Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Schaduw van Toivonen' sleept nieuw contract met Willem II in de wacht

Laatste update:

Simon van Zeelst staat de komende twee jaar onder contract bij Willem II, zo meldt de Tilburgse club dinsdagmorgen via de officiële kanalen. De middenvelder zette maandagavond zijn handtekening onder een nieuwe contractuele overeenkomst.

Van Zeelst begon dit seizoen in de A1 van de regionale jeugdopleiding en debuteerde op 6 april in het eerste elftal van Willem II tegen PSV. Ook in de wedstrijden die daarna volgden, stond de negentienjarige middenvelder telkens aan de aftrap.

Van Zeelst moest Ola Toivonen bewaken in zijn debuut en deed dat met verve. "Een irritante gast", zo vertelde de PSV'er met een glimlach. "Ik had geen idee wie hij was, maar hij deed het goed. Hij liep overal met me mee, was sterk en speelde goed.'' Van Zeelst nam de complimenten van Toivonen in ontvangst en vond zijn spel niet meer dan logisch. "Hij is zelf ook één van de irritantste voetballers. Ik had de rol gekregen om hem aan te pakken, dus het is mooi om te horen dat hij me irritant vond."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha ik blijf lachen als ik beide reacties lees :D prachtig

Mooi voor die jongen, deed het niet onaardig tegen Psv, ben benieuwd wat hij nog meer kan alleen volgend jaar waarschijnlijk niet in de eredivisie

23 april 2013 om 12:32

Het jammere was alleen dat Toivonen het als een compliment bedoelde aan het adres van zijn tegenstander. De verdediger van willem2 zei het om een sneer te maken.

Het interview werd ongemakkelijk toen hij door kreeg dat het om een compliment ging. Maar goed, dat leert hij nog wel in de media training.

23 april 2013 om 14:22

haha dat is nou net het mooie, ik kan daar wel om lachen

23 april 2013 om 14:40

@olevoorpsv, je bedoelt middenvelder.

ola is een winnaar !! af en toe irritant zijn hoort erbij .

23 april 2013 om 12:55

Wat heeft hij gewonnen dan?

23 april 2013 om 13:11

3 punten

23 april 2013 om 13:21

Fside99, blijkbaar snap jij niet helemaal wat hij zegt.
In mijn ogen is "een winnaar zijn" heel its anders dan een prijs hebben gewonnen.

Om het in (waarschijnlijk) jou taal te zeggen: als ik het mooiste meisje van de kroeg versier en mee naar huis neem, dan vind ik mezelf een winnaar. Echter heb ik nog geen beker of medaille gekregen.

23 april 2013 om 13:46

Maar als je bijvoorbeeld zoals mij wekelijks het mooiste meisje regelt, gaat het winnaarsgevoel niet meer op en is het gewoonte. Het gebrek aan prijzen bij Toivonen betekent dus dat hij zich met 3 punten bij Willem 2 zich als een winnaar mag voelen.

23 april 2013 om 14:40

Inderdaad.
Wat heeft hij gewonnen dan?
Zwaar overschatte speler is het.
Zonder smerig spel verliest hij de strijd tegen praktisch elke middelmatige speler op het middenveld.

23 april 2013 om 15:41

Toivonen is inderdaad zwaar overschat, leuke voetballer voor de eredivisie maar meer ook niet. Kopt er geheel vrijstaand tegen een paar laagvliegers wat ballen in en daar blijft het bij. Heb net als Mertens altijd het gevoel dat hij compleet ondersneeuwt in topwedstrijden.

En terecht een prima voetballer. Kan volgend jaar gaan schitteren in de jupiler league, wie weet is het wel potentieel eredivisie materiaal over een jaar of wat, clubje als groningen, hij speelde lekker tegen toivonen en psv.

Weet iemand wat er met Jeroen Lumu en in mindere mate Virgil Misidjan gaat gebeuren, weet niemand maar wat ik eerder bedoel, is zo'n Lumu niet wat om er alvast bij te nemen voor de hele top in nederland. Is echt een fenomeen, snap niet dat hij niet alles speelt bij willem 2 al heb je met Höcher en Misidjan 2 prima spelers voor in de kelder van de eredivisie, maar Lumu hoort naar mijn mening alles te spelen.

Neem aan dat die 2 volgend seizoen geen jupiler league spelen?

Wie verwachten jullie dat vertrekt?

Bij een degradatie zie je nog wel eens dat iedereen die nog een beetje kan voetballen vertrekt.

Wie gaan er nog mee en wie zullen er vertrekken denken jullie?

23 april 2013 om 11:58

Lumu speelde niet alles omdat hij zich niet gedroeg, daarom is hij ook een aantal keer uit het eerste elftal gezet. Die keren dat hij dan weer terug mocht is hij een aantal keer (licht) geblesseerd geweest. Daarom speelde hij niet veel dit seizoen.

23 april 2013 om 12:05

Ik ga er van uit dat Misidjan naar een middenmoter in de eredivisie gaat (bijv. Nac, Nec, Heracles) en Lumu misschien eerst nog een jaar alles moet gaan spelen bij willem II of hij wordt gekocht door een grote club waar hij niet aan de bak komt en dus wordt uitgeleend aan een degradatiekandidaat.

23 april 2013 om 15:31

Lijkt me niet dat er clubs zijn die de 2-jarige contracten af gaan kopen en dus meer dan een miljoen gaan neerleggen voor spelers die zich nog niet of vrijwel niet bewezen hebben.

23 april 2013 om 12:33

virgil zie ik nog niet vertrekken, lumu speelt niet zo vaak omdat hij het nogal leuk vind om uit te gaan, wat erg sonde is want hij kan een goede voetballer worden.

Virgil zal niet vertrekken of ze moeten met een zak geld komen. Hij staat nog tot medio 2015 onder contract! Denk niet dat er een club is die zn contract wil afkopen.

23 april 2013 om 15:07

Denk dat Willem2 in deze financiële omstandigheden blij is met iedere dropsleutel die ze voor een speler kunnen vangen.

23 april 2013 om 15:31

Willem II heeft al aangegeven dat ze niet voor minder dan een miljoen gaan vertrekken

23 april 2013 om 15:38

Ik denk dat wanneer een club als FC Utrecht zich meldt voor Misidjan dat Willem2 ook wel akkoord gaat met 6 á 7 ton. Als je heel eerlijk bent dan is die jongen zeer snel maar technisch gezien geen topper.

Lumu daarentegen is wel een groter talent. Maar die moet z'n koppie erbij houden en mentaal sterker worden.

23 april 2013 om 15:39

@afcavosje, ik denk dat je je daarin vergist. willem II heeft nagenoeg al zijn schulde afbetaald. Aswinkels geeft al aan dat ze niet vrij op te halen zijn. Met Misidjan maak je namelijk goede kans om te promoveren! zoals hij ook een belangrijk aandeel had in de promotie vorig jaar. Die laten ze echt niet voor een dropsleutel gaan.

Klopt, in het jaar dat real m won speelde hij nog met inter tegen Feyenoord in de UEFA!

Ik kan meer genieten van cristi, neemt niet weg dat dit een ongelooflijke held is! Ik deel zijn hoop!

ik vind dat je een middenvelder van dit kaliber moet laten ontwikkelen dan wordt ie nog een groot man

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren