschema nakijken, chevski komt pas op 27 april naar anfield.

6 april 2014 om 20:46

Liverpool moet tegen City. Ik zie jullie wel verliezen van ze. Met zoveel geluk elke week komen jullie niet ver kameraad.

6 april 2014 om 20:58

ja , ik denk zeker dat Liverpool van chelsea gaat winnen. Geef me twee redenen warom niet dan?!

6 april 2014 om 21:14

Liverpool winnen van Chelsea? Welke tijdperk leef jij? Mourinho pakt weet hoe je in dit soort wedstrijden moet aanpakken dat is 1. En 2 , Chelsea is machtig in topwedstrijden. Ze winnen gewoon dit.

6 april 2014 om 21:17

zoveel geluk elke week? 5-1, 0-3, 4-0, 4-0, 0-5 inderdad heel veel geluk

6 april 2014 om 22:07

net zo machtig als tegen Psg? en net zo machtig als tegen Palace?. Kijk nog ff naar de stand trouwens.

Gefeliciteerd Liverpool!

Liverpool heeft goed gespeeld, alleen denk ik dat ze een probleem zullen hebben als zo gaan spelen tegen Chelsea en/of City. Ik denk dat ze dan niet op nummer 1 zullen eindigen als ze zo door blijven gaan, ik kan het ook mis hebben.

6 april 2014 om 18:57

Het is een andere manier van voetballen maar ik snap je redenering .
Liverpool zal meer ruimte krijgen tegen Chelsea en Man City want die willen ook in eerste instantie winnen.

6 april 2014 om 18:59

Dat hoeft niet, denk jou nou echt dat de tegenstander zomaar ruimte weggeeft. Ik denk het niet hoor. Het is belangrijk voor een club om zowel aan te vallen als te verdedigen.

6 april 2014 om 19:03

Teams als City en Chelsea geven altijd ruimte weg. Ze hebben beide de ambitie om te winnen en die ambitie had WHU absoluut niet.

6 april 2014 om 19:07

Ruimte geef je alleen weg als je stom speelt.

6 april 2014 om 19:18

chelsea zal denk ik naar anfield komen voor een gelijkspel , dat doet mourinho altijd uit in ene topwedstrijd, en tot nu toe is hem dat dit seizoen altijd gelukt

6 april 2014 om 19:21

Peter,

Luis Suarez creëert zelf wel ruimte, hij kan hetzelfde als een beroepsbiljart via drie banden( benen van de tegenstanders) toch weer de bal voor zijn voeten krijgen en vervolgens scoren.

Vind het al mooi dat ze bij de bovenste drie staan, zou prachtig zijn als Liverpool na vele jaren weer eens kampioen wordt.

6 april 2014 om 19:28

Chelsea speelt altijd om te winnen, dat het resultaat niet goed is betekend niet dat we voor een gelijk spel kwamen. Chelsea is gegroeid dit jaar. Er is geen enkele club die voor 1 punt komt, in ieder geval de spelers spelen zeker niet voor 1 punt.

6 april 2014 om 19:56

Chelsea geeft nooit ruimte aan topploegen en vooral niet uitwedstrijd. We zullen zien wat zogenaamde SAS gaat doen tegen ons ijzerblok.

6 april 2014 om 21:00

Chelsea speelt altij om te winnen? Heb jij wel alle wdstrijden van Chelsea gekeken dit jaar?

6 april 2014 om 21:09

Ja ik heb elke wedstrijd gezien, zo nu en dan hebben ze niet geweldig gepresteerd, maar het is volkomen onzin om te vertellen dat spelers komen om 1 punt te halen.

6 april 2014 om 21:13

Ja, maar je geeft geen ruimte, want dan ben je verkeerd bezig.

6 april 2014 om 21:19

hou toch op man, Chelsea heeft in zeker 4 wedstrdijden voor een resultaat gespeeld, en een resultaat was een gelijkspel. Misschien ben je Arsenal uit en Manu uit vergeten

6 april 2014 om 21:20

Woensdag 2 april, Chelsea geeft een aardige 2-1 verlies uitgangspositie weg in Parijs: 3-1. Yeah right.

6 april 2014 om 18:58

Grote verschil is dat ze dan op Anfield spelen.

6 april 2014 om 19:02

Dat maakt niet zoveel uit voor Liverpool die staan namelijk tweede zowel uit als thuis in de Pl.

Bron: http://www.flashscore.com/ match/kg3eoqdm/ #standings;table;home
http://www.flashscore.com/ match/kg3eoqdm/ #standings;table;away

Spaties verwijderen!

6 april 2014 om 21:01

Misschien moet je nog ff naar de stand kijken

6 april 2014 om 23:03

Jij begrijpt niet wat ik bedoel, sorry als het niet duidelijk is. Ik heb namelijk de uit wedstrijden en de thuis wedstrijden apart genomen.

Alleen thuis wedstrijden

1. Chelsea
2. Liverpool
3. City
4. Everton
5. Arsenal
6. Stoke
7. Tottenham
8. Southampton
9. Hull
10. United

Alleen uit wedstrijden

1. United
2. Liverpool
3. Tottenham
4. Arsenal
5. City
6. Chelsea
7. Everton
8. Southampton
9. Newcastle Utd
10. Aston Villa

6 april 2014 om 19:01

1. Chelsea/city spelen niet zo beroerd
2. Fysiek is het dan gelijkwaardig
3. Je speelt thuis
4. Je gaat anders de wedstrijd in

Die wedstrijden gaan heel anders worden, maar wel enorm intens.

6 april 2014 om 19:05

Voor jullie maakt dat niet zoveel uit, jullie staan namelijk op de tweede plaats zowel thuis als uit. Jullie doen het juist goed, maar zeg alleen dat jullie moeten oppassen. Uit staat United op nummer 1 en thuis staat Chelsea op nummer 1. Op de derde plaats staat thuis City en uit Tottenham.

klopt die wedstrijden zullen inderdaad enorm intens worden.

6 april 2014 om 20:44

united uit eerste ja? Goh, dan laten ze echt veel liggen thuis. Ongelovelijk.

6 april 2014 om 23:04

Dat is inderdaad vreemd van United. Ik verwacht wel dat United volgend seizoen weer meedoet met de top.

Zwoegen, zweten en bloeden dat was de match van vandaag. Verdiend gewonnen tegen een WH dat alleen aan verdedigen dacht.

Verdiend gewonnen . De scheids heeft een gratis penalty gegeven nadat hij had geblunderd bij de 1-1.

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar aan beide kanten is er een mogelijk onterecht doelpunt gevallen dus niemands is echt benadeeld. Ik denk trouwens dat die laatste wel eens een soort van goedmakertje kan zijn. Hopelijk wordt Liverpool kampioen.

pff wat een draak van een wedstrijd met in de hoofdrol Tyler! fluit eigenlijk prima tot aan het eind van de 1e helft Mignolet zijn ogen worden er bijna uit gestoken en hij kon het zelf niet zien en weigerde naar de grensrechter te luisteren die wel vlagde voor een overtreding.

die penalty die we de 2e helft kregen was ook echt belachelijk! maar die kan wegstrepen tegenover die 1-1.. in de 2e helft na de 2-1 hebben we even laten zien dat we toch gevaar konden stichten maar al met al gewoon zakelijk gewonnen en eigenlijk ook wel verdiend

Motm: Gerrard

op naar volgende week de wedstrijd van het seizoen! erop of eronder we zullen echter wel uit een ander vaatje moeten tappen dan vandaag anders krijgen we met 6-0 aan de broek in eigen huis!

Goede overwinning voor Liverpool, ze hebben het nog in eigen hand. Volgende week wordt een absolute kraker.

Suarez speelde een mindere pot vandaag maar hoe hij dan toch even op z'n Bergkamp's twee ballen op de lat plaatst was briljant.

En we zeuren wel over de arbitrage hier maar je moet voor de grap de wedstrijden in Engeland eens terugkijken dit weekend. Pijnlijk hoe die mensen in het zwart het allemaal niet meer bij kunnen houden.

De scheidsrechters gunnen Liverpool het kampioen duidelijk, hoeveel wedstrijden heeft Liverpool nu al wel niet gewonnen door penalty's?

6 april 2014 om 18:59

Ja. Kampioen. Maar dan is het later suarez en dag cl. Suarez ia de man. Als hij weg is is het gedaan. Ik zie sturridge m niet zomaar opvolgen

6 april 2014 om 19:05

De manier van spelen zorgt voor penalty's. De 2de had er nooit een mogen zijn. Maar L'pool is vaker benadeeld de laatste jaren ipv bevoordeeld.

6 april 2014 om 19:19

Ik heb het over dit jaar en niet over de afgelopen jaren

6 april 2014 om 19:41

Ja 90 procent zijn ook gewoon terecht dit seizoen.
En hoe dat dan komt, ik denk dat we gewoon meer in de 16 van de tegenstander spelen dan voorheen.

Vond die 2de penalty trouwens gewoon terecht.
Gaat over de bal en houd Flanagan gewoon vast aan zijn voet.
Is toch gewoon een penalty?

6 april 2014 om 19:43

Kom dan ook met de penalty's die ze niet gekregen hebben. Chelsea away, Arsenal away, Man City away. Oh ja, vergeten zeker.

6 april 2014 om 19:43

Jij hebt zeker die actie van Carrol niet gezien waar dat doelpunt uitkwam. Hij slaat Mignolet zo in het gezicht.
Je moet niet iets gaan roepen als je niet de hele wedstrijd hebt gezien.

6 april 2014 om 21:09

De penalty's die wij kregen en beslissend waren dit seizoen waren allen terecht!

6 april 2014 om 22:15

Ik snap helemaal niet waarom die tweede penalty niet gegeven had moeten worden. Omdat hij heel even de bal raakt? Wat een onzin, hij vloert de speler. Duidelijke penalty hoor. De bal rolt trouwens ook gewoon door. De scheids maakt wel fouten, bij de eerste penalty kon er rood gegeven n worden. Caroll sloeg in de gehele wedstrijd denk ik zes of zeven keer iemand vol in het gezicht. Die jongen loopt zelfs zonder kaart van het veld.

Eerste was 100% penalty. Carroll maakte een overtreding, dus goal had niet moeten tellen. Tweede penalty was 50/50.

Wat een rot club dat West Ham zeg. Gelukkig zijn we hier van af.

6 april 2014 om 19:04

Hoezo dan? Vind west Ham wel een leuke club en gezien het spel was eeb gelijkspel wel terechter geweest. Als een slechte club is, is dat stoke welm stelletje houthakkers

6 april 2014 om 19:09

Traditie club, maar onder Sam spelen ze walgelijk voetbal.

6 april 2014 om 19:11

voor zover ik me herinner, heb ik west ham nooit ander soort voetbal zien spelen

6 april 2014 om 19:15

Dat ben je een jonge knaap. Onder die Italiaan in 2008 speelde ze ondanks lage klassering degelijk verzorgd voetbal.

6 april 2014 om 19:59

Mourinho had nog gezegd dat West Ham als in de 18de eeuw voetbalden.

6 april 2014 om 20:25

Moet Mourinho vooral zeggen. Dat is de grootste hypocriete trainer.

6 april 2014 om 20:45

Je kan zeker niet tegen hoe succesvol Mourinho is. Haat lekker verder. Mourinho praat feiten en het realiteit.

6 april 2014 om 20:57

Mourinho zegt dat West Ham voetbalt als in de 18e eeuw en Mourinho 'praat' feiten en 'het' realiteit volgens jou?

Je weet dat voetbal toen nog niet bestond he... kan dus geen feit zijn.

6 april 2014 om 21:18

Mourinho had het toen over 19de eeuws voetbal, maar met die vergelijking had hij ongelijk, want dat soort voetbal werd niet in de 19de eeuw gespeeld, tenminste van wat ik heb gelezen erover. West Ham speelt wel erg verdedigend en tegen Chelsea was dat echt extreem, bekijk de statistieken, maar en de wedstrijd als je mij niet gelooft.

6 april 2014 om 21:27

"het realiteit" . Hoe oud ben jij 2pac_mourinho?
Ook praat Mourinho vooral over hoe slecht andere clubs het doen.
Zeker niet met alleen maar feiten.

Verbaasd mij hoevaak Liverpool een penalty krijgt.

6 april 2014 om 19:02

Suarez is gewoon bijna niet af te stoppen dus zo vreemd is het niet. Denk dat Liverpool er misschien zelfs nog meer heeft verdiend dan dat ze gekregen hebben.

6 april 2014 om 19:08

Ik bedoel ook niet onterecht hoor maar ik zie gewoon vaak dat er gescoord is met penalty

Het ging niet soepel zoals ik al voorspelde. Nu verlang ik al naar de krakers tegen City en Chelsea. Zouden daar nog kaarten in de verkoop zijn ha ha lol

Ik ben geen Liverpoolfan maar die tweede penalty was wel degelijk correct toegekend. De enige fout die de scheids maakte was dat hij het doelpunt van West Ham had moeten afkeuren. Mignolet werd wel degelijk serieus aangelopen.

Foute titel dus wat mij betreft ; de ref heeft het Liverpool eigenlijk moeilijker gemaakt dan had gemoeten.

Volhouden nu liverpool!! Hoe mooi zou het zijn als liverpool kampioen wordt!

6 april 2014 om 19:16

Heel mooi, maar suarez gaat weg

6 april 2014 om 19:20

Hoe weet je dat zo zeker? Bron?

6 april 2014 om 19:27

Peter voor zo'n gigant trekt een of andere sponser (sjeik) zijn portemonnee.
Als ze voor Bale al 90 aftikken?

6 april 2014 om 19:32

Ja dat klopt, maar hij zegt het op een manier alsof het al bevestigd is.

Hoppa 3 punten hoewel het wel erg spannend bleef. De scheids maakt weliswaar een gigantische fout bij de punch van Carroll op Mignolet maar de andere penal was ook wel soft, die twee dingen wegen elkaar af, verder een uitstekende wedstrijd van de scheids hoor.

Wordt heel spannend tegen City maar ik denk niet dat Liverpool kampioen wordt. Als dat duel een gelijkspel wordt heeft City nog steeds het voordeel, een absolute must-win voor Liverpool maar dat is elke wedstrijd nu

Gewoon 100 procent een penalty die 2de.
Gaat half over de bal met zijn hand en grijpt Flangan daarna gewoon bij zijn voet.
Snap niet dat daar nog over getwijfeld wordt. In mijn ogen gewoon een pingel.

Weer krijgen ze hulp van scheids. Begin wel gek te worden , maar laat Liverpool maar weekje genieten totdat ze pak slaag krijgen van City.

Het is leuk dat Liverpool bovenaan staat , maar hey? Laat de big teams dit overnemen , bijv Chelsea!

6 april 2014 om 19:59

Beide gevallen penalty! 2 de moet die keeper gewoon van flanagan afblijven!

6 april 2014 om 20:01

Big teams verliezen niet in deze fase van villa en crystel palace, en PSG waren ze ook niet bijzonder. Vind sowieso Chelsea niet zo boeiend,alleen Hazard is werelds

6 april 2014 om 20:08

Als je in tien jaar meer dan 1.000.000.000 in een club pompt zou je idd ver en ver bovenaan moeten staan. Alleen de ranglijst verteld een ander verhaal. Chelsea a big club , a big spender. Ps in de sportshop kost een replica van die ene CL trophee beduidend minder.

6 april 2014 om 20:49

Alsof jullie niet zoveel geld pompen. Speaking of hypocrism. Chelsea heeft een geweldige jonge team, het feit dat wij aan toekomst denken zegt genoeg.

6 april 2014 om 20:51

In Mei zal je Chelsea zeker boeiend vinden. We zullen zien wie hoger eindigd. Dinsdag genieten van CL!

6 april 2014 om 22:39

Nee idd Liverpool pompt niet zoveel als Chelsea, goed opgemerkt vriend

6 april 2014 om 20:13

Weer hulp? Als we echt geholpen werden door de scheids telde de eerste doelpunt van West ham ook niet...

Bij de goal van West Ham sloeg Carrol zijn hand helemaal niet in het gezicht van Mignolet. In de herhaling was goed te zien dat hij de arm van Mignolet omlaag duwde waardoor hij hem niet klem vast kon pakken en hem losliet. Die 2de penalty van Liverpool was wel discutabel omdat de keeper in eerste instantie wel een beetje de bal speelde, vervolgens vol de speler.ik vond het wel een penal. Die 2 latballetjes van Suarez waren weer magistraal, jammer dat ze er niet in gingen.

Weer een paar grijze haren extra, being a Liverpool fan.
Geen hele slechte wedstrijd, Liverpool was niet dominant, maar wel duidelijk de betere.
Wat is West Ham trouwens een nare ploeg geworden zeg, beetje het nieuwe Stoke City.

Gerrard en Suarez waren echt heel sterk, net zoals Sterling, die Sturridge en Suarez 1 op 1 zette met mooie actie's, wat een begaafde speler is die toch.

Op naar City, ben heel benieuwd, al verwacht ik nog steeds geen titel.

Trouwens, hilarisch om te zien hoeveel Gloryhunters erbij zijn gekomen hier op VZ, opeens allemaal accounts met LFC in hun naam.

6 april 2014 om 21:25

Daarom reageer ik maar zelden en lees ik enkel alleen de reacties. Het stikt hier van de Glory Hunters helaas. Als je vraagt of ze er als eens zijn geweest zegt 75 procent: Nee.

6 april 2014 om 21:35

Dat kan ook andere redenen hebben, ik volg Liverpool zwaar intensief sinds ik 11 ben (9 jaar dus) maar ben er nog nooit geweest, geen geld voor. Ik ga volgend seizoen trouwens wel voor 't eerst. Ik doelde meer op nu 't goed gaat je opeens veel meer 'Liverpool-accounts' ziet.

Heerlijk drie punten erbij, zwaarbevochten en zeker geen geflatteerde overwinning. Volgende week 10 op rij tegen man city.

Heeft iemand geteld hoe vaak Armero de bal met de hand geraakt heeft?

Liverpool leek niet zo scherp vandaag, die denken al aan de komende wedstrijden.

6 april 2014 om 20:27

Hij raakte de bal 2x met de hand, maar daar kon hij niet veel aan doen. Wel een matige speler zeggen net als die andere Italiaan. Die speelde toch bij grote clubs in Italië, bizar.

6 april 2014 om 21:19

Ja die Nocerino bakt er ook weinig van, en omgekeerd speelt Gervinho goed bij Roma. Zegt veel over de sterkte van de competitie, vooral dat laatste.

Lastige uitwedstrijd in een allesbeslissende fase van het seizoen ,verlies zou je op een niet te overbruggen achterstand zetten. Gelukkig is er gewonnen. Nog vijf overwinningen te gaan, weer twee penalty's gekregen, tja sommige roepen dat LFC er wel erg veel krijgt maar met snelle handige aalvlugge aanvallers is een overtreding snel gemaakt en ligt de bal op de stip. Volgende week City, ja City away was de beste wedstrijd van Liverpool dit seizoen. Kompanny zei het vzndaag nog in de Mail on sunday. Ik ben benieuwd. Er zal voorafgaand aan deze wedstrijd een eerbetoon gehouden worden voor the 96 van Hillsbrough (25 jaar geleden bijna, 15 april) en hopelijk kan Liverpool deze wedstrijd winnen.

Mooie overwinning van Liverpool.
Volgend week is de wedstrijd tegen City allesbepalend. Verwacht een zeer mooie spektakel met de nodige doelpunten. Als Liverpool volgend week wint dan zijn ze kampioen!

Omdat het k zelf een wedstrijd moest spelen heb ik pas vanaf de 70ste Liverpool kunnen kijken. Heb wel meegelezen wat er gebeurde tijdens de wedstrijd, maar kan iemand me vertellen wat ik tot aan de 70ste minuut heb gemist ? Van wat ik heb gezien speelde Liverpool redelijk niet groots alleen Liverpool had duidelijk overwicht. Het enige jammere is dat Suarez en Sturridge kansen mistte vond Sturridge niet goed spelen, Ik heb Sturridge beter zien spelen.vond Sakho en Skrtel goed Johnson ook wel. Voor de rest was het middenveld goed en op Sturridge na was de aanval ook wel redelijk. 3 punten zijn binnen nu thuis tegen Man City proberen te winnen Ynwa.

scheids heeft inderdaad een keer geblunderd, bij de goal van WH. De twee penalties van Liverpool waren gewoon terecht.

Dat overkomt me nu dus bijna altijd. De topmatchen met veel doelpunten loop ik mis, en de oersaaie wedstrijden bekijk ik wel.

Zelden zo'n saaie wedstrijd gezien in de slotfase van het seizoen. Maar het is dat West Ham gewoon weigerde mee te voetballen. Wat een Middeleeuws voetbal brachten die voor de dag zeg, en zo smerig in de duels die Caroll. Hele tijd met z'n elleboog zitten zwaaien, net als Fellaini gisteren.

Neen, wie durft te beweren dat de Premier League beter is dan La Liga snapt er bijster weinig van.

Staat er een fout in de tekst of zie ik het nou verkeerd??
Er staat:
Veel meer opwinding kende de eerste helft niet,
maar toch slaagde Liverpool er niet in om de voorsprong
mee de kleedkamer in te nemen.
Er staat ook:
Liverpool kwam vijf minuten voor rust op voorsprong
dankzij een benutte strafschop van Gerrard

Liverpool krijgt toch wel opvallend vaak alles mee. Gerard had al een aantal wedstrijden minimaal 2x met rood eraf gestuurd moeten worden. Het is een seizoen waar echt alles meezit voor Liverpool en het door iedere scheidsrechter wordt gegund dat Liverpool kampioen wordt.

6 april 2014 om 22:20

misschien ben jij het onterechte buitenspel van sterling uit bij city vergeten? of t feit dat dat etoo rood had moeten hebben bij chelsea uit, en dat liverpool daar een penalty had moeten hebben na de overtreding van etoo op suarez. En heb je de 1-1 van vandaag gezien? de enige penalty die liverpool dit jaar niet had moeten hebben was de overtreding van Vidic op Sturridge, maar goed, dan had hij de penalty 3 minuten later moeten krijgen. Geef me nu eens echt aan wanneer Liverpool dit jaar de scheids echt mee had?

6 april 2014 om 22:42

Vergeet Arsenal uit niet, die FA cup.

Ik gun het liverpool zo hard dat ze de tittel gaan winnen, als ze winnen van chelsea zie ik de kans groot.

Ik ben wel blij dat Liverpool gewonnen heeft.

Ik kijk enorm uit naar Liverpool - Man City. Dat wordt een gigantische kraker. Het zou fantastisch zijn als dit team Man City en Chelsea de loef af kon steken. Niet zulke belachelijke bedragen uitgegeven, maar wel goed en succesvol voetbal. Petje af voor Rodgers, hij heeft helemaal niet zo'n topselectie als je kijkt wat er soms in het veld staat en op de bank zit. Erg knap!! Mijn zegen hebben ze!!

6 april 2014 om 23:08

Rodgers heeft geleerd van de beste en dat heeft hij zelf ook gezegd. Rodgers is zeker een goede en een slimme man die gerespecteerd dient te worden.

Bron: http://www.mirror.co.uk/ sport/ football/ news/ liverpool-boss-brendan-rodgers-learned-3237813

Spaties verwijderen!

6 april 2014 om 23:13

Hij geeft inderdaad toe dat hij bepaalde dingen heeft geleerd van Mourinho, maar aan de andere kant speelt hij op een hele andere manier. Zijn relatie met de media is ook anders.

6 april 2014 om 23:14

@ Peter Osgood

Mourinho heeft van Van Gaal geleerd, dus uiteindelijk heeft Liverpool het aan Van Gaal te danken

In tegenstelling tot Mourinho speelt Rodgers wel altijd met een aanvallende instelling. Ik hou wel van zijn speelstijl. Daarbij is het erg knap dat hij met zo'n selectie kampioen kan gaan worden. Petje af! (mourinho is overigens een uitstekende coach, maar ik zou hem nooit trainer van mijn club maken gezien zijn gedrag en spelopvatting).

6 april 2014 om 23:16

Klopt, maar Liverpool incasseert ook veel doelpunten. als je het vergelijkt met andere club, maar dat maken ze weer goed door er ook veel te scoren. Ik denk dat volgend jaar het nog lastiger gaat worden in de PL als United weer top is en Tottenham? met Everton komt het wel goed.

Van Gaal is bij genoeg plekken een succes geweest en heeft Mourinho zeker geleerd. Van Gaal was ook een sportleraar.

Ik vind het mooi om te zien dat van Gaal gerespecteerd wordt door Mourinho en omgekeerd hetzelfde en bij Rodgers en Mourinho is dat ook het geval.

Haha ziek hoor als Liverpool 'm pakt de titel, maar denk dat City er toch mee vandoor gaat.

Als Liverpool kampioen wordt zou dat echt een verrassing zijn, maar ook echt geweldig. Met name voor Gerrard, die verdiend het gewoon echt.
Rodgers verdient zoveel credits voor zijn geweldige werk. Hoe hij zijn team laat voetballen, alles past gewoon perfect. Henderson speelt geweldig, Gerrard laat zien dat hij nog steeds geweldig is. Sturridge is in topvorm, Sterling is een groot talent en natuurlijk heb je met Suarez een wereldspits. Ze vechten voor elkaar en komen allemaal perfect tot hun recht in de huidige tactiek. Het enige wat er nog wel uit moet is dat ze best wisselvallig zijn, maar moet zeggen dat ze de laatste tijd de mindere wedstrijden ook gewoon winnend afsluiten. Oh, de verdediging is trouwens niet sterk, maar dat maakt vrij weinig uit als je ziet hoeveel ze scoren. Met wat aankopen daar staan ze daar ook weer sterker.

City is de favoriet, maar op Anfield weet ik niet of ze winnen. Natuurlijk hebben ze meer kwaliteit, maar Liverpool is op het moment gewoon ijzersterk .denk wel dat een wereldploeg als City heel makkelijk kan scoren tergen Liverpool door die manke verdediging. Zullen zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren