Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Samenwerking Mark van Bommel en Wout Weghorst op losse schroeven’

Laatste update:

Het is nog maar zeer de vraag of Mark van Bommel komend seizoen bij VfL Wolfsburg kan beschikken over Wout Weghorst. De spits wordt na een sterk seizoen in de Bundesliga met verschillende clubs in verband gebracht en zou volgens The Athletic in de belangstelling staan van West Ham United en Newcastle United. Beide uit de Premier League afkomstige clubs zien in de aanvalsleider een welkome versterking voor het nieuwe seizoen.

Weghorst heeft bij Wolfsburg een productief seizoen achter de rug met twintig doelpunten. Daarmee eindigde hij in de Bundesliga op een gedeelde vierde plek op de topscorerslijst. De Oranje-international zag door zijn goede prestaties de belangstelling de voorbije weken toenemen. Onder meer Newcastle United en West Ham United zien in de Nederlander een versterking voor de voorste linie, daar eerder de naam van Weghorst al werd gelinkt aan het AS Roma van José Mourinho. Transfermarkt schat de waarde van de spits momenteel op dertig miljoen euro.

Weghorst reageerde onlangs bij de NOS op de vermeende interesse van clubs uit het buitenland. "Ik weet niet zeker of ik volgend jaar nog bij Wolfsburg speel", liet de aanvaller weten. "Want er is weinig zeker in het voetbal. Maar we gaan het allemaal zien. Ik voel me heel goed in Wolfsburg en met het Champions League-voetbal hebben we natuurlijk een mooie, nieuwe uitdaging volgend jaar. Er moet wel iets heel moois voorbij komen wil ik daar vertrekken." Weghorst staat sinds de zomer van 2018 onder contract bij de nummer vier van het afgelopen seizoen en heeft nog een contract tot medio 2023.

Bij een eventueel vertrek van Weghorst houdt Van Bommel geen Nederlanders over in zijn selectie. Eerder werd het contract van Jeffrey Bruma niet verlengd. Feyenoord Transfermarkt wist eind mei echter te melden dat Van Bommel navraag heeft gedaan naar de contractsituatie van Steven Berghuis. De aanvoerder van Feyenoord kan in de zomer door een clausule voor vier miljoen euro een transfer naar het buitenland maken. Het contract van de EK-deelnemer loopt nog een jaar door en een contractverlenging lijkt er vooralsnog niet in te zitten.

Hoeveel vind jij Wout Weghorst waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Newcastle zou ie wel passen zoals hij nu voetbalt en zoals dat team speelt. Alleen speel je bijna elke wedstrijd vanuit een underdog positie, dat al wel ff wennen zijn. En in bizar tempo wat meeste teams opbreekt maar goed.

9 juni 2021 om 16:49

Newcastle speelt in een 5-3-2 systeem met 2 snelle spelers, meestal Saint Maximin en Wilson in de spits. Joelinton is ook niet echt geslaagd daar, denk niet dat Weghorst daar past. In het counterachtige voetbal van West Ham ook niet echt. Als ik hem was dan zou ik mooi Europees voetbal spelen bij Wolfsburg

9 juni 2021 om 17:28

Ajax moet hem maar halen

9 juni 2021 om 16:50

Ik zou als Wout zijnde gewoon lekker blijven. Mooie club, gaat lekker daar, prima competitie en je wil niet het risico lopen om volgend seizoen niet mee te mogen naar het wk, in engeland krijg je de tijd niet om je aan te passen dus moet je echt zorgen dat je niet 1 maar 2 klassen beter bent voor je er heen gaat.

9 juni 2021 om 16:53

Daarnaast gaat hij nu met Wolfsburg de Champions league in, iets wat met Newcastle niet gaat lukken. Ik kan me voorstellen dat hij toch op zijn minst 1 seizoen in de CL gespeeld wil hebben en als hij nu bij wolfsburg vertrekt is het nog maar de vraag of hij het ooit nog een keer haalt.

BPL is toch nog wel een tempo hoger dan Bundesliga.
Verder gaat Woutje als het goed is de CL in.

Toch leuk om je daar eens te laten zien. Zeker nog met een Nederlandse coach.

Denk persoonlijk dat Newcastle geen enkele kans maakt, tenzij hij bizar veel kan gaan verdienen.

West Ham misschien, maar ook dat denk ik niet. Die spelen niet het spel wat echt bij Wout past, in mijn ogen.

9 juni 2021 om 17:22

Weghorst is als miljonair geboren dus ik betwijfel of geld een mega drijfveer zal zijn

9 juni 2021 om 17:58

De Premier League is inderdaad de grootste competitie ter wereld. Maar als ik me niet vergis speelt Wolfsburg volgend jaar Champions League en zit Weghorst heel goed op zijn plek! Gewoon lekker blijven!

10 juni 2021 om 12:44

Ja, daarom zei ik ook: hij gaat de CL in met Wolfsburg (met een Nederlandse coach) en hij is toch wel het mannetje voorin!

Ik zou ook blijven. Het is niet zo dat hij voor een houtje bij VfL Wolfsburg voetbalt

Met alle respect voor deze clubs. Weghorst kan voor het eerst in zijn loopbaan de Champions Leaque spelen met Wolfsburg zie hem niet naar deze 2 clubs vertrekken ... misschien nog een jaar knallen en haaland opvolgen bij Dortmund

9 juni 2021 om 17:18

Ik bewonder je optimisme 🤩

Heb in het verleden vaak geroepen dat Weghorst niet weg moest bij Heracles Almelo en AZ, omdat hij geen stap hogerop kon en hetzelfde dacht ik van zijn overstap naar VFL Wolfsburg en nu ga ik toch weer hetzelfde zeggen.

Niet zozeer omdat ik nu twijfel of Weghorst het niveau van West Ham United of Newcastle United aankan, maar meer vanuit het oogpunt dat Weghorst uitstekend op zijn plek zit bij Wolfsburg: hij speelt altijd alles als hij fit is, scoort veel, is enorm belangrijk, Wolfsburg is gewoon een prachtige club van een goed niveau, spelen vrijwel ieder jaar Europees voetbal, speelt al in een mooie competitie, krijgt er met van Bommel in het nieuwe seizoen een landgenoot als coach en volgens mij krijgt Weghorst gewoon een goed salaris.

Hij verdiend schijnbaar ruim 6 miljoen per jaar. Hij heeft nog een contract voor 2-jaar bij Wolfsburg en hij is nu 28-jaar (wordt 8 augustus 29-jaar) en ik denk dat Wolfsburg graag het contract van Weghorst wilt verlengen en dan zit er vast wel een salarisverhoging in, waardoor hij denk ik echt wel richting de 8 à 10 miljoen per jaar zal gaan en dat is ook gewoon een heerlijk salaris.

Dus als ik Weghorst zou ik gewoon bij Wolfsburg blijven.

9 juni 2021 om 17:52

Wat maakt Weghorst of de rest van VZ het uit wat jij vindt? Met jouw denkwijze speelde hij nu nog bij Emmen. Weghorst gaat dit jaar lekker naar Newcastle of Westham en wordt daar 2 jaar op rij topscorer van de club om op zijn 30e de stap naar de top 4 van de PL te maken.

9 juni 2021 om 18:12

Het is een forum.. Dusja ik ben best benieuwd naar de mening van andere gebruikers.

9 juni 2021 om 18:41

@pedro Blijkbaar maakt het jou ook iets uit, anders zou je niet reageren, toch?

On: Weghorst blijft me verrassen. Zo blijkt maar weer dat je met hard werken ook ver kunt komen.

9 juni 2021 om 19:48

eh, beetje vreemde reactie nietwaar Pedro? Rochester onderbouwd zijn mening en valt niemand aan, dus verdiende wat mij betreft ook geen reactie als deze. Je mag t met m oneens zijn natuurlijk.

9 juni 2021 om 19:42

Ik kan mij echt niet voorstellen dat Wout op 6 miljoen zit. Dat zijn topsalarissen voor de BL. Laat staan 8-10. De site die dat claimt is nou ook niet echt betrouwbaar. Zal eerder rond de 3 zitten.

9 juni 2021 om 19:43

nou ja, Rochester, alleen al omdat je het de vorige keren ook niet goed voorspelde, zou ik bij deze Weghorst adviseren om wel te vertrekken hoeveel meer garantie wil Wout nog hebben

9 juni 2021 om 23:40

@ Rochester: Ik dacht dat hij op net geen 3,5 miljoen per jaar zit aan salaris, maar verder heb je groot gelijk hoor. Met West Ham en Newcastle zal hij ook geen CL gaan spelen en je ziet dat hij bij Wolfsburg als een vis in een vijver zit.

Gewoon in Duitsland blijven, daar past hij perfect en word hij echt enorm gewaardeerd. Bij Espn's advertentie voor de BL in Amerika staan er 4 spelers, Reus, Lewandowski, Thuram en Weghorst. Die word gewoon goed op waarde geschat en moet lekker knallen in de CL, als je daar er al een paar in schiet kan je altijd nog die echt grote stap maken en heel dik inkomen verdienen.

Dit is echt een type voetballer van het formaat " je mag hem", "of je mag hem niet". Een irritant mannetje in het veld, maar een ongelooflijke drive en doorzettingsvermogen. Wanneer het gros van de spelers van het Nederlands elftal hier een voorbeeld aan neemt heb ik er wel vertrouwen in. Buiten dat blijft wout ons telkens verbazen met de stappen die hij zet en hoe hij het daar doet. Ook de Engelse competitie ga ik nu te hoog vinden voor hem, maar ook dat zal ik wel weer ongelijk hebben.

Newcastle is gewoon een stap achteruit. Newcastle moest heel lang vrezen op degradatie. Pas laatste deel van de competitie hebben ze zich veilig kunnen spelen. West Ham is wel interessant. Wil je bij een beetje club in Engeland spelen zo net onder de top, kom je zo'n beetje uit bij Leicester, Everton, Leeds en ook Arsenal. Die vind ik momenteel ook subtop.

Zou het persoonlijk wel mooi vinden , Wout bij West Ham
Denk dat hij een cultheld kan worden in Engeland

Zijn droom is altijd geweest om bij Liverpool te spelen. Zowel West Ham als Newcastle brengen hem daar niet verder in, dus blijven lijkt me de beste optie. Newcastle zou nog kunnen, maar inderdaad een stap achteruit. West Ham speelt countervoetbal met Antonio.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren