Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Satellietclub zorgt voor daverende stunt en snoept Juve punten af

Laatste update:

Juventus heeft voor het eerst dit seizoen puntverlies geleden in de Serie A. Hekkensluiter en satellietclub Sassuolo hield de lijstaanvoerder zaterdagavond knap op een 1-1 gelijkspel. Koploper Juventus heeft nu nog maar één punt meer dan AS Roma.

/

Juve en Sassuolo kregen vorig jaar zomer ieder de beschikking over de helft van de transferrechten van Simone Zaza, maar Sassuolo investeerde in juni nog eens 7,5 miljoen in de overige vijftig procent van de eigendomsrechten. De regerend kampioen van Italië heeft echter wel een optie behouden om de Italiaans international na dit seizoen voor een vastgestelde som van vijftien miljoen terug te kopen en Zaza zette zichzelf zaterdagavond in ieder geval nadrukkelijk in de etalage. Hij opende na een klein kwartier immers de score in het Mapei Stadion. Dat was overigens ook het enige schot dat Sassuolo in de eerste helft loste.

Juventus was immers de veel betere partij en kwam ook al vrij vlot weer op gelijke hoogte. Paul Pogba ontving de bal van Carlos Tévez en krulde het leer op fraaie wijze in de verre hoek: 1-1. Juventus kreeg nog enkele kansen om op voorsprong te komen, maar de stand bleef bij rust in evenwicht. Ook na rust bleven de bezoekers sterker, maar Sassuolo was ook gevaarlijk op de counter. Invaller Kingsley Coman kreeg nog de beste kans, maar ook hij scoorde niet in Emilia-Romagna. In de blessuretijd kreeg Simone Padoin, die op dat moment al gewisseld was, nog een rode kaart.

Denk jij dat Sassuolo degradeert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke sfeer, een belachelijk hoog tempo en een helse strijd. Hier moet je altijd winnen, zoveel balbezit en schoten op doel, Pogba die een 6tal man dribbelt en dan een open hoek kan kiezen maar hem op Consigli duwt, dat was de grote kans. Zaza speelde smerig maar heerlijk en scoorde ook. Tevez had enkele genialiteiten in huis zoals dat hakje over hemzelf en de tegenstander heen, en gaf de heerlijke assist voor de prachtige krulbal goal van Pogba in de eerste helft. Doodzonde dit, scheids floot niet consequent, Sassuolo had voor de pauze met 10 moeten staan voor een regelrechte aanslag met de elleboog, vanwege Zaza op Tevez. En waarom Pirlo nog rood kreeg is me een raadsel, protest? Ik weet alleen dat de bal in die 4 minuten extra tijd niet gerold heeft. Maar goed. Op naar de volgende, gewoon jammer dit had niet gehoeven. Maar qua sfeer, passie, beleving, niveau en tempo was deze match een dikke 10.

Forza Juve! Bedankt jongens voor de strijd!

18 oktober 2014 om 22:49

Banti had toevallig 8 handsballen niet gezien, twee ellebogen waarvan er één overduidelijk opzettelijk was (vrsaljko op Tevez) en hij floot elke keer terug als wij goed uit het voordeel kwamen met de actie van Pogba in de blessuretijd als hoogtepunt. Maarja ... ook met een slechte scheids moet je hier gewoon drie punten pakken. Ik begrijp overigens niet waarom Sassuolo Nooit zo tegen de kleintjes speelt want dan eindig je gewoon in de middenmoot i.p.v. laatste.

18 oktober 2014 om 22:56

Ja Banti was raar bezig, vooral die van Vrsaljko op Tevez was donkerrood. Nee als ze zo spelen, met die instelling sta je gewoon 10de of hoger.

18 oktober 2014 om 22:58

Hou asjeblieft je mond over de abitrage.

18 oktober 2014 om 23:00

Romafan

Neen danku voor het voorstel. Juve had de scheids tegen vandaag, en enorm. Maar dat mag niet gezegd worden dan?

18 oktober 2014 om 23:03

Dat is net zo als met je je mond vol eten zeggen dat je tafelgenoten niet met volle mond mogen praten. Dat doe je gewoon niet.

18 oktober 2014 om 23:06

In composatie dus ten opzichte van de wedstrijd tegen Roma/

18 oktober 2014 om 23:07

Precies, of net als een bus met supporters van de tegenpartij aanvallen en dan zeggen dat je er eentje hebt neergeknald omdat je je bedreigd voelde.

18 oktober 2014 om 23:07

Ach als je als juve niet van Sassuolo kan winnen moet je niet over de scheids beginnen. Zij hebben best een goede voorhoede maar verder is het niet veel. Juve moet dit makkelijk kunnen winnen.

18 oktober 2014 om 23:12

@romafan98:

In tegenstelling tot iemand die met z'n mond vol praat, kan Juve of Sassuolo zo'n gebrek niet herstellen. Het "vergrijp" vind namelijk niet plaats door de ploegen, maar de scheids zelf. Die overeenkomst gaat dus niet op.

Heb zelf de match niet gezien, maar als hij 8 handsballen over het hoofd heeft gezien en een terechte rode kaart niet heeft gegeven, kan en mag eenieder vaststellen dat de kerel niet goed gefloten heeft.

18 oktober 2014 om 23:12

Ik geef ook gewoon aan dat dit gewonnen moet worden ook al zit het tegen. Verder vind ik het jammer dat jullie verwijzen naar de wedstrijd tegen Roma. Ik kijk iedere wedstrijd apart, tegen Roma zat t mee en hier tegen. Beide zijn dus niet heel goed gefloten maar uiteindelijk compenseert het. Ik mag er natuurlijk wel over klagen.

18 oktober 2014 om 23:14

Romafan

Ik zou zeggen zoek zelf maar eens wat op ipv na te praten, jouw club heeft sinds 2009 15 pingels meer gekregen dan Juve, en er zelfs 3 minder tegengekregen.

Piscinola

zijn jullie het niet die zelfs wedstrijden tussen andere clubs gaan verzieken met geweld?

18 oktober 2014 om 23:21

Buffon deelt sneer uit aan AS Roma: ‘verliezers zoeken altijd een excuus’

18 oktober 2014 om 23:23

8 is een verzonnen getal en het is een metafoor die moet je niet zo erg bestuderen.

18 oktober 2014 om 23:26

haha dat zegt een roma fan! die lopen al een week te huilen! banti was gewoon bang om juve voordeel te geven! de scheids vandaag was echt een aanfluiting! en sassuolo een zielig kut clubje dat alleen maar op de grond gaat liggen en met zn alle achter de bal wachten op een counter !

18 oktober 2014 om 23:27

Jullie hebben het dan over een paar handsballen bij Roma waren het 3 onterechte doelpunten. Als je 3(!) goals gewoon gratis krijgt moet je echt niet zeuren dat er een andere keer een paar handsballen over het hoofd worden gezien. Uiteindelijk heeft Juve gewoon ondermaatals gepresteerd en hebben de fouten van de scheids niet echt een directe invloed op het resultaat. Bij Roma speelde we gewoon super goed en heeft de scheids gewoon heel de pot verneukt.

18 oktober 2014 om 23:31

Delpiero:
Ik weet niet waar jij op doelt, verklaar je nader.

18 oktober 2014 om 23:33

Gefrusteerd?

18 oktober 2014 om 23:36

Romafan

2, en de penalty voor Roma was er ook geen, beide worstelden ver verwijderd van de bal en de actie op zich (totti en lichtsteiner) en daar geeft een normale scheids een vrije trap voor de verdedigende ploeg. Die scheids was gewoon dramatisch, net zoals deze vandaag. En als dat zo is mogen we dat gewoon zeggen. Verder ga je er niet op in in het feit dat Roma meer penaltys krijgt dan Juve, hmmm.... verderlees ik hier nergens dat we de schuld compleet bij de scheids leggen, integendeel, iedereen geeft toe dat we de kansen zelf verprutst hebben, jij insinueert echter vannales uit woede.

18 oktober 2014 om 23:48

Die paar handsballen nemen niet weg dat er enkele tot vele onjuiste beslissingen zijn genomen door de dienstdoenende scheidsrechter vanavond. Om de kwaliteit van de arbitrage in Italië te waarborgen horen zulke dingen geconstateerd te worden, voordat ze aangepakt kunnen worden. Banti's prestatie was, volgens de kijkers van deze match, blijkbaar dus ondermaats. Natuurlijk valt het in het niet bij wat Rocchi deed enkele weken terug en kan het tegen een ploeg als Sassuolo niet als excuus dienen (wat ook door menigeen wordt aangevoerd), maar de constatering dat het nu opnieuw gebeurd laat ten eerste zien dat het geen incident is en ten tweede laat het zien dat het geen uitdrukkelijke structuur is in het voordeel van Juve.

Nogmaals, Juve en Sassuolo hebben geen invloed op de beslissingen van de scheidsrechter of de aanstelling van de persoon, die is in theorie onafhankelijk en bovenal competent en daarvan moet dan ook in eerste instantie vanuit gegaan worden. Derhalve hebben beide partijen het recht om over meneer Banti te klagen achteraf. De enige in deze situatie waarbij jouw metafoor met het tafeldiner opgaat is voor bijvoorbeeld meneer Rocchi zelf die over Banti klaagt.

Dat hele gezeik van die pot tussen Juve en Roma moet nu maar eens gedaan zijn. Er is een afkoelingsperiode geweest van 2 weken, rationaliteit hoort nu te overheersen. Helaas zie ik dan tot mijn grote verbazing ene De Sanctis weer kolen op het vuur smijten met argumenten die totale geen fatsoenlijke grond kennen, puur emotie. De enige conclusie die men kan trekken nu is dat Roma destijds onverdiend had verloren en dat Rocchi niet fluiten kan. Echter is er in het voetbal geen sprake van het beginsel van "onrechtmatige verrijking". Juve of haar supporters in een dadersrol zetten kent dus geen grond.

19 oktober 2014 om 00:11

@jorinus
Ik ben het met je eens dat het klaar moet zijn nu met het moddergooien, maar laten we wel eerlijk zijn: De Sanctis is de eerste en enige die na de uitspraken van Totti nog er iets over heeft gezegd aan de kant van Roma.

Aan de kant van Juve vond vrijwel iedereen het nodig om er wat over te zeggen, waaronder Marrotta, Buffon (2x), Bonucci, Nedved en de vrouw van Agnelli.

Dus als we het hebben over onnodig steken uitdelen na die pot, dan staat Juve dik en dik voor op Roma.

19 oktober 2014 om 00:30

@giallorosso89:

Dat klopt ook wel, niet te vergeten al die derden die hun verhaal nog even kwijt moesten: Capello, Lippi etc. Noemde meer De Sanctis omdat dat nog recent was. Wat Nedved heeft gezegd bijvoorbeeld was ook niet behulpzaam. Denk ook dat het te maken heeft met de media die er constant om vragen, hebben ze tenminste iets om over te praten. Het is wachten totdat iemand zo stom genoeg is om Moggi weer een podium te geven...oh wacht, dat is ook al gebeurd.
Beetje jammer eigenlijk, want zaken die meer aandacht behoeven worden zo achtergesteld, zoals het beleid van Tavecchio en Lotito's abnormaal grote rol daarin of het presteren van de arbitrage.

18 oktober 2014 om 22:52

Padoin kreeg rood. Niet Pirlo daar leek het alleen op.

18 oktober 2014 om 22:55

Juvepsv

ja dacht het al, zag Padoin heel de tijd flippen, Pirlo deed niets leek me. Padoin kunnen we in elk geval beter missen haha.

18 oktober 2014 om 23:08

Ik dacht al, ik heb de wedstrijd niet gekeken, maar zag toevallig wel Pirlo gewisseld worden.

Moeilijke uitwedstrijd, nog altijd gedeeld koploper. Niks aan de hand voor Juve met een lekkere CL wedstrijd tegen Olympiakos, die je absoluut niet mag onderschatten, maar wel moet winnen.

19 oktober 2014 om 00:22

Oke iedereen elkaar een handje geven en Sorry zeggen en dan weer vriendjes zijn!

Een wedstrijd die begon met een hoog tempo en niveau in de eerste helft, twee goede doelpunten en vele kansen. Pogba en Tevez speelde vandaag uitstekend maar Consigli wist echt bijna iedere inzet te stoppen van die twee.

De tweede helft wilde het gewoon niet meer lukken, honderden kansen om zeep geholpen of die verrekte Consigli die de bal uit het doel wist te houden. Man, man, man ik begrijp echt niet dat je zoveel kansen verneukt. Gelukkig nog één punt voor Roma, maar dat is ook echt het enige .....

Sassuolo heeft trouwens wel echt een paar pareltjes: Zaza, Berardi, Sansone...

18 oktober 2014 om 22:51

Die twee eerste zijn van ons althans Berardi is verhuurd, Zaza verkocht met een optie tot terugkoop.

18 oktober 2014 om 22:51

Berardi is van Juve en wordt een hele grote inderdaad

Heerlijk voor de Serie A is dit . Hopelijk gaat Juve meer punten verspelen zodat de competitie nog leuk blijft.

zet ik es een keer op juventus, winnen ze niet.. normaal altijd of geluk of hebben ze weer een scheids die ze wel even met de 3 punten helpt. pff maar nee hoor precies vandaag moet er een scheids zijn die niet mee werkt. en een lompe coach genaamd allegri met ze domme wissels

Goed nieuws, geen serie A fan maar ik sympathiseer enorm met Roma en Totti dit seizoen (zoals vorig jaar in de epl met Liverpool/gerrard).

Heb ik zitten te verkondigen dat Sassuolo in potentie gewoon een goede middenmootploeg heeft, moet het juist tegen ons eruit komen. Heb zelf de match niet kunnen zien overigens, wat blijkt is dat ik flink wat gemist heb. Zolang er goed gespeeld is maakt een gelijkspel niet zo veel uit: De marge op Roma behouden we en van een vormdip is dus geen sprake.

18 oktober 2014 om 23:12

Ach weet je. Dit is alleen maar beter voor de Serie A hoe gek het ook klinkt, en je bent toch nog mede koploper. Dit is weliswaar een ploeg die pas in hun geschiedenis 2 jaar in Serie A speelt, maar het is een mooie en prachtige ploeg. Moeilijk dus.

18 oktober 2014 om 23:18

Sassuolo is inderdaad een ploeg met een visie, vanaf het moment dat de nieuwe eigenaar Squinzi erin kwam. Het liefste zie ik hier een overwinning van Juve, maar als dit helpt Sassuolo er voor langere tijd erin te houden zodat ze verder kunnen gaan met hun project, is het allemaal niet zo héél erg.
Gelukkig is die tendens er nu ook erin aan het sluipen in de Serie A: Je hebt meer te zoeken in de hoogste competities als je je eigen spel probeert te spelen, dan dat je gewoon wat conservatief achteruit blijft hangen.

18 oktober 2014 om 23:36

Ja echt heel erg leuk om te volgen. Ik zei dat het beter is dat Juve hier punten verspeelde, want nu is de Serie A net een tikkeltje spannender geworden (was al super spannend met Roma als concurrent), en zo krijgt Italie hogere kijkcijfers.

Ik vind persoonlijk de Serie A attractiever dan bijvoorbeeld de Premier League. Klinkt gek, maar Italie heeft veel grotere en legendarische teams dan Engeland.

Daar zijn Arsenal, Liverpool, Manchester United Nottingham Forrest de grote teams, en Italie zijn het eigenlijk te veel om op te noemen.

Toch ga ik ze opnoemen.

Juventus, Inter, Milan, Roma, Fiorentina, Lazio, Hellas Verona, Genoa. Sampdoria, Chievo, Udinese, Napoli, Palermo en Torino.

En dan de Serie B:

Bologna, Pro Vercelli.

Echt mooi om te zien.

18 oktober 2014 om 23:44

Je mag de bijdrage van de coach ook wel meenemen in de visie van Sassuolo beste Jorinus, Eusebio di Francesco is zo'n geweldige baas. Weigert van zijn filosofie af te wijken en heeft ze echt leren voetballen.

19 oktober 2014 om 00:03

@paulbarcafan:

Belangrijkste voor de Serie A is nu inderdaad om meer kijkers in het buitenland te trekken. Echte Serie A fans kennen de "mindere goden" wel, zulke stunts van Sassuolo laten zien dat de kleintjes niet geheel kansloos zijn en de wedstrijden zelf dus het kijken waard zijn. Binnen Italië zal de Serie A niet meer groeien, het zal naar buiten moeten kijken, vandaar dat de prestaties van Roma dus belangrijk zullen zijn de Cl.

@tpqr:

Di Francesco is inderdaad een geweldige coach. Heeft dit seizoen een ongelukkige start gehad, maar weet dat je met goed voetbal er uiteindelijk toch wel komt. Las dat hij mogelijk in de belangstelling van Fiorentina staat, mocht Montella naar Napoli gaan. In dat geval is hij niet zo'n heel gekke optie, met z'n aanvallende instelling

Berardi en Zaza terughalen Juve! Jammer dat er niet gewonnen word maar ach tegen Roma zat het mee, nu valt die goal niet voor ons. Strijd om scudetto meteen weer uiterst spannend.

Zeer verdiende punt van Sassuolo, ik gun het ze. Eerste helft om je vingers bij af te likken. Moordend tempo, heerlijke tackles en een beest van een solo van Pogba.

Sassuolo zoals gezegd verdiend een punt gepakt, als leeuwen gevochten en zo hier en daar aardig voetbal laten zien, vooral begin van tweede helft.

Ik ga geen discussies over de scheidsrechters starten, want beide handsballen waren in mijn ogen onopzettelijk, alleen jammer dat hij op het laatst Pogba geen voordeel geeft maargoed, kan gebeuren. Veel beter dan die clown die tegen Roma floot.

Al met al niet al te overtuigend Juve met deze Allegri 3-5-2 systeem combinatie, ook al gingen we op het laatst 4-4-2 spelen waardoor het alleen lastiger werd volgens mij.

Op naar Olympiakos tweeluik.

Forza Juve!

19 oktober 2014 om 00:12

Dankje voor je objectiviteit!

19 oktober 2014 om 00:26

Zeer goede reactie. Ik als neutrale Serie A volger kan me hier bij aansluiten. Respect dat je als Juve supporter zo'n heldere kijk hebt op de laatste twee wedstrijden, klasse.

Mijn weekend kan niet meer stuk, Roma wint, Juve verspeelt punten dankzij Sassuolo en Zaza 2 woorden waarvoor ik een zwak heb gekregen.

Juve had hier moeten winnen. genoeg kansen gehad.

Heren even een vraagje, want de tekst is nogal onduidelijk. Ik kon de wedstrijd helaas niet zien, maar hoe heeft Pirlo rood gehad van de bank? Wat deed 'ie?

19 oktober 2014 om 01:07

was niet prilo maar padoin, moet wsl iets geroepen hebben naar een van de officials

Was een mooie wedstrijd. Wat was Pirlo slecht zeg. Ook een baas als hij kan blijkbaar een hele slechte dag hebben. Ik vond Ogbonna verrassend sterk vandaag. Ik hoop niet dat dit een voorbode voor woensdag is want die wedstrijd word heel erg belangrijk. Forza JUVE!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren